forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 28/08/2011 : 22:51:31  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ziki

quote:
Originally posted by Zlotvor

E sad bi ti i pošteno suđenje! Pa mora se napravit "poštena" razlika već na početku

Ovo bi stajalo da Hajduk ima neku ekipu. S ovome ekipom i još da vam dođu Neretljak i Šimunić ste miljama iza. Hajduk jednostavno nema kvalitet za nešto više. Mene recimo zanima zašto Anas, Tomasov i onaj treći mali nestanu s terena kad bilo koja ekipa zaigra malo čvršće (oštrije)?

mi ovdje govorimo o sudenju a ne kako je Hajduk los..da se razumimo Hajduk nije odigra bajno ali su mu na kraju tribala pripast tri boda jer je ponisten cisti gol..jos mu sudi sudac koji ga je jedanput vec gadno ostetia i koji je Mamicev igrac..i to bas kolo prije derbija..malo sumnjivo zar ne..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 28/08/2011 : 22:52:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Ananas - jer se možda drogira
Tomasov - jer je žentilan, odnosno fizički slab
Treći mali - ne znan na koga misliš

Trljam ruke.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 28/08/2011 : 22:54:53  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ananas - jer se možda drogira

Ananas na bilome..

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 28/08/2011 : 23:06:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Meni je jasno da u nogometu često ne pobjeđiva "bolja" ekipa ali ako su ih tribali dobit i s malom razlikom onda oni to zaslužuju i ne postoji arbitar koji im to može uzet. A Hajduk se definitivno oštećuje, nebitno što je to ekipa u kojoj nema (trenutno) klasnog igrača. Isto se i u Zadru dogodilo prije 3 tjedna. I onda kaže: "Vi uvik kukate!"
PA KAKO NEĆU??? Očito sudački kriterij nije isti za svih...
A to što neke ekipe "su po gasa" igraju protiv Dinama, to me ne zanima. Da nas bar ode na zakidaju, to ne bi ni spominja...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 28/08/2011 : 23:09:24  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni je jasno da u nogometu često ne pobjeđiva "bolja" ekipa ali ako su ih tribali dobit i s malom razlikom onda oni to zaslužuju i ne postoji arbitar koji im to može uzet. A Hajduk se definitivno oštećuje, nebitno što je to ekipa u kojoj nema (trenutno) klasnog igrača. Isto se i u Zadru dogodilo prije 3 tjedna. I onda kaže: "Vi uvik kukate!"
PA KAKO NEĆU??? Očito sudački kriterij nije isti za svih...
A to što neke ekipe "su po gasa" igraju protiv Dinama, to me ne zanima. Da nas bar ode na zakidaju, to ne bi ni spominja...

evo uzmi jucer Dinama..sa koliko je pobjedia..1:0..i to Lucko..zamisli da je bija neki Maric i ponistia gol..to su dva boda manje i tako se gube prvenstva..ispada da dinamo sve tuce sa po 5:0..sitimo se prosle sezone koliko je utakmica dobija sa po 1:0..samo da je kriterij isti i ja san zadovoljan..

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 28/08/2011 : 23:10:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Ma mi smo brate paranoici, živimo od prošlosti, pretumbavamo teorije zavjere i sl.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 28/08/2011 : 23:16:19  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote

E jebiga sad, nemožeš baš reći da je situacija baš posve čista. Iako se po meni radi o pogrešci pomoćnog suca i Hajduk je oštećen u ovoj situaciji. No bilo je i onog Čopovog "zaleđa", dakle sve u svemu loše suđenje...

No neznam, na vašem mjestu, prvo bih krenuo od igre koja defintivno nije bila na visokoj razini (netko je rekao Dinamo isto loše igra pa pobjedi, ima razlika, primjerice Dinamo ipak ima veći posjed lopte, duže drži loptu nogama dok je Split danas mi čak bolje djelovao kod pasova, nekako stabilnije)... Treba prvo u svom vrtu počistiti. I da, ova utakmica je pokazala da su smješne one izjave vezane uz prodaju Vukušića kako se ne bi Ahmada izbacilo iz prvih 11. Vukušić s perajama i maskom je jedna dimenzija više od Ahmada...

Što se tiče ovog istupanja, Maleš samo pokušava jeftinim forama "pritisnuti"... Da mi je to vidjeti.

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 28/08/2011 : 23:17:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote

U dosadšnjem dijelu prvenstva najbolji igrač Hajduka

(Za statistiku kliknit na sliku)

Trljam ruke.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 28/08/2011 : 23:18:53  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
ma to sa istupanjem nema smisla..ali Hajduk je ostecen u ovoj utakmici kako god okrenia..ali ok..okrenimo se derbiju..da vidimo tu mega jaku europsku ekipu zvanu balkanska Barcelona sta zna i umije..

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 28/08/2011 : 23:22:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Ma mene sad trenutno najviše zanima "Operacija Šimunić". Da vidin sposobnost nove uprave. Ako dovede Josipa, Maleš je lav!

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7525 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 28/08/2011 : 23:30:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:

brni, nagradno pitanje:"Poslije tog derbija, u kojoj je utakmici sudia Bebek?"

ne znam odgovor jer nisam isa za tim..ali evo probat cu..niti jednoj..

Evo kad ste već spomenuli Bebeka, to mi je rođak u trećem koljenu i ja ga nakon te utakmice pitam za dojam o suđenju, a on će ti meni: a jebiga, dobro sam naljutio Mamića, ko zna kad ću opet suditi derbi. I to se i nažalost i doslovno dogodilo.

Treba imati na umu da mi nismo ni približno svjesni koliko je Mamić moćan. Apsolutno sve drži pod kontrolom u ligi i Hajduk mora biti bar 30% jači od Dinama da bi bio prvak. A ovo što sad radi taj don Corleone hrvatskog nogometa se zove sasijeći otpor u korijenu. Znači, svojim mafijaškim manevrima u startu ubiti svaku volju protivnicima za igranje. Filijale odmah skidaju gaće u startu utakmice, sjetimo se samo Osijeka nedavno i 0:4 i odmah negdje u to vrijeme eto ti Dine Špehara u Dinamo. Tako su nešto slično uradili prošle godine s Brezovcem i Varteksom. Svim tim bijednim klubovima daju nešto džeparca za podlaganje svojoj volji.

Hajduk sigurno nije još zreo u igri, ali vidi se napredak. Ovo što sam vidio na snimci i nedosuđen penal, te poništen čisti gol Lendrića, samo potvrđuje kako mafija preko svojih sudaca djeluje. Jebiga, čovjek je premoćan da bi mu se moglo oduprijeti. Možda nije ni luda ova Malešova izjava o istupanju iz lige.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 28/08/2011 : 23:31:47  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
@Jerry Krause

potpisujem sve sta si reka..

Edited by - brni on 28/08/2011 23:32:03
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 28/08/2011 : 23:40:28  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

Što se tiče ovog istupanja, Maleš samo pokušava jeftinim forama "pritisnuti"... Da mi je to vidjeti.

jbg covik mora pokusati nesto..ali Mamic ih je vec toliko "ispritiska" da ovo nece imat nikakvog utjecaja..ko moze protiv don Corleonea..

Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 28/08/2011 : 23:46:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
Samo u hrvatskoj se neko moze bojat mamica. to stico livin jajon rjesi, al nama ne valja, ko nas jebe:)
mi cemo posteno, hahahahaha

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 29/08/2011 : 00:08:07  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:

quote:

Evo kad ste već spomenuli Bebeka, to mi je rođak u trećem koljenu i ja ga nakon te utakmice pitam za dojam o suđenju, a on će ti meni: a jebiga, dobro sam naljutio Mamića, ko zna kad ću opet suditi derbi. I to se i nažalost i doslovno dogodilo.

Treba imati na umu da mi nismo ni približno svjesni koliko je Mamić moćan. Apsolutno sve drži pod kontrolom u ligi i Hajduk mora biti bar 30% jači od Dinama da bi bio prvak. A ovo što sad radi taj don Corleone hrvatskog nogometa se zove sasijeći otpor u korijenu. Znači, svojim mafijaškim manevrima u startu ubiti svaku volju protivnicima za igranje. Filijale odmah skidaju gaće u startu utakmice, sjetimo se samo Osijeka nedavno i 0:4 i odmah negdje u to vrijeme eto ti Dine Špehara u Dinamo. Tako su nešto slično uradili prošle godine s Brezovcem i Varteksom. Svim tim bijednim klubovima daju nešto džeparca za podlaganje svojoj volji.

Hajduk sigurno nije još zreo u igri, ali vidi se napredak. Ovo što sam vidio na snimci i nedosuđen penal, te poništen čisti gol Lendrića, samo potvrđuje kako mafija preko svojih sudaca djeluje. Jebiga, čovjek je premoćan da bi mu se moglo oduprijeti. Možda nije ni luda ova Malešova izjava o istupanju iz lige.

Čini se da nisi gledao Osijek-Dinamo. Šteta za tebe.

--

Sad će biti lijepo ovih dana kada se odabere sudac za derbi, a koga god se odabere bit će "mamićev čovjek" jer su svi zapravo mamićevi ljudi, i u HNS-u i u UEFI...

Kako bi dobro sada došao strani sudac.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 29/08/2011 : 00:19:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

--

Sad će biti lijepo ovih dana kada se odabere sudac za derbi, a koga god se odabere bit će "mamićev čovjek" jer su svi zapravo mamićevi ljudi, i u HNS-u i u UEFI...

Ne samo u hnl-u i UEFI nego i u FIFI
Go to Top of Page

PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts

Member since 29/12/2009

Posted - 29/08/2011 : 00:31:04  Show Profile Show Extended Profile  Send PRIMOŠTEN 123 a Private Message  Reply with Quote
U subotu protiv Dinama pada suzavac ovako više ne ide
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7525 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 29/08/2011 : 00:40:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

--

Realno gledajući snagu ekipa, Dinamo je sigurno jači, ali ne govorim o tome. Govorim općenito o situaciji u hrvatskom nogometu u kojem se već u startu sve odavno zna. Zašto je potrebno da jedan Marić, lik koji je trebao zbog namještanja završiti u zatvoru, sudi ovakve utakmice? Zato da Mamić i dalje ima svoju pouzdanu vojsku jataka kako bi lagodno u startu skršio Hajdukov otpor. S ovakvom ekipom Dinamo bi vjerovatno i na pošten način (ako takav uopće i postoji) osvojio prvenstvo. Ali zašto se tako mučiti kad je ovako lakše.

A vi tzv. veliki Dinamovi navijači (sorry maki, ne mislim na tebe) pokrijte se ušima i ne govorite o velikom bratskom rivalitetu između naša dva najveća kluba, jer pojam bratski već odavno ne postoji. Bio je možda u Yugi, ali s Tuđmanom, Canjugom i sad Mamićem je već odavno nestao. I ne govorite o Hajduku kao o tamo nekom simpatičnom hrvatskom klubu za kojeg bi navijali da je u Europskoj ligi. Dosta je tog licemjerja i iskreno rečeno, jedino što poštujem u tom klubu su oni BBB-i koji bojkotiraju utakmice. Jer njih je stid ovakvog Dinama, Dinama izgrađenog na mafijaškim krakovima i kupljenog za 1 kunu.

Takav Dinamo ne mogu ni smisliti već dugo godina i iskreno rečeno, navijao sam do zadnjeg trena da Malmo zabije treći.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27627 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 29/08/2011 : 02:12:39  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Ma šta Francek i Canjugis?Tad si bar zna da je to viša sila a ovo danas je puno gore.
Uvik sam navija za sve hrvatske klubove u europskim natjecanjima do ove godine i Dinama.
Eto i ja sam se opametija.Mrzim Dinamo!

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 29/08/2011 : 02:17:56  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Sve to mogu prihvatiti, ali nije mi jasno zašto svi Dinamo vide kao kolijevku mafije radi Mamića dok u Hajduku ima barem 10 "manjih" od Mamića a svejedno su napravili štetu i to se vidi ovih godina. Moram li spominjati Fiorentinija i takve, koji su se održali tu ohoho... Usputno pitanje, radi Fredi još uvijek nešto u Hajduku? Nije sad posljednjih godinu-dvije u centru pažnje, ali uopće se ne bi čudio da ima neku "slabiju" poziciju ali finu plaću. Vidjet ćemo je li ovaj put s Malešom ispravan put za vas, prerano je za reći. Kažem, što se ovih "mafijaških krakova" tiče, mislim da je bolje taj izraz primjeniti na Hajduku, kod nas je trenutačno samo jedan s velikim krakom.

Ja nikad nisam za Hajduk i Dinamo doživljavao da je tu potreban bratski rivalitet u kojem ti pričaš, vezano uz to navijanje, ja naprosto navijam za svaki klub u Europi tko god da bio (dakle nevezano uz rivalitet) jer na kraju svega to može biti samo dobro za ovu našu sramotnu ligu 16 (a tko ju je ispromovirao nemoram ni spominjati) i zašto bi radi toga bio licemjeran? Treba gledati širu sliku. Što se rivalstva tiče, potrebno je samo zdravo rivalstvo, što već dugo vremena nedostaje. Nije to čudno, malo je i Dinamo bio nezadovoljan sucima (Bebek) pa Hajduk, a stvar je zapravo da je u tim derbijima uvijek zapravo pobjedila bolja ekipa (isto kao što je Hajduk vjerovatno čak imao i bolju ekipu kad je Bebek sudio) isto kao što Dinamo imao bolju ekipu u zadnjem derbiju.

I općenito ta teza kako Mamić sve kontrolira radi Markovića, pa zašto onda kad su se tražili strani suci Dinamo nije odmah dobio strane suce? Nije vrag da su si Mamić i Marković u te dvije godine postali znatno bolji pa sad Zdravko vlada svime i svačime. Mogu se složiti da ima tu nečistih radnji, ali sad širiti i vjerovati u teze gdje je Mamić baš apsolutni vladar HNS-a koji vuče sve konce, koji apsolutno sve određuje koji ima kontrolu nad Bilićem... Naprosto u to je vjerovati teško jer onda bi primjerice jedan Badelj već odavno dobio svoje zasluženo mjesto u prvih 11, a ne bio tu gdje je. Zašto se onda zove jednog Vjekoslava Tomića ispred Kelave, kako je jedan Jurica Buljat sve dok je bio u Hajduku imao svoje mjesto u 23 standardnih reprezentativaca. Sad ćete povući "Sammira", ali njega je Bilić već prije spomenuo nego što je Mamić krenuo sa svojom "kampanjom.

Vrijeme je da se prestane tražiti razlog u nekim teorijama-zavjerama i hiperboliziranim pričama u kojima se uvijek pokušava naći nekakvo opravdanje zašto je Hajduk tu gdje je. Prvo treba počistiti u svom dvorištu da bi mogao pričati o drugim, a govana u vašem dvorištu još uvijek ima.

Go to Top of Page

ziki
New Member

279 Posts

Member since 22/08/2010

Posted - 29/08/2011 : 02:50:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ziki a Private Message  Reply with Quote
Točno tako. Sad se nešto spominje Osijekova igra protiv Dinama. To može reći samo netko tko nikad nije bio u Osijeku i ne zna kako tamo stvari stoje oko Dinama i Hajduka. Može probati tako nešto spomenuti, ne vjerujem da će se vratiti iz Osijeka.

Kad smo već tu kako se lako zaborvlja da je Hajduk prije koju sezonu imao 1,10 kvotu na pobjedu u Zadru i gle čuda, prilikom kornera za Hajduk, 2 igrača Zadra ostavljaju najopasnijeg Hajdukova čovjeka samog na vrhu šesnajsterca da primi loptu (koja od kornera putuje po zemlji), okrene ju na svoju jaču nogu i puca u nebranjen golmanov gol. Komedija živa, ali nije krađa jer je Hajduk u pitanju i normalno je da nitkone brani čovjeka koji je na šutu sam.

Npr, Hajduk laganini uzima prvenstvo u Varaždinu, a onda ispada u kupu od Varteksa, nije li malo čudno i ne smrdi na dogovor?

Ista stvar i one sezone kad je Kalinić bio u Hajduku. Te sezone je Hajduk zabio više golova iz penala od Barce i Reala zajedno i dok se ostatak države sprdao nazivajući ih NK Penal iz Splita, vama je to valjda bilo ok jer je to bio Hajduk.

Koliko puta su Inter i Osijek pokradeni u Splitu, ali to nitko ne spominje (bilo bi zgodno vidjeti koliko je puta uopće dosuđen penal protiv Hajduka u Splitu u povijesti HNL-a).

Naravno da ne mrzim Hajduk i nije normalno da netko mrzi nekog drugog i želi mu zlo, ali sve simpatije ostatka države koje ste imali od vremena Canjuge ste izgubili upravo zbog kukanja i patroniziranja ostalih klubova koji su pokradeni puno više puta nego Hajduk.
Go to Top of Page

ziki
New Member

279 Posts

Member since 22/08/2010

Posted - 29/08/2011 : 03:02:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ziki a Private Message  Reply with Quote
Treba se prestat bavit zavjerama i složit ekipu koju neće ni sudačke odluke uzdrmati, ako je već tako. Uvijek se sjetim kad je Blatnjak prešao iz Zadra u Hajduk i nije ni 2 tjedna bio u klubu i dao je veliki intetvju s naslovom: Cijela država je protiv nas, ali bit ćemo prvaci!

Treba se riješiti te uloge žrtve i početi raditi samo za to treba kvalitetna i pametna uprava. Kolega nekidan časti na poslu jer mu je nećak potpisao za Dinamo. Kaže, malog gledala na treningu neka europska agencija (u kojoj je jedan čovjek dalmatinac) i preporuče malog Hajduku. I bio je tamo na probi, ali su ga zavlačili 2 tjedna. Mamić je čuo za to i nazvao malog da dođe u Dinamo. Bio na probi i nakon prvog treninga ga uzeli oduševljeni viđenim.

Hajduk je uz Osijek uvijek imao najbolju školu nogometa, a sada šta ima od toga? Okrenuti se sebi i sve ispočetka. Što uostalom znači HNL?

A što se tiče navijača, Dinamo nije samo Zagreb niti je Hajduk samo Split i samo financijska situacija (jer je banana država) onemogućava urednije posjete utakmicama.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27627 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 29/08/2011 : 03:09:01  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Vas dvojca ste gori od Mamića.On krade tako da svi vide ali vi mu nalazite stotinu oprasvdanja.Namještanja i nezalaganja pojedinih klubova kad igraju s nekom ekipom je uvik bilo ali ovo šta je danas napravija maminjo sa sudijama je stvarno za plakati.
kakvo je raspoloženje ovdi utakmica protiv dinama (ako započne)neće se dovršiti do kraja.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

ziki
New Member

279 Posts

Member since 22/08/2010

Posted - 29/08/2011 : 03:18:41  Show Profile Show Extended Profile  Send ziki a Private Message  Reply with Quote
Ne nalazim Mamiću opravdanja niti se slažem s pola toga što radi. Dobro, novinari su dosta krivi za to. O Dinamu se stalno negativno piše. Sad kad je LP tu nakon dugo godina, opet je rijetko koji članak afirmativan.

Za primjer: Kad je Dinamo dobio Villareal u novinama je pisalo da je Dinamo pobijedio Villareal B, a kad je Hajduk s komplet drugom ekipom Barcelone odigrao x naslovi su bili da je Hajduk odigrao povijesni remi s prvakom Europe.

Nisam gledao večerašnju tekmu, ali čitam komentare Splitovaca da su trebali dobit 3:1 ili 4:1. Tko tu koga?

Edited by - ziki on 29/08/2011 03:20:08
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27627 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 29/08/2011 : 03:45:23  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Pa i tribali su ali sudac ipak nije mogao toliko ukrasti.
Ovo večeras je bila demostracija moči jednog čovjeka a vi navijači dinama ne možete biti protiv mamića a prisvajati njegove rezultate.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.08 seconds. Snitz Forums 2000