forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 27/02/2024 : 09:19:40  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
kup je važan ove godine, jer pobjednik ide u europsku ligu a to je i jedina šansa za Europu. ova trećerazredna konfekcija koju igra dinamo nije ozbiljno natjecanje
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 27/02/2024 : 11:17:54  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Ta "trećerazredna konfekcija" je natjecanje u koje vi pokušavate već godinama ući i.....uvijek "izduvana lopta".

Dinamo je ove godine odigrao 16 europskih utakmica...vi toliko niste zadnjih 10 godina ni na "Playstationu" sa Hajdukom.

U psihologiji to kaže "kiselo grožđe".
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16757 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 27/02/2024 : 12:35:26  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
Evo vam originalni Var, a ne onaj iskrojen od novinara..za Jakija,Tintona i ostale vjernike

https://www.vecernji.hr/sport/sramota-snimka-razgovora-iz-var-sobe-je-namjerno-izrezana-suci-su-dokazano-donijeli-tocnu-odluku-1749578

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 27/02/2024 : 12:55:20  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Ma pusti ih risbo...ako me nešto istinski zabavi ovdje to su jakijeve analize...

"Ljubav je na selu" su za to pravo ozbiljni sadržaj
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 27/02/2024 : 13:56:36  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
pa konfekciju su nedavno izmislili
quote:
Originally posted by logo111

Ta "trećerazredna konfekcija" je natjecanje u koje vi pokušavate već godinama ući i.....uvijek "izduvana lopta".

Dinamo je ove godine odigrao 16 europskih utakmica...vi toliko niste zadnjih 10 godina ni na "Playstationu" sa Hajdukom.

U psihologiji to kaže "kiselo grožđe".

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27661 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 27/02/2024 : 14:10:53  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Daj Boga ti,ne kvotajte te isprdke...

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 27/02/2024 : 14:15:23  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Da se ne lažemo, Hajduku bi ECL puno značio. EL je ipak puno preteška.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 27/02/2024 : 14:19:26  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

Evo vam originalni Var, a ne onaj iskrojen od novinara..za Jakija,Tintona i ostale vjernike

https://www.vecernji.hr/sport/sramota-snimka-razgovora-iz-var-sobe-je-namjerno-izrezana-suci-su-dokazano-donijeli-tocnu-odluku-1749578

Zanimljivo. Pitanje je samo zašto smo tokom i nakon utakmice dobili potpuno drugačije crte. I zašto VAR ne pusti cijelu snimku da čujemo što su pričali pored tog izrezanog dijela.
Nitko nije tvrdio da je Livaja 100% onside nego je bilo upitno donošenje odluke koja poništava odluku na terenu u odsutnosti čvrstih dokaza. Da su pokazali ove crte iz članka koji si ti linkao na vrijeme, nitko o tome ne bi ni pričao.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27661 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 27/02/2024 : 14:41:15  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
A jebate tintoniću...
Mislija sam da si pametniji...

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 27/02/2024 : 14:55:06  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Na koji post odgovaraš?

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/02/2024 : 14:56:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Za prosute bodove u Varaždinu kriva je Torcida... i nije to prvi put.
Var je greška u pravilima. Nebi triba služiti za odluke o zaleđima.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27661 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 27/02/2024 : 15:19:25  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
1.Faul nad Livajom:VAR sucu pušta samo sliku gdje se obacdvojica rže za dres.Na početku kad varaždinac vuće Livaju mu nisu pokazali ni rekli a on nije vidio.
Greška VARa.
2.Penal za Hajduk.Sve se vidi ali Čuljak viče da nije kažnjivo igranje rukom??Imam bar 20 primjera dosad u prvenstvu gdje se sudi penal za ovo??Nejednak kriterij.
3.Zaleđe kod gola.Ne vidi se pozicija nogu drugog igrača Varaždina pa se ne može zasigurno na osnovu snimke utvrditi da li je bilo zaleđa ili nije.Tada ostaje odluka pomočnog a on nije diga zastavicu.VAR mijenja odluku pomoćnog i greška VARa.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27661 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 27/02/2024 : 15:40:03  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Triba napravit majice:
"Sedmica mora ić u prijenos"

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7533 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 27/02/2024 : 15:48:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Na stranu loša igra koja ne miriše na prvaka, ali ajmo se osigurati i interpretirati var kako nam se prohtije.

Mamićevska ostavština i dalje visi nad glavom. Ako je snimka vjerodostojna, a sigurno da jest, ovo je za izbacivanje iz nogometa. Direktan utjecaj na određivanje prvaka.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15858 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 27/02/2024 : 16:01:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Placen, priznajen, cili zivot sta san odbio samo svojom greskom, manjkom iskustva i racia, pogledati koncert Dire Straitsa u Splitu onomad.

Peci ce to cijeli zivot svjestan sam...

Ali brale ne placen ka vi...to je nedostizno.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 27/02/2024 : 16:23:14  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

Koji si im k...i kačio taj tekst, snimak i fotografiju.

Pa šta ti misliš da oni žele činjenice, istinu... ?

Svako koje htio saznati bilo što o utakmici mogao se do sada uvjeriti da je jedina pogreška na utakmici na štetu Varaždina - prestrogo isključen igrač a sve ostalo su "teorije" za djecu na dva mala na igralištu iza škole.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 27/02/2024 : 16:23:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Rugala se sova sjenici.
Vas dvojica ste godinama bezrazložno kmečali na Perišićev penal u St. Petersburgu i onda još nastavili s čistim penalom Livakovića u Lusailu.
Doduše tu vam se i jaki bio pridružio.

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15858 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 27/02/2024 : 18:08:46  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Rugala se sova sjenici.
Vas dvojica ste godinama bezrazložno kmečali na Perišićev penal u St. Petersburgu i onda još nastavili s čistim penalom Livakovića u Lusailu.
Doduše tu vam se i jaki bio pridružio.

Donekle povucena paralela koja se moze priznati, doista. A i ne mora.
Uglavnom ne mora, evo meni kao covjeku kojemu je njegova domovina bitna. Ne kao tebi kojem su bitne neke druge, *druga konkretno. Bez namjere ikakve uvrede, sam to istices.

Ali nebitno, bilo pa proslo. Za nas.
Spremni smo za neke nove pobjede, stare krade, greske i nesrece ostavljamo za sebe. Idemo dalje ka uspjesima, ne kmecimo evo skoro dvadeset godina. (Bit ce to lijep jubilej, valjda ce ga i dostojno proslaviti) A vidi vraga, skupina su sa najvise dosudenih jedanaesteraca na svijetu. Poslije nekih Araba, zaboravio sam sad kojih tocno i ne trazi mi se to.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/02/2024 : 09:02:41  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Ako vas interesira Koliki debil tribate bit da bi podržavali HDZ, HNS i GNK, navratite tu i tamo ma Hajdukov topic na stripovi.com.
Kad god vas muči osjećaj manje vrijednosti, ili se smatrate lošom osobom, sitite se da postoje ljudi koji podržavaju HNS, GNK, Bruna Marića i naravno neizbježnih HDZ.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 28/02/2024 13:02:59
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15858 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/02/2024 : 09:13:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Da je igra zamišljena da zabavlja djecu
To znate, je l' da?
A da na djeci ostaje da mijenjaju stvari
I to znate, je l' da?
Da drugi misle za vas to vas ne smeta, navikli ste se
Da postoje zakoni jači od propisanih, to ne znate
To su heroji govorili kad su bili mali
Loše, loše
MSP
Loše, loše
MSP
Loše, loše
MSP
Krv, užas...
Koga briga
Maloumno
Ponižavajuće
Da je lijepo biti jak u krevetu i na pištolju
to smo čuli, je l' da?
Da je lijepo prevariti glupljeg od sebe
I to smo čuli, je l' da?
A gledati trunku u tuđem oku a ne vidjeti balvan u svom
i to znamo, je l' da?
A da je hrabrost braniti sebe od drugog
A čojstvo druge od sebe
e to...
Loše, loše
MSP
Loše, loše
MSP
Loše, loše
MSP
Krv, užas...
A da su ljudi pingvini pa kad jedan padne da ostali skaču
A da su ljudi dupini pa da se nijemo dogovaraju
A da su ljudi ptice pa kad odlete da zadnji svijeću gasi
A da nigdar nije a da nekak nije
I da nigdar ne bu a da nekak ne bu
E to se bute uvjerili
Loše, loše
MSP
Loše, loše
MSP
Loše, loše
MSP
Krv, užas...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 28/02/2024 : 13:43:08  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Istina uvijek na kraju pobijedi.

Kakav degutantni i ljigavi pokušaj manipulacije sa javnošću na način da se protuzakonito došlo do audio i video zapisa te ih se fabriciralo i uređivalo s ciljem da se izmjeni istina i dokaže nešto što se nije dogodilo.

Nadam se da će se utvrditi počinitelji koji će i odgovarati za ove kriminalne radnje.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 28/02/2024 : 19:53:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Ako vas interesira Koliki debil tribate bit da bi podržavali HDZ, HNS i GNK, navratite tu i tamo ma Hajdukov topic na stripovi.com.
Kad god vas muči osjećaj manje vrijednosti, ili se smatrate lošom osobom, sitite se da postoje ljudi koji podržavaju HNS, GNK, Bruna Marića i naravno neizbježnih HDZ.

I osoba koja sve ovo napiše podržava ovo:
[url=https://postimg.cc/9zKNcCvn][/url]
Ne treba ništa više pisati.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27661 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 28/02/2024 : 22:18:02  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
U ova dva dana sta sm9 mogli vidit iz snimki "djelovanja"VARa?
Varaždin-Hajduk
VAR mijenja odluku pomoćnog suca bez očiglednog dokaza.To nema pravo.
VAR govori glavnom sucu;sviraj zaleđe pa dođi vidjeti snimku.VAR nema pravo naređivati sucu sta da dosudi.
Dinamo-Rijeka:VAR suci naređuju sucu sviraj penal i daj žuti karton.
VAR nema pravo naređivati sucu sta svirati.
Ovo su ogromne povrede pravila i na višim instancama i Hajduk i Rijeka bi mogli tražiti odigravanje novih utakmica.
Sad je na njima da odrede šta će radit?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15858 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/02/2024 : 22:43:07  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Nikidan prolazin kvarton kad na zidu desetmetarski grafit/poruka; ocete li pocet navijat ili cemo mi pocet razbijat glave.

Brzo su ga zamaskirali, isarali, pripiturali. Netko. Tko vec, nebitno, netko normalan.

Zaj mi je sta ga nisan slika.

Ali hoce li se pocet stajat na kraj terorizmu iz Splita? To bi se desetmetarsko pitanje trebalo postavit na neki zid, recimo u Spinutu.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 28/02/2024 : 22:43:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Varaždin nema pravo ne pumapti lopte s kojima igra Hajduk.
Utakmica se mora poništiti i pisati 3:0 za Hajduk. Također ne piše u prvilniku da na utakmici Dinamo - Rijeka netko može osvojiti tri boda, dakle mora biti remi sukladno onome što odgovara HNK Hajduk Split.
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.71 seconds. Snitz Forums 2000