Author |
Topic |
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 05/08/2007 : 23:11:35
|
Nisu svi tako dobra srca pa da puštaju nekakve Shelbourne i Debrecene. I to kako su ih pustili! Sa stilom!
The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 05/08/2007 : 23:19:48
|
quote: Originally posted by supermark
Nisu svi tako dobra srca pa da puštaju nekakve Shelbourne i Debrecene. I to kako su ih pustili! Sa stilom!
irci su nam platili u funtama,mađari u nafti,a čime je vas dinamo platio...ćevapima u somunu i mlakom pivom
ti si moj meštre ludi covik,krepa je balun,raspa se ajduk!je li...raspast se može austrija,krepat moredu svi kralji i carevi,ma ajduk ce ostat! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 05/08/2007 : 23:33:01
|
quote: Originally posted by globinjo
irci su nam platili u funtama,mađari u nafti,a čime je vas dinamo platio...ćevapima u somunu i mlakom pivom
ti si moj meštre ludi covik,krepa je balun,raspa se ajduk!je li...raspast se može austrija,krepat moredu svi kralji i carevi,ma ajduk ce ostat! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
a sta mislis di je otisla sva zarada od dudua i corluke?
The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 05/08/2007 : 23:56:59
|
quote: Originally posted by supermark a sta mislis di je otisla sva zarada od dudua i corluke?
da,u zaprešić,reče mi mamić da će vam sagraditi stadion...
ti si moj meštre ludi covik,krepa je balun,raspa se ajduk!je li...raspast se može austrija,krepat moredu svi kralji i carevi,ma ajduk ce ostat! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... |
|
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 06/08/2007 : 00:01:51
|
Dobre baze! Samo tako dalje!
---------------------------------- Kroz nas se ide u grad sviju muka, kroz nas se ide gdje se vjecno place, kroz nas se ide do propala puka |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 06/08/2007 : 08:05:23
|
quote: Originally posted by supermark a sta mislis di je otisla sva zarada od dudua i corluke?
da,u zaprešić,reče mi mamić da će vam sagraditi stadion...
ti si moj meštre ludi covik,krepa je balun,raspa se ajduk!je li...raspast se može austrija,krepat moredu svi kralji i carevi,ma ajduk ce ostat! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
Ovom brzinom kako svoj stadion radi, možda Inkerov bude gotov za nekih 40-50 godina.
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 07/08/2007 : 06:55:03
|
Ulaznice za Sampdoriju tek poslije odluke UEFA-e Ulaznice za prvi susret drugog pretkola Kupa UEFA između Hajduka i Sampdorije (16. kolovoza) vjerojatno će se početi prodavati tek krajem ovoga, odnosno početkom idućeg tjedna. Razlog je poznat, a leži u činjenici da tek u četvrtak, za tri dana, zasjeda Disciplinska komisija UEFA-e koja bi zbog "slučaja Gabrić“ tek trebala potvrditi Hajdukov prolaz preko Budućnosti. Prema današnjoj izjavi direktora Hajduka Fredija Fiorentinija cijene karata trebale bi biti na razini onih koje su bile u dvoboju s Romom u studenom 2003. godine. Za sada je to još uvijek neslužbena informacija, međutim ako se obistini značit će automatski da će cijene ulaznica u odnosu na prvo pretkolo, odnosno dvoboj s Budućnosti, porasti za gotovo 100 posto.
Jer, podsjetimo, onaj tko je pratio dvoboj protiv Podgoričana sa zapadne tribine morao je izdvojiti 80 kuna. Dok je gledatelj koji je s iste te tribine odgledao Hajdukovih 1:1 s Romom platio ulaznicu od 150 kuna.
Za odličnu euro predstavu ni takve veće cijene ne bi trebale biti prepreka publici, jer sjećamo se dobro da su upravo karte za Romu "planule“ gotovo u 24 sata…
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 07/08/2007 : 08:12:08
|
Ulaznice za Sampdoriju tek poslije odluke UEFA-e Ulaznice za prvi susret drugog pretkola Kupa UEFA između Hajduka i Sampdorije (16. kolovoza) vjerojatno će se početi prodavati tek krajem ovoga, odnosno početkom idućeg tjedna. Razlog je poznat, a leži u činjenici da tek u četvrtak, za tri dana, zasjeda Disciplinska komisija UEFA-e koja bi zbog "slučaja Gabrić“ tek trebala potvrditi Hajdukov prolaz preko Budućnosti. Prema današnjoj izjavi direktora Hajduka Fredija Fiorentinija cijene karata trebale bi biti na razini onih koje su bile u dvoboju s Romom u studenom 2003. godine. Za sada je to još uvijek neslužbena informacija, međutim ako se obistini značit će automatski da će cijene ulaznica u odnosu na prvo pretkolo, odnosno dvoboj s Budućnosti, porasti za gotovo 100 posto.
Jer, podsjetimo, onaj tko je pratio dvoboj protiv Podgoričana sa zapadne tribine morao je izdvojiti 80 kuna. Dok je gledatelj koji je s iste te tribine odgledao Hajdukovih 1:1 s Romom platio ulaznicu od 150 kuna.
Za odličnu euro predstavu ni takve veće cijene ne bi trebale biti prepreka publici, jer sjećamo se dobro da su upravo karte za Romu "planule“ gotovo u 24 sata…
Kako smo optimistični: "Ulaznice za prvi susret drugog pretkola Kupa UEFA između Hajduka i Sampdorije..." "...trebala potvrditi Hajdukov prolaz preko Budućnosti." i na kraju, vrhunac: "Za odličnu euro predstavu..." Što da kažem? Očito su hajdukovci razmazili navijače europskim utakmicama protiv Shelbourna, Debrecena, Rome u gostima...
|
|
djaka
Junior Member
Bosnia and Herzegovina
462 Posts
Member since 25/07/2007 |
Posted - 07/08/2007 : 12:29:19
|
vise se ni cibaliu ne moze dobiti...
The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club.
Dobra je Cibalia,bolja od Budućnosti....
Jeli Mirko Filipović igrao špicu !? |
|
|
76
Senior Member
Croatia
2624 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 07/08/2007 : 19:17:25
|
quote: Originally posted by globinjo ti si moj meštre ludi covik,krepa je balun,raspa se ajduk!je li...raspast se može austrija,krepat moredu svi kralji i carevi,ma ajduk ce ostat! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
Čestitke na novom potpisu! |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 07/08/2007 : 19:20:02
|
quote: Originally posted by djaka
The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club.
Jeli Mirko Filipović igrao špicu !?
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 07/08/2007 : 22:32:07
|
quote: Originally posted by djaka
Jeli Mirko Filipović igrao špicu !?
Svi su ga se pobojali Samo je Mirko pazio da Gonzaga ne dođe xD
"Velikodušnost bez premca "Ludaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve "Da Argentina pobjedi treba prvo zabiti gol više nego protivnik" - Željko Pervan |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 08/08/2007 : 02:04:03
|
quote: Originally posted by supermark Što da kažem? Očito su hajdukovci razmazili navijače europskim utakmicama protiv Shelbourna, Debrecena, Rome u gostima...
bolje izgubit od rome nego od dugog sela i naftaša...veće bruke ni sramote u hrvatskoj od te nema...
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 08/08/2007 : 08:50:44
|
quote: Originally posted by supermark Što da kažem? Očito su hajdukovci razmazili navijače europskim utakmicama protiv Shelbourna, Debrecena, Rome u gostima...
bolje izgubit od rome nego od dugog sela i naftaša...veće bruke ni sramote u hrvatskoj od te nema...
Strašna stvar! Svakom klubu se dogodi kakav kiks. Najveća bruka u povijesti hrvatskog nogometa je izveo Hajduk protiv Debrecena. To se neće nadmašit tako skoro. A kad se sjetim da je Ćiro htio Liverpool! :)
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
Posted - 08/08/2007 : 11:29:47
|
supermark, ne slažem se...ipak je onaj Irski Debrecen puno veća bruka Dinamo se obrukao doma, ali u Europi nikada to što se ti tješiš stalno s tim Dugim Selom, to je tvoj problem. Već sam ti rekao da si materijal za liječenje...idi dok još nije kasno sorry na javljanju u ovaj topic, nije mi to bila namjera, ali morao sam vidjeti što ovdje pišeš kada na Dinamu pišeš totalnop zavidne postove.
if you only knew the power of the dark side |
|
|
COLUMBO
Senior Member
Croatia
1615 Posts
Member since 21/11/2002 |
Posted - 08/08/2007 : 11:40:28
|
quote: Originally posted by darth-vader
supermark, ne slažem se...ipak je onaj Irski Debrecen puno veća bruka Dinamo se obrukao doma, ali u Europi nikada to što se ti tješiš stalno s tim Dugim Selom, to je tvoj problem. Već sam ti rekao da si materijal za liječenje...idi dok još nije kasno sorry na javljanju u ovaj topic, nije mi to bila namjera, ali morao sam vidjeti što ovdje pišeš kada na Dinamu pišeš totalnop zavidne postove.
if you only knew the power of the dark side
Shelbourne je definitivno najveća sramota Hajduka i Hrvatskog nogometa,koju će teško moći nešto prestići.Iako ni Debrecen nije daleko. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 08/08/2007 : 11:45:15
|
Ne znam baš. Mislim da je (naj)veća bruka izgubit od kluba zbog kojeg si otvarao šampanjac i slavio tu sreću koja ti ga je dodjelila u ždrjebu. I to ne bilo kako, već veličanstevim rezultatom od ukupnih 8:0.
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15636 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 08/08/2007 : 12:11:08
|
fučkaš sada prošlost
nagazite samdoriju pa se hvalite ali dok vam je pudara dokle nema šansi
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
|
|
|
COLUMBO
Senior Member
Croatia
1615 Posts
Posted - 08/08/2007 : 12:56:22
|
Ne znam baš. Mislim da je (naj)veća bruka izgubit od kluba zbog kojeg si otvarao šampanjac i slavio tu sreću koja ti ga je dodjelila u ždrjebu. I to ne bilo kako, već veličanstevim rezultatom od ukupnih 8:0.
Svi igrači Shel. su amateri,većina su ribari a tjedno su par puta trenirali iz zabave.I da takvi izbace Hjduka,a di ćeš gore. |
|
|
COLUMBO
Senior Member
Croatia
1615 Posts
Posted - 08/08/2007 : 12:57:47
|
quote: Originally posted by risbozg
fučkaš sada prošlost
nagazite samdoriju pa se hvalite ali dok vam je pudara dokle nema šansi
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Točno,treba zaboraviti prošlost i okrenuti se Sampdoriji i skupljanju bodova za Hrvatske klubove. Samo da sutra budu povoljne vijesti od UEFE. |
Edited by - COLUMBO on 08/08/2007 12:58:40 |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 08/08/2007 : 13:01:07
|
Ne znam... Najbolje da pitamo nekog tko je iskusniji od nas tu, nekog tko prati sve te silne blamaže Hajduka po čitavoj Europi, od Irske do Mađarske (a svi znamo da za nešto takvo treba deeeebela tekica i jaaaako puno živaca). Pa dakle, globinjo, što ti misliš? Jel veća bruka izgubit od Shelbourna ili od Debrecena?
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 08/08/2007 : 13:32:42
|
Od Shelbourna, definitivno, iako rezultatski Debrecen izgleda znatno gore. Ipak mislim kao i Columbo da je gore izgubiti od ribara amatera nego od momcadi koja se profesionalno bavi nogometom, pa makar i u Madjarskoj pa makar i sa onim rezultatom.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
zagorovsky
Senior Member
Croatia
1835 Posts
Member since 07/08/2007 |
Posted - 08/08/2007 : 16:51:24
|
Ja ne znan koji je vama jel ovo topic za blacenje Hajduka ili za one koji vole Hajduka. Purgeri napravite si topic o Atomskom Dinamu pa pisite tamo. Sjever protiv Sampdorie 60kn
Torcida Solin |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 08/08/2007 : 16:54:56
|
Malo si ozbiljno shvatio. Samo se međusobno kurimo.
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 08/08/2007 : 17:20:24
|
quote: Originally posted by risbozg nagazite samdoriju pa se hvalite ali dok vam je pudara dokle nema šansi
pa zar je pudar kriv šta ona dva mamlaza ne zabijajuda im dođe ne znam koji trener,opet bi bilo isto...
|
|
Topic |
|