Evo imam još jednu dobru vijest za kupce Spawna. Pogriješio sam u najavi da će Spawn imati 240 stranica. Imat će 256 stranica, full color, tvrdi uvez uz nepromjenjenu cijenu, dakle 180,00 kn + poklon knjiga Životinjska abeceda (samo u striparnicama i narudžbe izravno od izdavača). Image izdanje ima u biti 248 stranica, ali odlučio sam nadodati još 8 stranica da zaokružimo knjigu na punih 16 blokova. Napominjem, CIJENA SE NEĆE MJENJATI!!!
PS. Budući sam puno puta naglašavao da će članovi foruma aktivno sudjelovati u izradi stripa (na stripu su surađivali Wanderer, Dee Cay, tonywustarks) večeras ću staviti jednu anketu i nadam se da ćete svi aktivno sudjelovati u njij.
Nastavljamo s dobrim vijestima. Prva dobra vijest je da se radu na Spawnu priključio i popularni Djole , brži, bolji i jači njego ikad sa tekstom pod naslovom Na lomaču! Druga dobra vijest je da ćete sljedeći tjedan moći vidjeti i preview prvih 16 stranica s Dee cayevim uvodom Dobrodošli (i ostavite svaku nadu vi koji ulazitee...) Treća dobra vijest je da vas očekuje i nekoliko akcija za kupce u kojima ćete moći proći i koju kunu jeftinije.
nego, chika hellou, obzirom da si poshao putem koji se redje ide i udovoljio zelji potencijalnih chitalaca da ovo ide u koloru, mozda ne bi bilo loshe da odradish i par desetaka c/b izdanja(kad vetj majstor u shtampariji radi prolaz u sve chetiri boje - netje mu biti problem da jednu turu(o istom troshku) odradi u samo crnoj) i tako mozda prodash koji primerak vishe negoli bi ovako. ja sam svakako siguran da bi ovo pazario ako bude (i) c/b a verujem da tje se natji josh pokoji nesretjnik da to isprati.
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Hajde onda da se sad dogovorimo. :) Jel vazi i za nas?
Važi, ali kako bi uplatili novac?? Ali, ajmo ovako, idemo na povjerenje - svi iz Srbije koji naprave prednarudžbu na moj mail do 31.03 mogu dobiti Spawna po ovoj cijeni, a primopredaja novca i stripova u Makarskoj, preko čovjeka od povjerenja.