Author |
Topic  |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 05/08/2007 : 22:32:23
|
dakle, pretpostavljam da to nije jednostavno, jer treba za tu opciju biti logiran, ali bilo bi dobro da se može vidjeti na kojim recenzijama sam ostavio komentar, a na kojima još ne, npr. na dodatnim statistikama izlistam sve recenzije nathana, uključim opciju vidi svoje komentare, ulogiram se i pokaže mi to ja ovako zdravo seljački
također, bilo bi dobro olakšat malo pretragu recenzija lako je za zagora, kena, nathana, texa... ali što je s nekim albumima koji su recenzirani, npr danas sam tražio mjesec ratnika, znam da je to aco odradio, i pomučio sam se da ga pronađem bilo bi dobro da ima slična podjela pretraživanja kao na aukcijama, to bi onda išlo u kategoriju albuma i tamo bi bili svi ti solo stripovi, koji su na ovaj način skriveni i teško ih je pronaći ili ja ne vidim način?
|
|
Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 05/08/2007 : 23:09:27
|
quote: Originally posted by ken2
dakle, pretpostavljam da to nije jednostavno, jer treba za tu opciju biti logiran, ali bilo bi dobro da se može vidjeti na kojim recenzijama sam ostavio komentar, a na kojima još ne, npr. na dodatnim statistikama izlistam sve recenzije nathana, uključim opciju vidi svoje komentare, ulogiram se i pokaže mi to ja ovako zdravo seljački
To postoji vec odavno. Odes na statistiku, dole na popis komentara korisnika i kliknes na ime korisnika koji je ostavio komentar. http://www.stripovi.com/userrecension.asp?Author=ken2 Imas opciju samo popis epizoda ili popis + samo tekst komentara.
quote: Originally posted by ken2 također, bilo bi dobro olakšat malo pretragu recenzija lako je za zagora, kena, nathana, texa... ali što je s nekim albumima koji su recenzirani, npr danas sam tražio mjesec ratnika, znam da je to aco odradio, i pomučio sam se da ga pronađem bilo bi dobro da ima slična podjela pretraživanja kao na aukcijama, to bi onda išlo u kategoriju albuma i tamo bi bili svi ti solo stripovi, koji su na ovaj način skriveni i teško ih je pronaći ili ja ne vidim način?
Odes na pretrazivanje, upises mjesec ratnika. Pokaze ti naslovnicu i ime stripa, kliknes na ime stripa i dobijes recenziju.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
Posted - 06/08/2007 : 21:57:28
|
hvala što si me podsjetio na ovo s komentarima, totalno sam zaboravio na to, lijepo ali, ako misliš da to zadovoljava jednog lijenog dalmatinca, varaš se, on bi htio da kada ode na dodatne statistike (koje su super stvar) i recimo izlista sve dilanove recenzije, da na tom popisu vidi gdje je ostavio komentar, a gdje ne kako sam u zadnje vrijeme odlučio ostavljat dosta komentara, to bi mi bilo korisno ali želje su jedno, a realnost drugo
što se tiče pretraživanja, to mi je jasno, i pronađem ja to kada znam šta ima obrađeno, a šta ne, ali uzmimo na primjer da ne znam, a htio bi vidjet šta je recenzirano osim bonelijevaca, dakle od albuma, pojedinačnih stripova i slično, onda je to dosta otežano, ake ne i nemoguće, jer npr. caatinga, vlad nabijač, grundge genetika, maus... imaju recenzije, ali su negdje na 10 stranici i netko ko ne zna da su obrađene, vjerojatno nikad i neće doći do njih mislim da bi pomoglo kada bi u dodatnim statistikama umjesto onog impozantnog popisa junaka, bilo nešto slično kao na pretraživanju aukcija |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts
Posted - 07/08/2007 : 10:09:51
|
Aha, zelis vidjeti gdje si ostavio komentar, a gdje nisi, na popisu recenzija. To je ok ideja, to cu napraviti!
Sto se liste tice, ne "umjesto" popisa junaka, nego "uz" popis junaka. Napravit cu i to, to je dobra ideja, da.
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts
Posted - 29/08/2007 : 14:22:13
|
Dodao sam ovaj search po naslovu recenziju u popisu recenzija, tako da bi snalazenje sada trebalo biti jos lakse. Mislim da sam istestirao sve slucajeve, ali ako vidite neku gresku znaci da mi je neki promakao:) Ovo drugo - pokazi recenzije na koje nisam dao komentar je za sada jos u povojima.
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
|
|
Topic  |
|