forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 613

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 10/01/2013 : 07:41:33  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
pa dobro, niko ne ističe ni '11. ni 45.

a srame se jer bi ispalo da su dinamo osnovali komunisti(a jesu), a desetljećima se stvaral mit o "klubu koji je jedini imao šahovnicu i gdje je dinamo=hrvatska". budale to prihvatile.

a činjenica je da i dinamo nije zaostajal sa petokrakom

ak bumo realno gledali, dinamo je tek od 14.2. 2000., a kao temelj toga su dugovanja prosinečkom, cvitanoviću, ladiću... jer ispada da oni nisu igrali za dinamo već neki fatamorgana klub pa im nikad novci nisu isplačeni.

samo onda nek budu principijalni, pa nek si ne uzimaju trofeje...
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26820 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 11/01/2013 : 00:18:28  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Starting a promising international partnership, Fluminense and Croatian club Hajduk Split already entered into an agreement regarding the first players who will be part of the project of exchange of athletes between the two teams: midfielders Lucas Patinho and Cassio, both 20, were loaned by Tri for the team of Croatia for a year. Both still travel to Europe on Friday, 11.

Lucas Patinho, who had already passage by the Brazilian U-20, was on loan at Sporting in Portugal, where little was being tapped. So it fell to Fluminense come to terms with the Portuguese club to allow the release of the athlete for Hajduk Split. Already midfielder Cassio was in the under-20 team and the Tricolor had proposed to play the State by different teams of Brazil.

The executive manager of football Marcelo Teixeira stressed the importance of this first step in the partnership project between the teams:

"With the closing of this loan agreement Duckling and Cassio started on the right foot a partnership that will surely be very fruitful for both teams. We are sending to Croatia two young players, a lot of talent that will certainly help Hajduk in their sporting goals over the next. These athletes will be taking the name of a market for Fluminense playing a football the most beautiful in Europe. Our next step in this partnership project will be sending younger players as well as receive Croats young athletes to train at our Academy Training Xerém. Also we are scheduling for the year 2013 technical visits of professionals from both clubs. "

Besides the Croatian League, where the club Hajduk occupies second place, Lucas Patinho and Cassio will have the opportunity to compete in the finals of Croatia, competition in which the team is in the semifinals and its main competitor, Dinamo Zagreb is already eliminated. Next season, the two certainly have the opportunity to play major European competitions, taking into account the current placement team in major tournaments in the country.
http://www.youtube.com/watch?v=5F6E8gd95Qo

Ja sam fetišist papira!

Edited by - jaki on 11/01/2013 00:31:04
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 12/01/2013 : 08:27:18  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
http://news-bar.hr/news/dvojica-homoseksualca-pretukla-grupu-dinamovih-navijaca/

jesu to ova dva?

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 17/01/2013 : 00:07:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ovaj bjelokoscanin ce biti jako dobro pojacanje za Hajduk.
Drago mi je da Hajduk napokon ima nekog tamnoputog igraca jos napadac.
Dvije utakmice dva gola svaka cast momku.
Ako ga Hajduk uzme kod mene ce pobrati jos jednu simpatiju.
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 17/01/2013 : 07:22:33  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

sori,al nije mi jasan post.

na stranu kaj netko zabija "vrhunskom" klubu brotnju,al kaj ovo znači "napokon ima nekog tamnoputog"?

"ak ga hajduk uzme" imat će simpatiju?

zbog čega? koja je tvoja insinuacija?
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 18/01/2013 : 00:04:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djule

quote:

sori,al nije mi jasan post.

na stranu kaj netko zabija "vrhunskom" klubu brotnju,al kaj ovo znači "napokon ima nekog tamnoputog"?

"ak ga hajduk uzme" imat će simpatiju?

zbog čega? koja je tvoja insinuacija?

Jednostavno simpaticni su mi tamnoputi igraci u nasim klubovima, sto je tu nejasno?
Nadam se da ce bjelokoscanin pobiti to sto ti govoris da je za tebe bilo kojem klubu dati 4 gola nista.
Zasto nije netko drugi dao 4 gola nego on?
Da je 4 gola Fatos zabio Hajduku iz pridrage za tebe bi bio najbolji napadac lige, zar ne?
I da ako ga Hajduk uzme od mene imaju dodtnu simpatiju. Valjda znas sto znaci simpatizirati neki klub?
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 18/01/2013 : 07:44:20  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
ne, dal sam ti priliku da se izvučeš, jer kontekst rečenice "Drago mi je da Hajduk napokon ima nekog tamnoputog igraca jos napadac." - sugerira nekaj totalno drugo.

dat trećeligašu iz hercegovine 2 gola mogu i ja. ak im se pokaže u ozbiljnoj utakmici kao ok igrač, super za njih.

simpatije prema hajduku?

pa ak si navijač dinama, nemreš imati nikakve simpatije prema najvećem rivalu. ak nisi hardcore navijač, možeš imat ravnodušnost i distancu, al simpatizirat najvećeg rivala?

uz dinamo, imam i ja simpatije prema jednom klubu(ne bumo ga spominjali, recimo da je žute boje iz prve lige,a nije sljedbenik uljanika ), a za ostale sam indiferentan, hajduk mi znači isto kolko i cibalia ili šibenik, jedino mi igra ulogu ak je u kontekstu dinama.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/01/2013 : 11:39:29  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

1. ne, dal sam ti priliku da se izvučeš, jer kontekst rečenice "Drago mi je da Hajduk napokon ima nekog tamnoputog igraca jos napadac." - sugerira nekaj totalno drugo.

2. simpatije prema hajduku?
pa ak si navijač dinama, nemreš imati nikakve simpatije prema najvećem rivalu. ak nisi hardcore navijač, možeš imat ravnodušnost i distancu, al simpatizirat najvećeg rivala?

1. Pa imali smo vec tamnoputog igraca (ujedno je bia i napadac) - Mass Sarr..nije bia neka kvaliteta ali je dobro prihvacen..

2. Da, slazem se kakve simpatije prema najvecem rivalu..ja dinama recimo ne mrzim ili tako nesto ali ga niti ne postujem..kako postivat klub di se ljudi srame njegove povijesti..jos kad se tu pridoda ona spika o najhrvatskijem i najkatolickijem klubu a nama se vice Titova armija dode mi rigat..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 18/01/2013 11:40:35
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 18/01/2013 : 13:00:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne, dal sam ti priliku da se izvučeš, jer kontekst rečenice "Drago mi je da Hajduk napokon ima nekog tamnoputog igraca jos napadac." - sugerira nekaj totalno drugo.

dat trećeligašu iz hercegovine 2 gola mogu i ja. ak im se pokaže u ozbiljnoj utakmici kao ok igrač, super za njih.

simpatije prema hajduku?

uz dinamo, imam i ja simpatije prema jednom klubu(ne bumo ga spominjali, recimo da je žute boje iz prve lige,a nije sljedbenik uljanika ), a za ostale sam indiferentan, hajduk mi znači isto kolko i cibalia ili šibenik, jedino mi igra ulogu ak je u kontekstu dinama.

Ne mora znaciti pogotovo ako je Dinamo miljama ispred Hajduka, kad Hajduku igra u europi onda mi jako puno znaci.
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 18/01/2013 : 13:03:52  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:

1. ne, dal sam ti priliku da se izvučeš, jer kontekst rečenice "Drago mi je da Hajduk napokon ima nekog tamnoputog igraca jos napadac." - sugerira nekaj totalno drugo.

1. Pa imali smo vec tamnoputog igraca (ujedno je bia i napadac) - Mass Sarr..nije bia neka kvaliteta ali je dobro prihvacen..

2. Da, slazem se kakve simpatije prema najvecem rivalu..ja dinama recimo ne mrzim ili tako nesto ali ga niti ne postujem..kako postivat klub di se ljudi srame njegove povijesti..jos kad se tu pridoda ona spika o najhrvatskijem i najkatolickijem klubu a nama se vice Titova armija dode mi rigat..

kak ne bi znal mass sarra... pa i james je bil tamnoputi.

pa i munhoz iz urugvaja kog je štimac dopeljal(ak se ne varam), tresla se brda.. a ono ćorak

2. zna se ko bljuje te pizdarije o najhrvatskijem i najkatoličkijem klubu; krpiguzi i džabalebaroši iz vrha hns-a, hdz-a i razbojnici koji već 11. godinu okupiraju klub.

viče vam se da se titova armija, pa ko vam je kriv kaj ste imali najveću zvijezdu na grbu u istočnoj europi?

pa i nama vi vičete dinamo - srpsko ime to... pa kaj onda, glavno da se malo zabavlja narod na stadionu

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 18/01/2013 : 13:04:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mass Sarr sam gledao masu puta, po meni kvalitetan igrac.
Aovo pod dva cudan sam ja lik veliki sam fan Manchester Uniteda a u isto vrijeme dobar klub mi je i Liverpool.

Ako to moze ne vidim zasto ne bi Hajduk i Dinamo?
Evo klubova koje bas ne mogu smisliti:
Bayern M., Real Madrid, Arsenal, Chelsea, Lyon, Valencia, Schalke 04...Dok je bio slabiji dobar mi je City a sad su mi se zgadili s tim silnim arapima i kupovanju navrat nanos...
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 18/01/2013 : 13:05:18  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne mora znaciti pogotovo ako je Dinamo miljama ispred Hajduka, kad Hajduku igra u europi onda mi jako puno znaci.

zbog čega u europi?

meni jedino znači u europi hajduk kad igra protiv debrecena, dunafera, levskog, šelburna, žiline i sličnih giganata, da mogu im poslije vadit mast

Edited by - djule on 18/01/2013 13:05:56
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/01/2013 : 13:08:06  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

viče vam se da se titova armija, pa ko vam je kriv kaj ste imali najveću zvijezdu na grbu u istočnoj europi?

Ja se ponosim tom zvizdom..i kad su Boysi poceli to vikat Torcida je gromoglasno tribala odgvorit "mi smo Titovi, Tito je nas"..ali jbg popija se taj nacionalizam (sto i nemos zamirit mladim generacijama) i onda ispada da imamo kompleks od toga..a zvezda je bila simbol pobjede nad fasistickim talijanskim okupatorima u WW2 a hajdukovci su bili na pravoj strani..

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 18/01/2013 : 13:08:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

zbog čega u europi?

meni jedino znači u europi hajduk kad igra protiv debrecena, dunafera, levskog, šelburna, žiline i sličnih giganata, da mogu im poslije vadit mast

Vidis ja nisam takav...
U prvenstvu od sveg srca im zelim 3 mjesto iza Rijeke, samo da izadu u europu i tamo dobro igraju. Da osvoje koji bod za Hrv klubove.
Nisam ja kao Globinjo da mu qurac raste 15 mm svaki puta kad Dinamo primi gol u LP...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/01/2013 : 13:10:12  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

zbog čega u europi?

Bafétimbi Gomis..

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 18/01/2013 : 13:11:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
A moze Gomis zabit Dinamu 10 golova, ali to od kakvih klubova je Hajduk gubio u europi... to se pak tesko moze nadmasiti
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 18/01/2013 : 13:12:08  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
ma boli me neka stvar za bodove i hrvatske klubove. nek ispadne hajduk odmah u prvom krugu od anonimaca.

pa im jedino zapadno gostovanje bude na aldo dorosini.

a za bodove tak i tak nema frke, pa tu je svake sezone slaven koji to pošteno odradi, koeficijent je tu tak da...

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/01/2013 : 13:13:35  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

A moze Gomis zabit Dinamu 10 golova, ali to od kakvih klubova je Hajduk gubio u europi... to se pak tesko moze nadmasiti

Bar smo gubili pred prepunim Poljudom..kobasice, ulaznica za kunu, milja za pun stadion, izjave da bi se s Torcidom pokorila Europa i uz to sve jos pune mrize..

Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 18/01/2013 : 13:14:11  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja se ponosim tom zvizdom..i kad su Boysi poceli to vikat Torcida je gromoglasno tribala odgvorit "mi smo Titovi, Tito je nas"..ali jbg popija se taj nacionalizam (sto i nemos zamirit mladim generacijama) i onda ispada da imamo kompleks od toga..a zvezda je bila simbol pobjede nad fasistickim talijanskim okupatorima u WW2 a hajdukovci su bili na pravoj strani..

potpisujem!

da ste bili džekovi, niste ju uopće trebali micat, danas bi imali kao i nekad horde navijača iz slovenije, bosne, srbije... bili bi avangarda,al u pozitivnom smislu. bili bi ono kaj većini antifa ultrasa predstavlja st.pauli ili livorno.

al jebiga, vi sa zvijezde odmah prešli na white boyse i zastavu juga...

šteta..
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/01/2013 : 13:16:29  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

šteta..

Krivo..malo duze je ta spika sa White Boysima..a zastava juga istina je dosla kasnije ali zna se zasto je tu i kakve konotacije ima..

Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 18/01/2013 : 13:19:22  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
ma naravno znam kakve konotacije ima, al je totalno suludo i sumanuto s obzirom na povijest kluba.

to je isto kao i kod beogradskih blizanaca, klub se zove partizan,a ovi pjevaju četničke pjesme. klub se zove crvena zvezda, grb, boje ne mogu biti lijeviji da se popneš na trepavice, a delije okrojeli fašisti...
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 18/01/2013 : 13:20:06  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

potpisujem!

da ste bili džekovi, niste ju uopće trebali micat, danas bi imali kao i nekad horde navijača iz slovenije, bosne, srbije... bili bi avangarda,al u pozitivnom smislu. bili bi ono kaj većini antifa ultrasa predstavlja st.pauli ili livorno.

šteta..

Ma je, super bi bilo tamo godine devesprve nosit petokraku na dresu
Imali bi navijača svugdi osin doma.
Doduše, to je vama normalno
Uostalon nije izmišljen novi grb(koliko ono ste ih vi imali?), samo je vraćen originalni.
Inače,i sve šta je hajduk napravija noseći petokraku može služit na ponos i čast.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 18/01/2013 : 13:22:51  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
kolko smo puta mijenjali grb?

ja ne računam građanski, jer on nema veze sa dinamom, al od '45. pa do danas, 9 puta!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/01/2013 : 13:22:58  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Uostalon nije izmišljen novi grb(koliko ono ste ih vi imali?), samo je vraćen originalni.
Inače,i sve šta je hajduk napravija noseći petokraku može služit na ponos i čast.

Bravo..znamo pod kojim smo grbom osnovani i taj je vracen..jbg neki imaju malo duzu povijest od one od "45..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/01/2013 : 13:26:34  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisam ja kao Globinjo da mu qurac raste 15 mm svaki puta kad Dinamo primi gol u LP...

Po ovome Globinjo bi triba imati qurac do Zagreba..

Edited by - brni on 18/01/2013 13:26:52
Go to Top of Page
Page: of 613 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.89 seconds. Snitz Forums 2000