Author |
Topic |
COLUMBO
Senior Member
Croatia
1615 Posts
Member since 21/11/2002 |
Posted - 09/08/2007 : 17:11:26
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by COLUMBO Samo možes sanjat o tome,jer da on ima iti malo obraza odavno bi on dao ostavku zbog ovog propusta,a koji mu nije prvi.
ma neće ni on dugo,nitko nije nezamjenjiv...
ti si moj meštre ludi covik,krepa je balun,raspa se ajduk!je li...raspast se može austrija,krepat moredu svi kralji i carevi,ma ajduk ce ostat! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
Nadajmo se da će to biti brzo. |
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7504 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 09/08/2007 : 17:41:41
|
quote: Originally posted by Spock Sutra po ulaznice
ja bi na tvom mistu odmah krenija,uzeo šator i počeo kampirati ispred poljuda...sutra će biti tarapana za karte!!
E da ne radin sutra ujutro. Ovako ću doć tek oko 5 sati popodne. Protiv Budućnosti sam platio sjever 150 kuna jer sam čekao ozadnji dan, pa ću valjda sutra uspjet nekako doć do karata po regularnoj cijeni.
Imate koji savjet za brže i lakše dolaženje do karata?
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
|
|
zagorovsky
Senior Member
Croatia
1835 Posts
Member since 07/08/2007 |
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
Posted - 09/08/2007 : 18:05:25
|
quote: e sad da je fiorentini čovik i karakter,on bi iz svog džepa triba platit kaznu
kako kada je 5 dana po novinama govorio da je kriv Srebrić... zašto da onda on plati ?
if you only knew the power of the dark side |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 09/08/2007 : 19:31:56
|
quote: Originally posted by darth-vader
quote: e sad da je fiorentini čovik i karakter,on bi iz svog džepa triba platit kaznu
kako kada je 5 dana po novinama govorio da je kriv Srebrić... zašto da onda on plati ?
if you only knew the power of the dark side
a šta bi ti govorio da obraniš sebe...onda bi po tebi trebao srebrić platiti?
ti si moj meštre ludi covik,krepa je balun,raspa se ajduk!je li...raspast se može austrija,krepat moredu svi kralji i carevi,ma ajduk ce ostat! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 09/08/2007 : 19:33:15
|
quote: Originally posted by Spock Imate koji savjet za brže i lakše dolaženje do karata?
treba doći ranije i čekati red...bar dvi ure prije...columbo je već išao spavati,mora se ujutro rano dizati
ti si moj meštre ludi covik,krepa je balun,raspa se ajduk!je li...raspast se može austrija,krepat moredu svi kralji i carevi,ma ajduk ce ostat! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... |
|
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 09/08/2007 : 20:07:18
|
quote: Originally posted by COLUMBO
"Bijeli" su sankcionirani samo financijski: 10.000 švicarskih franaka za administrativnu grešku (neprijavljivanje Gabrića),
e sad da je fiorentini čovik i karakter,on bi iz svog džepa triba platit kaznu
ti si moj meštre ludi covik,krepa je balun,raspa se ajduk!je li...raspast se može austrija,krepat moredu svi kralji i carevi,ma ajduk ce ostat! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
Samo možes sanjat o tome,jer da on ima iti malo obraza odavno bi on dao ostavku zbog ovog propusta,a koji mu nije prvi.
Off-topic: Columbo, majstore, jesi ti bio u Sarajevu onomad, kad se nisi javljao?
On-topic: baš rekoh Gastonu - Hajduk će ionako ovu lovu uštediti na premijama za golove Rukavine i Kalinića.
"All hail the spider! A hardy breed is he! Tra la la!" |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 09/08/2007 : 22:19:23
|
Je li dolaziš u idući četvrtak? Izgleda da si počeo donosit sriću.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Tesko, za sada su sanse male. Probam nesto iskemijati ali ne ide bas. Mozda upadne nesto zadnji tren. Uzmi ti kartu vise, lako ces je se rijesiti ako ja i ne dodjem.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 09/08/2007 : 22:20:16
|
"Bijeli" su sankcionirani samo financijski: 10.000 švicarskih franaka za administrativnu grešku (neprijavljivanje Gabrića),
A kad ces ti prestati nabijati postove i replicirati samom sebi?...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 09/08/2007 : 22:20:19
|
quote: Originally posted by Dado Tesko, za sada su sanse male. Probam nesto iskemijati ali ne ide bas. Mozda upadne nesto zadnji tren. Uzmi ti kartu vise, lako ces je se rijesiti ako ja i ne dodjem.
ajde,pa zvat ću ja moniku da te pusti
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 09/08/2007 : 22:51:57
|
quote: Originally posted by Dado A kad ces ti prestati nabijati postove i replicirati samom sebi?...
kad dinamo prezimi u europi
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 09/08/2007 : 23:08:39
|
quote: Originally posted by Dado Tesko, za sada su sanse male. Probam nesto iskemijati ali ne ide bas. Mozda upadne nesto zadnji tren. Uzmi ti kartu vise, lako ces je se rijesiti ako ja i ne dodjem.
ajde,pa zvat ću ja moniku da te pusti
Pa nije Monika bodulka... Kad vidim druge kako smiju 5 tjedana na odmor bez zene, neka se jave...
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 09/08/2007 : 23:09:04
|
quote: Originally posted by Dado A kad ces ti prestati nabijati postove i replicirati samom sebi?...
Jao ti ga nama onda...
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 09/08/2007 : 23:18:16
|
quote: Originally posted by Dado
Jao ti ga nama onda...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
pa mjesec dana nije puno
The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 09/08/2007 : 23:21:06
|
quote: Originally posted by supermark pa mjesec dana nije puno
tad je još ljeto,ja govorim o prezimljavanju...zima počinje 21.12. to ste valjda učili u školi
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 09/08/2007 : 23:24:42
|
ako ude u LP, onda ce i prezimiti u LP, odnosno europi o LP sigurno nisi cuo u splitu, mozda o predkolu predkola kupa uefa
The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 09/08/2007 : 23:28:40
|
quote: Originally posted by supermark
ako ude u LP, onda ce i prezimiti u LP, odnosno europi o LP sigurno nisi cuo u splitu, mozda o predkolu predkola kupa uefa
to se ne računa,govorimo kup sistemu... ne,nisam nikad čuo za lp,slučajno sam prije 12 godina bio na utakmicu četvrtfinala lige prvaka,igrali su hajduk-ajax u splitu...kad dinamo dođe u četvrtinale,e to će biti osmo svjetsko čudo
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 09/08/2007 : 23:53:23
|
samo se ti cudi, ove godine idemo do kraja!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 09/08/2007 : 23:59:43
|
quote: Originally posted by supermark
samo se ti cudi, ove godine idemo do kraja!!!!!!!!!!!!!!!!!
DA,DO KRAJA OSMOG MJESECA STE GOTOVI
|
|
COLUMBO
Senior Member
Croatia
1615 Posts
Posted - 10/08/2007 : 00:02:15
|
quote: Originally posted by Dado
Je li dolaziš u idući četvrtak? Izgleda da si počeo donosit sriću.
Tesko, za sada su sanse male. Probam nesto iskemijati ali ne ide bas. Mozda upadne nesto zadnji tren. Uzmi ti kartu vise, lako ces je se rijesiti ako ja i ne dodjem.
OK.Uzet ću ti kartu. |
|
|
COLUMBO
Senior Member
Croatia
1615 Posts
Posted - 10/08/2007 : 00:03:40
|
quote: Originally posted by Heyoka
Samo možes sanjat o tome,jer da on ima iti malo obraza odavno bi on dao ostavku zbog ovog propusta,a koji mu nije prvi.
Off-topic: Columbo, majstore, jesi ti bio u Sarajevu onomad, kad se nisi javljao?
On-topic: baš rekoh Gastonu - Hajduk će ionako ovu lovu uštediti na premijama za golove Rukavine i Kalinića.
"All hail the spider! A hardy breed is he! Tra la la!"
Nisam bio. Svakako bi te se javio da sam došao. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 10/08/2007 : 00:04:02
|
do kraja 5. mjeseca smo gotovi, ali sljedece godine! osim toga, hajduk osme mjesece gleda s nostalgijom
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
Posted - 10/08/2007 : 00:22:53
|
quote: a šta bi ti govorio da obraniš sebe...onda bi po tebi trebao srebrić platiti?
poanta je u tome da onaj koji nije čovjek i neće priznati svoju očiglednu pogrešku, vjerovatno neće ni iz svog džepa izvaditi novac
if you only knew the power of the dark side |
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7504 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 10/08/2007 : 07:33:07
|
quote: Originally posted by Spock Imate koji savjet za brže i lakše dolaženje do karata?
treba doći ranije i čekati red...bar dvi ure prije...columbo je već išao spavati,mora se ujutro rano dizati
Na stranu zajebancija. Do kada se prodaju karte i gdje je po vašem iskustvu lakše i brže doć do karata? Na Poljudu ili u gradu? Svaki savjet je dobrodošao
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
|
|
COLUMBO
Senior Member
Croatia
1615 Posts
Posted - 10/08/2007 : 11:11:12
|
Za karte koga zanima,preneseno sa Glasa Dalmacije :
Gužva oko prodajnih mjesta na poljudskom stadionu već jutros je počela, međutim ulaznice za prvu utakmicu drugog pretkola Kupa UEFA između Hajduka i Sampdorije u prodaji će se naći tek - od sutra ujutro!
Za kartu za zapadnu tribinu treba se izdvojiti 150 ili 130 kuna, ovisno o mjestu. Istok je 130 i 110 kuna, dok se ulaznica za sjevernu i južnu tribinu prodaje po 80 kuna.
- Očekuje se dolazak do 400 navijača Sampdorije, no točnije brojke znat ćemo u ponedjeljak. – kazao nam je direktor Hajduka Fredi Fiorentini.
|
Edited by - COLUMBO on 10/08/2007 11:55:27 |
|
|
Topic |
|