Author |
Topic |
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 02/07/2013 : 10:02:28
|
quote: Originally posted by dosada
samo apostrofiram da i jedan takav lik "ima" pravo srati po ajduku, do čega su ga doveli (:
Ovdje se slazem..da nismo ovako nisko pali bija bi on kuco..i on i mnogi drugi sta su lajali.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 03/07/2013 : 10:36:29
|
"Navijači Hajduka su na pravi način odgovorili na jučerašnju tiskovnu konferenciju gazde hrvatskog nogometa Zdravka Mamića te sveopću histeriju oko prodaje kluba.
Prema službenim podacima iz kluba, prvog dana prodaje pretplata za novu sezonu prodano je čak 500 posto više godišnjih ulaznica u odnosu na lanjski prvi dan. Gotovo 60 posto ih je prodano za sjevernu tribinu, 30 posto za istočnu, te 10 posto za zapadnu." |
|
|
Lorda
Average Member
Croatia
657 Posts
Member since 07/11/2002 |
Posted - 05/07/2013 : 11:02:01
|
Ovi Ameri se čine kao neka teška prijevara, čini mi se da je bolje da se Hajduk ne upetljava u te muljaže...
PS
Ovi novi dresovi su užasno ružni, uopće mi nije jasno kako je to moglo proći...
Još onaj odvratni Tommyev logo, mada razumijem da to nisu mogli izbjeći... |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19703 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 05/07/2013 : 11:12:22
|
quote: Originally posted by Lorda
Ovi Ameri se čine kao neka teška prijevara, čini mi se da je bolje da se Hajduk ne upetljava u te muljaže...
PS
Još onaj odvratni Tommyev logo, mada razumijem da to nisu mogli izbjeći...
pa pogledaj liverpoolove |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 05/07/2013 : 17:42:43
|
quote: Originally posted by Lorda
ZA POVRATIT...grb na ramenu a Bože,ima li te...a znam da te ima,ali daj baci bokun pameti kretenima u hajduku...pa dokle više...riječani predstave dres na ulici,na korzu...a mi ko šiptari...kad vidim onog bašića sa fudbalerkom i rećinom,čir mi proradi...ti si direktor marketinga hajduka,a ne upravitelj melioracije...jebote,pa čovik se na greškama uči,a u hajduku se natječu tko će više napravit sranja...a cijena dresa?ne hvala,čekam rasprodaju...nikad skuplji dres...da nije prije bilo ružnijih,je,bilo ih je...ali grb na ramenu...samo napoli ima grb tako visoko...ostali klubovi u macrona imaju grb tamo i di mu je misto...a mislija sam sutra uplatiti 50 kn za ovu akciju...uplatit ću malo sutra...a i o pretplati ću razmislit... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 05/07/2013 : 17:50:10
|
Meni su dresovi prelijepi, samo što ova reklama od Tommyja izgleda grozno... I nadam se da će igrači imati prezime na leđima, to je bar jeftino... |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10233 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 05/07/2013 : 21:57:59
|
Crveno plavi dres mi je odličan. Bili je OK, al grb je šaka u oko. Tommy reklama izgleda grozno. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19703 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 05/07/2013 : 23:48:08
|
tek vidio
najružniji mi je font brojki, a i prevelike su, pa bolje da su azdržali one stare
Koliko pamtim, Hajduk nema često imena na dresovima, znam da prije nije imao |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
Tonka24
Advanced Member
14720 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 14/07/2013 : 17:06:18
|
quote: Originally posted by Zagor12
Kako ste Kvasinu pametno upikli, kupovina desetljeća
Što je Tonka govorio odmah na početku kad je tek došao kvasina u Hajduk. On je najbolji i najopsniji igrač Hajduka otkako je došao. Makedoncima ce uvaliti barem dva komada. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14720 Posts
|
Tonka24
Advanced Member
14720 Posts
Posted - 14/07/2013 : 17:39:40
|
Ha ha ha... bas gledam snimku Zadar - Hajduk. Igrac Zadra crveni karton cijeli stadion plješće... zadar zabije za 1:2 muk tišina... Hajduk da gol cijeli stadion na noge... I onda se usuđujete spominjati Mamića i Lokomotivu |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14720 Posts
Posted - 14/07/2013 : 17:42:59
|
A ovaj Tudor to je takav primitivac... cudo jedno... Dvije utakmice zasluzio je dva puta izletit na tribine. Covjek svaku sudacku odluku u korist protivnika skace kao majmun. |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26836 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 14/07/2013 : 19:07:26
|
quote: Originally posted by Tonka24
Ha ha ha... bas gledam snimku Zadar - Hajduk. Igrac Zadra crveni karton cijeli stadion plješće... zadar zabije za 1:2 muk tišina... Hajduk da gol cijeli stadion na noge... I onda se usuđujete spominjati Mamića i Lokomotivu
Pa kad navijaju/mo za Hajduka.Ne vidim kako to što netko navija za neki klub ima veze s slučajem Dinamo i Dinamo 2?by the way,zadrani su jučer bili izuzetno napaljeni na nas i izubijali su nas poštenoMora biti da su isplatili suspenziju. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14720 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 14/07/2013 : 20:29:45
|
Jadna majko... Ajde, neman pametnijeg posla pa ću ti odgovorit. Prvo: postoji opcija edit. Ovako kad zalipiš 5 postova jedan za drugim izgleda mi ka da ti je Hajduk opsesija. Očito i jest, jer si doletia ka izluđen odma poslije mog posta. Što te u njemu isprovociralo, neman pojma, ali ako ja ne smin bezazleno prokomentirat moj klub onda jebeš demokraciju.
Ha ha ha... bas gledam snimku Zadar - Hajduk. Igrac Zadra crveni karton cijeli stadion plješće... zadar zabije za 1:2 muk tišina... Hajduk da gol cijeli stadion na noge...
Virova ili ne, ali na području zadarske županije je veliki postotak Hajdukovaca. E sad, bila je subota i ljudi su došli pogledat voljeni klub (ne vidin u čemu je problem). I sam san prije zna doći na utakmcie kad Hajduk dođe u Zadar. Doša bi i ove da je još nko tia ići. Uostalom, što si se ti naša osuđivat te ljude koji navijaju za Hajduk misto Zadra - ti si nešto bolji? Navija bi za Zadar protiv Dinama. Nemoj me danekaženšto...
I onda se usuđujete spominjati Mamića i Lokomotivu
Ti ne da si omašia ceo fudbal, nego ceo sport (u ovom slučaju, cili podforum si falia). Koliko je samo puta Hajduk ostavia bod(ove) na Stanovima proteklih sezona više se i ne sićan, ali nebitno. Bitno da si ih ti usporedia s kartelom
A ovaj Tudor to je takav primitivac... cudo jedno... Dvije utakmice zasluzio je dva puta izletit na tribine. Covjek svaku sudacku odluku u korist protivnika skace kao majmun.
A koji to trener ne skače? Pogledaj Kloppa primjerice. I što onda, odluka je bila tijesna (ali opravdana), samo se s klupe teško vidi. Dobia je karton i što sad? Ni prvi ni zadnji trener. Uostalom, kad si tako selektivnog pamćenja, sićaš li se ovoga?
I evo, pogledaj još jednom kako izgledaju ta četiri posta zaredom i promisli malo prije idući put nešto izvališ. |
Trljam ruke. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 14/07/2013 : 20:36:50
|
Tonka skuliraj se vise..i okani se tih psiho momenata..opusti se i normalno komuniciraj, te pocmi stvari gledati malo objektivnije.. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 14/07/2013 : 20:41:10
|
@Zlotvor
Svaka ti je na mistu, a najvise ovo za usporedbu Hajduk-Zadar = Dinamo-Lokosi..koliko je Hajduk bodova rasua zadnjih godina u Stanovima, a i na Poljudu su nas znali prisic.. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14720 Posts
Posted - 14/07/2013 : 21:00:32
|
Hajduk je protiv Zadra rasuo bodove iz ciste nemoci... A da ovakav Hajduk bez 3-4 standarna igraca razmontira Zadar na stanovima 5:1 i vise je nego cudno. Osobno ne vjerujem da postoji vise namjestaljka u Hnl-u jer sve je previse eksplodiralo unazad tri godine, previse je opasno i frisko jos za namjestanja. Ali eto govorim jer stalno lupate bezveze o Lokomotivi i Dinamu da je to tako Lokomotiva ne bi igrala europu. O Tudoru necu trositi rijeci rekao sam sto mislim. Zlotvore malo oladi glavu, nigdi ja nisam doletija niti sam isprovociran, niti sam ja opsjednut tvojim omiljnim klubom...imam pravo komentirati. Ja cu s gustom pratiti na tv-u Hajduka kako gazi makedonce, a pojedinci ovdje prpoznat ce se... svrsavat ce na svaki gol koji prime Rijeka, Dinamo i Lokomotiva. Ja na to mogu reci jadna majko.
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 14/07/2013 : 21:26:09
|
Ih, ko mi reče da se oladin Nisi isprovociran ni opsjednut - 4 posts in a row? Hmm... Ne izgleda mi baš tako.
Ali eto govorim jer stalno lupate bezveze o Lokomotivi i Dinamu da je to tako Lokomotiva ne bi igrala europu.
Lokomotiva je u jednom dilu sezone igrala bolje od Dinama. Ako nisu u kartelu, ka što ti tvrdiš - što ne osvojiše prvenstvo? Bili su dovoljno jaki da to naprave. Pogledaj malo odnos između Castille i Reala, Barcelone i Barcelone B, Juventusa i Siene te ostalih primjera klubova kćeri i smiju li nastupati u istoj diviziji (ligi). Naravno da ne smiju (pošto si pravnik, triba bi znati što znači pojam sukob interesa).
I na ovo s Tudorom, naravno, nemaš odgovor nego si samo rekao što misliš. Dobra, dobra... Jer selektivno pamćenje je zajebana stvar.
Ja cu s gustom pratiti na tv-u Hajduka kako gazi makedonce, a pojedinci ovdje prpoznat ce se... svrsavat ce na svaki gol koji prime Rijeka, Dinamo i Lokomotiva. Ja na to mogu reci jadna majko.
Meni drugi klubovi i njihov plasman u Europi ni najmanje ne zanimaju. Jednako mi gledat Rijeku i Basel.
I za kraj, o smirivanju. Nisan ja uletia na GNK-ov topik zakamufliran sa brdom smajlića, a posmije šiba pakosne insinuacije i komentare u kojima nema a od argumenta. Tako da...
|
Trljam ruke. |
Edited by - Zlotvor on 14/07/2013 21:27:29 |
|
|
Topic |
|