Author |
Topic  |
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 22/09/2009 : 21:03:22
|
quote: Originally posted by Dado
quote: Originally posted by supermark
koja ironija! biti u dresu koji nikada nece vidjeti Ligu prvaka!     
Da, zato je dinamo puno uspjesniji, koliko ono godina ceka na proljece u Europi?   
Osim toga mi smo bili u cetvrtfinalu Lige prvaka, sto plavi decki mogu samo sanjati...  |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 22/09/2009 : 21:04:29
|
quote: Originally posted by globinjo
a kaj sam trebao,obući dinamov    nikad je neće vidjeti?bumo videli...
Kao sto si vidio nakon Milana, dosli su naravno u grad najveceg HR kluba...     |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 22/09/2009 : 22:02:24
|
quote: Originally posted by srdjandj
Ali nikad nećete videti taj pehar!  
ja sam ga vidio,čak i dotakao,a ti nećeš nikad    
Hteo sam da kažem da ga nećete nikad osvojiti!   |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29664 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 23/09/2009 : 00:14:36
|
Da, zato je dinamo puno uspjesniji, koliko ono godina ceka na proljece u Europi?   
ma kakav dinamo vas spopao? gdje sam ja dinamo spominjao?
 |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29664 Posts
Posted - 23/09/2009 : 00:17:47
|
Osim toga mi smo bili u cetvrtfinalu Lige prvaka, sto plavi decki mogu samo sanjati... 
i ovdje isto... ma sto ste toliko dinamom opsjednuti?
p.s. ma koliko ljudi zna da je hajduk prije 15 godina bio u cetvrtfinalu LP? kladim se da iz glave ne bi znali nabrojati prošlogodišnje četvrtfinaliste, od prije 2 godine da ni ne govorim, a od prije 15..... |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 23/09/2009 : 15:06:14
|

Znamo mi tebe dobro...   |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 23/09/2009 : 15:09:24
|
quote: Originally posted by makikatalinic
Čuj sam si sve quotao, toliko da "nemaju" kompleksa...
Kompleksasi titulasi sto sanjate sto vas plasi. Bolujete od visina (dinamo veliki klub, najkatolickiji ) i velikih zapremina (pola dinama u repku poslat)...
   |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 23/09/2009 : 15:45:01
|

koji dinamo,pa tko ga je spominjao    nema samo zg dinamo,ima ih još   |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 23/09/2009 : 15:46:01
|
Kompleksasi titulasi sto sanjate sto vas plasi. Bolujete od visina (dinamo veliki klub, najkatolickiji ) i velikih zapremina (pola dinama u repku poslat)...

banda,treba to sve razbucat!
Tako je! Pa valjda ima vas Čvorovića   |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 23/09/2009 : 17:28:46
|
22.09.2009. | 17:19
Hajduk pobijedio Lipik, a igrao samo jedno poluvrijeme Lipik - Hajduk 3:5 U redovima Hajduka trener Edy Reja obavio je unaprijed dvije dodatne zamjene od onoga što je najavljivao dan prije. Tako se na golu našao Vjekoslav Tomić, a Danijel Subašić je dobio rundu odmora, dok je u prvoj postavi od prve minute svoje mjesto našao i Senijad Ibričić. Prvotno je bilo zamišljeno da zaigra Anas Sharbini, no Anas se nije niti skinuo, nije bio među 18, nego je bio običan gledatelj.
- 24. minuta. 1:0 - Šimunović je iznenadio Tomića s preko 20 metara i zabio gol u lijeve rašlje.
- 26. minuta. 1:1 - vratar Lipika srušio je Šerića u 16 metara, a s bijele točke je precizan Ibričić.
- 42. min 2:1 Ponovno Šimunović sa 20 metara.
- 44. min 3:1 - Baltić je lobovao Tomića iskosa sa 30 metara.
Poluvrijeme: Hajduk je na rubu ispadanja iz Kupa.
- 55 min. Cernat vraća Hajduk u igru pogotkom s 25 m.
- 59 min. Samo četiri minute poslije, Strinić je probio po lijevoj strani i uposlio Ibričića koji izjednačava na 3:3.
- 71 min. Novi sjajan gol Ibričića skroz s lijeva iz velike daljine.
- 75. min. Gol Vukušića iz blizine, nakon što je izigrana obrana domaćina.
KRAJ. Hajduk mora odraditi kup-obvezu, na prvom koraku šesnaestine protivnik mu je Lipik, lider treće lige iz zapadne Slavonije.
Lipički studenac. Zna se ona priča o kupu, neugodna iskušenja, stratište za favorite, dogode se svakojaka čudesa, a dosad Hajduk minulih godina nije svojim navijačima priređivao traume kao primjerice Dinamo koji je znao biti eliminiran od Dugog Sela i Naftaša.
„Bijeli“ se jesu mučili, pa su produžetke igrali i u Ludbregu ujesen 2001. i tri godine kasnije, 2004. u Mladini (dolina Jaske). No, ni Podravina, ni Vinogradar nisu sapleli Hajduku nogu.
Lani je u ova doba Hajduk eliminirao Orijent, na riječkoj Krimeji, a najbolji je igrač bio Dario Jertec! Koincidencije li, Jertec dobija priliku, iz naftalina ga vadi trener Edy Reja.
- Neke ću igrače odmoriti, ali moramo biti ozbiljni. Važna nam je kup scena jer i kroz nju moramo tražiti izlaz na europsku scenu dogodine, videći kakve probleme imamo na ljestvici. Čeka nas protivnik koji će biti do neba motiviran, unijet će svu energiju, strast i zločestoću da se pokažu protiv favorita. Stoga treba biti koncentriran – kaže Reja.
Otvoren je u svojim nakanama: izostavit će Oremuša, Maloču (igrao je sve u zadnje vrijeme i za mladu reprezentaciju u Norveškoj), Skoku i Ibričića. Kad dodamo ozlijeđene (novi je na listi J. Buljat, muči ga butni mišić) nije to ni malo.
- Za Šerića i Strinića nemam alternacije, smjeram mijenjati Anasa Sharbinija s Ibričićem kad utakmica odmakne...
Dakle, Subašić – Pandža, Vejić, I. Smoje – Jertec, Tičinović, Cernat, Strinić, Šerić – Čop, An. Sharbini, trebao bi biti početni sastav.
Na slavonsku turneju su krenula 22 igrača, osim rečenih 11 još i Tomić, Oremuš, Maloča, Skoko, Ibričić, K. Ljubičić, Tomasov, Obšivač, Rodić, Vukušić i - M. Buljat.
Lipik – Hajduk igraju s početkom u 15.30 sati, sudi Domagoj Ljubičić iz Osijeka.
slaven alfirević
Iduće godine... Zašto igrači već nekoliko utakmica ne odlaze prema sjevernoj tribini pozdraviti najžešće navijače, pitali su novinari trenera Reju.
- A ne znam, ja pratim utakmicu, učinilo mi se da su ih pozdravili. Mislite da nisu išli sve do tamo? A, treba pitati njih. Bit će zato jer su im prije puno zviždali.
Reja je upitan i o tome može li Hajduk sustići Dinama, 11 bodova je razlike ili minusa na strani „bijelih“:
- Objektivno, vrlo teško. Ja nisam čovjek koji olako daje obećanja, a Dinamo nije kao primjerice Cagliari ili ne znam tko, koji bi mogao odjednom pogubiti seriju utakmica.
Dogodine Hajduk slavi 100. obljetnicu i predsjednik (Svaguša op. a.) mi je rekao da moramo učiniti sve da dogodine budemo prvaci. Upamtio sam to.
Reja se udomaćio... Slobodno prijepodne u ponedjeljak trener Hajduka Edoardo Reja iskoristio je da sa suprugom ode na plažu, prema Dućama i Dugom Ratu našao je oazu odmora koja ga je oduševila.
Čisto more i potom objed u restoranu (konoba Bracera), kaže, uz perfektno pripremljenu oboritu ribu.
Reja je objavio novinarima kako je uživao udomaćen u Splitu i okolici.
|
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 23/09/2009 : 21:35:39
|

Sjajna rima...
Da baš mi bolujemo visina, a što se tiče repke, nemoramo uopće govoriti koliko je tu više "dinamovih" igrača... |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 23/09/2009 : 21:47:59
|

Sjajna rima...
Da baš mi bolujemo visina, a što se tiče repke, nemoramo uopće govoriti koliko je tu više "dinamovih" igrača...
da,zahvlajujući papku biliću |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 24/09/2009 : 00:04:36
|
Da, ajde kad smo već kod te teme, tko bi po tebi trebao igrati/neigrati (naravno za Leku se uvijek slažemo, to je možda jedino oko čega se slažemo xD)... |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29664 Posts
Posted - 24/09/2009 : 18:56:52
|
danas objavljen popis reprezentativaca: Runje, Subašić, Delač, Ćorluka, Šimunić, Križanac, Kovač, Vejić, Lovren, Pranjić, Čale, Vukojević, Pokrivač, Leko, Srna, Kranjčar, Rakitić, Eduardo, Olić, Petrić, Mandžukić, Sharbini i Klasnić
crveni ne bi trebali biti tu, ali bolje nemamo |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 25/09/2009 : 13:19:04
|
25.09.2009. | 09:32
Reja poželio posjetiti Vukovar Hajdukovci koji su nastupili u Lipiku u četvrtak su se osvježavali u bazenu. To je novi stil rada “bijelih” da se razgibavaju i poslije većih napora rekuperavaju u plivalištu.
Bazen su našli u “Villi Lenije” koja je nedavno otvorena u Vinkovcima kao najnoviji reprezentativni hotelski objekt. Inače, “bijeli” po tradiciji kad su u Vinkovcima odsjedaju u hotelu “Cibalia”.
Ostatak momčadi trenirao je poslije podne na igralištu u Starim Jankovcima. To je također tradicionalna postaja “bijelih” za treninge kad su u ovom kraju Slavonije, a izjutra je travnjak proučio trener Reja koji ništa ne prepušta slučaju.
Zaključio je da je igralište u dobrom stanju, ali da “bijeli” neće koristiti svlačionice na licu mjesta nego će se vratiti odmah u hotel poslije treninga da se okupaju i presvuku.
Edoardo Reja je izrazio želju da posjeti Vukovar o kojem je, dakako, mnogo čuo, o stradanjima u Domovinskom ratu i o gradu heroju zna se i izvan granica naše domovine.
Talijanski stručnjak prvi put je ovako fizički blizu na ovom području, pa će u petak otići vidjeti Vukovar. Prošlog proljeća Hajduk je boravio u Vukovaru i tada smo posjetili rodnu kuću tadašnjeg trenera “bijelih” Ante Miše kao i spomenik tenkovima na Trpinjskoj cesti.
A sad će novi trener Reja u razgledavanje znamenitosti Domovinskog rata.
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 25/09/2009 : 13:19:29
|
25.09.2009. | 13:02
Edoardo Reja: Promašujemo previše! Hajduk je prošao kroz Lipik, ugazio je kao bos u trnje triput, ali mu to ipak nije naškodilo niti ga je zaustavilo u proboju u daljnje Kup natjecanje.
Bila je to utakmica koju ćemo dugo pamtiti i uvijek ćemo se vraćati na ono kako je Hajduk od trećeligaša u službenoj utakmici nakon prvih 45 minuta gubio 1:3...
Eliminacija je već bila zapisana u zvijezdama, zatim su se Splićani uspjeli iskobeljati zamke. U zanosnom drugom poluvremenu uvalili su četiri pogotka i s konačnih 5:3 prebrisali svu dramatiku.
Sve je dobro kad se dobro svrši i u taboru “bijelih”, u selidbi iz Lipika u Vinkovce nema više tragova proživljene traume. Nego se Kup iskustvo uzima kao dobra pouka za budućnost, a neke stvari su se mogle vidjeti kao na primjer da Dario Jertec još jednu prigodu nije uspio iskoristiti...
Trener Hajduka Edoardo Reja, dan poslije, u ćakuli u hotelu Cibalia rekao nam je:
- Meni je glavna preokupacija i čini me zabrinutim što puno šansi promašujem. To je preveliki luksuz, mi ne dajemo golove ni iz onih najizglednijih prilika. I to nije prvi put da se dogodilo u Lipiku, to postaje naš običaj. Kad bi izbrojio sve, pa mi na svakoj utakmici stvorimo 5, 6, 7 šansi koje odu u vjetar.
- I kad tri gola primimo kao što smo ih dobili u Lipiku onda je to veliki problem kako sve to nadoknaditi. Sreća je da smo uspjeli preokrenuti, pomogao nam je i protivnik jer se nije zgusnuo u bunker u nastavku kao što sam očekivao, nego su oni i dalje igrali prema naprijed, riskantno s ofsajd zamkama na 40 metara od svoga gola i time nam pomogli da preokrenemo rezultat.
Reja ističe:
- I dalje ima previše nestrpljenja u našoj igri, puno radimo da poboljšamo prisebnost, da ispred golmana u šansama budemo hladnokrvni da smireno i precizno odigramo zadnji, ubojiti pas.
Ne spominjete vlastitu obranu i vratara Tomića, niste ga mijenjali nakon prvih 45 minuta?
- Nisam, jer je golman posebno delikatna uloga, mora i on preuzeti svoju odgovornost. Tomić je kriv za treći pogodak ali se događaju takve greške. Ne mogu diskutirati o njemu kad radi izvrsno na treninzima i po svemu je u radu i treniranju ravan našem prvom vrataru Subašiću.
- Zaslužio je priliku, ja sam ga pitao kako je, može li i je li sposoban budući da je nedavno imao lakšu ozljedu. On mi je kazao da može i onda sam mu dao prigodu. Dobro, nije reagirao najsretnije ali nisam razmišljao o tome da ga zamijenim. Rekao sam da mora nositi odgovornost na leđima i s time je izišao u drugo poluvrijeme na teren. Vidjeli ste, udarac kod 3:3 obranio je izvrsno!
Reja je smiren, zadovoljan što je Hajduk prošao Lipik bez posljedica:
- Znate, neke igrače u ovim utakmicama treba vidjeti, dati im priliku koliko god to izgledalo riskantno, zbog toga i imamo toliko igrača, treba ih procjenjivati, a to su idealne prilike.
- Na nekima se vidi kako dugo nisu igrali, kao Jertec, pa i Čop koji se tek uključio u naš rad sigurno da još ne može uhvatiti pravi korak. No, ukupno smo mogli postići dvostruko više golova...
- Nezgoda je s ovakvim utakmicama ako u početku ne riješite sve prvim šansama koje se ukažu. Onda se mali protivnik razmaše, dobije sigurnost, uzme izvanrednu snagu iz motiva. A mi smo imali straha i tjeskobe na poluvremenu ali smo se stisli i rekli ajmo se vratiti na svoje mjesto. Nadam se da ćemo i u Vinkovcima nastaviti svoju uspješnu seriju - rekao je Reja.
Gleda se video...
Trener Reja uvijek ima videozapise pri ruci, dobro je opskrbljen i uoči utakmice protiv Cibalije. No, nije htio otkriti koje sve to utakmice Cibalije ima na raspolaganju. Nije li tu i poraz Vinkovčana 2:5 u Labinu:
- Ne, ne, najprije ću dobro pogledati našu utakmicu u Lipiku, to moram još jednom dobro proučiti – našalio se Reja tako da ne znamo je li to mislio stvarno ili se samo šalio.
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 25/09/2009 : 13:19:52
|
24.09.2009. | 19:52
Senijad Ibričić: Više nas ništa neće zaustaviti! Senijad Ibričić još jednom je bio junak Hajdukove pobjede, upisana su mu čak četiri pogotka na konto u pobjedi Splićana 5:3 u Lipiku, premda ostaje mala dvojba je li on polučio pogodak kad je šutirao Cernat u 54. minuti ili je lopta već bila prešla gol crtu odbivši se od grede:
- Tu je negdje, svejedno je kome je gol upisan, ja sam pritrčao i kopačkom je ubacio u mrežu a ona se taman odbila od grede i ja sam je ubacio unutra.
Pogodak je pripisan Vama, službeno u zapisniku, je li ovo prvi put da ste postigli četiri gola na jednoj utakmici?
- Nije, već sam u dresu Zagreba jednom postigao četiri pogotka u pobjedi protiv Međimurja 6:1 - sjeća se Ibričić.
Reprezentativac Bosne i Hercegovine i Hajdukova desetka prolazi najljepše trenutke karijere, za Splićane je prevažan pa čak i žrtvovan da igra na poziciji napadača.
To ne prima baš lako, ali je spreman žrtvovati se, po traženju trenera, sve dok je Ahmad Sharbini još uvijek na popisu ozlijeđenih. Ibro, Vi ste odlučujući igrač Hajduka, pitamo ga, a on će na to skromno:
- To mi godi, ali je jedino bitno da mi kao cijela ekipa pobjeđujemo. Atmosfera je dobra i svaka pobjeda nam daje dodatni motiv da nastavimo što bolje možemo. Teški trenuci iz prošlog mjeseca su iza nas i vjerujem da ćemo ubuduće igrati još bolje.
Što je bilo u Lipiku, kako je to protivnik vodio sa 3:1?
- Uvijek ću pamtiti ovu utakmicu, na poluvrijeme smo u svlačionicu ušli s nevjericom u očima, pogledavali smo se i pitali se je li to moguće, što se to događa. Je li moguće da baš svaki udarac s 20 metara završi u našoj mreži? Znali smo da se u preostalih 45 minuta zapravo cijela jedna sezona odigrava, da nam je sve pod upitnikom.
- Jer Kup želimo osvojiti, kroz Kup ćemo se lakše i na europsku scenu plasirati. Jednostavno smo zagrizli u nastavku da damo sve od sebe, da spriječimo senzaciju, iznenađenje, blamažu ili sramotu, ili kako god hoćete to nazvati.
- Uspjeli smo, mislim da smo u tome zaslužili jer ni u prvom poluvremenu nismo uopće igrali loše, imali smo i šansi, opet smo puno toga promašili, a s druge strane protivnik a da nije ugazio u naš kazneni prostor davao je golove s nekih čudnovatih, čudesnih daljina?
Sad se čeka gostovanje protiv Cibalije, a i oni su imali problema u Kupu, dapače Cibalija je teško stradala s porazom 2:5 od Rudara u Labinu?
- Da, nezgodno je s tim Kupom, nikad ne znaš gdje te čeka kakovo iznenađenje. Mogu sad u Cibaliji reći da ih nije briga za Kup, ali ih je sigurno ovih 2:5 gadno uzdrmalo. Međutim, ne znam što bih rekao o njima, bitno je da se mi dižemo i čini mi se da smo ušli u presudan trenutak ove jeseni.
- Sad nas čekaju dva gostovanja Cibalija i Pula i to su presudni ispiti ove jeseni nakon čega nas čeka bolji, povoljniji raspored. Uvjeren sam da do kraja jeseni nećemo kiksati jer imamo dobru ekipu, ušli smo u formu, proširit će se i odabir igrača kad se ozlijeđeni oporave.
Protiv Cibalije je proljetos sve krenulo nizbrdo?
- Pa da, iz tih 1:1 kad nam je Pavličić dao gol u zadnjoj minuti. Umjesto da upišemo desetu pobjedu zaredom ostalo je 1:1 i tako je počela naša loša serija, pri čemu smo izgubili prvenstvo. Da smo tada sačuvali tu jednu jedinu minutu vodstvo 1:0 vjerujem da nas nitko ne bi zaustavio do kraja. Taj gol nas je uvukao u nesigurnost i sve je krenulo nizbrdo.
I sad je Hajduk u zaletu opet prije Vinkovaca?
- I vjerujem da taj zalet nećemo ispuštati. Bitno je da mi sad ovo riješimo u nedjelju protiv Cibalije, da prođemo i Pulu, i mislim da nas do kraja jeseni nitko neće zaustaviti. Uvjeren sam da ćemo i Dinamo u Poljudu pobijediti, dotle seže moj optimizam – rekao nam je Ibričić koji je sa svoja četiri pogotka neutralizirao dalekometne projektile razigranog Lipika.
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 25/09/2009 : 13:21:38
|
danas objavljen popis reprezentativaca: Runje, Subašić, Delač, Ćorluka, Šimunić, Križanac, Kovač, Vejić, Lovren, Pranjić, Čale, Vukojević, Pokrivač, Leko, Srna, Kranjčar, Rakitić, Eduardo, Olić, Petrić, Mandžukić, Sharbini i Klasnić
crveni ne bi trebali biti tu, ali bolje nemamo
svi oni što je supermark zacrvenio + vukojević...i šimunić... |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 25/09/2009 : 13:23:03
|
TUDOR UMJESTO REJE 'Mi nismo nikoga podcijenili, a Lipik je postigao tri izvanserijska pogotka' Utakmica je pokazala koliko ljepote ima nogomet i koliko je nepredvidivosti kada se sastaju izraziti favorit i autsajder. No, u nastavku je sve došlo na svoje - rekao je Tudor
Lipik je nakon 45 minuta bio na korak do senzacije, ali Hajduk ipak posjeduje individualnu kvalitetu kojom su Bijeli uspjeli anulirati iznenađujući zaostatak u poluvremenu i plasirati se u osminu finala Kupa. S četiri pogotka Senijad Ibričić obilježio je Hajdukovu pobjedu, a ništa manji junak susreta, čovjek čiji će se pogoci pamtiti, svakako je 22-godišnji napadač Lipika Dario Šimunović. Zanimljivo nogometno poslijepodne vidjeli su stanovnici Lipika i okolnih mjesta i gradova, s osam pogodaka bilo je to uistinu poslijepodne za dugo pamćenje.
Lipik je pokleknuo u drugom dijelu, od 55. do 59. minute primili su domaći dva pogotka i jednostavno se njihova igra potpuno raspala. - Primijetili smo da je Lipik stajao suviše visoko, ostavili su dosta prostora iza svojih leđa i taj njihov potez činio mi se suviše riskantnim, a ujedno se može reći da je preokrenuo tijek igre u drugom poluvremenu - ponudio je Igor Tudor, Rejin asistent, svoje viđenje prijelomnog detalja dvoboja koji je Hajduka odveo k očekivanoj pobjedi.
Lipik je u prvom dijelu došao do tri pogotka, a da pritom domaćin nije ušao u kazneni prostor Hajduka. Sa dva projektila Šimunovića i iznenađujućom “sunčanom loptom” koja je prevarila Tomića na poluvremenu su imali visokih 3:1 pa su mnogi navijači Hajduka i Splita nazivali sve poznate i nazočne Splićane na utakmici u Lipiku pitajući “je li moguće ili je možda neka pogreška”. Nije bila pogreška, Hajduk je zaista imao golemi zaostatak i veliko psihološko breme za drugo poluvrijeme. - Utakmica je pokazala koliko ljepote ima nogomet i koliko je nepredvidivosti u susretima gdje se sastaju izraziti favorit i autsajder. Utakmica u Lipiku pouka je za sve momčadi koje se smatraju favoritima u današnjem nogometu. Mi nismo nikoga podcijenili, ali Lipik je postigao tri izvanserijska pogotka. Međutim, u drugom poluvremenu ipak je sve došlo na svoje mjesto, nismo dopustili nikakvo iznenađenje - objasnio je Tudor kojem je Reja prepustio “mikrofon” pred novinarima opravdajući se istrošenim glasnicama, koje je potrošio tijekom susreta.
Reja je mogao najviše zamjerki imati na igru Jerteca i Čopa iz prvog poluvremena, te na nesigurnost vratara Tomića. Međutim, ne može se reći da je njegova momčad ušla mlako i podcjenjivački u utakmicu. Pogoci koje je Lipik postigao ipak su više plod nadahnuća pojedinca nego posebno kvalitetne i organizirane igre borbenog domaćina.
'Nikada nisam mislio da zabijem Dinamu, ali uvijek sam sanjao da postignem Hajduku' Dario Šimunović dinamovac je po opredjeljenju i zato je pogocima Hajduku ispunio svoj veliki san. - Nikada nisam mislio o tome kako bih zabio gol Dinamu, ali uvijeksam sanjao da postignem pogodak Hajduku. Suigrači su me zezali da neznam pogoditi izvan 16 metara i onda sam se ja zainatio i zabio dvapogotka sa 20 metara - kazao nam je Dario Šimunović koji je pritom objasnio kako je njegova karijera do sada išla. - Bio sam u Kamen Ingradu i Segesti, ali nisam potpisao jer sam imaoproblema s anemijom i zbog toga se nisam profesionalno posvetionogometu. Lipik će pamtiti gostovanje Hajduka, a u konačnici rezultat nikome neće pokazati kako je dramatična bila utakmica...
|
 |
|
Topic  |
|
|
|