• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
jel neko video več DW/ČK naslovnicu Thorgala? Osim naravno najave iz marca 2014:
Remek-delo Van Hama i Rosinskog ćemo vam predstaviti u velikom formatu - kao Trag ili Supernova ili kao Džeremaja u izdanju Čarobne knjige. Torgala ćemo objavljivati u integralima, od kojih će svaki sadržati tri epizode. Od prvog broja, pa do kraja! Važno je reći i da ćemo osim redovne serije, objaviti i spin-ofove (Kris de Valnor, Mladost...)!
Da ne sudite rano naslovnice ovog i onog izdavača.
Pa doma vec imam ove 2 knjizurine od Belog puta (brojevi 11-20) koje mi ne trebaju sada. No, besplatno ih ipak ne bih poklonio. ;) (ne volim da dupliram izdanja ako ne treba)
edit: da, sada vidim da sam se gore malo nespretno izrazio, mislim sam da ih prodam za neke pametne novce, ne da ih kupim
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Eh, stvarno divovski koraci Libellusovaca kada je Thorgal u pitanju... A i osječaj za trgovinu im ne izostaje pošto prva 4 integrala nude po još sniženijoj cijeni ako se uzmu u kompletu.
Pošto nisu u pitanju mali novci taj dodatni popust dobro dođe i kupcu i izdavaču jer može natjerati na kupovinu u kompletu čak i one koji su to mislili rastegnuti u više puta.
Eh, stvarno divovski koraci Libellusovaca kada je Thorgal u pitanju... A i osječaj za trgovinu im ne izostaje pošto prva 4 integrala nude po još sniženijoj cijeni ako se uzmu u kompletu.
za cijenu na interliberu. Super je šta izbacuju četiri knjige odjednom, a po najavama ubrzo bi mogle i ostale.
Dal mi moze neko u jednoj dvije recenice reci o cemu je taj Thorgal malo samm ga pokusavao citati odavno ali nesto mi zapne..i zaboravio sam je r to ka onaj Konan slicne price? Mozda mi se crtez nije svidja?
inace kolika je visina ovid LL Thoraga ako je oko 31cm (kao libellusov Skorpion) ili manje dolazi u obzir jer pokusavam (sem ako ne moram) zbog fiksnih polica d ane kupujem visoke teske knjizurine
Dal mi moze neko u jednoj dvije recenice reci o cemu je taj Thorgal malo samm ga pokusavao citati odavno ali nesto mi zapne..i zaboravio sam je r to ka onaj Konan slicne price? Mozda mi se crtez nije svidja?
inace kolika je visina ovid LL Thoraga ako je oko 31cm (kao libellusov Skorpion) ili manje dolazi u obzir jer pokusavam (sem ako ne moram) zbog fiksnih polica d ane kupujem visoke teske knjizurine
Konjan i Torgal su skroz suprotne ličnosti,pa su samim tim i stripovi o njima totalno drugačiji.
Konan sve rešava sirovom snagom,pije ždere,menja ženske,... Torgal kad god može izbegava nasilje,veran je jednoj ženi,...
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Aaa Hvala Anto. Ne sjecam se zasto mi nije islo sa citanje Torgala prije koju godinu mozda zato sto ponekad mijenja zanrove koji mi s edopadaju a ponekad crtez ovo ono i tako naokolo i opet se vratim na pocetak Mozda ovoga puta mi se svidi pa pokusam sa prvim integralom...
Aaa Hvala Anto. Ne sjecam se zasto mi nije islo sa citanje Torgala prije koju godinu mozda zato sto ponekad mijenja zanrove koji mi s edopadaju a ponekad crtez ovo ono i tako naokolo i opet se vratim na pocetak Mozda ovoga puta mi se svidi pa pokusam sa prvim integralom...
Ako pokušaš sa prvim integralom,možda na njemu i ostaneš. Ali već sa drugom knjigom,tačnije petom epizodom,Torgal dostiže veoma visok kvalitet i scenaristički i crtački, i njega će održavati veoma dugo!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!