Tu se slažem. Prvih stotinjak brojeva su ono naj naj naj iz cijelog serijala...
Uh, tu se ne slažem. Zar ćeš samo tako odbaciti sve one gigante koji su izašli poslije tih 100 brojeva, almanahe i posebna izdanja? Po meni je najlošiji dio italijanski ciklus, ali i prije i poslije ima jako dobrih epizoda. Nije to Dylan da ga na životu može održati samo Sclavi
govorili smo iskljucivo o regularnom serijalu tj. MM biblioteci... dakako da se ne odnosi na gigante, almanahe, pibd... no sve je stvar osobnog ukusa...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Originally posted by srdjandj koje su najtacnije informacije, sta ide novo, sta se reprizira
Od reprinta za sada nema nista niti ih trenutacno planiramo, to smo vec ponovili bezbroj puta. Zato se i smijem na to kako im je prodavac rekao da ce biti i kada ce biti reprint. Porazgovarat cu s njima da ne daju krive ili nepotpune informacije samo zato sto kupci postavljaju puno pitanja na koja oni ne mogu dati odgovor... S druge strane znam da im nije uvijek lako, jer neki kupci ih cesto puta pitaju isto i ne zadovoljavaju s odgovorom "ne znamo".
Sve navedeno znači: izdajete DOBRE stvari, DOBRO se sve razvija, interes je DOBAR, sve 5! Prodavač je ok, susretljiv a ako i promaši koji tjedan nema veze, bitno da sve izađe i da priča s Martyem ide dalje... U HC verziji, naravno!
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Originally posted by srdjandj koje su najtacnije informacije, sta ide novo, sta se reprizira
Od reprinta za sada nema nista niti ih trenutacno planiramo, to smo vec ponovili bezbroj puta. Zato se i smijem na to kako im je prodavac rekao da ce biti i kada ce biti reprint. Porazgovarat cu s njima da ne daju krive ili nepotpune informacije samo zato sto kupci postavljaju puno pitanja na koja oni ne mogu dati odgovor... S druge strane znam da im nije uvijek lako, jer neki kupci ih cesto puta pitaju isto i ne zadovoljavaju s odgovorom "ne znamo".
Također, objaviti ćemo integral I.R.$.-a (Desberg / Vrancken), sjajnog trilera u čijem središtu je Larry B. Max, inspektor američke porezne uprave, i Škorpiona (Desberg / Marini), koji je brojne čitatelje diljem svijeta ostavio bez daha!
Nadalje, za MaFest izlazi i drugi album Sherlocka Holmesa (Cordurié / Laci) u kojemu ćete doznati kako je završio sukob najpoznatijega svjetskog detektiva s Londonskim vampirima.
Sherlock Holmes 2 - Tvrdi uvez, A4 format, 48 stranica, kompletno u boji, cijena knjige 90,00 kn. Posebna cijena 80,00 kn. Posebna cijena vrijedi do 23.7.2011. Cijena za MAFEST - 70 kn!
I.R.$. - 1. Integral - Tvrdi uvez, A4 format, 98 stranica, kompletno u boji, cijena knjige 140,00 kn. Posebna cijena 120,00 kn. Posebna cijena vrijedi do 23.7.2011. Cijena za MAFEST - 110 kn!
Škorpion - 1. Integral - Tvrdi uvez, A4 format, 146 stranica, kompletno u boji, cijena knjige 180,00 kn. Posebna cijena 160,00 kn. Posebna cijena vrijedi do 23.7.2011. Cijena za MAFEST - 150 kn!
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
koliko ja znam ima na libellusovoj stranici neki preview , nekih desetak stranica , nisam siguran ali eto provjeri :) Takodje su i meni ova dva stripa odlicna , jos boja pa to je maestralno :))))))