Author |
Topic |
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 18/09/2007 : 18:04:43
|
quote: Originally posted by wiskey
Ljudi, moram vam nešto ispričati. Prije nekih dvadesetak godina, okupljalo se malo veće društvo u Gradcu preko ljeta. Pored ostaloga kako smo provodili vrijeme, igrali smo i asocijacija. Dakle, ekipa se podijeli na po dvoje i na zadane teme, pokušava se pogoditi o čemu se radi, a na osnovu toga što ti tvoj kompanjon smije reći samo imenicu. Jednom prilikom je moj kompanjon pogodio zadanu temu na moju prvu asocijaciju, a koja je glasila "inicijali". Kao iz topa je opalio: Marilyn Monroe. Svi su bili zaprepašteni, a mi vrlo ponosni. Iako smo još dugo igrali, nitko nije srušio naš rekord. Mislio sam da to i nije moguće, pogotovo što je prošlo već toliko godina, a društva odavno više nema. Međutim, prevazišao sam sam sebe. Naime, u ovom topicu spomenem riječ "govno", a čovjek se sam prepozna...
-Pa i to je ok.Jel govnu nešto fali(izuzev vitamina)! -Normalno,nismo ni sumnjali da bi netko bio bolji u bilo čemu di sudjeluje takva veličina.Šteta što se nisi bavio nekakvom sportskom disciplinom.Bio bi to svjetski rekord.Zamisli da se sakupi 30 magaraca i ti,pa krene takmičenje u ritanju!-Kladio bih se da bi to 20 godina,minimalno,bio rekord.Prvi "rit" u okolici i šire!-
-Ajde |
|
|
wiskey
Senior Member
Croatia
1250 Posts
Member since 11/12/2006 |
Posted - 18/09/2007 : 19:04:59
|
quote: Originally posted by kico
Ti si luđak ismija si me do suza
a južina dere li ga dere
da ga dere
Normalno, i kada ti smrdi treba biti duhovit, a ne prost, primitivan iili dveribad! |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 19/09/2007 : 12:39:47
|
quote: Originally posted by kico
Ti si luđak ismija si me do suza
a južina dere li ga dere
da ga dere
Normalno, i kada ti smrdi treba biti duhovit, a ne prost, primitivan iili dveribad!
-Joj,pa sve ti je to šala,oliti duhovitost.Eto,nisam ni ja shvatio tvoje "gegove",a ti si još gori od mene.Ne samo da nisi shvatio moj satirični način ispoljavanja primitivizma, još se i uvrijediš."Prosto ne mogu da verujem"! |
|
|
wiskey
Senior Member
Croatia
1250 Posts
Posted - 19/09/2007 : 13:03:02
|
Ja se uvrijedio??? Koliko znam, morž ili magarac može samo ugaziti u govno, ono ga ne može uvrijediti. Što se tiče onih "izlučevina", to nisam shvatio osobno, jer ja to ne mogu biti iz prostog razloga što bi onda s tobom bio u rodu. A to svakako nisam. Hajde konačno, iako pokazuješ nekim tekstovima da baš i nisi bistar, ostavi me se i radi svoja posla. Ti si ionako "većina" stripofila, pa međusobno (između sebe i sebe, da ti bude jasnije) nađi neku zanimanciju, a ne ovdje na forumu da ti se ljudi smiju. |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 19/09/2007 : 13:56:58
|
Ja se uvrijedio??? Koliko znam, morž ili magarac može samo ugaziti u govno, ono ga ne može uvrijediti. Što se tiče onih "izlučevina", to nisam shvatio osobno, jer ja to ne mogu biti iz prostog razloga što bi onda s tobom bio u rodu. A to svakako nisam. Hajde konačno, iako pokazuješ nekim tekstovima da baš i nisi bistar, ostavi me se i radi svoja posla. Ti si ionako "većina" stripofila, pa međusobno (između sebe i sebe, da ti bude jasnije) nađi neku zanimanciju, a ne ovdje na forumu da ti se ljudi smiju.
-Ajde,napokon si nešto suvislo sročio.Ljepo i konstruktivno si se ovdje odrazio.Čestitam.Bistar?Da sam bistar,nebih sa tobom ovako uljudno proćakulao.Nek se ljudi smiju,pa budale i postoje da im se ljudi smiju.Što je tu loše.?-(na sebe mislim,da me opet ne shvatiš krivo) -Inače,redovito ću ti se javljat.Volim tvoje postove,a ne bih želio izgubit komunikaciju sa tobom.Nemoj to tražit od mene,bit ću očajan,nesretan,deprimiran i "devastiran"!-Dobro znaš da te od onog "kilograma pšenice" naprosto obožavam.Jednostavno te volim i zaljubljen sam u tebe!-Ne,zaista to nemoj od mene tražit.Ne želiš valjda da emotivno trpim,ne bih to mogao podnest,jer bi taj gubitak u mojoj duši i "telu" izazvao neizlječiv rascjep.Pa sam znaš da su simpatije uzajamne.Ne dozvoli da patim i ne traži prekid.Suicidan sam.Očarao si me i osvoio svojim gardom i tekstualnim izričajem,svojom jednostavnošću i logičnim trgovačko-ekonomskim zaključcima,svojom predanošću i objektivnošću.-Ti si moj ljepi "kilogram pšenice",a ja ću ti tepat i persirat,uvijek i u svakoj prigodi!-Znaš da teško uspostavljam kontakte,ali na prvi pogled,tvoj "brk" me očarao.Još kad si i progovorio,ispoljavajući nevjerojatnu dozu sigurnosti i intelekta......tvoja predavanja o stripovima,o životu,o moru i kamenju,o.....jedinstven si.Neponovljiv.-Ljepi moj "brko",pa ja imam "noćne polucije",kada ti ovdje nešto napišeš.Inspiracijo moja,jel ti sada jasno kako ja tebe doživljavam!?-Ne budi,nakon svega,tako sebičan i ne traži da se "skinem sa tebe". -Kako uopće imaš srca,nakon svega,a prvi si mi se ponudio i osjetio potrebu da vagnemo i usporedimo "kilogram pšenice".Zašto da netko zarađuje na nama,kad je naše "klasje" tako ljepo,veliko i moćno!-Umjesto da zajedno čitamo i sakupljamo stripove,svejedno,meke ili tvrde(mada znam da ti voliš "tvrdokoričene"),ti se pitaš da li sam ja bistar?-Nisam,vidiš da nisam.Ne nanosi mi bol,"albumčiću" moj.-Volimo se,pa će bit i stripova i "pšenice".-Zauvijek tvoj-dveribad |
|
|
Antracit
Average Member
Croatia
509 Posts
Member since 09/08/2002 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 20/09/2007 : 23:48:15
|
Moze se nastaviti u stilu ,,slusaj ako nastavis da vrijedjas prvi nas susret ce biti takav da ce se samo cuti krckanje kostiju ,,. Djeluje ubjedljivo a moderatori su nemocni,ovo se zove trazenje rupa u zakonu . Rupe treba traziti pa makar i pravno. |
|
|
DKoor
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 18/12/2006 |
Posted - 20/09/2007 : 23:54:13
|
quote: Originally posted by Porter
Moze se nastaviti u stilu ,,slusaj ako nastavis da vrijedjas prvi nas susret ce biti takav da ce se samo cuti krckanje kostiju ,,. Djeluje ubjedljivo a moderatori su nemocni,ovo se zove trazenje rupa u zakonu . Rupe treba traziti pa makar i pravno.
|
Moje aukcije u prodaji |
|
|
wiskey
Senior Member
Croatia
1250 Posts
Posted - 21/09/2007 : 09:01:25
|
quote: Originally posted by globinjo
ratko i mladene...idući post koji nema blage veze s krckom će bit karta za izbacivanje...imate mailove pa se tamo koljite...umjesto da budete pimjer mlađim forumašima vas dvoje ka dvi stare babe...
Ja sam sve svoje rekao. Svi postovi su još čitljivi, proanaliziraj malo i zaključi tko se uhvatio kao pijavica. Zar da pustim da me bilo tko neargumentirano proziva i vrijeđa. Npr. Žiga iznese svoj poredak prve četiri Stripoteke (tako se i zakuhalo) i ovaj kaže da je to OK, a za isti poredak mene optužuje da sam umišljen, itd itd. Ne želim nikakvu obranu od bilo koga, ali nemoj me u isti koš sa svakim. Što se mene tiče, ja sam s tipom završio! |
Edited by - wiskey on 21/09/2007 09:02:58 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 21/09/2007 : 16:15:53
|
quote: Originally posted by wiskey Ne želim nikakvu obranu od bilo koga, ali nemoj me u isti koš sa svakim. Što se mene tiče, ja sam s tipom završio!
nije to isti koš,niti ja koga protežiram...ali nije lipo gledat ni čitat kako se prepucavate...ti si završio s tipom?jesi vragasad kad ti on odgovori,opet mu nećeš ostat dužan,i tako unedogled... uglavnom,ja sam svoje reka,na vama je...riješite to putem maila ili mobitela,ovdje više ne želim vidit prepucavanja... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
wiskey
Senior Member
Croatia
1250 Posts
Posted - 22/09/2007 : 14:07:48
|
quote: Originally posted by globinjo nije to isti koš,niti ja koga protežiram...ali nije lipo gledat ni čitat kako se prepucavate...ti si završio s tipom?jesi vragasad kad ti on odgovori,opet mu nećeš ostat dužan,i tako unedogled... uglavnom,ja sam svoje reka,na vama je...riješite to putem maila ili mobitela,ovdje više ne želim vidit prepucavanja...
Žao mi je, ali nemaš pravo. Ja sam s tipom ZAVRŠIO!!! |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 22/09/2007 : 16:42:14
|
quote: Originally posted by globinjo nije to isti koš,niti ja koga protežiram...ali nije lipo gledat ni čitat kako se prepucavate...ti si završio s tipom?jesi vragasad kad ti on odgovori,opet mu nećeš ostat dužan,i tako unedogled... uglavnom,ja sam svoje reka,na vama je...riješite to putem maila ili mobitela,ovdje više ne želim vidit prepucavanja...
Žao mi je, ali nemaš pravo. Ja sam s tipom ZAVRŠIO!!!
-Meni je iskreno žao,ukoliko sam pokvario topic o Krcku.Ispričavam se onom tko ga je otvorio,te iskazujem veliko žaljenje zbog ovog "naprasitog" prekida "ljubavne idile".Tako je to u životu,uvijek netko u ljubavi "pati"! -Skraćeno;--Gospodin (Viskić ili Pizdić,nebitno)"kilogram pšenice",nakačio se prvo u topicu o prodaji Libellus-ovih stripova(od tud mu i ovo "kilogram pšenice"),te nakon tog i u topicu o redosljedu Stripoteke(nadam se da si si nahranio ego)!-Svi ostali "slikoviti" zapisi su trenutak inspiracije i "neuzvraćenih" istospolnih simpatija!-Dovodit ostale u ovaj ljubavni "bilateralni" razgovor nije fer. --Najbitnija je stvar da Krcko izlazi u integralnoj verziji,a da li su mu brkovi kraći ili svijetliji,nebitno!-Baš sam tužan! |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 23/09/2007 : 18:05:30
|
quote: Originally posted by dveribad Reci Kićo.Kada?
U ovome topicu.... Brate, ne mogu vas čitat kako se častite. Nit je smiješno,nit je korisno.
|
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 23/09/2007 : 19:25:10
|
bez obzira na moje shvaćanje života i ravnopravnosti u raspravama
ipak godine su godine to pod a a pod b wiskey se kako tako pokušava odlipit od svega toga al ti nemoš jače je od tebe aj probaj nije teško
il manje pive pit kraj računala
|
kad ce mirko i Slavko od prvog broja |
|
|
wiskey
Senior Member
Croatia
1250 Posts
Posted - 24/09/2007 : 10:02:52
|
quote: Originally posted by globinjo
ratko i mladene...idući post koji nema blage veze s krckom će bit karta za izbacivanje...imate mailove pa se tamo koljite...umjesto da budete pimjer mlađim forumašima vas dvoje ka dvi stare babe...
... ili je ovo bilo samo naklapanje!!! |
|
|
wiskey
Senior Member
Croatia
1250 Posts
Posted - 24/09/2007 : 14:40:27
|
Eto, wanderer, kako si neobjektivan. Ponovo pročitaj cijeli topic i zaključi tko "lagano posustaje radi nedostatka argumenata". Onaj komu je puna kapa i prekida jer smatra da nema smisla dalje ili onaj koji se non stop ponavlja i piše samo jedno te isto. Usput, drago mi je što si se nasmijao. PS: Jesi li ulovio kojeg raka? |
|
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 24/09/2007 : 19:45:10
|
quote: Originally posted by wanderer
ma wiskey care, ako dodjes na CRS u 11-om mjesec, imas pivu od mene
krivo pice nudis covjeku imenom wiskey |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 24/09/2007 : 19:46:06
|
quote: Originally posted by Toninho
bez obzira na moje shvaćanje života i ravnopravnosti u raspravama
ipak godine su godine to pod a a pod b wiskey se kako tako pokušava odlipit od svega toga al ti nemoš jače je od tebe aj probaj nije teško
il manje pive pit kraj računala
-Tonči,sve stoji i a i b! -Godine poštujem,ali ih netko nije svjestan ili smatra da sa samim stažom može ili smije dijelit savjete i prosipat pamet.-Da je bila sugestija ili dobra namjera,poštivao bih to,ovako-sprdnja na preseravanje. -Ovo drugo također,ali mi se nepiše više o tom.Inače,ne pijem nikada sam,niti kući,ni čaše,samo u dobrom društvu,sa dobrom ekipom.Živio! |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17115 Posts
Member since 25/10/2001 |
|
sed1
Advanced Member
Germany
3437 Posts