Author |
Topic  |
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7523 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 04/08/2011 : 23:26:08
|
quote: Originally posted by supermark
fala na europskim bodovima       glavno da se non stop žal(it)e da mamič krade      mogli bi koji put pobjediti, za promjenu    
Koje gluposti valjaš... Ajde ti svom Maminhu! |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 04/08/2011 : 23:32:14
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
fala na europskim bodovima       glavno da se non stop žal(it)e da mamič krade      mogli bi koji put pobjediti, za promjenu    
Koje gluposti valjaš... Ajde ti svom Maminhu!
A što ćeš? Voli čovik brabonjat i gotovo.  Tvrdoglavo po svom... |
Trljam ruke. |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7523 Posts
Posted - 04/08/2011 : 23:35:11
|
Realna slika Hajduka. Postoji razočaranje, ali ne u tolikoj mjeri. Puno je novih igrača i ja ovo ne doživljavam kao neki debakl. Stoke je ekipa koja će i ove godine bez problema ostati u Premiershipu.
A sad je vrijeme da Hajduk uigrava ovu ekipu i da se pomalo dižu. Nažalost, nemaju bolje od ovoga. Ostaje velika žal što Križanca nisu uzeli na pladnju, ali šta je tu je. Ja će biti zadovoljan ako ove sezone ne budu zaostajali za Dinamom više od 5-6 bodova. Naslov je ipak utopija, samo da se napokon u Hajduku dopusti kontinuirani rad, a ne da se opet popusti pod pritiskom menadžera i kojekakvih medija... |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27611 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 05/08/2011 : 00:19:18
|
trudili su se ali sad bolje ne znaju/mogu.Stoke se dobro branio i odbranio. triba još puno kruva izist da nam Hajduk bude bolji a da postane solidna europska ekipa još i više.U nedilju na rijeku. |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 05/08/2011 : 01:48:17
|
Uz to "navlačio" je talijan za Stoke... Možda bi u Hajduku sad trebali razmisliti i o hitnom sastanku s Platinijem.
Šteta za Hajduk, naprosto u ovoj fazi nisu imali sreće s ždrijebom, za proći Stoke je trebalo puno više sreće, iskustva, a i više utakmica u nogama, uostalom, dosta se igrača ipak mijenjalo u usporedbi s prošlom godinom.
Strpljenje je ključna stvar, hoće li Maleš pokazati da vodi drugačiju (i točniju) politiku za razliku od prošlih prethodnika, vrijeme će reći svoje... |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Posted - 05/08/2011 : 02:40:22
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Koje gluposti valjaš... Ajde ti svom Maminhu!
A što ćeš? Voli čovik brabonjat i gotovo.  Tvrdoglavo po svom...
najnovije vijesti iz novina: Maleš: "Na naša priopćenja i žalbe (u UEFI) se samo smiju. Vjeruju da su toliko moćni, da se mogu rugati s nama. Pokušat ćemo se izboriti za ravnopravnost svim demokratskim sredstvima i putevima, a ako nam to ne uspije, predložit ću da istupimo iz (europa) lige" |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 05/08/2011 : 14:06:50
|
Nisan siguran, al' mislin da je Maleš ovako nešto izjavia u vezi utakmice u Zadru pritom misleći na suđenje i tretman Hajduka u HNL-u... |
Trljam ruke. |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7523 Posts
Posted - 05/08/2011 : 14:42:02
|
Naravno da je izjavio u vezi HNL-a i Mamićeve autokratske vladavine, supermark još jednom želi biti malo duhovit.
@supermark, od sveg srca ti želim da ti Inter ispadne iz lige i da ti Barca gleda u leđa Mourinhu. Di ćeš gore kletve za tebe. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Posted - 05/08/2011 : 16:15:23
|
ma maleš je to indentično izjavio za HNL nakon prošle utakmice sa zadrom (ja sam dodao samo ovo u zagradama) hoću reći da se žali na sudjenje, a nikad nista ne moze pobjediti protiv zadra su odigrali katastrofa, a izvlace se na sudjenje i mamica i sad su imali prilike pobjedom na stokeom dokazati da su nepravedno zakinuti u HNL-u, ali i to su izgubili (2 poraza u 2 utakmice), dok je dinamo pobjedio (4 pobjede u 4 utakmice) sad ce valjda opet protiv platini i da ih on zakida.... maleš, maleš, nekad treba i pobjediti |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Posted - 05/08/2011 : 16:15:58
|
@supermark, od sveg srca ti želim da ti Inter ispadne iz lige i da ti Barca gleda u leđa Mourinhu. Di ćeš gore kletve za tebe.
ma nek i inker i barca ispadnu samo nek su ispred reala i mourinha  |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27611 Posts
Posted - 05/08/2011 : 21:06:17
|
ma maleš je to indentično izjavio za HNL nakon prošle utakmice sa zadrom (ja sam dodao samo ovo u zagradama) hoću reći da se žali na sudjenje, a nikad nista ne moze pobjediti protiv zadra su odigrali katastrofa, a izvlace se na sudjenje i mamica i sad su imali prilike pobjedom na stokeom dokazati da su nepravedno zakinuti u HNL-u, ali i to su izgubili (2 poraza u 2 utakmice), dok je dinamo pobjedio (4 pobjede u 4 utakmice) sad ce valjda opet protiv platini i da ih on zakida.... maleš, maleš, nekad treba i pobjediti
Dinamo ima 3 pobjede i remi. Kakve veze ima šta je Hajduk igra slabo s lošim suđenjem? Znači Hajduk treba imati objektivno suđenje samo onda kad igra dobro? Sitnice često odluče utakmicu pa na kraju sve izgleda drukčije. Kakve veze ima pobjeda ili poraz sa Stokeom sa suđenjem u HNL-u??
|
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Posted - 06/08/2011 : 01:44:27
|
ne, krivo si me shvatio maleš govori o nekakvom zakidanju hajduka i forsiranju dinama a dinamo uvjerljivo pobjeđuje u prvenstvu i europi i redoviti je sudionik europskih natjecanja dok se hajduk redovito sramoti (i hrvatski nogomet) kome je tu potrebno ono o čemu maleš govori? dinamu sigurno ne |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27611 Posts
Posted - 06/08/2011 : 05:19:43
|
ne, krivo si me shvatio maleš govori o nekakvom zakidanju hajduka i forsiranju dinama a dinamo uvjerljivo pobjeđuje u prvenstvu i europi i redoviti je sudionik europskih natjecanja dok se hajduk redovito sramoti (i hrvatski nogomet) kome je tu potrebno ono o čemu maleš govori? dinamu sigurno ne
Pa da zakinut je suđenjem u odnosno na Dinamo. Nemoj gledat na kraju bodovnu razliku pa reč neš ti da imate 3-5 bodova više opet bi bili drugi.kad lošija ekipa(Hajduk)se bori da ostane u igri za prvaka(ne zaostane više od 3-5 bodova)onda mi dobro guramo dok Dinamo ne odmakne i nabije na kraju razliku. Bit je u odmicanju i ubijanju volje a tu se svaki gol,opsajd ili penal računa. I to me i najviše ljuti kad je protivnik bolji a još i suci malo ali dovoljno vuču na njegovu stranu.Kao u doba Franje i Canjugisa |
 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 06/08/2011 : 13:09:07
|
quote: Originally posted by jaki Pa da zakinut je suđenjem u odnosno na Dinamo. Nemoj gledat na kraju bodovnu razliku pa reč neš ti da imate 3-5 bodova više opet bi bili drugi.kad lošija ekipa(Hajduk)se bori da ostane u igri za prvaka(ne zaostane više od 3-5 bodova)onda mi dobro guramo dok Dinamo ne odmakne i nabije na kraju razliku. Bit je u odmicanju i ubijanju volje a tu se svaki gol,opsajd ili penal računa. I to me i najviše ljuti kad je protivnik bolji a još i suci malo ali dovoljno vuču na njegovu stranu.Kao u doba Franje i Canjugisa
Da i ja ponovim pitanje: ko to namješta Hajduku poraze u Evropi? Hrvatski koeficijent preživljava zahvaljujući Dinamu. To je valjda neko objektivno mjerilo.
Da se u Hajduku više brinu o selekciji igrača, a manje paranojom, teorijama zavjere, kalimerisanjem i kukulelekanjem, borili bi se za to da budu prvi klub u regionu, a ovako da se tuku nogom u guzicu ako budu prvi klub u gradu. |
Potpis. |
 |
|
dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts
Member since 26/07/2008 |
Posted - 06/08/2011 : 14:36:20
|
quote: Originally posted by Heyoka
Da se u Hajduku više brinu o selekciji igrača, a manje paranojom, teorijama zavjere, kalimerisanjem i kukulelekanjem, borili bi se za to da budu prvi klub u regionu, a ovako da se tuku nogom u guzicu ako budu prvi klub u gradu.
Pišeš pizdarije. Skoro sve pare, sve najjače firme i svi moćnici su u Zagrebu, da se Hajduk super organizira, da dovede trenera dvaput boljeg od Balakova, da sredi omladinsku školu i skautsku službu opet ćemo tijesno osvajat prvenstvo jer se teško možemo utrkivat s njima u financijama. Tako će bit sve dok klub ne kupi neki domaći Abramovič, ako se takav nađe...
|
I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away I'm working on a dream And I know it will be mine someday...... |
Edited by - dnevni boravak on 06/08/2011 14:37:06 |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27611 Posts
Posted - 06/08/2011 : 18:38:38
|
quote: Originally posted by jaki Pa da zakinut je suđenjem u odnosno na Dinamo. Nemoj gledat na kraju bodovnu razliku pa reč neš ti da imate 3-5 bodova više opet bi bili drugi.kad lošija ekipa(Hajduk)se bori da ostane u igri za prvaka(ne zaostane više od 3-5 bodova)onda mi dobro guramo dok Dinamo ne odmakne i nabije na kraju razliku. Bit je u odmicanju i ubijanju volje a tu se svaki gol,opsajd ili penal računa. I to me i najviše ljuti kad je protivnik bolji a još i suci malo ali dovoljno vuču na njegovu stranu.Kao u doba Franje i Canjugisa
Da i ja ponovim pitanje: ko to namješta Hajduku poraze u Evropi? Hrvatski koeficijent preživljava zahvaljujući Dinamu. To je valjda neko objektivno mjerilo.
Da se u Hajduku više brinu o selekciji igrača, a manje paranojom, teorijama zavjere, kalimerisanjem i kukulelekanjem, borili bi se za to da budu prvi klub u regionu, a ovako da se tuku nogom u guzicu ako budu prvi klub u gradu.
Sve da je ovo šta si reka i točno a dosta toga i je ali kakve veze to ima sa lošim suđenjem na štetu Hajduka??? |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Posted - 08/08/2011 : 12:30:03
|
quote: Originally posted by dnevni boravak
Pišeš pizdarije. Skoro sve pare, sve najjače firme i svi moćnici su u Zagrebu, da se Hajduk super organizira, da dovede trenera dvaput boljeg od Balakova, da sredi omladinsku školu i skautsku službu opet ćemo tijesno osvajat prvenstvo jer se teško možemo utrkivat s njima u financijama. Tako će bit sve dok klub ne kupi neki domaći Abramovič, ako se takav nađe...
kakve veze ima gdje su "najjače firme i svi moćnici"? briga njih za nogomet i za dinamo i za hajduk |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts