forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/08/2014 : 20:56:47  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19908 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/08/2014 : 20:58:25  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by Tonka24

Nesvrstani, iwood da vi ne stojite iza ovoga?

http://gol.dnevnik.hr/clanak/hnl/evo-zasto-je-hajduk-rekordno-brzo-raskinuo-s-bosanskim-srbinom---293152.html

Sudeci po vasem brojanju krvnih zrnaca i spominanjem ustastva,cetnistva, katolicizma i ostalih nacionalistickih stvari ne bi me cudilo

Maleš je čovik koji je predsjednika sudačke organizacije posla u zatvor.

Na tome mu svaka cast.

Ali iskreno, imao je puno previse poteza koji mu ne sluze na cast.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47578 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/08/2014 : 21:16:51  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://gol.dnevnik.hr/clanak/hnl/evo-zasto-je-hajduk-rekordno-brzo-raskinuo-s-bosanskim-srbinom---293152.html

Sudeci po vasem brojanju krvnih zrnaca i spominanjem ustastva,cetnistva, katolicizma i ostalih nacionalistickih stvari ne bi me cudilo

naravno nas dvojica smo poznati ka forumski nacisti i štovatelji firera

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47578 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/08/2014 : 21:18:02  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
jebešga tonka mislin da ti triba stručnjak

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19908 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/08/2014 : 21:23:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

naravno nas dvojica smo poznati ka forumski nacisti i štovatelji firera

Pa nije tebe ni spominjao nego nekog iwooda.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47578 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/08/2014 : 21:29:06  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
ma primili smo ga u arijsko bratstvo pa se malo izgubia od uzbuđenja

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 18/08/2014 : 22:53:47  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
A Gospe ti...velika jada.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 19/08/2014 : 17:52:53  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
I kako ti sad mozes ista pisati na ovom topicu..nije mi vise ni smisno..

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15105 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 19/08/2014 : 19:21:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by roby05

A redovito ces ici na veliku Gospu sinj iz splita na noge zar ne?
To je vama splicanima normalno od splita u sinj na noge za veliku Gospu i onda doci u Sinj i bestimati kao kocijas... slika i prilka vaseg mentaliteta
Nego ajde nemojmo vise offtopicariti vec mi recite sto ocekujete od sutrasnje utakmice?
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 19/08/2014 : 20:05:05  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To je vama splicanima normalno od splita u sinj na noge za veliku Gospu i onda doci u Sinj i bestimati kao kocijas... slika i prilka vaseg mentaliteta
Nego ajde nemojmo vise offtopicariti vec mi recite sto ocekujete od sutrasnje utakmice?

Nije bas da zasluzujes odgovor,ali uslisit cu ti zelju,kad ti vec offtopicaris Nisam iz Splita i ne idem u Sinj na noge iz Splita.Idem iz Opuzena na Grad kod Kleka.Siguran sam da moje bestimanje nije ni do kolina u odnosu kakve ti grije imas.Ne znam zasto mislis da sam iz Splita?Mozda mislis da samo Splicani vole i navijaju za Hajduk?Ako jesi,grdno se varas,ima nas svugdi,u vecini zemalja svita,na svim kontinentima se zna za Hajduka.Sta se tice sutrasnje utakmice,nismo optereceni s njom,nadamo se dobrom rezultatu,ali ako i ne bude,to nas svakako nece stufat.Cak stavise,jos cemo jacim zarom navijati za Hajduka,isto ka i dosad.Hajduk ti nije jedna utakmica,nije ni jedno prvenstvo,ni par kola nekog Kupa.Hajduk je puno vise od toga,nesto sta ti nikad neces znat ni shvatit.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47578 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/08/2014 : 20:43:35  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

evo ja npr nikad nisan iša pješke na gospu u sinj.
a iz st san

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19908 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 19/08/2014 : 22:00:52  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ja sam isao samo na koljenima. Unazad.

Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 20/08/2014 : 03:07:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
Navijam danas za Dnjipro, kako bi volio da izletite ;))

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 20/08/2014 : 08:07:44  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
ja sam porijeklom iz tih krajeva, pa ne znam nikog da ide pješke za Gospu u Sinj iz puno bližih mjesta Sinju nego što je to Split. Imam neke prijatelje iz Livna koji idu pješke preko Kamešnice.
quote:

quote:

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 20/08/2014 : 08:15:53  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giuda Ballerino

A mi smo svi samo tebe cekali da ovo napises..sad nam je dan ispunjen..

Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 20/08/2014 : 09:35:01  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
jedina šansa je da nas podcijene.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47578 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/08/2014 : 09:53:15  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

ja sam porijeklom iz tih krajeva, pa ne znam nikog da ide pješke za Gospu u Sinj iz puno bližih mjesta Sinju nego što je to Split. Imam neke prijatelje iz Livna koji idu pješke preko Kamešnice.
quote:

quote:

bogme,to je prava pokora

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 20/08/2014 : 10:10:00  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Samo jako danas Hajduče..

Edited by - brni on 20/08/2014 10:10:21
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47578 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/08/2014 : 10:22:07  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

tako je

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19908 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 20/08/2014 : 10:25:33  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Brni, di nalazis te smajlice?

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 20/08/2014 : 10:36:11  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Brni, di nalazis te smajlice?

Ovaj imam vec dugo vrimena spremljen..a pokupia sam ga na nekom navijackom forumu, pitas me bice jer trazis za crvendaće nesto slicno..

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 20/08/2014 : 11:12:17  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Svaka cast,tako triba!!!

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 20/08/2014 : 11:19:43  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sve za tvoju zadovoljstinu,drago nam je da razmisljas iz donje u gornju,a i lakse nam je sad.

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7541 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 20/08/2014 : 11:29:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47578 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/08/2014 : 11:38:51  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A mi smo svi samo tebe cekali da ovo napises..sad nam je dan ispunjen..

pa piše mu u potpisu da ždere trashburgere,valjda mu se i mozak pretvoria u thrash

Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.32 seconds. Snitz Forums 2000