Author |
Topic  |
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 26/12/2016 : 20:00:09
|
Ti bolje pazi da ti se opet glanceri, kupljeni na aukcijama od preprodavača po astronomskim cijenama, opet ne deformiraju zbog odlaganja u prostoriji u kojoj sušiš veš. |
 |
|
CheddarBob
Starting Member
.gif)
74 Posts
Member since 12/05/2015 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19286 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 27/12/2016 : 10:53:52
|
quote: Originally posted by CheddarBob
Nego, čime će nas naši Dade obradovati u sljedećoj turi?
Nadam se BD turi,pun mi je kur*ac tih bonellijevca. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 27/12/2016 : 11:41:14
|
Da kojim slučajem Libellus izdaje Kita onda bi ga htio u svakoj turi barem po 2 komada. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19286 Posts
Posted - 27/12/2016 : 12:19:25
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Da kojim slučajem Libellus izdaje Kita onda bi ga htio u svakoj turi barem po 2 komada.
kit kao nije bonelli.... Salim se naravno..moze malo thorgalcica i irsica ali ima da u svakoj turi prevladava Bonelli..  |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
ZoranC
Senior Member

Germany
1941 Posts
Member since 20/09/2010 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 27/12/2016 : 13:14:57
|
S njihovog foruma:
"Inace, nama je plan u 2017. godini u potpunosti zavrsiti Ridjobradog, a hocemo li i uspjeti u tome - vrijeme ce pokazati.
Nakon toga planiramo drasticno ubrzati i Spiroua pa da i to onda polako pocnemo privoditi kraju." |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29635 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 27/12/2016 : 13:16:56
|
quote: Originally posted by jang
S njihovog foruma:
"Inace, nama je plan u 2017. godini u potpunosti zavrsiti Ridjobradog, a hocemo li i uspjeti u tome - vrijeme ce pokazati.
odlično   |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
markotamara
Senior Member

.jpg)
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Posted - 28/12/2016 : 19:19:15
|
quote: Originally posted by DollarBill
quote: Originally posted by VALTER
Eno i u Asteroidu hrpa Mister Noova, počev od Afrike, na izvol'te (a donedavno se moglo samo po rezervaciji). Odustala ekipica od rezervacija.
Balon je konacno pukao.prica o rekordno brzim prodajama je zavrsena.Poslednji broj koji je planuo je bila prva Afrika.U Beogradu isto ima da se nadje sve najnovije.Nema vise ogranicenih kolicina,sve je lako dostupno.Zadnjih 10 Martija svi do jednog poredjani u striparnicama po 'normalnim' ( kod ove reci ni navodnici ne pomazu) cenama.
Ako je situacija takva usred africke sage i usred gomile nikad objavljenih MM-a,pa sta ce biti kada za godinu dana sustignu Slobodnu dalmaciju? Naklada na 200 a cena na 300?
U svjetlu ovih činjenica, mislim da je opravdano zapitati se je li nekolicina pojedinaca koja ovdje djeluje i podgrijava atmosferu kod svake tzv. ture dio organizacije, bilo kao plaćenici ili korisni glupani. |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 28/12/2016 : 22:36:56
|
Koliko mogu da primetim na sajtu AF i Darkvuda, izdanja Libellusa su rasprodata, skoro svi noviji brojevi Mister Noa! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
morski
Senior Member

2665 Posts
Member since 09/08/2014 |
Posted - 28/12/2016 : 23:29:49
|
DW je skroz nepouzdan sa svojim sajtom; vecinu stvari ne narucuju cak i ako im se posebno obratis, objasnjenje je uvek da su izdanja rasprodana iako ih u AF-u ima kao i na stanju kod Libellus-a. sto se AF tice, oni su malo azurniji; ako stoji cena, bez obzira da li ga imaju trenutno, uvek izadju u susret i narucuju. cak se desi da uspeju da nabave i zvanicno rasprodata izdanja. |
Kompletni popis Bonelli stripova u Excelu |
 |
|
DollarBill
Starting Member
91 Posts
Member since 18/05/2016 |
Posted - 30/12/2016 : 15:38:34
|
quote: Originally posted by srdjandj
Koliko mogu da primetim na sajtu AF i Darkvuda, izdanja Libellusa su rasprodata, skoro svi noviji brojevi Mister Noa!
Lose primecujes. Za pouzdanost DW sajta ti je morski objasnio,tamo moras da odes pa da preturas u onim kutijama ispod pulta i videces vecinu tih rasprodanih.Za MM sam napisao precizno da ima SVE iz ove godine a i jos stosta unazad.od Mister Noa ima vecina osim prve Afrike,posle koje je i krenulo nizbrdo.Znaci imas oba interliberska africka Mister Noa na akciji i bez ogranicenja za broj kupljenih komada.
To sto ti skupljas samo Mister noa pa se sad brines da ce tiraz dole a cena gore.Ne brini miran si jos godinu dana,bar do kraja africkog ciklusa. |
 |
|
DollarBill
Starting Member
91 Posts
Member since 18/05/2016 |
Posted - 30/12/2016 : 15:45:55
|
Eno i u Asteroidu hrpa Mister Noova, počev od Afrike, na izvol'te (a donedavno se moglo samo po rezervaciji). Odustala ekipica od rezervacija.
Balon je konacno pukao.prica o rekordno brzim prodajama je zavrsena.Poslednji broj koji je planuo je bila prva Afrika.U Beogradu isto ima da se nadje sve najnovije.Nema vise ogranicenih kolicina,sve je lako dostupno.Zadnjih 10 Martija svi do jednog poredjani u striparnicama po 'normalnim' ( kod ove reci ni navodnici ne pomazu) cenama.
Ako je situacija takva usred africke sage i usred gomile nikad objavljenih MM-a,pa sta ce biti kada za godinu dana sustignu Slobodnu dalmaciju? Naklada na 200 a cena na 300?
U svjetlu ovih činjenica, mislim da je opravdano zapitati se je li nekolicina pojedinaca koja ovdje djeluje i podgrijava atmosferu kod svake tzv. ture dio organizacije, bilo kao plaćenici ili korisni glupani.
Placenike i mogu da razumem - za besplatna izdanja i ja bi se ulizivao i palio masu kako je to savrsenstvo.
Ali ove druge,sto se izvinjavaju na dva razlicita foruma i u isto vreme optuzuju druge za svoje reci, njih bas i ne razumem. |
 |
|
ZoranC
Senior Member

Germany
1941 Posts
Posted - 30/12/2016 : 18:16:52
|
Sretna nova godina Libellusu i da nas obradujete mnostvom perfektnih stripova. A dok je cijena jednog Zagora kao zbroj IQ-a ove dvojice, trojice dzangrizala, ostajem vas vjerni kupac. |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 30/12/2016 : 18:44:38
|
Stvar je u tome što neki ovdje svoje vlažne snove o propasti Libellusa pokušavaju podvaliti kao "činjenice".
U SNK je Mr. No iz zadnje ture otišao a Martina ima još jedan-dva primjerka, a u Asteriidu ima dva Mr. Noa 77 i jednako toliko Martina 82.
I eto, propade Libellus. 
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
ZoranC
Senior Member

Germany
1941 Posts
Posted - 30/12/2016 : 18:53:27
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
Stvar je u tome što neki ovdje svoje vlažne snove o propasti Libellusa pokušavaju podvaliti kao "činjenice".
U SNK je Mr. No iz zadnje ture otišao a Martina ima još jedan-dva primjerka, a u Asteriidu ima dva Mr. Noa 77 i jednako toliko Martina 82.
I eto, propade Libellus. 
Meni se cini da su tim trovacima ovog topica izdanja kao takva i njihove cijene najmanji problem. A moj problem je sto to nije problem ovog topica ni Libellusa. |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Posted - 30/12/2016 : 19:33:12
|
Libellus je po mnogočemu antipatična izdavačka kuća, i premda nemam mokre snove u vezi s njihovom propašću, priznajem, ne bi mi bilo mrsko da propadnu. |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19286 Posts
Posted - 30/12/2016 : 22:16:44
|
Libellus je po mnogočemu antipatična izdavačka kuća, i premda nemam mokre snove u vezi s njihovom propašću, priznajem, da bi mi bilo mrsko da propadnu.
 znao sam da ta Valter brani Libellus sapunica ima sretan završetak....
|
|
 |
|
mpavin
Advanced Member

Niue
7896 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 31/12/2016 : 10:55:14
|
I meni bi bilo svejedno da propadnu iako kupujem neka njihova izdanja... Čak i prije svake ture navijam da izađe što manje izdanja koja me zanimaju jer mi je postala tlaka davati toliki novac za većinom prosječne epizode stripova... Eto, to radi Libellus - ljubav prema stripovima se pretvorila u tlaku... |
Edited by - mpavin on 31/12/2016 10:57:10 |
 |
|
emirem
Advanced Member

10844 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 31/12/2016 : 11:26:38
|
quote: Originally posted by ZoranC
dok je cijena jednog Zagora kao zbroj IQ-a ove dvojice, trojice dzangrizala, ostajem vas vjerni kupac.
 Svako dobro Libellusu i ostalim izdavacima, dok ide po onoj "ima se, more se!" dobro je.
|
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
ZoranC
Senior Member

Germany
1941 Posts
Posted - 31/12/2016 : 11:43:02
|
quote: Originally posted by emirem
quote: Originally posted by ZoranC
dok je cijena jednog Zagora kao zbroj IQ-a ove dvojice, trojice dzangrizala, ostajem vas vjerni kupac.
 Svako dobro Libellusu i ostalim izdavacima, dok ide po onoj "ima se, more se!" dobro je.
Pa ne bas. Vise potrosim na Ludens, nego na LL. Kao sto rekoh, ne zanimaju me Tex, NN, MM i svi ti popratni serijali pa moji izdaci za LL izdanja nisu vrijedni pomena.  |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 31/12/2016 : 11:56:36
|
To sto ti skupljas samo Mister noa pa se sad brines da ce tiraz dole a cena gore.Ne brini miran si jos godinu dana,bar do kraja africkog ciklusa.
Ne brinem se ja za Mister Noa, uvek imam rezervisan primerak, a pošto uzimam samo njega, može da istrpi moj skromni budžet...Juče bio moj drugar u Darkwoodu, tražio Nathana Nevera, jednostavno, nemaju, sve rasprodato, našao samo jednu jedinu knjigu, pa ako on laže mene, onda lažem i ja...Sin bio neki dan isto, nema Marti Misterije, sve rasprodato od Libellusa, osim ova dva-tri najnovija broja, a sa Mister Noom je slučaj da imaju samo poslednja dva najnovija broja, ostalo ništa...eto...
Možda je malo bolja situacija u AF, ali i tamo su skromne količine, takoreći na prste možeš prebrojati primerke koji su ostali...i da, uvek sam dobro informisan! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
Access Virus
Starting Member
53 Posts
Member since 19/09/2014 |
Posted - 31/12/2016 : 15:46:24
|
quote: Originally posted by mpavin
Eto, to radi Libellus - ljubav prema stripovima se pretvorila u tlaku...
Znači oni su krivi što je potražnja za stripovima jako mala pa moraju tiskati 300 primjeraka stripa. Samim time i cijena je veća. Strašan si. Kolika bi trebala biti cijena njihovih knjiga koje idu po 300 primjeraka? Umjesto 150kn reducirati na 100kn? To znači nebi bilo skupo, zar ne. I svjesno ići u vlastiti minus samo da bi dokazali određenim ljudima da se ne može drugačije ako se želi izdati oveći primjerak Bonnelija godišnje. Situacija stripova u RH je takva kakva je ali upirati prstom direktno u izdavačku kuću Libellus (što ljudi više ne kupuju stripove) čini se malo pretjeranim. Ili kupiš strip koji ti je ponuđen ili ne. Život ide dalje. Budi sretan što imaš i to. Ali ovdje valjda postoje i branitelji i mrzitelji libellusa? prestrašno |
 |
|
Topic  |
|