forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bande dessinée
 BLUEBERRY-za 2008.godinu
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

blueberry
Average Member

Croatia
527 Posts

Member since 30/03/2006

Posted - 18/09/2007 : 17:12:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit blueberry's Homepage  Send blueberry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by blueberry

Pitanje za Bookglobe,
Dargaud je najavio novu epizodu Mr.Brueberry seriala "APACHES" koja u Francuskoj izlazi 22/10/2007 na 72 stranice:
http://www.dargaud.com/front/albums/album.aspx?id=3489

Kada možemo očekivati hrvatsko izdanje?

Bilo bi zanimljivo da se izdavač oglasi u dogledno vrijeme.Vjest je preinteresantna da bi bila ignorirana.
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 28/09/2007 : 00:26:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Jedna stvar. Onaj Klum koji je kod Bluberija urednik tumbstonskih novina , je u stvari onaj isti Klum koji se poajvljuje u Ken Parkeru u epizodi Apaš. Po Markosovom uvodu u priču Apaš bi rekao da jeste. Jeli to neki čest lik u vesternima?

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 29/09/2007 : 18:12:13  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Klum je povijesna licnost, nije ni cudo kad se pojavljuje u stripovima takve tematike.
Mislim da se pojavljuje i u westernu "Wyatt Earp".

Edited by - dsormaz1 on 29/09/2007 18:13:20
Go to Top of Page

miroslav001
Starting Member

Croatia
59 Posts

Member since 19/08/2004

Posted - 28/03/2008 : 08:35:54  Show Profile Show Extended Profile  Send miroslav001 a Private Message  Reply with Quote
Zanima me koja epizoda Blueberry-a slijedi nakon ANGEL FACE.
quote:
Originally posted by bookglobe

Sorry, mogu raditi samo 12 do 14 sati dnevno (evo baš ušao u dvanesti prije par minuta, a ima još jedno dvije ćuke za odvaliti). A i ne znam više točno što su ključni naslovi. S jedne strane, SPSM radi 30 - 40 puta više novacam godišnje od, recimo, Blueberrya, s druge strane mene trenutno više pali tekst o noiru u filmu i stripu koji pišem kao pogovor za Ulicu noćnih mora ili dramski tekst o zavjeri da se Puškina ubije u dvoboju (koji drljam već pola godine) u kojemu je zaista i poginuo, tako da je s obje strane teško odrediti prioritete. Mogao bih reći: OK, SPSM donosi veću lovu idem se koncentrirati na to, umjesto na Blueberrya. Ili bih mogao ovako: Ma, boli me briga, lova curi i od jednog i od drugog, idem raditi samo ono što me veseli...

A ono, opet, žao mi je pustit baš sve. Jednom kad pustiš ode nizbrdo. Onda kombiniram sve to, pa bude i ovakvih propusta. Što mogu? Nemreš sve stić i za svaku p!#&@§!)u se nervirati. Jednostavno, volim kad je puno loptica u zraku. Znam da poneka padne na zemlji, ali j#%&$ ti žongliranje s jednom ili dvije loptice. Dosadno je.

E sad, kak sam načitan, elokventan i pismen (primjetio sam da si pažljivo izostavio "lukav", ako već ne "pametan") mogu odmah anticipirati tvoj sljedeći argument: Pa zašto to onda ne prepustim Bluberrya ili ovo ili ono ljudima koje će to raditi p-u-n-o bolje? Evo ti dva odgovora: 1)Jesi baš siguran da bi bilo bolje? i 2)Zato što ne moram. Za Blueberrya sam se izborio prije više od 12 godina (kako vrijeme leti, čovječe) jer sam načitan, elokventan i pismen (a i pametan) pa ću ga raditi dok mi se da. I tako sa svim naslovima.

Znam da zvuči baš bahato, ali, vjeruj mi (mator sam, nije laganje više za mene) uopće nije. To je jednostavno tako.

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 28/03/2008 : 10:15:22  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by miroslav001

Zanima me koja epizoda Blueberry-a slijedi nakon ANGEL FACEa

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=29742
Go to Top of Page

KuntaKinte
Senior Member

Serbia
1719 Posts

Member since 25/09/2007

Posted - 28/03/2008 : 12:52:20  Show Profile Show Extended Profile  Send KuntaKinte a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raspucin

Jedna stvar. Onaj Klum koji je kod Bluberija urednik tumbstonskih novina , je u stvari onaj isti Klum koji se poajvljuje u Ken Parkeru u epizodi Apaš. Po Markosovom uvodu u priču Apaš bi rekao da jeste. Jeli to neki čest lik u vesternima?

Mislim da se pojavljuje i u seriji Deadwood.

Dosta je bilo praštanja!
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 29/03/2008 : 21:28:46  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
ove albume sa tematikom građanskog rata.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 02/04/2008 : 11:11:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Glasao za Dugo putovanje posto je to zadnji album koji sam nabavio od Blueberry serijala u Svedskoj.
Izasao je kao broj 13 i na aukcijama uvijek dostigne neku cijenu ca 100 €,dosta je rijedak,inace ostali albumi su ca 10 € cast par komada sto su 20-30 €.
Ukupno je izaslo 17 Blueberry avantura i 4 Blueberry-mladosti.
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2401 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 10/04/2008 : 20:48:46  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message  Reply with Quote
Nadam se da ce uskoro novi albumi...prizeljkujem da se krene,tj.nastavi,od #18,epizoda "Slomljeni nos",pa #19 "Dugo putovanje"...i sve tako do "Arizona love"...ova faza Blueberryja je po meni najbolja(ukupno sest albuma)...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 10/04/2008 : 22:03:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
18 i 19 su u tiskari!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 10/04/2008 : 22:05:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

18 i 19 su u tiskari!

i sta jos, kazi do kraja
sta skrtaris

"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."

The Duke
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 11/04/2008 : 11:26:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
I Umpah-Pah, al' to je već rečeno pa...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 11/04/2008 : 15:09:14  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
a kad će ove epizode iz građanskog rata?

Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2401 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 11/04/2008 : 16:11:33  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message  Reply with Quote
quote:

18 i 19 su u tiskari!

Tooo brate,ulepsao si mi dan...to se ceka...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 11/04/2008 : 16:31:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by I like girlz

Koje? Misliš na mladost?

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 11/04/2008 : 21:10:29  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by I like girlz

Koje? Misliš na mladost?

jap. tu su one priče "long sam", "pakleni napad", "trojica za atlantu", "staza prokletih"...itd.

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 11/04/2008 : 22:08:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Uh te... pomalo upitne crtačke kvalitete ali zgodno za kompletiranje serijala. Nitko ih do sada nije ni spominjao... i nebi triba dok god se osnovni serijal ne privede kraju.

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 11/04/2008 : 22:42:49  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
što? meni je crtež odličan. imam skenirane sve te epizode, ali meni to ništa ne vrijedi ako nemam i u rukama.

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 12/04/2008 : 01:35:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Ali u usporedbi sa regularnom serijom su crtane priko .....
Iman ih ja na papiru i... to su više onako brzinski crteži, za dignit lovu... Mada, da mi je znati i onako

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 28/04/2008 : 18:27:46  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:

18 i 19 su u tiskari!

Hvalevrijedna odluka Bookglobea da ove godine objavi te 2 epizode.
Ako je tocno da ce jos ici "Demoni Missourija" i "Nasilje u Kanzasu", onda mogu reci da su mi ispunjene sve zelje sto se Blueberryja tice za ovu godinu.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 28/04/2008 : 18:34:30  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:

18 i 19 su u tiskari!

Hvalevrijedna odluka Bookglobea da ove godine objavi te 2 epizode.
Ako je tocno da ce jos ici "Demoni Missourija" i "Nasilje u Kanzasu", onda mogu reci da su mi ispunjene sve zelje sto se Blueberryja tice za ovu godinu.

pa to i ide. eno topic u "izdavački izlog" podforumu.

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 28/04/2008 : 19:37:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Tek sam sad to vidio.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 15/05/2008 : 18:04:33  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
inače od ovog serijala "mladost", najbolje su mi ove što crta dumont, savršen crtež i boja...

dakle, pošto vidim da redoslijed ne igra neku bitnu ulogu kod BG*a, jer su krenili sa 4 i 5, ja bih u idućoj turi dva ali iz perioda brojeva 10-15, gdje ovaj dumont crta.

Go to Top of Page

mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 10/08/2008 : 10:16:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit mister-no's Homepage  Send mister-no a Private Message  Reply with Quote
Chihuahua Pearl /Covjek vrijedan 500.000$

Jeli ko zna, da li če BG ovo dvoje albuma ponovo natisnuti?
Fale mi to dvoje pa me zanima:)

Moje aukcije (kad su)
My website - Joomla - Blog

Go to Top of Page

blueberry
Average Member

Croatia
527 Posts

Member since 30/03/2006

Posted - 10/08/2008 : 12:12:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit blueberry's Homepage  Send blueberry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mister-no

Chihuahua Pearl /Covjek vrijedan 500.000$

Jeli ko zna, da li če BG ovo dvoje albuma ponovo natisnuti?
Fale mi to dvoje pa me zanima:)

Mislim da je spomenuto u nekim prijašnjim postovima koliko me sjećanje služi... Kraj 2008 ili početak 2009... u svakom slučaju sačekaj pa kupi kvalitetno izdanje koje će trajati desetljećima.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.18 seconds. Snitz Forums 2000