forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 613

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 08/01/2013 : 14:25:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by djule

calello i pokrivač ne idu na pripreme, mišo trubi kak fali zadnji vezni, evo vam igračina(pa nakon 6 mjeseci mogu trčat po marjanu) :P

A ca se nam oni..evo doveli smo super pojacanje iz Obale Bjelokosti - Jean Kouassi..

Ti afrikanci i da ne znaju igrati pretrce troduplo od bilo kojeg domaceg igraca ili " bijelca " tu ne ubrajamo Gattusa.
Tako da bilo kakav afrikanac u nasim klubovima dobrodosao, jos kad je tu bijeli dres...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/01/2013 : 14:30:12  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:

quote:

calello i pokrivač ne idu na pripreme, mišo trubi kak fali zadnji vezni, evo vam igračina(pa nakon 6 mjeseci mogu trčat po marjanu) :P

A ca se nam oni..evo doveli smo super pojacanje iz Obale Bjelokosti - Jean Kouassi..

Ti afrikanci i da ne znaju igrati pretrce troduplo od bilo kojeg domaceg igraca ili " bijelca " tu ne ubrajamo Gattusa.
Tako da bilo kakav afrikanac u nasim klubovima dobrodosao, jos kad je tu bijeli dres...

Sjecam se jedne utakmice kad je Mass Sarr zabija gol i krenia prema sjeveru slavit..a ono na tribini ona krpa White Boys i dize se desnica na pozdrav..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 08/01/2013 : 14:36:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Sarr je bio igracina, e da je Hajduku upola jedan takav...
Ovo sa pozdravom i krpom nema potrebe da se komentira mislim da vecina zna moj stav u vezi toga
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 08/01/2013 : 14:36:31  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

dalmatinski propaliteti trpaju hajduku(čop-zadnji derbi u maksimiru) i vuku dinamo po europi(ruki-ludogorec,gyor,villareal), al ak vam više odgovaraju maglice, sharbiniji... izvolite!

Mislis ova dvojica kojima je Šošo menađer (a zna se da se priko Čuje Dopa samo oprala lova)..ne hvala takvih se rijesavamo i ostavit cemo ih u najhrvatskijem i najkatolickijem klubu..

može, onda se i dalje borite za drugo mjesto sa susjedima iz rnk-a i malim dinamom(lokosima)

Edited by - djule on 08/01/2013 14:40:23
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 08/01/2013 : 14:39:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ma ako se u Hajduku nesto drasticno ne promjeni, nema sanse da sljedece sezone pariraju Rijeci a da ne govorim o Dinamu.
Da bar dodu pameti pa dovedu kako su najavili Brazilce i Afrikance + gurati svoje mlade igrace, eto rezultata.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/01/2013 : 14:41:58  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

može, onda se i dalje borite za drugo mjesto sa susjedima iz rnk-a i malim dinamom(lokosima)

Ovaj put cu citirati globinja: "Bolje grob nego rob"..

A vi ga i dalje dudlajte braci Dalton..

Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 08/01/2013 : 14:46:44  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ovaj put cu citirati globinja: "Bolje grob nego rob"..

A vi ga i dalje dudlajte braci Dalton..

pa ne igraju braća dalton na terenu

pa nije sad dinamo kriv kaj ste u takvoj banani da se borite sa našim juniorskim sastavom za drugo mjesto i kup?
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/01/2013 : 15:58:52  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa nije sad dinamo kriv kaj ste u takvoj banani da se borite sa našim juniorskim sastavom za drugo mjesto i kup?

pa ko se buni..ja navijam za klub kakav god da bija ne za trofeje..drugi je par postolov sta si Hajduk ka klub slavne proslosti nije smija dozvolit neke stvari..ali vec sam ti reka - sezona 2005 kad smo bili prvaci mi nista ne znaci..a sta se tice kupa borili bi se s Dinamom da se pitalo suce..6 minuta produzetak produzetka..to nema ni u najgorim diktatorskim drzavama..ali sta uopce pricam, sve su Boysi sami rekli nakon utakmice (tj. nisu je ni pogledali nego su od srama izasli vanka prije kraja)..tako da ako izgubimo kup bolje od vasih juniora nego od takve kriminalne druzine ka sta je dinamo..

Edited by - brni on 08/01/2013 15:59:35
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 08/01/2013 : 16:12:53  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
al ak izgubite i od naših juniora opet budu krivi i mamić i suci i tramvaj liga...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/01/2013 : 16:16:43  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

al ak izgubite i od naših juniora opet budu krivi i mamić i suci i tramvaj liga...

Meni ne..jer Lokosi su nas gori razmontirali ovu sezonu..a i u Splitu su nam stvarali probleme..ali cinjenica je da Lokosi nemaju sta trazit u prvoj ligi..zamisli da Real B igra zajedno sa pravim Realom u Primeri..i onda onaj trener Lokosa ide reci da se bilo koji igrac njihov moze prodat u hajduk ili bilo koji drugi klub..pa i dinamo..kakav debil..

Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 08/01/2013 : 16:24:08  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
slažem se.
jebiga, to je mamićevo djelo, al ono kaj je najgore, kad ga se jednom potera iz dinama, zdravko i gang se bude preselio u lokomotivu i čekal pravi trenutak za povratak..

ma da, lokomotiva i radnik kao projekti su vrijedni pohvale, samo šteta kaj je lokomotiva kao slavan i ugledan klub upropaštena i postala dinamova filijala, dinamo kad je krenuo u projekt sa lokomotivom, mogao je jednostavno tad u 1. zagrebačkoj ligi sastavit imenom klub dinamo B i u napade na više rangove, a ovak...
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 08/01/2013 : 16:26:17  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
al evo jedna priča oko lokomotive, vele da ne smiju puštat gledatelje na poluvremenu jer klubu trebaju novci, a kreteni em su financirani od mamića, em igraju na najskupljem stadionu u državi(a mogli su igrat npr. u sigetu, na kraju krajeva lokomotiva je klub iz novog zagreba) em sve tekme u pravilu igraju navečer sa reflektorima.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/01/2013 : 16:31:34  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

ma da, lokomotiva i radnik kao projekti su vrijedni pohvale, samo šteta kaj je lokomotiva kao slavan i ugledan klub upropaštena i postala dinamova filijala, dinamo kad je krenuo u projekt sa lokomotivom, mogao je jednostavno tad u 1. zagrebačkoj ligi sastavit imenom klub dinamo B i u napade na više rangove, a ovak...

Da znam ja da Lokosi imaju tradiciju i povijest..pa jbt taj klub je osnovan 1914 i igra je Jugoslavensku ligu sa Hajdukom i Zvezdom (52 su bili treci)..i dojde jebeni Dalton i napravi i od njih prciju..

Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 08/01/2013 : 16:35:33  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
pa dobro, hajduk to sad pokušava sa primorcem,al su na rubu ispadanja...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/01/2013 : 16:36:26  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Ovo sa pozdravom i krpom nema potrebe da se komentira mislim da vecina zna moj stav u vezi toga

Ma to je bila zajebancija torcide..a krpa nema veze s rasizmom..

Nikad se Sarru nije ni hukalo niti ista..dapace..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/01/2013 : 16:37:09  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa dobro, hajduk to sad pokušava sa primorcem,al su na rubu ispadanja...

A sta ocekivati drugo od hajdukovih "projekata"..

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 09/01/2013 : 17:49:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
http://www.index.hr/sport/clanak/bjelokosni-crespo-trenira-s-hajdukom-mladi-kouassi-novi-napadac-bilih/656137.aspx
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 09/01/2013 : 20:02:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
http://www.index.hr/sport/clanak/iz-manchestera-u-koprivnicu-mario-jelavic-odbio-hajduk-i-potpisao-za-belupo/656218.aspx

tko te jebe...završit ćeš ka i bušić...ucjenjuj nekog drugog,hajduka nećeš...lola bi 30 posto od prodaje...kako da ne...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 09/01/2013 : 20:10:12  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Nikad mi nisu bili jasni ti hajdukovi ugovori..ma kakve podjele transfera izmedu kluba i igraca..aj valjda cemo se i toga risiti..nadam se da je ovo pokazatelj novog trenda..

Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 09/01/2013 : 20:42:57  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
još jedan u nizu... perišić, livaja...

taj bu na kraju završil u dinamu!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 09/01/2013 : 20:43:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nikad mi nisu bili jasni ti hajdukovi ugovori..ma kakve podjele transfera izmedu kluba i igraca..aj valjda cemo se i toga risiti..nadam se da je ovo pokazatelj novog trenda..

kako ti nije jasno...u tih 30 posto šta je on tražio triba bi isplatit svu onu stoku sitnog zuba koja godinama strvinari i lešinari hajduka...prvi menadžer,drugi menadžer,njegove ljubavnice,baba na selu,rodijak sa sela,kamatari itd...jebi ga,svi traže svoj zub...ma odjebite svi...zaradit ćeš na plaći vanka za cili život kad se prodaš iz hajduka...ako si igračina...joj da mi je doć pa vidit kako to oni traže 30 posto za sebe...kako teku ti pregovori

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 09/01/2013 : 20:47:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

bog im dao zdravlje,eto vam ih zapravo...daj mi nabroji igrača koji je zaobilaznim putem doša iz hajduka u dinama a da je napravio nešto po čemu će se pamtiti...čop?rukavina?a di su oni šta su još davnih dana direktno iz hajduka pobjegli u dinama?tomić?kardum?a di su jeličić i novaković
šta je to jeličić kolosalno napravio?ti ljudi kad dođu u split ne šetaju normalno gradom...nitko ih ne mlati i ne gađa jajima,ali dovoljni su pogledi i podsmjeh kad se vrate doma...a zašto?zbog 50 ili 100 iljada više...hrgović
više mi nietko ne pada napamet ovako na prvu ruku...

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/01/2013 : 20:54:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

kako ti nije jasno...u tih 30 posto šta je on tražio triba bi isplatit svu onu stoku sitnog zuba koja godinama strvinari i lešinari hajduka...prvi menadžer,drugi menadžer,njegove ljubavnice,baba na selu,rodijak sa sela,kamatari itd...jebi ga,svi traže svoj zub...ma odjebite svi...zaradit ćeš na plaći vanka za cili život kad se prodaš iz hajduka...ako si igračina...joj da mi je doć pa vidit kako to oni traže 30 posto za sebe...kako teku ti pregovori

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 09/01/2013 : 21:09:38  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

bog im dao zdravlje,eto vam ih zapravo...daj mi nabroji igrača koji je zaobilaznim putem doša iz hajduka u dinama a da je napravio nešto po čemu će se pamtiti...čop?rukavina?a di su oni šta su još davnih dana direktno iz hajduka pobjegli u dinama?tomić?kardum?a di su jeličić i novaković
šta je to jeličić kolosalno napravio?ti ljudi kad dođu u split ne šetaju normalno gradom...nitko ih ne mlati i ne gađa jajima,ali dovoljni su pogledi i podsmjeh kad se vrate doma...a zašto?zbog 50 ili 100 iljada više...hrgović
više mi nietko ne pada napamet ovako na prvu ruku...

ma nije rukavina niš napravio. osim uveo dinamo u europa ligu protiv gyora, zabio za pobjedu protiv villareala, spasio protiv ludogorca...

ak niš drugo, prodat će se i njega i čopa za solidne pare...

a tražio si još jednog igrača kaj je došel zaobilaznim putem?

evo imena koje su boysi rado skandirali: ivan "hajdučko srce" bošnjak
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/01/2013 : 21:11:01  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

I ja kažen .
Postotak od transfera triba bit stvar prošlosti.
Eventualno može za ekstra klase kakve Hajduk sebi ne može priuštit pa ih na taj način pokušat privuć.
Ali Jelavić...
30%(Nek je i 5%)...
Hvala doviđenja.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page
Page: of 613 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page