forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 24/11/2014 : 12:18:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Jos nesto sam zaboravio napisati.
Brbic nije imao sto reci o ne igranju utakmice iz razloga jer im je torcida zaprijetila ako igraju da ce biti opasnih sankcija.
Umjesto da se okrenete protiv tog klauna Brbica i smjesnog NO-a i pedeset vlasnika kojih imate i koji vam cicaju klub vi upadate u jos crniju rupu.
Crni sinovi recite mi kako ce te biti prvi kad vec 10 godina nemate jednog jedinog igraca koji moze igrati u Dinamu koji je ruganje po europi?
Jeli vam za to kriv Mamic i HNS?
Gubite od amatera iz irske i kazahstana od poluamatera iz madarske 5:0, kad uspijete nekim cudom igrati s nekim prosjecnim klubom kao sto je dnjipro napravite festu kao da vam dolazi Manschester United, jeli vam za to kriv Mamic?
Reci mi koliko ste prodali nogometasa iznad 2 000 000 eura u 10 godina?
O cemu lupate, kome dosadujete?!!
Dda ste u zadnjih 10 godina imali barem jednu godinu momcad koja bi se borila za naslov prvaka onda bi vam ljudi priznali neke stvari... medutim vi ste iz godine u godinu sve gori i gori vise ne mozete dobiti Split i Lokomotivu i vi se imate nesto buniti... godinama ste okrivljavali upravu kad ste vidili da ne ide onda udri po drugome.
Nama se smiju Austrijanci i Njemci u europskoj ligi i ligi prvaka, a vama se smiju u HNL-u
Vi takvi navijaci ste od hajduka napravili sprdacinu i predmet ismijavanja, moze vas biti sramota... cime se dicite? Bacanjem baklji i topovskim udarima?
Progledajte i smjenite te nesposobnjakovice jedno zauvjek i prestanite raditi samotu od Hajduka.

Eto sve što sam ja htio napisati a nije mi se dalo...

Edited by - Dermentor on 24/11/2014 12:18:34
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15060 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 24/11/2014 : 12:18:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

quote:
Originally posted by lwood

je najbolji su vrsni poznavatelji prilika hrvackog društva i nogometa iz beha i njemačke.
očekujen da se javi i neko iz Nigerije a može i iz Mozambika.

Jel mene ovdje uracunavas?

Pusti ga molim te nemoj se peljati vidis da je licemjeran tj mozda nijelicemjeran nego jenostavno je pretvrdoglav da shvati neke stvari... meni lipi etikete a radi 10 puta gore stvari i to ne kao ja kad sam pod dojmom, isprovociran pa reagiram... on to radi svjesno i stravicno miran.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15060 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 24/11/2014 : 12:19:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

ma da dinamov stadion je uvik pun pogotovo kad se dile kobasice.

i nisi mi odgovoria na pitanje.

Smo naprijed... Dinamo bar u toj sramoti daje navijacima besplatne kobasice a tvoj Hajduk naplaciva vama japanke, jogurte, pivine i ostalo tko je gori?
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/11/2014 : 12:24:54  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Zašto niko na sportu ne moderira?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15060 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 24/11/2014 : 12:40:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Zašto niko na sportu ne moderira?

Sto je ti?
Zasto bi trebalo? Zato sto ja postam jeli?
Prvo gledaj sebe i ono sto si napisao pa se pitaj zasto nitko ne moderira degudantne i odvratne rasisticke recenice koje pises.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15060 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 24/11/2014 : 12:44:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dermentor

quote:

Jos nesto sam zaboravio napisati.
Brbic nije imao sto reci o ne igranju utakmice iz razloga jer im je torcida zaprijetila ako igraju da ce biti opasnih sankcija.
Umjesto da se okrenete protiv tog klauna Brbica i smjesnog NO-a i pedeset vlasnika kojih imate i koji vam cicaju klub vi upadate u jos crniju rupu.
Crni sinovi recite mi kako ce te biti prvi kad vec 10 godina nemate jednog jedinog igraca koji moze igrati u Dinamu koji je ruganje po europi?
Jeli vam za to kriv Mamic i HNS?
Gubite od amatera iz irske i kazahstana od poluamatera iz madarske 5:0, kad uspijete nekim cudom igrati s nekim prosjecnim klubom kao sto je dnjipro napravite festu kao da vam dolazi Manschester United, jeli vam za to kriv Mamic?
Reci mi koliko ste prodali nogometasa iznad 2 000 000 eura u 10 godina?
O cemu lupate, kome dosadujete?!!
Dda ste u zadnjih 10 godina imali barem jednu godinu momcad koja bi se borila za naslov prvaka onda bi vam ljudi priznali neke stvari... medutim vi ste iz godine u godinu sve gori i gori vise ne mozete dobiti Split i Lokomotivu i vi se imate nesto buniti... godinama ste okrivljavali upravu kad ste vidili da ne ide onda udri po drugome.
Nama se smiju Austrijanci i Njemci u europskoj ligi i ligi prvaka, a vama se smiju u HNL-u
Vi takvi navijaci ste od hajduka napravili sprdacinu i predmet ismijavanja, moze vas biti sramota... cime se dicite? Bacanjem baklji i topovskim udarima?
Progledajte i smjenite te nesposobnjakovice jedno zauvjek i prestanite raditi samotu od Hajduka.

Eto sve što sam ja htio napisati a nije mi se dalo...

Ovo sto sam napisao treba biti zakon za navijace Hajduka tek tada ce imati konkurentan klub.
Cisti dokaz je onaj kmecavac Maloca, on bi u reprezentaciju, cila uprava zajedno s njim su galamili i kemcali mamic gura ove one u repku a ne moze Maloca... pa covjece Boziji taj Maloca protiv napadaca davljenika Osjeka poklonio je 3 lopte za ciste golove... i on bi u reprezentaciju... ma molim vas... nemojte niste u redu, priznajte si neke stvari.
Kako bi bilo savrseno da je Hajduk jak uz Rijeku... kao navijac Dinama volio bi i da Rijeka i Hajduk bude prvak pa bi u europi poigravali se s jednim RBS a ne obrnuto... onda bi i Dinamo morao zsukati ruakve da bude prvi...kao navijacu Dinama ne odgovara mi da svaki put glavni konkurent Hajduk bude isprskan 5:0 nema smisla ni drazi.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 24/11/2014 : 12:50:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Tonka, još jednom se pojavi na hajdukovom topicu i više nikad nećeš ući na stripovi.com.

Trouble will find me
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 24/11/2014 : 13:19:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
sad nek vidi iz prve ruke kakav je to osjećaj biti na crnoj listi

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 24/11/2014 : 13:23:10  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by sinister

quote:

je najbolji su vrsni poznavatelji prilika hrvackog društva i nogometa iz beha i njemačke.

E jebiga, da to kaže neko drugi, ajde, ali ti koji dosta učestvuješ u razgovorima o dešavanjima u svijetu i iznosiš svoje mišljenje...
Ja pratim ovu temu, jer me zanima šta će biti, ne iznosim mišljenje, jer nisam dovoljno upućen, ali to ne znaći da ne mogu razumjeti.

u prvom redu san mislija na ove šta pucaju od pameti objašnjavajuči nama šta živimo ovde šta se ovde događa.
sorry ako si se naša uvriđen.

Nisam se našao uvrijeđen, uopće. Više sam htio reći da Hrvatska nije preko svijeta, u današnje vrijeme ako nekoga nešto baš interesuje, može se dovoljno informirati da bi donio neko svoje mišljenje i učestvovao u razgovoru. Nije sad da ti imaš neke underground informacije, eksluzivne samo za stanovnike Hrvatske.
Uostalom, šta ti ja pričam, znaš i sam.

Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15060 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 24/11/2014 : 13:27:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Tonka, još jednom se pojavi na hajdukovom topicu i više nikad nećeš ući na stripovi.com.

Sto ja bi se sad trebao povuci i ne odgovoriti kao neki beskicmenjak, samo zato jer si ti vlasnik stranice?
Moje nepojavljivanje na stripovi.com i na topicu Hajduka ne moze sakriti istinu koja vas boli.
Ali briga me eto vam pa si rijesavajte, ko ce uopce vise dolaziti na taj vas topic.
Uostalom onda si napisi drugacija pravila svog foruma pa selektiraj tko moze atko ne smije dolaziti.
Ma rjesavajte si sami, ne zanima me uopce vise.
Ako me kojim cudom ovaj ne izbaci Iwoode meni se vise obracati nemoj.
Toliko od mene prije cu si osicij jaja nego vise se ikada pojaviti na ovom topicu.
A ako me mislis izbacivati zauvijek budi barem posten prema ljudima kod kojih imam rijesiti aukcije pa me izbaci nakon toga, kad vec nisi prema meni... ako si se odlucio na to samo reci imas moju rijec da se na forumu vise pojavljivati necu.
Toliko od mene.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 24/11/2014 : 13:31:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zasto?

Neki dan si se raspravljao s NESVRSTANIM oko toga je li legitimno da su Lokomotiva i Dinamo u istoj ligi. Zajednički ste zaključili da nije, a čak si ti prvi izjavio kako u Bundesligi (odličan primjer lige koja dobro funkcionira, uzgred budi rečeno) mora postojati bar jedna liga između nekog kluba i njegove rezervne momčadi (primjer bješe Bayern i Bayern II, koji je u trećoj ligi).

Ja i ti smo na forumu često na suprotnim stranama, jednom su čak i teške riječi pale (ovim putem ti se za to ispričavam, nekad znam biti vruće glave ). I unatoč tome što smo različiti, ja ne mislim kako si loša osoba, dapače. I baš zato ovo pišem da ti pokušam dokazat da protiv tebe, osobno, nemam ništa protiv, ali da je ono što si pisao zadnja dva dana... Paaaaaaaa, licemjerno. U najmanju ruku.

Jerbo prije koji tjedan dođeš do zaključka koji je, prije svega, točan, a zadnja dva dana provociraš?
Nije mi jasno.

Osobno, ja bih volio da smo u poštenoj ligi više nego da Hajduk bude prvak. Tako da mogu mome kolegi iz Vinkovaca (jednom, ako se Cibalija vrati u 1. HNL) poslati sms da ga zezam kad ga dobijemo. Ili on meni.
Ili da ja čestitam Riječanima kad osvoje ligu.
Ili oni meni.

Ali onu poštenu, fer ligu. Ligu u kojoj se poštuju pravila i osvaja onaj koji je bolji, vještiji i s više sportske sreće.

Dok je liga ovakva, čestitka Dinamovcima prodaje sve ono dobro u što vjerujem.

P.S. Počeo sam post pisat Tonki u nadi da će shvatit nešto, ali odustah jerbo mu je Markos zaaprijetio. Ne bilo ok od mene da mu napišem post, a da mi ne može replicirati.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

HŠK ZRINJSKI 1905
New Member

200 Posts

Member since 25/04/2014

Posted - 24/11/2014 : 14:28:03  Show Profile Show Extended Profile  Send HŠK ZRINJSKI 1905 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:

Zasto?

Neki dan si se raspravljao s NESVRSTANIM oko toga je li legitimno da su Lokomotiva i Dinamo u istoj ligi. Zajednički ste zaključili da nije, a čak si ti prvi izjavio kako u Bundesligi (odličan primjer lige koja dobro funkcionira, uzgred budi rečeno) mora postojati bar jedna liga između nekog kluba i njegove rezervne momčadi (primjer bješe Bayern i Bayern II, koji je u trećoj ligi).

Ja i ti smo na forumu često na suprotnim stranama, jednom su čak i teške riječi pale (ovim putem ti se za to ispričavam, nekad znam biti vruće glave ). I unatoč tome što smo različiti, ja ne mislim kako si loša osoba, dapače. I baš zato ovo pišem da ti pokušam dokazat da protiv tebe, osobno, nemam ništa protiv, ali da je ono što si pisao zadnja dva dana... Paaaaaaaa, licemjerno. U najmanju ruku.

Jerbo prije koji tjedan dođeš do zaključka koji je, prije svega, točan, a zadnja dva dana provociraš?
Nije mi jasno.

Osobno, ja bih volio da smo u poštenoj ligi više nego da Hajduk bude prvak. Tako da mogu mome kolegi iz Vinkovaca (jednom, ako se Cibalija vrati u 1. HNL) poslati sms da ga zezam kad ga dobijemo. Ili on meni.
Ili oni meni.

Ali onu poštenu, fer ligu. Ligu u kojoj se poštuju pravila i osvaja onaj koji je bolji, vještiji i s više sportske sreće.

P.S. Počeo sam post pisat Tonki u nadi da će shvatit nešto, ali odustah jerbo mu je Markos zaaprijetio. Ne bilo ok od mene da mu napišem post, a da mi ne može replicirati.

Pozdrav, oprosti šta upadam u konvrezaciju, tvoj post je i više nego realan i korektan...samo jedno pitanje, zar je zadnjih 10 godina HNL osvajao lošiji, nespretniji i nesretniji ??
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 24/11/2014 : 15:00:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by HŠK ZRINJSKI 1905

quote:

quote:

Zasto?

Nije mi jasno.

Ili oni meni.

Pozdrav, oprosti šta upadam u konvrezaciju, tvoj post je i više nego realan i korektan...samo jedno pitanje, zar je zadnjih 10 godina HNL osvajao lošiji, nespretniji i nesretniji ??

Trebalo bi se vratiti malo unazad da vidimo na koji način je sve došlo do toga da Dinamo postane tako moćan. Da se sad ne vraćamo u prošlost kad su državne firme sponzorirale NK Croatiu i tako u startu stavile u neravnopravan položaj sve ostale klubove naspram povlaštenog. Dakle da se vratimo u bližu povijest. Prije nekih čini mi se 5-6 godina osnovan je građanski klub Dinamo kao udruga građana i odrekli su se svih dugova tadašnjeg kluba dakle krenuli su od nule, ali su zadržali sve trofeje, infrastrukturu, igrače i ostalo. Igor Cvitanović i ekipa su tužili klub, ali je ustavni sud donjeo odluku u korist Zdravka Mamića. Drugim rječima sud je ustanovio da se radi o potpuno novom klubu koji ne preuzima na sebe bivša dugovanja. I sad dolazimo do prve velike nepravilnosti. Budući da se radi o potpuno novom klubu propisi su takvi da je GNK Dinamo morao početi igrati u 5 ligi što znači da su svi Dinamovi trofeji nelegalni. Ali eto to je prošlo, otpisani su svi dugovi, Grad Zagreb im dava svake godine milijune kuna gradskog novca. Znači dugovi otpisani, kapital nabavljen, izbjegnuto plaćanje poreza jer su "udruga građana" (zamisli udruga građana, a Mamić ima veće ovlasti nego Kim Jong) i što iduće. Da bi kapital bio siguran treba voditi računa i o drugim stvarima. Treba biti i na čelu saveza i sudačke organizacije da bi druge klubove držali pod kontolom, da bi Dinamovi igrači bili u izlogu reprezentacije (Sammir), a i da bi suđenje bilo "pošteno". Ali ni to nije bilo dosta, trebalo je uvesti i Dinamovu B momčad u prvu ligu da bi izlog bio veći, 12 bodova osigurati odmah u startu, a i protivnicima otkinuti koji jer Slaven, Osijek, Zagreb i ostali sve više traže za puštanje utakmica jeftinije je a i korisnije financirati Lokomotivu. I onda im na kraju dođu neki kao navijači Dinama prijetit da će prekidati utakmice i sl. onda napraviti crne liste da na stadionu ostanu samo članovi obitelji i nogometni menadžeri i da mogu u miru pogledat utakmicu.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/11/2014 : 15:23:04  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
http://www.index.hr/sport/clanak/torcida-na-splitskoj-rivi-organizira-veliki-prosvjed-protiv-hnsa/786000.aspx

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

HŠK ZRINJSKI 1905
New Member

200 Posts

Member since 25/04/2014

Posted - 24/11/2014 : 16:11:37  Show Profile Show Extended Profile  Send HŠK ZRINJSKI 1905 a Private Message  Reply with Quote
[/quote]Trebalo bi se vratiti malo unazad da vidimo na koji način je sve došlo do toga da Dinamo postane tako moćan. Da se sad ne vraćamo u prošlost kad su državne firme sponzorirale NK Croatiu (državne firme nisu sponzorirale i Hajduk?? INA, HEP, CO ??)i tako u startu stavile u neravnopravan položaj sve ostale klubove naspram povlaštenog. Dakle da se vratimo u bližu povijest. Prije nekih čini mi se 5-6 godina osnovan je građanski klub Dinamo kao udruga građana i odrekli su se svih dugova tadašnjeg kluba dakle krenuli su od nule, ali su zadržali sve trofeje, infrastrukturu, igrače i ostalo. Igor Cvitanović i ekipa su tužili klub, ali je ustavni sud (Ustavni Sud RH nema pojma o pravu, jel tako??) donjeo odluku u korist Zdravka Mamića. Drugim rječima sud je ustanovio da se radi o potpuno novom klubu koji ne preuzima na sebe bivša dugovanja. I sad dolazimo do prve velike nepravilnosti. Budući da se radi o potpuno novom klubu propisi su takvi (koji propisi, neki tvoji interni ??) da je GNK Dinamo morao početi igrati u 5 ligi što znači da su svi Dinamovi trofeji nelegalni. Ali eto to je prošlo, otpisani su svi dugovi, Grad Zagreb im dava svake godine milijune kuna gradskog novca (Grad Split nije ništa davao HAJDUKU, ili Grad Rijeka nije ništa davala NK Rijeka??). Znači dugovi otpisani, kapital nabavljen, izbjegnuto plaćanje poreza jer su "udruga građana" (kao što je i Hajduk bio do prije 2 godine)(zamisli udruga građana, a Mamić ima veće ovlasti nego Kim Jong) i što iduće. Da bi kapital bio siguran treba voditi računa i o drugim stvarima. Treba biti i na čelu saveza i sudačke organizacije da bi druge klubove držali pod kontolom, da bi Dinamovi igrači bili u izlogu reprezentacije (Sammir, Modrić, Ćorluka, Eduardo, Vida, Lovren, Schifo, Šimunić, Vrsaljko, Pranjić, Mandžukić...i ti su bili u izlogu)), a i da bi suđenje bilo "pošteno" (jedina pravomoćna presuda je protiv Hajduka za kupovinu sudaca prvenstvo 2004/2005). Ali ni to nije bilo dosta, trebalo je uvesti i Dinamovu B momčad u prvu ligu da bi izlog bio veći, 12 bodova osigurati odmah u startu, a i protivnicima otkinuti koji jer Slaven, Osijek, Zagreb i ostali sve više traže za puštanje utakmica (zar zaista misliš da Dinamo ima potrebu kupovati utakmice u HNL-u??) jeftinije je a i korisnije financirati Lokomotivu. I onda im na kraju dođu neki kao navijači Dinama prijetit da će prekidati utakmice i sl. onda napraviti crne liste (Ravnateljstvo PU pravi crne liste i to je valjda danas svima jasno) da na stadionu ostanu samo članovi obitelji i nogometni menadžeri i da mogu u miru pogledat utakmicu.
[/quote]
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
33123 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 24/11/2014 : 17:19:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Zasto?

Nije mi jasno.

Ili oni meni.

Majstore ne trebas se ispricavat, uopce razloga nema. Mada se i ne sjecam nekih nasih rasprava, al koliko znam, sve je sportski bilo, t.j. sasvim ok. Isto vrijedi i za Nesvrstanog, kao i sve ostale. Normalno da i dalje stojim, iza nasih zakljucaka, sto se tice BL i HNS. Ja nikakvog utjecaja nemam, sto se tice bilo kakvih Hrvatski prilika. Nikad nisam bio, na bilo kakvim izborima, niti cu biti. Neka narodi doticne zemlje, sami odluce sto je za njih najbolje. Sad, ja jedino mogu navijati ili prema necemu simpatije imati. Nista vise, ni manje, bez ikakvog utjecaja. Navijam za Dinamo, ne za Mamica i one sramote kao sa Lyonom,Lokomotivom i jos milion primjera. Nije vrag da ce dovijeka. Sto se tice Hajdukove "akcije", misljenja sam, da to nije pravi put. Kako,kad i gdje, ne znam. Mozda da su se udruzili sa vise klubova i proglasili bojkot do smjene HNS vodstva i polaganja ostalih racuna. Da, tu bi onda i 50 Hajdukovih Mamica, trebalo poloziti sve racune. Vako ispade smijesno, da ne reknem tragicno.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 24/11/2014 : 17:55:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
Hajduk je u stvari negativac jos veci od Dinama, pa pogledajte samo sto su ucinili od 2006 do 2012 Sibeniku, toliko zla i prevara da taj klub danas cami u trecoj ligi i glatko gubi gostovanja u Zmijavcima ili Blatu. Ovdje su kod Dinama naisli na jace od sebe pa nek sad kmece koliko hoce, ja naprosto gustam.

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 24/11/2014 : 18:16:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Slažem se. Odsad da svi na svim temama pišu isključivo o onome što se dešava u općini/gradu/kantonu/županiji/regiji/državi/klincu-palcu u kojem obitavaju, uz priložen sken važeće lične/osobne karte/iskaznice. Jest da će, npr., Poli eksplodirati dok donese dokaz iz Sirije, Deers eksplodirati i implodirati dok bude tražio Doktorov telepatski papir, a KRAS postati prvi forumaš kojeg je u vječna lovišta odvela ekstaza dok mu Putin bude potpisivao odobrenje da piše o pitanjima Rusije, ali sve da bi se ispoštovao legitimitet.

Potpis.
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 24/11/2014 : 18:56:12  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

http://www.index.hr/sport/clanak/mamicevu-i-sukerovu-vladu-slaze--karamarko-vise-hdzovaca-u-io-hnsa-nego-u-remetincu/739913.aspx

Kad je Tito bio ziv i Sanader glava niste se zalili? Licemjeri!

Meni se Sanader gadio od onog skupa ˝stoke sitnog zuba˝ na ST Rivi. Posli san vidija da je potpuno nesposoban i pravi kriminalac, a njegovo muvanje oko Hajduka mi je bija signal da je klub gotov (toliko o tome da je svima bija drag).
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 24/11/2014 : 20:00:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
http://www.footballtarget.com/2014/11/whats-wrong-football-croatia-hajduk-rejected-play-derby-match-vs-dinamo/
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/11/2014 : 20:54:15  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Heyoka

quote:

Slažem se. Odsad da svi na svim temama pišu isključivo o onome što se dešava u općini/gradu/kantonu/županiji/regiji/državi/klincu-palcu u kojem obitavaju, uz priložen sken važeće lične/osobne karte/iskaznice. Jest da će, npr., Poli eksplodirati dok donese dokaz iz Sirije, Deers eksplodirati i implodirati dok bude tražio Doktorov telepatski papir, a KRAS postati prvi forumaš kojeg je u vječna lovišta odvela ekstaza dok mu Putin bude potpisivao odobrenje da piše o pitanjima Rusije, ali sve da bi se ispoštovao legitimitet.

sinister je odlično svatija šta želin reč.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/11/2014 : 12:46:25  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Ja bih samo iskoristio ovu priliku da čestitam našem bivšem forumašu a današnjem vijećniku u splitskom gradskom vijeću.
Čestitam bivši kolega na kvalitetnom uhljebljenju, debljini obraza i pametnom odabiru koalicijskih partnera(Doduše ovo nije bilo teško jer je Baldasar teški idiot).

E, i ako ikad ovo pročitaš, pozdravi mi Luku Podruga.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 25/11/2014 12:47:23
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 25/11/2014 : 13:01:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Nije valjda Gojko Čepo? :D

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/11/2014 : 13:05:05  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Nije valjda Gojko Čepo? :D

Neću ga imenovat.
Nema ga već dugo.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/11/2014 : 13:47:09  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
@ mladjo, nije u tvojoj stranci a ni u glavnoj konkurenciji

Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.95 seconds. Snitz Forums 2000