Author |
Topic  |
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 01/09/2014 : 14:34:54
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI Dinamo riješava utakmice u zadnjin minutama? Lokomotivu?
opet ne barataš argumentima, ne riješava (nekad riješi ranije) ali redovno zabija! Petrolulu 3. gol koji ih je pokopal, u uzvratu opet Antolić u 95. min za pobjedu, sad Hajduk...a to su samo 3 od 4 zadnje Dinamove tekme. |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 01/09/2014 14:39:00 |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 01/09/2014 : 14:42:59
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by NESVRSTANI Dinamo riješava utakmice u zadnjin minutama? Lokomotivu?
opet ne barataš argumentima, ne riješava (nekad riješi ranije) ali redovno zabija! Petrolulu 3. gol koji ih je pokopal, u uzvratu opet Antolić u 95. min za pobjedu, sad Hajduk...
Nemoj mi više slat PM-ove, molin te. Ako ti opet bude teško šta te ignoriran, jebi ga. Uostalon u zadnjoj PM šta si posla si napisa "zbogom". Ili san opet falija neki kontekst? U svakon slučaju skini mi se s kurca. OK?
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 01/09/2014 14:44:20 |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 01/09/2014 : 14:51:42
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
opet ne barataš argumentima, ne riješava (nekad riješi ranije) ali redovno zabija! Petrolulu 3. gol koji ih je pokopal, u uzvratu opet Antolić u 95. min za pobjedu, sad Hajduk...
Nemoj mi više slat PM-ove, molin te. Ako ti opet bude teško šta te ignoriran, jebi ga. Uostalon u zadnjoj PM šta si posla si napisa "zbogom". Ili san opet falija neki kontekst? U svakon slučaju skini mi se s kurca. OK?
ma da, imaš još kakvu želju 
p.m. sam ti poslal jer sam imal dobro mišljenje o tebi, prvi si se javil da ti se javim kad sam negdje dolje da odemo na piče. S obzirom na to sve imal sam potrebu da ipak privatno objasnim kaj sam mislil određenom rečenicom jer vidim da si zajebanciju shvatil ozbiljno. Napisal sam zbogom jer to znači da nema više PM-a, a ni ikakve šanse za popit nekaj. S druge strane javno na forumu te doživljavam vec raspravljam s rečenicama. Redovno odgovaraš na moje upite i ja odgovaram istom mjerom, jasno? A sad odi pitaj ženu da ti da još koji normabel, iako ne pomaže tu ni cijela kutija!
ispravak: ma nek ostane zasad ovak, ipak!
|
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 01/09/2014 15:11:44 |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 01/09/2014 : 15:18:35
|
Redovno odgovaraš na moje upite i ja odgovaram istom mjerom, jasno?
Redovito na tvoje upise odgovaran? Dosado otkad si se izblamira sa duplin nickovima te ignoriran jer oni tvoji pokušaji i izvrdavanja su bili toliko jadni da je meni bilo neugodno.
Sad mi slobodno još jednom odgovori, nek slobodno tvoja bude zadnja, a normabeli mi ne tribaju niti ih inače koristin. Ženu stisa išijas pa ih dobila za pit u kombinaciji s voltarenima. Ako ćemo se već šamarat tableticama, preporučam artane i akinetone. |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 01/09/2014 : 15:20:54
|
quote: Originally posted by adriano
svasta. privatne poruke bi trebale ostat privatne.
kao i privatni problemi koji rezultiraju ovakvim ispadima...
izbrasil sam ju ipak na vlastitu savijest (prije ovog tvog odgovora), ali samo nek još jednom nekaj sere onda ga jednostavno moram podsjetiti kaj je pisal. Lik se odjednom okrene za 180° ničim izazavan (ja sam kakav jesam od samog početka doalska na forum tu se nikaj nije promenilo) i počne mi se odjednom ovakvim tonom obračati... |
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 01/09/2014 : 15:24:07
|
svasta. privatne poruke bi trebale ostat privatne.
Da poruka ima veze s temon, još bi i razumija.
Ustvari, vjerovatno ja nisan to sve skupa dobro razumija, i cilo vrime mi biži kontekst. |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 01/09/2014 : 15:41:29
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI Dosado otkad si se izblamira sa duplin nickovima te ignoriran jer oni tvoji pokušaji i izvrdavanja su bili toliko jadni da je meni bilo neugodno.
Za tebe, brnija, Cromwella, moderatora mladju i još nekoliko forumaša su oba (onaj jednokratni logično je bil samo u službi jednog odgovora) moja nika bila dobro poznata, kaj se onda nisi javil!? (retoričko pitanje tj. ono pitanje na koje se ne traži odgovor)
A maloprije sam pokazal, pa i izbrisal poruku koju si mi poslal 6 mjeseci kasnije od trenutka kad se moj drugi nik pojavil gdje je vidljivo kak mi se obraćaš i o čemu govoriš. Ne, nečemo se šamarati jer za šamaranje meni treba dostojan protivnik a ne prevrtljivac!
Pnavljam ti da javno na forumu bum i dalje komentiral napisano dolazilo to od tebe ili nekog drugog. Forum je javna stvar! |
|
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 01/09/2014 : 15:45:13
|
izbrasil sam ju ipak na vlastitu savijest (prije ovog tvog odgovora), ali samo nek još jednom nekaj sere onda ga jednostavno moram podsjetiti kaj je pisal.
..o počeli smo i s uvredama, znači javljaju se slabosti. 
|
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 01/09/2014 : 15:53:54
|
quote: Originally posted by dr strangelove
izbrasil sam ju ipak na vlastitu savijest (prije ovog tvog odgovora), ali samo nek još jednom nekaj sere onda ga jednostavno moram podsjetiti kaj je pisal.
..o počeli smo i s uvredama, znači javljaju se slabosti. 
u pravu si, šokiralo me ovakav prekreot kod nesvrstanog za 180°. Uvjek me šokira kad ljudi pišu jedno, a misle drugo. Čovjek me nagovara da ne odlazim sa foruma, da mu se javim kad dolazim na more i sl.. Nakon toga nije bilo prilike za neke rasprave i onda ovo danas. Zar je bil problem onda poslat još jednu PM u trenutku kad je promenil mišljenje o meni i reči "dosada odjebi, pogriješil sam u procijeni u vezi tebe i ne želim više imati nikakavog posla s tobom"!? Vec lik šuti određeno vrijeme i onda počne s ovakvim uvredema javno  |
|
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts
Posted - 01/09/2014 : 15:55:12
|
jesam. nema veze s hajdukom.quote: Originally posted by dosada
to bi nam dosada trebao objasnit.
jesi pročital cijeli tekst one privatne poruke?
|
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 01/09/2014 : 15:59:54
|
Dosadin glavni problem je u tome što ima izrazito veliki kompleks manje vrijednosti koji u stvarno životu ezultira da u društvu šuti, povučen je i vjerojatno u sat vremena kaže deset riječi. Taj svoj problem onda riješava na forumu gdje tog kompleksa nema, a jedan od načina da ga se riješi je da sve gleda s visoka, da pametuje i ponižava one koji se uspiju navući u njegovu raspravu, da govori kako je on taj koji apsolutno sve zna i da svaku rečenicu završava uskličnikom što je u njegovom slučaju ekvivalent upiranju prstom u stvarnoj komunikaciji. Ne mogu reći da je i opsesivno - kompulzivan jer nema dokaza za to ovak prek foruma (nešto kao Jack Nicholson u Gore ne može, samo što on ima dozu šarma za razliku od našeg "junaka":)) ali svakako je riječ o čovjeku sa problemima u komunikaciji kojega jednostavno ne treba doživljavati ozbiljno. Stoga, kada se uspijete razljutiti na njegove postove, zapravo samo idete njemu na ruku jer pomažete da si za taj dan izliječi od svoga kompleksa.
Jednostavno ga ignorirajte ili se smješkajte njegovim postovima |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 01/09/2014 : 16:04:57
|
quote: Originally posted by mladjo
Dosadin glavni problem je u tome što ima izrazito veliki kompleks manje vrijednosti koji u stvarno životu ezultira da u društvu šuti, povučen je i vjerojatno u sat vremena kaže deset riječi.
a ova ti je dobra...zato se i bavim djelatnošću koja zahtjeva konstantno pričanje! |
|
 |
|
roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 01/09/2014 : 16:12:41
|
To je onaj nastavnik?Izgleda da on drzi nastavu na forumima,jadna dica...a i mi sta moramo svasta procitati,a niko nas ne placa za to. Salu na stranu,znao sam da ima glupih ljudi,znao sam da ima i bezobraznih ljudi,ali nisam znao da ima bezobrazno glupih ljudi.Mozda bi bilo najbolje da se javi clanu Tonka24,da nadju zajednicki jezik,2 u 1 i da zapjevaju...jedna dusa,a nas dvoje. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 01/09/2014 : 16:19:49
|
Dosadin glavni problem je u tome što ima izrazito veliki kompleks manje vrijednosti koji u stvarno životu ezultira da u društvu šuti, povučen je i vjerojatno u sat vremena kaže deset riječi.
a ova ti je dobra...zato se i bavim djelatnošću koja zahtjeva konstantno pričanje!
Jedno je pričati pred djecom, a drugo u društvu:)) Svi ti ljudi, komunikativni, veseli, šaljivi oko tebe...A ti im ne možeš ništa reći...A kako bi im htio reći da si bolji, ali ne možeš....Brrr proklet bio svijete:)) Ali, ali - tu je forum! Yeah, tu si gazda, buš im sve rekel tak da navek znaju kakav si genijalac! Se razme, ne?!
Kakav dasa, leleee:)) |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 01/09/2014 : 17:45:06
|
Dosadin glavni problem je u tome što ima izrazito veliki kompleks manje vrijednosti koji u stvarno životu ezultira da u društvu šuti, povučen je i vjerojatno u sat vremena kaže deset riječi. Taj svoj problem onda riješava na forumu gdje tog kompleksa nema, a jedan od načina da ga se riješi je da sve gleda s visoka, da pametuje i ponižava one koji se uspiju navući u njegovu raspravu, da govori kako je on taj koji apsolutno sve zna i da svaku rečenicu završava uskličnikom što je u njegovom slučaju ekvivalent upiranju prstom u stvarnoj komunikaciji. Ne mogu reći da je i opsesivno - kompulzivan jer nema dokaza za to ovak prek foruma (nešto kao Jack Nicholson u Gore ne može, samo što on ima dozu šarma za razliku od našeg "junaka":)) ali svakako je riječ o čovjeku sa problemima u komunikaciji kojega jednostavno ne treba doživljavati ozbiljno. Stoga, kada se uspijete razljutiti na njegove postove, zapravo samo idete njemu na ruku jer pomažete da si za taj dan izliječi od svoga kompleksa.
Jednostavno ga ignorirajte ili se smješkajte njegovim postovima
Ovo nije post koji prilici jednom moderatoru.
Pogotovo sto se raspravlja o nogometu. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 01/09/2014 : 17:56:47
|
a globinjo izbaci tonku ?!? pa tonka je mala beba naspram "profesora" (ili "doktora" ovisno o tome koji nick koristi). |
Mrzim mrznju! |
 |
|
trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 01/09/2014 : 17:57:38
|
quote: ..... zapravo samo idete njemu na ruku jer pomažete da si za taj dan izliječi od svoga kompleksa.
Jednostavno ga ignorirajte ili se smješkajte njegovim postovima
1) nije to lječenje od kompleksa, nego je to obično hranjenje kompleksa 2) pravilo br 1) |
Edited by - trolodtroje on 01/09/2014 17:59:13 |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia