Author |
Topic  |
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 01/09/2008 : 13:56:34
|
S druge strane na utakmici izmedju dinama i Varteksa, imas situaciju kod gola o kojoj pricaju da je bilo zaledje, situaciju kad je mogao (trebao?) biti penal za Varteks, situaciju kad je trebao biti mozda iskljucujuci karton za igraca Varteksa kad je rusio Balabana i jos nekoliko vrlo zanimljivih situacija. E sve to nije zanimljivo da se pokaze u HTV-ovoj reportazi ali nedosudjena ruka na sredini naravno da je tema za raspravu, kako na TVu tako i u svim dnevnim novinama. Boze jadni li smo s ovakvim postenjem i pravdom...    |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 01/09/2008 : 14:00:34
|
Jebiga kad su kod nas novinarcici naucili da se sve treba govoriti i raditi u korist dinama a nista protiv njih.   Maminjo dresura, svakim radnim danom od 8-16. Subotom a pogotovo nedjeljom otvoreno 24 sata... |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29713 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 01/09/2008 : 14:21:26
|
Ja još nisam vidio da potkupljeni sudac iskljuci igraca momcadi koja treba pobijediti pola sata prije kraja, da sudi slobodnjak na 16 metara u 94. minuti protiv te iste momcadi i da produzi utakmicu 5 minuta. |
Trouble will find me |
 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 01/09/2008 : 14:26:39
|
Reći ću nešto što se neće svidjeti nikome:
I DINAMO I HAJDUK SU POVLAŠTENI KLUBOVI!!!
Dinamo je povlašteniji i više je dobio poklona, više se kralo za Dinamo ali kad bi i Hajduk protiv nekog nesretnog kluba dobio poklon, kad bi drugi klub u susretu s Hajdukom bio oštećen ne sjećam se da se netko bunio. Zato i jedni i drugi ispadaju u Europi. Kad se Balaban baci u kaznenom prostoru gle čuda u Europi mu ne daju penal kao u HNL-u, kad prigovore sucu, gle čuda dobiju žuti karton za razliku od HNL-a. Ja ne navijam ni za jedne ni za druge pa malo objektivnije gledam. Croatia/Dinamo je jedne sezone potpuno nezasluženo osvojio prvenstvo (Rijeka je trebala biti prva), teška krađa o kojoj se puno pričalo, ali i Hajduk je jedne sezone nezasluženo osvojio naslov prvaka ali nije se baš puno pričalo o tome. Radi se o utakmici u Splitu kad je Hajduk pobijedio Intera 5:1. http://www.youtube.com/watch?v=E-8oOU0qm3Y Jedna od ponajvećih krađa u HNL-u, ali najžalosnije je bilo slušati navijače Hajduka kako opravdavaju sučeve odluke, a da je bilo obrnuto??? Sve se svodi na JAČI TLAČI. Dinamo je privilegiran u odnosu na Hajduka, a Hajduk u odnosu na ostale. |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
Edited by - hello on 01/09/2008 14:36:07 |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Member since 24/08/2006 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Posted - 01/09/2008 : 14:53:04
|
quote: Originally posted by lwood
ta krađa prvenstva,kad je Rijeka tribala bit prva je samo bila jedna od zadnjih trzaja krivoustog i njegove klike koji su i najzaslužniji za mnoga sranja u ovoj državici.
Ma gluposti obične!! Daleko od toga da krivoustog branim od svih zlodjela koje je učinio našem jadnom narodu i državi, ali optuživat ga za to prvenstvo je po meni suludo!! U krajnjoj liniji da ono i nije bio ofsajd, po meni Rijeka nije ni zaslužila naslov jer pretendent za naslov MORA tući jadnog Osijeka u zadnjem kolu 5:0! A ne dozvoliti si da ti sudac odlučuje do zadnje minute.. |
 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Posted - 01/09/2008 : 15:02:10
|
quote: Originally posted by Vjeko1980
ta krađa prvenstva,kad je Rijeka tribala bit prva je samo bila jedna od zadnjih trzaja krivoustog i njegove klike koji su i najzaslužniji za mnoga sranja u ovoj državici.
Ma gluposti obične!! Daleko od toga da krivoustog branim od svih zlodjela koje je učinio našem jadnom narodu i državi, ali optuživat ga za to prvenstvo je po meni suludo!! U krajnjoj liniji da ono i nije bio ofsajd, po meni Rijeka nije ni zaslužila naslov jer pretendent za naslov MORA tući jadnog Osijeka u zadnjem kolu 5:0! A ne dozvoliti si da ti sudac odlučuje do zadnje minute..
A ne Vjeko, ne radi se samo o zadnjoj utakmici. Par utakmica prije kraja Dinamo je gostovao na Kantridi, a sudio je Širić. Na čini mi se samom početku Kozniku je s dvije ruke grubo odgurnuo igrača Rijeke koji je pao na pod i to je po svim pravilima nogometne igre direktan crveni karton kojeg naravno nije dobio, a malo kasnije Dinamo dolazi u vodstvo iz nepostojećeg slobodnog udarca. |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Posted - 01/09/2008 : 15:04:54
|
quote: Originally posted by hello
Ma gluposti obične!! Daleko od toga da krivoustog branim od svih zlodjela koje je učinio našem jadnom narodu i državi, ali optuživat ga za to prvenstvo je po meni suludo!! U krajnjoj liniji da ono i nije bio ofsajd, po meni Rijeka nije ni zaslužila naslov jer pretendent za naslov MORA tući jadnog Osijeka u zadnjem kolu 5:0! A ne dozvoliti si da ti sudac odlučuje do zadnje minute..
A ne Vjeko, ne radi se samo o zadnjoj utakmici. Par utakmica prije kraja Dinamo je gostovao na Kantridi, a sudio je Širić. Na čini mi se samom početku Kozniku je s dvije ruke grubo odgurnuo igrača Rijeke koji je pao na pod i to je po svim pravilima nogometne igre direktan crveni karton kojeg naravno nije dobio, a malo kasnije Dinamo dolazi u vodstvo iz nepostojećeg slobodnog udarca.
Mislim da ga je Bišćan utrpao.. Ali se stvarno ne sjećam da nije bilo faula, sjećam se samo da je bilo dobrih 30-ak metara.. Heheheh da, stvarno je Širić narihtao zicera Dinamu, to se mora zabit   |
 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Posted - 01/09/2008 : 15:14:14
|
A ne Vjeko, ne radi se samo o zadnjoj utakmici. Par utakmica prije kraja Dinamo je gostovao na Kantridi, a sudio je Širić. Na čini mi se samom početku Kozniku je s dvije ruke grubo odgurnuo igrača Rijeke koji je pao na pod i to je po svim pravilima nogometne igre direktan crveni karton kojeg naravno nije dobio, a malo kasnije Dinamo dolazi u vodstvo iz nepostojećeg slobodnog udarca.
Mislim da ga je Bišćan utrpao.. Ali se stvarno ne sjećam da nije bilo faula, sjećam se samo da je bilo dobrih 30-ak metara.. Heheheh da, stvarno je Širić narihtao zicera Dinamu, to se mora zabit  
A ne komentiraš udaranje Koznikua. Crveni karton i Dinamo cijelu utakmicu s igračem manje. |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Posted - 01/09/2008 : 15:22:35
|
Mislim da ga je Bišćan utrpao.. Ali se stvarno ne sjećam da nije bilo faula, sjećam se samo da je bilo dobrih 30-ak metara.. Heheheh da, stvarno je Širić narihtao zicera Dinamu, to se mora zabit  
A ne komentiraš udaranje Koznikua. Crveni karton i Dinamo cijelu utakmicu s igračem manje.
Evo stvarno se toga ne sjećam, ako je bilo tako kako ti kažeš onda je Rijeka bila oštećena.. Što je naravno ne opravdava kaj nije razbucala Osijeka ko Bugarsku skupštinu u zadnjem kolu.. |
 |
|
djaka
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
462 Posts
Member since 25/07/2007 |
Posted - 01/09/2008 : 15:35:17
|
quote: Originally posted by Dado
S druge strane na utakmici izmedju dinama i Varteksa, imas situaciju kod gola o kojoj pricaju da je bilo zaledje, situaciju kad je mogao (trebao?) biti penal za Varteks, situaciju kad je trebao biti mozda iskljucujuci karton za igraca Varteksa kad je rusio Balabana i jos nekoliko vrlo zanimljivih situacija. E sve to nije zanimljivo da se pokaze u HTV-ovoj reportazi ali nedosudjena ruka na sredini naravno da je tema za raspravu, kako na TVu tako i u svim dnevnim novinama. Boze jadni li smo s ovakvim postenjem i pravdom...   
Zar stvarno misliš da Dinamu treba pomoć sudaca da osvoji HNL, pored ovakvog Hajduka ??? I da je dirigirani raspored kriv za "uspjehe" Splićana po livadama HNL-a?? |
 |
|
THeMiSFiT
Average Member

Croatia
686 Posts
Member since 02/07/2006 |
Posted - 01/09/2008 : 15:40:30
|
vjeko ne kipaj. kozniku nije odgurnuo već udario laktom igrača i to pred sucem u drugoj-trećoj minuti. bišćan je pokazao srednji prst publici nakon gola kod nepostojećeg faula i ništa, nije bilo trideset već dvadestak metara. na što je zadnjih 6-7 kola tog prvenstva ličilo bila je tragedija naše lige, ono protiv osijeka bio je šećer na kraju uostalom kakav argument je to dabi ih rijeka trebala razvalit bez obzir na krađu? 2-1 je pobjeda kao i bilo koja druga, samo nije smjela pobjedit. da je dinamo velik kako si ti uvjeren prezimljavao bi u europi svake dvije godine i ne bi trebao krasti jednu provincijsku momčad poput rijek. ja imam desetke gostovanja i znam puno navijača dinama(onih tvrdokornih) koje je i dan-danas sram te epizode u povijesti dinama iako oni kao takvi nisu ništa krivi. reci jel se sjećaš proslave tog naslova? |
Strip Knjižara Palach / WEB SHOP: http://www.strip-knjizara.hr/ |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Posted - 01/09/2008 : 16:11:55
|
quote: vjeko ne kipaj. kozniku nije odgurnuo već udario laktom igrača i to pred sucem u drugoj-trećoj minuti. bišćan je pokazao srednji prst publici nakon gola kod nepostojećeg faula i ništa, nije bilo trideset već dvadestak metara. na što je zadnjih 6-7 kola tog prvenstva ličilo bila je tragedija naše lige, ono protiv osijeka bio je šećer na kraju uostalom kakav argument je to dabi ih rijeka trebala razvalit bez obzir na krađu? 2-1 je pobjeda kao i bilo koja druga, samo nije smjela pobjedit. da je dinamo velik kako si ti uvjeren prezimljavao bi u europi svake dvije godine i ne bi trebao krasti jednu provincijsku momčad poput rijek. ja imam desetke gostovanja i znam puno navijača dinama(onih tvrdokornih) koje je i dan-danas sram te epizode u povijesti dinama iako oni kao takvi nisu ništa krivi. reci jel se sjećaš proslave tog naslova?
Ja ne ulazim u zasluženost Dinama u taj naslov, već u NEZASLUŽENOST Rijeke da bude prvak!! Jer nisu u stanju kad je najvažnije deklasirati Osijeka koji je tada bio lošiji od Rijeke 15 bodova! E pa sine, ako to nisi u stanju bolje da ni nisi prvak.. |
Edited by - Vjeko1980 on 01/09/2008 16:12:49 |
 |
|
THeMiSFiT
Average Member

Croatia
686 Posts
Member since 02/07/2006 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Posted - 01/09/2008 : 20:05:49
|
quote: Originally posted by THeMiSFiT
nego najkatoličkiji klub? rijeka je naslov zaslužila jer je pokradena. shvaćaš li ti što pišeš uopće, kakve nelogičnosti se tu nalaze!?
Gle, ja se ne ponosim tim Dinamovim naslovom, ustvari boli me penis za taj naslov jer ih imamo jako jako puno i imat ćemo ih još brdo, ali mi uopće nije žao što Rijeka tada nije uzela naslov jer ga nisu ni zaslužili.. Da su ga zaslužili pokazali bi to u najvažnijoj utakmici sezone, a onu su samo pokazali da su luzeri dozvolivši da im jedna odluka u utakmici odnese prvenstvo! |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 01/09/2008 : 23:24:10
|
quote: Originally posted by djaka Zar stvarno misliš da Dinamu treba pomoć sudaca da osvoji HNL, pored ovakvog Hajduka ??? I da je dirigirani raspored kriv za "uspjehe" Splićana po livadama HNL-a??
Zar stvarno mislis da ovaj dinamo ima toliku premoc u odnosu na ostale da ih sve moze pobjediti kad hoce bez pomoci sudaca? dinamo je po kadru i financijama definitivno ispred svih ostalih, od mnogih poprilicno daleko i za to se zahvalite Bandicu i Mamicu umjesto da ih prozivate. Trebate im spomenik dignuti jer bez njih bi bili losi kao mnogi a i gori od Hajduka jer takve vjerne i brojne navijace nemate koliko god se vi pokusali bucati u prsa. A navijaci znace mnogo... I ovakav dinamo je kao sto rekoh najjaci u nasoj ligi, no bez pomoci sa strane nebi mogao biti dominantan kao prije, niti bolji klubovi nebi mogli neosjetiti gubitak nekoliko kvalitetnih igraca, sto god tko mislio o tome.
|
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 01/09/2008 : 23:38:19
|
Poznati borac za pravdu, čiste račune i zaštitu nemoćnih Branimir Glavaš ugrabio je talk-show “Trenutak istine” nakon utakmice Osijek – Hajduk. Suci su razbojnici, HNS je mafija, na što smo osuđeni ako pravednik Glavaš zbog “službenog puta” više ne bude mogao braniti loptu pred najezdom korupcije i kriminala.
Za sve je kriv jedan sudački previd (tako se smiju umreženi kriminalci), dok je Glavašu i poštenom svijetu kristalno jasno da nedosuđeno igranje rukom na centru može biti jedino dugo planirana i smišljena režija. Savjet Glavašu: prije presude Šimčiću najprije mora presložiti službene internetske stranice svojega kluba.
Tamo još piše da su nakon lanjske utakmice Osijek – Rijeka (2:2) Osječani suđenje ocijenili kao primjer stručnosti te poželjeli takvo za cijelo prvenstvo. Sudio je, gle čuda, baš Šimčić, a Rijeka je vodila 2:0... A “hajdukovac” Šimčić lani je sudio i debakl Splićana u Rijeci (4:0), a Hajdukov poraz u Kranjčevićevoj začinio je kaznenim udarcem za Zagreb... I još je kao osvjedočeni torcidaš “pomogao” Dinamu u Stanovima u pobjedi 2:1 previdjevši jedanaesterac za Zadrane...
Mafija ga je za to nagradila sa šest utakmica zabrane. Čovjek sudi, griješi, plaća kazne, ponekad nekome i našteti, ali sitno je to u usporedbi s glavonjama i glavašima koji proračunato guraju nogomet u svoj (polu)svijet.
Možda se šef Glavaš i organ Dumančić sjete 1999. godine (ili priupitaju Novalića ako nije “na službenom putu”) i farse svih farsi HR nogometa, otetoga kupa na račun Cibalije. Pravdu je sudio još jedan osvjedočeni pravednik, Reno Sinovčić.
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 01/09/2008 : 23:58:16
|
Torcida svemir: Navijači s nekog drugog planeta
Hajdukovi igrači nestali su s terena nakon pola sata igre protiv Deportiva. Gdje su se skrili, nije nam poznato, sve što znamo jest da se oni koji su ih do tada “nosili” i “gurali” prema vratima Španjolaca, nisu povukli njihovim primjerom.
Ostali su na svojim mjestima, gledati i navijati, premda se tu, ako ćemo stvari ogoliti do srži, nije imalo što vidjeti, niti za koga grlo trošiti. Split je u četvrtak navečer bio domaćin skoro dvosatnoga spektakla, pod redateljskom palicom vodstva Torcide svjedočili smo nezaboravnom navijačkom happeningu u kojemu je sudjelovalo više od trideset tisuća “statista”.
Na žalost, nema toga Krešimira Dolenčića koji može spasiti predstavu na kojoj se pojave svi osim glavnih glumaca, “specijalni efekti” nisu dovoljni, ma koliko god očaravajući bili.
Stara je istina kako vjerojatno na čitavome sportskome svijetu nema većega nesrazmjera između kluba i njegovih navijača nego što je to slučaj s Hajdukom. Susret protiv Deportiva do boli je to potvrdio.
Kada bi se Hajdukovi igrači za utakmice pripremali poput svojih navijača, kada bi im ljubav prema nogometu i Hajduku bila u genima, kada bi se nedjeljom spremali za odlazak na “misu”, a ne na posao, onda bi osjećaj neugode koji već godinama kruži iznad Poljuda, bez obzira na rezultat, zauvijek nestao.
“Srce pokreće naš svijet”, pisalo je na Torcidinu transparentu razvijenom preko ograde cijele sjeverne tribine. I to je istina, a ne patetika. Navijačku ljubav prema Hajduku i hodočašća na Poljud, nemoguće je racionalno objasniti.
Kvaliteta igre i (većine) igrača je mizerna, kvaliteta stručnoga stožera je još mizernija (neka nas uvjere u drugačije!) kvaliteta predsjednika i “svih njegovih ljudi” je na jednako mizernoj razini (neka se slobodno i oni daju na uvjeravanje u suprotno).
Tako je, ma koliko ja, ti, on, mi, vi ili oni mislili da je drugačije. Tako je danas, tako je bilo jučer, a samo navijači vjeruju da tako neće biti i sutra.
No, njihov svijet, kako rekoše, srce pokreće, stoga im nemojte zamjeriti. Kao što im, primjerice, zamjerite kada bace bengalku u teren ili zapale “nezapaljivu” sjedalicu.
Igra Hajduka, uostalom, veći je “grijeh” od bengalki i zagorjele plastike, ali nam se isto teško sjetiti da je zbog toga ikada itko kazneno odgovarao.Zbog navijačkih delinkvenata donose se zakoni i na pripravnost podižu specijalni policijski odredi, dok se nogometni prijestupnici (i njihovi treneri, menadžeri, predsjednici, direktori...) nesmetano puštaju da ubijaju igru koja je u Splitu odavno sa sporednoga skrenula na glavni životni kolosijek.
Zbog toga nam se i čini kako svakoga kolovoza umjesto na utakmicu dolazimo na komemoraciju (nema to veze s dirljivom posvetom poginulim vatrogascima koja je, kad već spominjemo, bila još jedan dokaz navijačke predanosti i ozbiljnosti, a ne fanatičnosti), tu smo da se prisjetimo starih dana, prekrasnih trenutaka provedenih s pokojnikom te da se potom u miru raziđemo.
Zaista, kad ste posljednji put čuli zvižduke na Poljudu? Mladost okupljena u jezgri Torcide se ne miri s tim, svim se silama trudi oživjeti mrtvaca, ona ne pamti “bolje dane”, ali je odgojena na pričama o Hajduku koji vječno živi.
Zaboravlja, međutim, da je vječni život, zapravo onaj zagrobni...

|
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 02/09/2008 : 00:01:01
|
Poznati borac za pravdu, čiste račune i zaštitu nemoćnih Branimir Glavaš ugrabio je talk-show “Trenutak istine” nakon utakmice Osijek – Hajduk. Suci su razbojnici, HNS je mafija, na što smo osuđeni ako pravednik Glavaš zbog “službenog puta” više ne bude mogao braniti loptu pred najezdom korupcije i kriminala.
Za sve je kriv jedan sudački previd (tako se smiju umreženi kriminalci), dok je Glavašu i poštenom svijetu kristalno jasno da nedosuđeno igranje rukom na centru može biti jedino dugo planirana i smišljena režija. Savjet Glavašu: prije presude Šimčiću najprije mora presložiti službene internetske stranice svojega kluba.
Tamo još piše da su nakon lanjske utakmice Osijek – Rijeka (2:2) Osječani suđenje ocijenili kao primjer stručnosti te poželjeli takvo za cijelo prvenstvo. Sudio je, gle čuda, baš Šimčić, a Rijeka je vodila 2:0... A “hajdukovac” Šimčić lani je sudio i debakl Splićana u Rijeci (4:0), a Hajdukov poraz u Kranjčevićevoj začinio je kaznenim udarcem za Zagreb... I još je kao osvjedočeni torcidaš “pomogao” Dinamu u Stanovima u pobjedi 2:1 previdjevši jedanaesterac za Zadrane...
Mafija ga je za to nagradila sa šest utakmica zabrane. Čovjek sudi, griješi, plaća kazne, ponekad nekome i našteti, ali sitno je to u usporedbi s glavonjama i glavašima koji proračunato guraju nogomet u svoj (polu)svijet.
Možda se šef Glavaš i organ Dumančić sjete 1999. godine (ili priupitaju Novalića ako nije “na službenom putu”) i farse svih farsi HR nogometa, otetoga kupa na račun Cibalije. Pravdu je sudio još jedan osvjedočeni pravednik, Reno Sinovčić.
ajde dado,okani se ćorava posla...zna se tko smo mi,a tko su oni...mlaćenje prazne slame i dokazivanje ostavimo njima... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 02/09/2008 : 01:54:57
|
Srce pokrece nas svijet! |
 |
|
djaka
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
462 Posts
Posted - 02/09/2008 : 09:29:17
|
Srce pokrece nas svijet!
Navijači su odlični, ali sve ostalo je dno dna.....a kako navijači ne igraju tako će Hajduk i ove godine grcati u borbi za ostanak u HNL-u i tražiti dlaku u jajetu kod drugih a ne vidjeti deblo u svojim očima... |
 |
|
Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
|
djaka
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
462 Posts
Posted - 02/09/2008 : 10:29:50
|
quote: Originally posted by Rico
quote: Originally posted by djaka
Srce pokrece nas svijet!
Hajduk i ove godine grcati u borbi za ostanak u HNL-u
Hahahahaha, ova ti je dobra, to se jednom Dinamu dogodilo prika moj, izvadi deblo iz oka. Od 1911. smo tu i niko nas maknit nece! Za qrac vam sve titule kad ih ne osjecate.
Zašto bi vas micali, da izgubimo gušt deranja i očaj suparničkih navijača nakon svakog "derbija" zadnjih 5 godina....?
Btw.kako ti znaš šta mi osjećamo?? |
 |
|
zagorovsky
Senior Member

.jpg)
Croatia
1835 Posts
Member since 07/08/2007 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Posted - 02/09/2008 : 13:13:31
|
quote: Originally posted by zagorovsky
Torcidi zabranjena slijedeća 2 euro gostovanja. hahahha ma kako će to izvest :))))))
Znači po jedna utakmica u slijedeće dvije godine   |
 |
|
Topic  |
|