forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Tex - Tex fanovi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 376

teller
Advanced Member

Slovenia
18860 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 17/01/2014 : 16:45:21  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

quote:
Originally posted by piquet

kupujem odmah...danas...škrtice preklete umjesto da pogurate izdavanje kiosk texa vi se stisli...mungos u džepu pazi da kobra u drugom ne zaspi...sram vas i stid bilo!

Kupujem i ja odma pa i sve da je najveće sranje (a nije).
A ovi koji "štede" su baš smišni, jer kupuju deseti reprint po redu Zagora u boji koji košta skoro 200 kn.

a dobro...ipak su Zagor LIBELLUS u koloru HC i TexDiso LUDENS SC crnobijeli neuspredljivi...prvo Tex nije Zagor a i izdanja su jedno deluxperfekcionizam a drugo jeftino kiosk....u akciji prva dva mjeseca taj kolorac Zagora je "samo" triputa skuplji...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 17/01/2014 16:49:57
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26814 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 17/01/2014 : 20:20:37  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Jedini maxi na kojeg sam baš bacio lovu je Paklena postrojba zbog očajnog Cossua

Meni je tu Cossu/crtež par svjetlonosnih godina ispred priče/scenarija.
A crtež je bio lošnjikav.Pa sad zamislite koliko me se dojmila priča.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26814 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 17/01/2014 : 20:21:15  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
A ovi koji "štede" su baš smišni, jer kupuju deseti reprint po redu Zagora u boji koji košta skoro 200 kn.

Ja nisam

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 17/01/2014 : 21:37:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcopic

Pa s obzirom da je tek počeo Januar i ja se nadam još najmanje jednom maxiju do kraja godine!

I jos nece biti giganata ove godine. Pa onda bar 2 Maxija a moglo bi i 3 komada
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 17/01/2014 : 21:41:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

kupujem odmah...danas...škrtice preklete umjesto da pogurate izdavanje kiosk texa vi se stisli...mungos u džepu pazi da kobra u drugom ne zaspi...sram vas i stid bilo!

I ja bi kupio odmah, al moram da cekam uvoz za Srbiju
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 17/01/2014 : 22:18:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
naravno da je dati 150 kn za nekog ocajnog tamo hc texa jos luđe.
a bome i za stoput ponovljena zagora.
Bogu fala, izlijecen sam od toga.
no ovdje je 50 kn baceno u vjetar za zivo presranje od stripa, a 50 kn danas nije malo.
radije bih kupio jedan Okružen mrtvima ili samo koricu Kraljevstva tvojeg.
a vi koji mozete bacati novce, bas vam zavidim.
uzivajte.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7816 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 18/01/2014 : 00:07:33  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Normalno da si izliječen kad ih dobijaš besplatno.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26814 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/01/2014 : 01:33:51  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
falio si celi fudbal.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 18/01/2014 : 08:27:41  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
da ga je Ruju pisao mozda, Faraci nece u moju kucu

Edited by - kasper on 18/01/2014 08:28:03
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 18/01/2014 : 08:47:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
I najlošiji Tex je (meni) bolji od najboljeg Zagija, tako da se ovo kupuje svakako.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

2992 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 18/01/2014 : 08:59:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message  Reply with Quote
do sada me nije razočarao ni jedan scenarij Faracija, a vidim da je radnja stripa smještena na karipski otok kojim vlada teror, koliko loše to može biti ljudi - ne može nikako. iskreno, čekao sam da ovaj strip izađe, ali to što je uranio ne smeta ni najmanje
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18860 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 18/01/2014 : 10:30:40  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

Normalno da si izliječen kad ih dobijaš besplatno.

dade lekari...
A cuj prevoditelju...nasi novci-nas problem...a ja bi radije samo koricu tog texa nego cijelog okruzenog......ne propovjedaj,to prepusti drugima...ti si prevoditelj-dobar,ali samo prevoditelj.

Edited by - teller on 18/01/2014 10:33:57
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4099 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 18/01/2014 : 10:49:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

I najlošiji Tex je (meni) bolji od najboljeg Zagija, tako da se ovo kupuje svakako.

Potpisujem!!!
Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 18/01/2014 : 14:09:37  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Priblizno, nije bas tako, ali...
Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
888 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 18/01/2014 : 14:50:04  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kupujem i ja odma pa i sve da je najveće sranje (a nije).

Potpisujem. Meni Diso na Texu sasvim ok, važno je da je nova priča, a ne reprint po x-i put. I 49 kuna mi ne izgleda mnogo s ozirom na broj stranica. Edicije Maxi su po meni jedna od najboljih izdanja (ne samo kiosk) uopče, tako da samo napred.

Invincible shield
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2624 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 18/01/2014 : 17:01:20  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kojot

quote:

Potpisujem!!!

I ja!!!

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7113 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 18/01/2014 : 17:46:06  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 76

quote:
Originally posted by Kojot

quote:

Potpisujem!!!

I ja!!!

Svasta! Bas ste ne objektivni.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 18/01/2014 : 18:55:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Ja sam se odmah ogradio, vidi zagradu.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11857 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 19/01/2014 : 17:53:21  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Meni je Manarin Tex kao nekakav pozer, call-boy, žigolo pa čak i metroseksualac koji idiotskim osmijehom kao da pokušava zavesti neku dobrodržeću damu u ozbiljnim godinama.
Pa da mu ona uslugu plati s par dolara za odrezak s krumpirićima, čašu piva i malo zobi za Dinamita.
A tu je i odmaknuti mali prst lijeve ruke, kojim nam Manara u kombinaciji s licem i pozom možda želi sugerirati nešto o Texovoj seksualnoj orijentaciji.
Ovo je zapravo parodija na Texa, jer s likom nema veze.

Slazem se ! BOlje da se Manara drzi podalje od Teksa ovde bas lici da je presao na drugu stranu po seksualnosti!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 19/01/2014 : 19:00:57  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ja ne mogu vjerovati da je Faraci toliko omražen. Čovjek je jedan od jačih ljudi u SBE. Napravio je Krvnu liniju, vrhunski one shot strip i najboljeg Chico specijalca (dobro, to i nije teško )itd. Meni ulijeva povjerenje pa ću lagano potrošiti 50 kn.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11857 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 19/01/2014 : 19:03:41  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Ja ne mogu vjerovati da je Faraci toliko omražen. Čovjek je jedan od jačih ljudi u SBE. Napravio je Krvnu liniju, vrhunski one shot strip i najboljeg Chico specijalca (dobro, to i nije teško )itd. Meni ulijeva povjerenje pa ću lagano potrošiti 50 kn.

Da! Faraci je napisao Nasledstvo za Cika koji je jedan od boljih Cikovih specijala!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18860 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 19/01/2014 : 19:33:38  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

quote:
Originally posted by tinton

Da! Faraci je napisao Nasledstvo za Cika koji je jedan od boljih Cikovih specijala!

odličan je nasljednik...istina...

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17008 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 19/01/2014 : 21:32:50  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ako dvije osobe ovdje napisu da Faraci ne valja, to nista ne znaci.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 19/01/2014 : 21:56:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ne znam, čitajući mi se učinilo kao općeprihvaćeno mišljenje.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 19/01/2014 : 22:03:28  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
ne znam kako vi, al meni je od Faracijevog LL (Ljudska lovina) pripala muka. DD mu je ludastvo, Brba je grozomoran. jedino normalno sto je uradio je Krvna linija. al ko voli nek navali , imace 330 strana srece i uzivanja
Go to Top of Page
Page: of 376 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.58 seconds. Snitz Forums 2000