Author |
Topic  |
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15832 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 06/10/2023 : 10:05:36
|
Pa nakon sto su ovi kulturni prosvijetitelji donoseci kulturu na Rujevicu, ostavili ovo;
https://burin.hr/navijaci-hajduka-na-istocnoj-tribini-stadiona-na-rujevici-razbili-stotine-stolica-neke-i-zapalili-izivljavali-su-se-i-na-muralu-travnjak-ostecen-topovskim-udarom/
A lipo se vidi u clanku na fotografijama da 'nalje' nisu ideja samo Armade, ne prva i sigurno nikako zadnja, u arsenalu ludila, kojim Torcida raspolaze, morali su ovi drugi nesto i vratiti.
Sad, ovo je zaista posve brutalno, prilicno morbidno, mogli su napraviti 'nalje' sa; slomi nogu! recimo, smrdaji za ono sto je ucinio u par navrata na Rujevici. Ljepse bi bilo, u duhu navijanja i poznatog dugogodisnjeg antagonizma, (sto je blaga rijec za poznato pjevanje; smrdljiva Rijeko, sugavi grade, pobit cu pola tvoje Armade. Sugava Rijeko puna si Srba, ne brini Rijeko ima jos vrba).
A ovde se vidi da je ekipa uzgala oganj, bit ce za gradele. Za malo se okripit tokom stresne utakmice...
https://riportal.net.hr/sport/navijaci-hajduka-zapalili-stolice-na-istocnoj-tribini-rujevice-crni-dim-zaprijetio-odvijanju-utakmice/392280/
Sad, jesu li od strane Rijeke, uspili naplatit ovi racun posli 'gradela' nije poznato.
https://www.tportal.hr/sport/clanak/steta-na-rujevici-je-oko-100-tisuca-eura-zahtjev-za-naknadu-ide-na-adresu-hns-a-foto-20230526
Ali sto je, tu je. To je kultura svih navijaca. A oni su kakvi god bili, odakle god dosli, svih vrsta i kojih god boja; na zadnjoj razvojnoj ljestvici supkulturnih skupina. |
Los cukar na fritulama! |
Edited by - ivanl on 06/10/2023 10:21:57 |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 06/10/2023 : 15:02:40
|
Slažen se. Baš morbidno. Ultras grupe baš i nisu oličenje pameti i zdravog razuma, ali ovo je baš dno. Još onaj idiot od njihovog trenera izjavi da svak ko plati kartu može vikati šta oće??? O jeben te živote... |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 06/10/2023 : 16:26:10
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
A da neko izbaci debila? Ovakva sranja ste počeli tolerirat 2018. pa od tada imamo reviju imbecila na forumu.
Molim bez ovakvih pogrdnih riječi, može? |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 06/10/2023 : 16:26:54
|
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by njofra32
E jest mi drago da vam prištavac čita bukvicu o južnjačkoj i o keltskom. To je onaj isti gnoj koji je otvoreno srao o repki i iz samo njemu razumljivih političkih pogleda zazivao poraze redom do finala. Konjić.
A vi torcidaši ste čkomili. Jer 'dabog da izgubili sve'
Sad isti taj gnoj baca prištiće po torcidi. One politički korektne prištiče.
Bjelosvjetske.
Prijatelju, jesi ti ona konjina Mrkomir?
Isto tako, bez uvreda, može? . |
|
Edited by - mladjo on 06/10/2023 16:28:17 |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19901 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 06/10/2023 : 16:41:38
|
Nisam vrijeđao člana foruma, nego osobu koja mjesecima po internetu kleveće i opsjeda ljude s foruma. Za razliku od mene forumaš kojem sam odgovarao me nazvao 'gnojem'. I ti si od nas dvojice se odlučio upozoriti mene???
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 06/10/2023 : 18:13:16
|
quote: Originally posted by tinton
Nisam vrijeđao člana foruma, nego osobu koja mjesecima po internetu kleveće i opsjeda ljude s foruma. Za razliku od mene forumaš kojem sam odgovarao me nazvao 'gnojem'. I ti si od nas dvojice se odlučio upozoriti mene???
I mene jer san na to reagira Koji retaj...
Uostalon ja san priziva moderatore ne retaja, neman pojma zašto se on javlja.
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 06/10/2023 : 18:22:26
|
quote: Originally posted by mladjo
A da neko izbaci debila? Ovakva sranja ste počeli tolerirat 2018. pa od tada imamo reviju imbecila na forumu.
Molim bez ovakvih pogrdnih riječi, može?
Nemože. U stvari može. Kad ti počneš sankcionirat ljude za puno prizemnije i grezije uvrede, ja ću prestat. Ako odustaneš od moderature, obećavan da nikad više neću na forumu napisat "kurac".
|
Edited by - NESVRSTANI on 06/10/2023 18:38:39 |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 06/10/2023 : 18:44:04
|
E jest mi drago da vam prištavac čita bukvicu o južnjačkoj i o keltskom. To je onaj isti gnoj koji je otvoreno srao o repki i iz samo njemu razumljivih političkih pogleda zazivao poraze redom do finala. Konjić.
Bjelosvjetske.
Da, ovo sam previdio. Upozorenje važi i za tebe, znači molim za dolično ponašanje . |
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 06/10/2023 : 18:50:52
|
Ako je bilo kakvih propusta, ne znam zašto isto nitko od kolega nije reagirao. Uglavnom, sada ću biti malo više na ovim topicima/postovima pa ću pratiti rasprave i još jednom molim - bez uvreda i vrijeđanja, svi vi volite nogomet/navijanje i nema potrebe da se međusobno svađate, ok ? |
|
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27497 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 06/10/2023 : 19:34:30
|
Bjelosvjetske.
Ti si taj lola sa multi facebook profilima. Prestani koristit moju sliku. Tolerantan sam ali ne toliko... |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts
Member since 07/12/2015 |
|
njofra32
Average Member

772 Posts
Member since 28/02/2017 |
Posted - 06/10/2023 : 22:10:00
|
quote: Originally posted by jaki
Bjelosvjetske.
Ti si taj lola sa multi facebook profilima. Prestani koristit moju sliku. Tolerantan sam ali ne toliko...
no, nisam |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15832 Posts
Posted - 07/10/2023 : 09:00:21
|
Ako je bilo kakvih propusta, ne znam zašto isto nitko od kolega nije reagirao. Uglavnom, sada ću biti malo više na ovim topicima/postovima pa ću pratiti rasprave i još jednom molim - bez uvreda i vrijeđanja, svi vi volite nogomet/navijanje i nema potrebe da se međusobno svađate, ok ?
Pa bas zato sto vole nogomet, takvi ce se najvise i svadati. Malo je reci, svadati. Tu je najmanje tolerance u zivotu. |
Los cukar na fritulama! |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15832 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 07/10/2023 : 09:24:40
|
Ako je bilo kakvih propusta, ne znam zašto isto nitko od kolega nije reagirao. Uglavnom, sada ću biti malo više na ovim topicima/postovima pa ću pratiti rasprave i još jednom molim - bez uvreda i vrijeđanja, svi vi volite nogomet/navijanje i nema potrebe da se međusobno svađate, ok ?
Ti su obični redikul. Živin za dan kad će ti Marko konačno u facu reć šta misli o tebi i tvome moderiranju i odjebat te ta sva vrimena. |
Edited by - NESVRSTANI on 07/10/2023 09:32:06 |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 07/10/2023 : 09:26:24
|
Hunter a pogotovo Globinjo koji je vama kurac???? Pametan ćovik uči na tuđin geškama, glup na svojin, vi ne učite uopće. Globinjo šta si se stisa? Još nisi izbacija debila? |
Edited by - NESVRSTANI on 07/10/2023 09:27:07 |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 07/10/2023 : 09:30:52
|
Bjelosvjetske.
Da, ovo sam previdio. Upozorenje važi i za tebe, znači molim za dolično ponašanje .
Previdio si      |
 |
|
njofra32
Average Member

772 Posts
Posted - 07/10/2023 : 10:00:51
|
ljudski je pogriješiti. pogriješio sam, ljudski je i ispričati se.
ispričavam se svima koje sam uvrijedio onim postom. najviše se ispričavam tintonu kojeg sam indirektno opisao u komentaru.
vidim da se naša razmišljanja na forumu nikada neće poklopiti što je vjerojatno i normalno.
inače, ja sam franjo iz vinkovaca, nemam fejsbuk ni društvene mreže tako da sumnje u nekog vašeg starog protivnika ne stoje.
drag mi je i dinamo i hajduk i repka i cijela Hrvatska. nije mi drago kad se sere. zato je taj komentar i nastao kao i neki prethodni.
još jednom isprike svima. svima osim nesvršenom. tebi ću se možda ispričati kad se smiriš, jer si pun gorčine.
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19901 Posts
Posted - 07/10/2023 : 13:40:25
|
Iskreno, post bi ti bio ok (ja ti osobno vjerujem da nisi Mrkomir), da nisi na kraju izvrijeđao Nesvrstanog. Ovako ispada da si se za jednu uvredu ispričao, a da si drugu uputio.
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
njofra32
Average Member

772 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19901 Posts
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 07/10/2023 : 16:21:37
|
Hunter a pogotovo Globinjo koji je vama kurac???? Pametan ćovik uči na tuđin geškama, glup na svojin, vi ne učite uopće. Globinjo šta si se stisa? Još nisi izbacija debila?
Ponavljam, molim da se više ne koristi ovakav riječnik . |
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
globinjo