Author |
Topic  |
Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 29/08/2011 : 12:02:34
|
quote: Originally posted by Rico
quote: Originally posted by Tonka24
A sto ste se uhvatili podrške te vama da je na utakmicama 100.000 ljudi svaku utakmicu i dalje bi gubilo od raznih zadrana,lokomotiva...
Zasto ja tvoje postove nikad ne razumijem? Jbt, pomalo tipkaj, vruče je a ti navalija.
He he tko kaže da moraš razumijeti... zapitaj sebe zasto ne razumiješ...potraži IQ testove pa mi javi možda nađeš odgovor
IQ testove,
     jesi ti oni Tonka24 sta ne zna spojit trečinu rečenice?
Ajde sinko nitko te ništa ne pita neman pojma uopće tko si i što si prvi put te vidim. Imate gadnu naviku ljubomore i kompleksa pa morate vrijeđati. Nisam ja pao na takve grane. Sretno Hajduku u natsvku prvenstva naravno od sveg srca želim vam drugo mjesto. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 29/08/2011 : 12:04:54
|
da ajde sinko..govori coviku od 40 godina..koji si ti lik Tonka pa to nije normalno.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts
|
Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 29/08/2011 : 12:06:54
|
quote: Originally posted by brni
da ajde sinko..govori coviku od 40 godina..koji si ti lik Tonka pa to nije normalno..
Očito je dijete kad tako razmišlja.Ajde ekipa nema smisla se prepucavati. Lipo vi navijajte za svoj klub ja ču za svoj i dobro bez mržnje. Samo ne budite toliko vidno ljubomorni. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 29/08/2011 : 12:09:46
|
da ajde sinko..govori coviku od 40 godina..koji si ti lik Tonka pa to nije normalno..
Očito je dijete kad tako razmišlja.Ajde ekipa nema smisla se prepucavati. Lipo vi navijajte za svoj klub ja ču za svoj i dobro bez mržnje. Samo ne budite toliko vidno ljubomorni.
di ces sad..di bizis..aha da ovi sta imaju muda su u bojkotu..uvik zaboravim..ciao..  |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 29/08/2011 : 12:12:26
|
Očito je dijete kad tako razmišlja.Ajde ekipa nema smisla se prepucavati. Lipo vi navijajte za svoj klub ja ču za svoj i dobro bez mržnje. Samo ne budite toliko vidno ljubomorni.
di ces sad..di bizis..aha da ovi sta imaju muda su u bojkotu..uvik zaboravim..ciao.. 
Uvijek možemo provjeriti tko ima kakva muda srećom split i zadar nisu daleko |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 29/08/2011 : 12:13:54
|
di ces sad..di bizis..aha da ovi sta imaju muda su u bojkotu..uvik zaboravim..ciao.. 
Uvijek možemo provjeriti tko ima kakva muda srećom split i zadar nisu daleko
095 808 4528..evo ovo ti je moj broj..kad budes isa prima Vd javi mi se..ako hoces nesto rijesavati..ja sam uvik za dobro staro musko rijesavanje razmirica.. |
Edited by - brni on 09/09/2011 09:50:37 |
 |
|
Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts
Posted - 29/08/2011 : 12:15:20
|
Ne znam stari, kad dođeš u St ne bi ti preporučio da nikome pokazuješ muda, a ti kako hočeš. Pozdrav. |
https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 29/08/2011 : 12:15:23
|
095 808 4528..evo ovo ti je moj broj..kad budes isa prima Vd javi mi se..ako hoces nesto rijesavati..ja sam uvik za dobro staro musko rijesavanje razmirica..
Vd? Varaždin? Malo sam nepismen pa neznam pojasni. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 29/08/2011 : 12:16:55
|
095 808 4528..evo ovo ti je moj broj..kad budes isa prima Vd javi mi se..ako hoces nesto rijesavati..ja sam uvik za dobro staro musko rijesavanje razmirica..
Vd? Varaždin? Malo sam nepismen pa neznam pojasni.
Vodice..to ti je jos blize od Splita..nekih 65 km od Zadra (vidim da u Zadru stojis).. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 29/08/2011 : 12:19:02
|
Da bliže je šteta što ne idem tamo često ovih dana idem u varaždin pa sam mislio da pišeš o varaždinu. Ništa eto neman ništa protiv tebe niti prijetim niti bi se potuka samo ne trpim baš da mi se govori da neman muda. Zadnje je potući se i ispasti budala. |
 |
|
Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 29/08/2011 : 12:24:42
|
sad kad imas njegov broj, slikaj si muda i posalji mu mms. Mislin da bi to sve rješilo.
Hahahahahahahah   |
 |
|
Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 29/08/2011 : 12:29:20
|
Da bliže je šteta što ne idem tamo često ovih dana idem u varaždin pa sam mislio da pišeš o varaždinu. Ništa eto neman ništa protiv tebe niti prijetim niti bi se potuka samo ne trpim baš da mi se govori da neman muda. Zadnje je potući se i ispasti budala.
ok nisam mislia da ce te to naljutit..bilo je zafrkancija ka i sve dosad..a sta se tice tuce ne mora to biti nista negativno..lipo se ispusemo i odemo na pivu kasnije.. |
Edited by - brni on 29/08/2011 12:31:37 |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 29/08/2011 : 12:30:38
|
sad kad imas njegov broj, slikaj si muda i posalji mu mms. Mislin da bi to sve rješilo.
inteligentna rijesenja iz Svedske..  |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27636 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 29/08/2011 : 12:32:57
|
quote: Originally posted by makikatalinic
@jaki
Daj mi neki video, slikovni ili pismeni dokaz da je to Mamić napravio, da je on sredio suce. Daj shvati da je sve to "Mamić je ovo, Mamić je ono" bez ikakvih dokaza i da možemo reći za bilo koga da je to "sredio". Zašto je sad ovo sve Mamićev rezultat? Pa valjda i ostali imaju neki udio. ------------------------------------------------------------------------------------- Jel ti to ozbiljno?Tko određuje suce za utakmice?Tko je poslao Marića u Split? Kako je zataškana afera sa finalom kupa?I tko hoće dokazati da je najjači na svim poljima u HR nogometu? Nema nikakve sumnje da je ovo mamićevo dokazivanje moči.Ako mu ovo prođe a proći će onda čovjek može radit šta hoće.Eventualno istupanje Hajduka iz lige mamiću neće naštetiti jer ionako mu hnl služi za europske pothvate i u hnl on nema nikakvog financijskog interesa. Zato treba u derbiju polomit noge trojci-četvorici igrača dinama(badelj,samir,kelava i rukavina)pa neka onda kuka za izgubljenom zaradom. _____________________________________________________________________________________
Po toj logici, Mamić je sredio Hajduku dvoboj protiv Rijeke gdje su sve situacije išle u korist Hajduka (a bio je i penal za Rijeku koji se trebao suditi). Zašto onda Maleš nije povlačio reprezentativce ili prijetio istupanjem... Dvostruka mjerila. -------------------------------------------------------------------------------- Pa i Hajduk je grubo oštećen protiv Zadra pa se nije prijetio istupanjem ali kažem ti ovo jučer je prevršilo svaku mjeru.Od sada navijačima Hajduka sinonim za krađu više nije maksimović već mamić/marić/felgher. -----------------------------------------------------------------------------------
@brni
Za početak neka se makne Liga 16. I to će biti nešto.
@globinjo
O tome ja i pričam, neznam zašto Maleš nije sad prvo krenuo s tom inicijativom, ja sam također za stranog suca i vjerujem da bi većina to također prihvatila. ----------------------------------------------------------------------------------- A šta sad sa stranim sucima kad je mamić već osigurao bodovnu razliku a veliko pitanje je bi li Hajduk bio bolji od dinama i kad bi bili ravnopravni uvjeti a ne ovako kad već zaostaje 5 bodova.Neka Hajduk ne bude prvak idućih pedeset godina samo da nam liga bude poštena(kvaliteta lige me u ovom trenutku ne zanima). -----------------------------------------------------------------------------------
@ziki
Nije tu čak stvar grube igre, stvar je kriterija, dakle koliko će Hajduk smjeti biti grub (za faul), a koliko Dinamo. _------------------------------------------------------------------------------------- Hajduk će u derbiju biti grub koliko jučer križanac. Nemoj ponavljati mamićeve floskule o grubosti Hajduka i oštrim papirićima. Derbi je derbi i ta navodna Hajdukova grubost je u granicama normale a i nema je toliko koliko je razglašena.Sjeti se da i dinamovci znaju radit faulove.
|
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
|
ziki
New Member

279 Posts
Member since 22/08/2010 |
Posted - 29/08/2011 : 12:38:42
|
@jaki
Ne ponavljam Mamićeve floskule nego gledam svojim očima. Zašto se u Zagrebu uvijek vidi više nogometa nego u sPlitu (kad je derbi)? |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 29/08/2011 : 12:39:44
|
@Tonka
mozes ti doc samo na pivu..ne moramo se tuc..
Javit cu se svakako ako budem prolazio vodicama nije to veliki grad Što se tiće švedske stvarno igrali su kao bez muda -Doslovno. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 29/08/2011 : 12:42:11
|
@Tonka
Javit cu se svakako ako budem prolazio vodicama nije to veliki grad Što se tiće švedske stvarno igrali su kao bez muda -Doslovno.
pa nije..malen gradic..zimi sa okolicom nekih 10 000 ljudi.. kad sam spomenia Svedsku mislia san na onu reklamu koja se vrtila na televiziji prije nekih deset godina..sad se tocno ne sicam sta su reklamirali.. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 29/08/2011 : 12:51:31
|
@Tonka
Javit cu se svakako ako budem prolazio vodicama nije to veliki grad Što se tiće švedske stvarno igrali su kao bez muda -Doslovno.
pa nije..malen gradic..zimi sa okolicom nekih 10 000 ljudi.. kad sam spomenia Svedsku mislia san na onu reklamu koja se vrtila na televiziji prije nekih deset godina..sad se tocno ne sicam sta su reklamirali..
Aha ja kad se spomene Švedska odmah se sjetim sramote i bruke Dinama |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
|
Topic  |
|