Author |
Topic  |
Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 21/03/2008 : 22:16:40
|
quote: Originally posted by panzer
quote: Originally posted by globinjo
Koliko če vrijedit Hajduk na burzi?
250 milijuna eura...
Verovatno si mislio 250 eura. 
100%... |
Whenever You need hard center, I will be there... |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29635 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
zagorovsky
Senior Member

.jpg)
Croatia
1835 Posts
Member since 07/08/2007 |
|
zagorovsky
Senior Member

.jpg)
Croatia
1835 Posts
Posted - 22/03/2008 : 15:13:15
|
quote: Originally posted by zagorovsky
quote: Originally posted by supermark
today, ajdukovci, you are going down!!!!
repriza 2kola 7-1
2-0 nakon 10min-pogodit ću još |
 |
|
zagorovsky
Senior Member

.jpg)
Croatia
1835 Posts
|
Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3474 Posts
Member since 31/08/2007 |
|
fred perry
Average Member

526 Posts
Member since 19/01/2008 |
Posted - 22/03/2008 : 18:19:31
|
taman stiga s poljuda.hajduk danas ko i varteks nekidan,šta su opalili na gol to su i dali+par stvarno velemajstorskih poteza cernata(valjda ce htv pokazat)i konačno pogodak rukavine.sve u svemu dobro. |
SAMO HAJDUK!!! |
 |
|
Spiderman
Senior Member

Croatia
2755 Posts
Member since 06/11/2001 |
|
popularni_milan
New Member

Bosnia and Herzegovina
106 Posts
Member since 28/12/2007 |
Posted - 22/03/2008 : 21:04:00
|
250 milijuna eura...
Mislim da nisi dobro razumio....pitao je koliko vrijedi Hajduk a ne koliko vrijedi Stari Plac       |
Govno govnetu ne lici kao što lici covjek ženi nakon deset godina braka! |
 |
|
Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3474 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29635 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 23/03/2008 : 14:32:40
|
250 milijuna eura...
Al je bila devalvacija i inflacija eura? |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 23/03/2008 : 22:43:22
|
quote: Originally posted by Dado
250 milijuna eura...
Al je bila devalvacija i inflacija eura?
kad onaj mali iz Dinama vredi 50 miljuna ovo je smiješna cijena
|
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 23/03/2008 : 23:04:28
|
Naravno, samo sto onaj mali vrijedi 50 milijuna samo u Mamicevim snovima... Ovisi sto se podrazumjeva pod vrijednost Hajduka, sto se dobije za odredjeni novac, na taj nacin bi se jedino mogla procjeniti prava trzisna vrijednost, ovako napamet naklapati mozemo do besvijesti. Za mene kao navijaca Hajduk vrijedi vise nego sto Bill Gates, Warren Buffett i Karl Albrecht zajedno mogu skupiti. |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
Spiderman
Senior Member

Croatia
2755 Posts
Member since 06/11/2001 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 26/03/2008 : 01:45:08
|
Dida darovao Hajduku tri milijuna eura!
'Moj otac je bio navijač Hajduka, a i ja sam fanatik bijelog dresa i zato svoju zemlju darujem voljenom klubu kako bi otplatio barem dio duga', tvrdi 80-godišnji Branko Puž.
Direktor Hajduka Fredi Fiorentini nemalo se iznenadio kada je primio pismo u kojem 80-godišnji umirovljenik rodom iz Kostrene, iznerviran pisanjem o dugovima Hajduka, izjavljuje da svom voljenom klubu daruje čak 300 tisuća kvadrata građevinskog zemljišta na obali Karipskog mora.
Fiorentini je prvo mislio da je riječ o neslanoj šali, no kada je u ruke primio originalni izvadak iz zemljišnih knjiga shvatio je da se čovjek zaista odriče dijela vlasništva nad zemljom u Venezueli kako bi Hajduku pomogao u isplati barem jednog dijela duga.
"Moj otac je bio navijač Hajduka, a i ja sam fanatik za bijeli dres. Kako sam ja dida, mogu kazati da sam i ja Torcida. Moji su otišli trbuhom za kruhom, ono kako se to događalo iz davnina. Ja sam se vratio, uživam u svojoj mirovini, ali kako imam zemlje napretek u Venezueli, odlučio sam jedan dio darovati Hajduku", kaže Branko Puž koji je naslijedio tri milijuna kvadrata zemlje i nudi Hajduku mogućnost da prodajom zaradi oko tri milijuna eura.
"Naš Stipe Pletikosa i drugi igrači imaju dobre veze u Rusiji i Ukrajini, pa neka zainteresiraju tamošnje bogataše za kupovinu zemljišta. Jer, to su tereni na obali, prikladni za izgradnju hotelskih naselja ili vila. A cijena je povoljna", predlaže Puž koji očekuje dogovor s Hajdukom, iako je Fiorentini skeptičan zbog lokacije zemljišta.
"Imam rođake u Caracasu, jedan je liječnik i imaju kuću na dva kata, a spavaju u potkrovlju jer se plaše napada bandi. Vila im je osigurana, sva vrata i prozori učvršćeni, a ipak su prestrašeni", izjavio je Hajdukov direktor za Slobodnu Dalmaciju.
|
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3474 Posts
|
zagorovsky
Senior Member

.jpg)
Croatia
1835 Posts
Posted - 28/03/2008 : 10:42:02
|
Florin Cernat: Surkis me pustio, odlučite što želite! Florin Cernat bi rado ostao u Splitu / CROPIX Dionice, pretvorba, zakoni o športu i koječemu drugome. Pa, imovina, fiksna i varijabilna, porezi, Trgovački sud, skupštine... Terminologija je to koja je u većini zadnjih tekstova o Hajduku neizbježna. Splitski klub kao da je nekakva trgovačka tvrtka, o sportu se jako malo priča. Pretvorba je broj jedan, a onda sve ostalo. Barem se takav dojam stječe u javnosti.
A s druge strane ovog ekonomsko - pravnog kamena temeljca budućeg zdravog i financijski stabilnog Hajduka, kriju se - igrači. Mnogi od njih u čudu promatraju što se oko njih događa te se trude da ih se to previše ne dotiče. No, jedan od njih posebno je začuđen i već tjednima čeka da se netko iz kluba očituje o njegovom statusu.
- Ne mogu vjerovati da se svako dva, tri mjeseca nešto mijenja. Da treneri i predsjednici kluba odlaze s Poljuda tako lako - rekao nam je na odličnom hrvatskom jeziku Florin Cernat.
A njega situacija posebno zanima, i to ne zbog fenomenologije splitskog prvoligaša. Motivi su mu puno jednostavniji. Naime, u Hajduk je stigao na posudbu iz kijevskoga Dinama do konca ove sezone, a potom... Ne oglasi li se netko iz Hajduka sa željom da otkupi Cernatov ugovor, čeka ga povratak u Ukrajinu ili plasman na neku drugu posudbu. To Cernat nikako ne bi volio
- Nekoliko sam puta već izjavljivao da želim ostati u Splitu. Grad mi se doista sviđa kao i suigrači iz kluba. To mi je prva opcija i to znaju svi u Splitu - ponovio nam je još jednom Cernat.
No, neko se vrijeme špekuliralo kako bi Igor Surkis, gazda ukrajinskoga kluba, mogao raditi probleme pri otkupu ugovora te dizati odštetu u nebo.
- Nedavno sam se čuo s ljudima u Kijevu i rekao im svoje želje. Znaju i oni da želim ostati u Hajduku, a Surkis mi je obećao kako mi neće raditi probleme. Rekao mi je da, ako me Hajduk bude želio zadržati, smijem ostati i uvjeren sam da će to ispoštovati - otkrio nam je Cernat.
No, od Hajduka zasad ni glasa. Rumunj je definitivno jedan od najboljih stranaca koji su ikad igrali u Hajduku, svidio se i publici te je malo tko protiv njegova ostanka.
- Ja na svoj ostanak ne mogu previše utjecati. Sve sam napravio što sam mogao, razgovarao sa Surkisom, a sada mi je ostalo samo igrati. I čekati hoće li me netko iz Hajduka, nekakav predsjednik ili netko drugi, zvati na razgovor. Nadam se da će se to dogoditi što prije - priznao je Cernat.
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 01/04/2008 : 23:03:21
|
Hajdukovcima kazna zbog loše igre! Kad ne ide milom, mora se silom! Uprava splitskog kluba odlučila je uzeti igračima deset posto godišnjih primanja sve dok ne počnu igrati kako treba! Spasiti ih može samo finale Kupa!
Rezultati hajdukovaca ubuduće će se odraziti i na njihove plaće! Tako je, naime, odlučila Uprava nakon što je splitski div u posljednja tri kola primio osam golova od Varteksa, Intera i Međimurja uz samo jednu upisanu pobjedu.
Potvrdio je to i dopredsjednik Skupštine Mirko Klarić, dodajući kako cijela akcija nije isključivo odmazda za loše rezultate, već ima i motivacijski moment.
"Ako pobijedimo Varteks i uđemo u finale Kupa, kazne ćemo poništiti", poručio je Klarić svojim igračima.
Batina bi u ovom slučaju mogla dati prave rezultate. Na Poljudu je, osim mladih snaga, i znatan broj bivših zvijezda, koje se pred svlačionicom nakon poraza ne libe zapaliti cigaretu ili prečesto uložiti pokoju stotku na kladionici.
Ti će, po logici ove odluke Uprave, biti i najviše pogođeni jer imaju najveću plaću. Boris Živković bi tako mogao ostati bez 40.000 eura, jer po ugovoru godišnje dobiva deset puta više, a jednako će proći i Florin Cernat. S 30.000 eura manje preživjet će nekako i Goran Sablić te Maris Verpakovskis, a Igor Tudor, koji zaista nema sreće s ozljedama, trebao bi ostati bez dvadeset tisućica.
Naravno, to će se dogoditi ako svi momci zajedno uskoro ne shvate da Poljud nije šetalište za miševe, već za ljude iz Grada koji skoro već cijelo jedno stoljeće piše povijest hrvatskog nogometa.
|
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16438 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 02/04/2008 : 09:30:22
|
[quote]Originally posted by Dado
Naravno, samo sto onaj mali vrijedi 50 milijuna samo u Mamicevim snovima...
isto kao što hajduk vrijedi 250 milijuna u snovima a možda i za naivce koji bu kupovali dionice propale tvrtke   
zanima me kaj to vrijedi 250 milijuna       - pošto ste gologuzi ostju samo igraći - kaj oni vrijede 250 milijuna        
ili možda 200 ili još više milijuna dugakaj imate   |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
Edited by - risbozg on 02/04/2008 09:31:43 |
 |
|
popularni_milan
New Member

Bosnia and Herzegovina
106 Posts
Posted - 03/04/2008 : 18:06:19
|
quote: Originally posted by zagorovsky
Florin Cernat: Surkis me pustio, odlučite što želite! Florin Cernat bi rado ostao u Splitu / CROPIX Dionice, pretvorba, zakoni o športu i koječemu drugome. Pa, imovina, fiksna i varijabilna, porezi, Trgovački sud, skupštine... Terminologija je to koja je u većini zadnjih tekstova o Hajduku neizbježna. Splitski klub kao da je nekakva trgovačka tvrtka, o sportu se jako malo priča. Pretvorba je broj jedan, a onda sve ostalo. Barem se takav dojam stječe u javnosti.
A s druge strane ovog ekonomsko - pravnog kamena temeljca budućeg zdravog i financijski stabilnog Hajduka, kriju se - igrači. Mnogi od njih u čudu promatraju što se oko njih događa te se trude da ih se to previše ne dotiče. No, jedan od njih posebno je začuđen i već tjednima čeka da se netko iz kluba očituje o njegovom statusu.
- Ne mogu vjerovati da se svako dva, tri mjeseca nešto mijenja. Da treneri i predsjednici kluba odlaze s Poljuda tako lako - rekao nam je na odličnom hrvatskom jeziku Florin Cernat.
A njega situacija posebno zanima, i to ne zbog fenomenologije splitskog prvoligaša. Motivi su mu puno jednostavniji. Naime, u Hajduk je stigao na posudbu iz kijevskoga Dinama do konca ove sezone, a potom... Ne oglasi li se netko iz Hajduka sa željom da otkupi Cernatov ugovor, čeka ga povratak u Ukrajinu ili plasman na neku drugu posudbu. To Cernat nikako ne bi volio
- Nekoliko sam puta već izjavljivao da želim ostati u Splitu. Grad mi se doista sviđa kao i suigrači iz kluba. To mi je prva opcija i to znaju svi u Splitu - ponovio nam je još jednom Cernat.
No, neko se vrijeme špekuliralo kako bi Igor Surkis, gazda ukrajinskoga kluba, mogao raditi probleme pri otkupu ugovora te dizati odštetu u nebo.
- Nedavno sam se čuo s ljudima u Kijevu i rekao im svoje želje. Znaju i oni da želim ostati u Hajduku, a Surkis mi je obećao kako mi neće raditi probleme. Rekao mi je da, ako me Hajduk bude želio zadržati, smijem ostati i uvjeren sam da će to ispoštovati - otkrio nam je Cernat.
No, od Hajduka zasad ni glasa. Rumunj je definitivno jedan od najboljih stranaca koji su ikad igrali u Hajduku, svidio se i publici te je malo tko protiv njegova ostanka.
- Ja na svoj ostanak ne mogu previše utjecati. Sve sam napravio što sam mogao, razgovarao sa Surkisom, a sada mi je ostalo samo igrati. I čekati hoće li me netko iz Hajduka, nekakav predsjednik ili netko drugi, zvati na razgovor. Nadam se da će se to dogoditi što prije - priznao je Cernat.
Hm..pa nije taj rumunj ni lud...zajebaje se protiv Međimurja i Intera, ladi jajca na Baćvicama, ganja žemske po gradu i još 500 000 eura dobije... i tata bi sine! Onu budalu koja je dovela ovog maradonu sa Karpata i onog nazovi napadača trebalo bi momentalno uštrojit (da se vise ne razmnozava i poštedi nas jos tako inteligentnih potomaka), uzet mu vozačku dozvolu i poslat na liječenje u ustanovu tipa Vrapče. A tih 500 000 tisuća raspodijelit na one balavce iz omladinske škole i dat im jedno dvije tri godine da se uigraju...garantiram da ce bit boji na kraju sezone od ovih "profesionalaca" |
 |
|
popularni_milan
New Member

Bosnia and Herzegovina
106 Posts
Posted - 04/04/2008 : 11:12:10
|
Najnovije vijesti : I zagrebački dinamo je izgleda zagrizao za cernata... da ne povjerujes! Taman kad čovjek pomisli da vecih idiota od pojedinaca iz uprave hajduka nema pojavljuje se novi kandidat. Iskreno se nadam da ce dinamo uspjeti kupiti maradonu sa karpata!!! Tako ce hajduka maksimalno pojačati... i financijski i igrački! |
 |
|
Topic  |
|