forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bande dessinée
 Krcko
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 14

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 18/09/2007 : 18:04:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wiskey

Ljudi, moram vam nešto ispričati. Prije nekih dvadesetak godina, okupljalo se malo veće društvo u Gradcu preko ljeta. Pored ostaloga kako smo provodili vrijeme, igrali smo i asocijacija. Dakle, ekipa se podijeli na po dvoje i na zadane teme, pokušava se pogoditi o čemu se radi, a na osnovu toga što ti tvoj kompanjon smije reći samo imenicu. Jednom prilikom je moj kompanjon pogodio zadanu temu na moju prvu asocijaciju, a koja je glasila "inicijali". Kao iz topa je opalio: Marilyn Monroe. Svi su bili zaprepašteni, a mi vrlo ponosni. Iako smo još dugo igrali, nitko nije srušio naš rekord. Mislio sam da to i nije moguće, pogotovo što je prošlo već toliko godina, a društva odavno više nema. Međutim, prevazišao sam sam sebe. Naime, u ovom topicu spomenem riječ "govno", a čovjek se sam prepozna...

-Pa i to je ok.Jel govnu nešto fali(izuzev vitamina)!
-Normalno,nismo ni sumnjali da bi netko bio bolji u bilo čemu di sudjeluje takva veličina.Šteta što se nisi bavio nekakvom sportskom disciplinom.Bio bi to svjetski rekord.Zamisli da se sakupi 30 magaraca i ti,pa krene takmičenje u ritanju!-Kladio bih se da bi to 20 godina,minimalno,bio rekord.Prvi "rit" u okolici i šire!-

-Ajde
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 18/09/2007 : 19:04:59  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

Ti si luđak
ismija si me do suza

a južina dere li ga dere

da ga dere

Normalno, i kada ti smrdi treba biti duhovit, a ne prost, primitivan iili dveribad!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 19/09/2007 : 12:39:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ti si luđak
ismija si me do suza

a južina dere li ga dere

da ga dere

Normalno, i kada ti smrdi treba biti duhovit, a ne prost, primitivan iili dveribad!

-Joj,pa sve ti je to šala,oliti duhovitost.Eto,nisam ni ja shvatio tvoje "gegove",a ti si još gori od mene.Ne samo da nisi shvatio moj satirični način ispoljavanja primitivizma, još se i uvrijediš."Prosto ne mogu da verujem"!
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 19/09/2007 : 13:03:02  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message  Reply with Quote
Ja se uvrijedio??? Koliko znam, morž ili magarac može samo ugaziti u govno, ono ga ne može uvrijediti. Što se tiče onih "izlučevina", to nisam shvatio osobno, jer ja to ne mogu biti iz prostog razloga što bi onda s tobom bio u rodu. A to svakako nisam. Hajde konačno, iako pokazuješ nekim tekstovima da baš i nisi bistar, ostavi me se i radi svoja posla. Ti si ionako "većina" stripofila, pa međusobno (između sebe i sebe, da ti bude jasnije) nađi neku zanimanciju, a ne ovdje na forumu da ti se ljudi smiju.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 19/09/2007 : 13:56:58  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja se uvrijedio??? Koliko znam, morž ili magarac može samo ugaziti u govno, ono ga ne može uvrijediti. Što se tiče onih "izlučevina", to nisam shvatio osobno, jer ja to ne mogu biti iz prostog razloga što bi onda s tobom bio u rodu. A to svakako nisam. Hajde konačno, iako pokazuješ nekim tekstovima da baš i nisi bistar, ostavi me se i radi svoja posla. Ti si ionako "većina" stripofila, pa međusobno (između sebe i sebe, da ti bude jasnije) nađi neku zanimanciju, a ne ovdje na forumu da ti se ljudi smiju.

-Ajde,napokon si nešto suvislo sročio.Ljepo i konstruktivno si se ovdje odrazio.Čestitam.Bistar?Da sam bistar,nebih sa tobom ovako uljudno proćakulao.Nek se ljudi smiju,pa budale i postoje da im se ljudi smiju.Što je tu loše.?-(na sebe mislim,da me opet ne shvatiš krivo)
-Inače,redovito ću ti se javljat.Volim tvoje postove,a ne bih želio izgubit komunikaciju sa tobom.Nemoj to tražit od mene,bit ću očajan,nesretan,deprimiran i "devastiran"!-Dobro znaš da te od onog "kilograma pšenice" naprosto obožavam.Jednostavno te volim i zaljubljen sam u tebe!-Ne,zaista to nemoj od mene tražit.Ne želiš valjda da emotivno trpim,ne bih to mogao podnest,jer bi taj gubitak u mojoj duši i "telu" izazvao neizlječiv rascjep.Pa sam znaš da su simpatije uzajamne.Ne dozvoli da patim i ne traži prekid.Suicidan sam.Očarao si me i osvoio svojim gardom i tekstualnim izričajem,svojom jednostavnošću i logičnim trgovačko-ekonomskim zaključcima,svojom predanošću i objektivnošću.-Ti si moj ljepi "kilogram pšenice",a ja ću ti tepat i persirat,uvijek i u svakoj prigodi!-Znaš da teško uspostavljam kontakte,ali na prvi pogled,tvoj "brk" me očarao.Još kad si i progovorio,ispoljavajući nevjerojatnu dozu sigurnosti i intelekta......tvoja predavanja o stripovima,o životu,o moru i kamenju,o.....jedinstven si.Neponovljiv.-Ljepi moj "brko",pa ja imam "noćne polucije",kada ti ovdje nešto napišeš.Inspiracijo moja,jel ti sada jasno kako ja tebe doživljavam!?-Ne budi,nakon svega,tako sebičan i ne traži da se "skinem sa tebe".
-Kako uopće imaš srca,nakon svega,a prvi si mi se ponudio i osjetio potrebu da vagnemo i usporedimo "kilogram pšenice".Zašto da netko zarađuje na nama,kad je naše "klasje" tako ljepo,veliko i moćno!-Umjesto da zajedno čitamo i sakupljamo stripove,svejedno,meke ili tvrde(mada znam da ti voliš "tvrdokoričene"),ti se pitaš da li sam ja bistar?-Nisam,vidiš da nisam.Ne nanosi mi bol,"albumčiću" moj.-Volimo se,pa će bit i stripova i "pšenice".-Zauvijek tvoj-dveribad
Go to Top of Page

Antracit
Average Member

Croatia
509 Posts

Member since 09/08/2002

Posted - 19/09/2007 : 20:11:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Antracit a Private Message  Reply with Quote
Ljudi, ovo je topic o Krcku, ajte se prepucavat negdje drugdje !

Of all the things I've lost, I miss my mind the most
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 20/09/2007 : 16:57:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
ratko i mladene...idući post koji nema blage veze s krckom će bit karta za izbacivanje...imate mailove pa se tamo koljite...umjesto da budete pimjer mlađim forumašima vas dvoje ka dvi stare babe...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 20/09/2007 : 23:48:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Moze se nastaviti u stilu
,,slusaj ako nastavis da vrijedjas prvi nas susret ce biti takav da ce se samo cuti krckanje kostiju ,,.
Djeluje ubjedljivo a moderatori su nemocni,ovo se zove trazenje rupa u zakonu .
Rupe treba traziti pa makar i pravno.
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 20/09/2007 : 23:54:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Porter

Moze se nastaviti u stilu
,,slusaj ako nastavis da vrijedjas prvi nas susret ce biti takav da ce se samo cuti krckanje kostiju ,,.
Djeluje ubjedljivo a moderatori su nemocni,ovo se zove trazenje rupa u zakonu .
Rupe treba traziti pa makar i pravno.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 21/09/2007 : 09:01:25  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

ratko i mladene...idući post koji nema blage veze s krckom će bit karta za izbacivanje...imate mailove pa se tamo koljite...umjesto da budete pimjer mlađim forumašima vas dvoje ka dvi stare babe...

Ja sam sve svoje rekao. Svi postovi su još čitljivi, proanaliziraj malo i zaključi tko se uhvatio kao pijavica. Zar da pustim da me bilo tko neargumentirano proziva i vrijeđa. Npr. Žiga iznese svoj poredak prve četiri Stripoteke (tako se i zakuhalo) i ovaj kaže da je to OK, a za isti poredak mene optužuje da sam umišljen, itd itd. Ne želim nikakvu obranu od bilo koga, ali nemoj me u isti koš sa svakim.
Što se mene tiče, ja sam s tipom završio!

Edited by - wiskey on 21/09/2007 09:02:58
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 21/09/2007 : 16:15:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ne želim nikakvu obranu od bilo koga, ali nemoj me u isti koš sa svakim.
Što se mene tiče, ja sam s tipom završio!

nije to isti koš,niti ja koga protežiram...ali nije lipo gledat ni čitat kako se prepucavate...ti si završio s tipom?jesi vragasad kad ti on odgovori,opet mu nećeš ostat dužan,i tako unedogled...
uglavnom,ja sam svoje reka,na vama je...riješite to putem maila ili mobitela,ovdje više ne želim vidit prepucavanja...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 22/09/2007 : 14:07:48  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message  Reply with Quote
quote:
nije to isti koš,niti ja koga protežiram...ali nije lipo gledat ni čitat kako se prepucavate...ti si završio s tipom?jesi vragasad kad ti on odgovori,opet mu nećeš ostat dužan,i tako unedogled...
uglavnom,ja sam svoje reka,na vama je...riješite to putem maila ili mobitela,ovdje više ne želim vidit prepucavanja...

Žao mi je, ali nemaš pravo. Ja sam s tipom ZAVRŠIO!!!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 22/09/2007 : 16:42:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Žao mi je, ali nemaš pravo. Ja sam s tipom ZAVRŠIO!!!

-Meni je iskreno žao,ukoliko sam pokvario topic o Krcku.Ispričavam se onom tko ga je otvorio,te iskazujem veliko žaljenje zbog ovog "naprasitog" prekida "ljubavne idile".Tako je to u životu,uvijek netko u ljubavi "pati"!
-Skraćeno;--Gospodin (Viskić ili Pizdić,nebitno)"kilogram pšenice",nakačio se prvo u topicu o prodaji Libellus-ovih stripova(od tud mu i ovo "kilogram pšenice"),te nakon tog i u topicu o redosljedu Stripoteke(nadam se da si si nahranio ego)!-Svi ostali "slikoviti" zapisi su trenutak inspiracije i "neuzvraćenih" istospolnih simpatija!-Dovodit ostale u ovaj ljubavni "bilateralni" razgovor nije fer.
--Najbitnija je stvar da Krcko izlazi u integralnoj verziji,a da li su mu brkovi kraći ili svijetliji,nebitno!-Baš sam tužan!
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 22/09/2007 : 17:40:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
prećero si

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 22/09/2007 : 18:05:49  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
....odavno.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 23/09/2007 : 14:37:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Toninho

prećero si

-Moguće.Di,konkretno?
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 23/09/2007 : 14:39:25  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

....odavno.

Reci Kićo.Kada?
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 23/09/2007 : 18:05:30  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad
Reci Kićo.Kada?

U ovome topicu....
Brate, ne mogu vas čitat kako se častite.
Nit je smiješno,nit je korisno.
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 23/09/2007 : 19:25:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
bez obzira na moje shvaćanje života i ravnopravnosti u raspravama

ipak godine su godine
to pod a
a pod b
wiskey se kako tako pokušava odlipit od svega toga
al ti nemoš
jače je od tebe
aj probaj nije teško

il manje pive pit kraj računala

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 24/09/2007 : 10:02:52  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message  Reply with Quote
quote:

... ili je ovo bilo samo naklapanje!!!
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 24/09/2007 : 14:40:27  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message  Reply with Quote
Eto, wanderer, kako si neobjektivan. Ponovo pročitaj cijeli topic i zaključi tko "lagano posustaje radi nedostatka argumenata". Onaj komu je puna kapa i prekida jer smatra da nema smisla dalje ili onaj koji se non stop ponavlja i piše samo jedno te isto. Usput, drago mi je što si se nasmijao.
PS: Jesi li ulovio kojeg raka?
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 24/09/2007 : 19:45:10  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wanderer

ma wiskey care, ako dodjes na CRS u 11-om mjesec, imas pivu od mene

krivo pice nudis covjeku imenom wiskey
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 24/09/2007 : 19:46:06  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Toninho

bez obzira na moje shvaćanje života i ravnopravnosti u raspravama

ipak godine su godine
to pod a
a pod b
wiskey se kako tako pokušava odlipit od svega toga
al ti nemoš
jače je od tebe
aj probaj nije teško

il manje pive pit kraj računala

-Tonči,sve stoji i a i b!
-Godine poštujem,ali ih netko nije svjestan ili smatra da sa samim stažom može ili smije dijelit savjete i prosipat pamet.-Da je bila sugestija ili dobra namjera,poštivao bih to,ovako-sprdnja na preseravanje.
-Ovo drugo također,ali mi se nepiše više o tom.Inače,ne pijem nikada sam,niti kući,ni čaše,samo u dobrom društvu,sa dobrom ekipom.Živio!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17115 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 24/09/2007 : 23:25:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
svaka cast za veribeda
Go to Top of Page

sed1
Advanced Member

Germany
3437 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 25/09/2007 : 13:43:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit sed1's Homepage  Send sed1 a Private Message  Reply with Quote
i od mene!

www.bhfanaticos.com
Go to Top of Page
Page: of 14 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.55 seconds. Snitz Forums 2000