Author |
Topic |
Tally
Average Member
Croatia
744 Posts
Member since 13/01/2003 |
Posted - 06/09/2007 : 16:10:01
|
Na kioscima je i novi USX broj za mjesec rujan! USX je najdugovječniji Marvelov serijal koji izlazi na ovim prostorima.
Ukratko... Petera je obuzeo simbiot. Isprva je opijen svojim novim moćima koje ga čine nepobjedivim borcem protiv zločina. No ubrzo odijelo otkriva Peterovu mračniju stranu. Uspije se osloboditi utjecaja odijela, no je li to dovoljno? A u X-Menima: Iako poražen Magneto obavještava X-Mene da su ipak zakasnili – već je destabilizirao jezgru nuklearnog reaktora na Floridi koja će uskoro uništiti istočnu obalu SAD! Čudesna djevojka priziva silu Feniksa kako bi suzbila nuklearnu eksploziju...
|
Tally
|
Edited by - Tally on 10/11/2007 22:27:27
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 08/09/2007 : 15:16:05
|
quote: Originally posted by Tally
Na kioscima je i novi USX broj za mjesec rujan!
Nije točno! Nema ga! Požuruješ sa datumom,kao i uvijek.... Velika je razlika između izaći će i izašlo je.
|
|
|
bookglobe
New Member
296 Posts
Member since 06/06/2007 |
Posted - 08/09/2007 : 19:29:59
|
quote: Originally posted by kico
Nije točno! Nema ga! Požuruješ sa datumom,kao i uvijek.... Velika je razlika između izaći će i izašlo je.
O čemu ti pričaš? Uredno sam ga vidio na kiosku u petak oko 10:30 u svom kvartu? |
|
|
altair
Average Member
Croatia
575 Posts
Member since 19/09/2005 |
|
Malicius
Senior Member
Germany
2380 Posts
Member since 21/09/2004 |
Posted - 09/09/2007 : 00:37:03
|
tamna strana sile u tebi jaka je, moj mladi padawane dosao na kioske danas ili sutra, svejedno je |
"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."
The Duke |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26836 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 09/09/2007 : 07:55:18
|
quote: Originally posted by bookglobe
O čemu ti pričaš? Uredno sam ga vidio na kiosku u petak oko 10:30 u svom kvartu?
možda tvoj kvart nije i Kićin kvart? |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
bookglobe
New Member
296 Posts
Posted - 09/09/2007 : 10:54:41
|
quote: Originally posted by jaki
quote: Originally posted by bookglobe
O čemu ti pričaš? Uredno sam ga vidio na kiosku u petak oko 10:30 u svom kvartu?
možda tvoj kvart nije i Kićin kvart?
Ne znam koji mu je kvart, ali što mi toliko nagazi urednika uskličnicima i boldanjem kad pojma nema o čemu priča? |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Posted - 09/09/2007 : 12:49:51
|
Dragi moji urednici i drugi branitelji istih tih urednika, obišao sam sve kioske u "mom kvartu",a moj kvart je dužine otprilike 12 kilometara sa više desetaka kioska,bilo privatnih bilo ovih drugih,na prostanoj rivijeri i nema nema nema nema . NEMA!
|
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26836 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
bookglobe
New Member
296 Posts
Posted - 09/09/2007 : 17:35:31
|
Dragi moji urednici i drugi branitelji istih tih urednika, obišao sam sve kioske u "mom kvartu",a moj kvart je dužine otprilike 12 kilometara sa više desetaka kioska,bilo privatnih bilo ovih drugih,na prostanoj rivijeri i nema nema nema nema . NEMA!
Pisanje velikim slovima u Internet bontonu tumaci se kao urlikanje ili deranje. Nadam se da se ti to ne deres na mene?
Sto u tvom kvartu USX nema na kisocima apsolutno nikakve veze nema s cinjenicom da je izasao. Mozda ti je kvart rupa, pa ga tamo ne distribuiraju, otkud ja znam? A koliko se ja sjecam tvog posta ti si, prilicno zestoko, osinuo covjeka koji je dao tocnu informaciju. Za razliku od tebe...
Ispravljas druge, a kada se ispostavi (s vise strana, a ne samo iz "mog kvarta") da nisi upravu pribjegavas dernjavi. Mislim cemu to? |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Posted - 10/09/2007 : 00:15:50
|
quote: Originally posted by bookglobe Pisanje velikim slovima u Internet bontonu tumaci se kao urlikanje ili deranje. Nadam se da se ti to ne deres na mene?
Sto u tvom kvartu USX nema na kisocima apsolutno nikakve veze nema s cinjenicom da je izasao. Mozda ti je kvart rupa, pa ga tamo ne distribuiraju, otkud ja znam? A koliko se ja sjecam tvog posta ti si, prilicno zestoko, osinuo covjeka koji je dao tocnu informaciju. Za razliku od tebe...
Ispravljas druge, a kada se ispostavi (s vise strana, a ne samo iz "mog kvarta") da nisi upravu pribjegavas dernjavi. Mislim cemu to?
Dernjava? Ni najmanje potrebe za to nemam. Što time postižem? Apsolutno ništa. Strip neću naći na kiosku dernjavom na urednika izdanja. Moj post je napisan kao kritika oko datuma izlaska. Nije mi uopće bitno kada će strip izaći,već mi je važno da izađe. Kao kupac ovog izdanja,želim ga imati što prije, pa iznerviran traženjem na kioscima,naletio sam na urednikov post predstavljanja. Uočio sam datum,koji po meni nije točan,ali vi tvrdite da jest. Dakle,dolazimo do znanja da na nekim kioscima ima,na nekima nema. Što i nije ništa čudno. Kupit ću ga sutra,bez dernjave,bez prigovaranja.Molim novog Spidermana,hvala lijepo,molim.Jednostavno. I ne živim u "rupi".Makarska Rivijera nikad rupa nije bila. Živim samo malo dalje od kvartovskog kioska,očito.
|
|
|
mifugo
Senior Member
1007 Posts
Member since 28/05/2005 |
Posted - 14/09/2007 : 03:48:16
|
ma, kićo, spidermana je često i u zagrebu problem nać... ja ga kupujem u mc-u najčešće jer ga na kioscima vidim 2 puta godišnje možda (a muka mi pitat jel imate? pa onda tete na kiosku nemaju pojma, pa šta, pa di), a i u mc-u sad nema zadnja 2 broja, čini mi se... |
|
|
Tally
Average Member
Croatia
744 Posts
Posted - 10/11/2007 : 22:40:37
|
Ukratko... pojavio se i novi USX, broj 38. Od danas na svim kioscima Tiska i Distri-pressa. Fotke na našim web stranicama. |
Tally
|
|
|
Man_of_Steel
Advanced Member
Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 11/11/2007 : 12:49:09
|
Ukratko... pojavio se i novi USX, broj 38. Od danas na svim kioscima Tiska i Distri-pressa. Fotke na našim web stranicama.
Lepo! Ja danas uzeo 36 broj sa trafike. Jbg. Malo kaska ali ipak stize redovno. Sta cemo vise. Nego ima li planova o izvozu novih izdanja (Ultimates/F4 i ostalo). To bi bilo ludo... |
Whenever You need hard center, I will be there... |
|
|
Tally
Average Member
Croatia
744 Posts
Posted - 08/08/2008 : 17:54:11
|
Izašao je novi USX broj za mjesec kolovoz! U ovom broju Ultimate Spider-Man serijala agentica S.H.E.I.L.D.-a Carter daje službeni zapisnik i objašnjava što se dogodilo kada je Spidey spasio Hammera od Dr. Ocka, te kako su iz neznanja pustili Sandmana iz zatvora. A u Ultimate X-Men serijalu pratimo što se događa u Ratnoj sobi Bijele kuće, a Profesor X opet šalje X-Mene po novu mutanticu. Flip sistem. Ovaj broj ima fantastične naslovnice te čak 8 stranica više, a još uvijek je samo 19,90 kuna! Požurite na najbliži kiosk po svoj primjerak!
|
Tally
|
|
|
Vorador
Senior Member
Croatia
1584 Posts
Member since 29/09/2004 |
Posted - 09/08/2008 : 19:28:56
|
Ovo mi je možda i najbolji Ultimate Spider-Man. Baš onakav kakav bi ,po meni trebao biti, a ne teen sapunica kao u dosadašnjim nastavcima.Pitanje: Da li na početku stripa Ultimate Sipder-Man treba stajati "Prije dva mjeseca..." umjesto "Dva mjeseca kasnije..." jer mi to baš i nema nekog smisla ili ja nešto krivo kopčam? Vidim da se na kraju navodi Ultimate Six; da li će ići u sklopu Ultimate Spider-Mana kao što je išao Ultimate War u sklopu X-Mana? I na kraju; budući da se u nekim od prethodnih nastavaka referenciraju događaji koji se uopće nisu događali u sklopu serijala nego, mislim u Ultimate Marvel Team-Upu (prvi susret Spider-Mana i Wolverina - što se navodi u USX Blockbusteru i pojavljivanje Lizarda što se navodi na kraju USA priče o Venomu) da li ima šanse da se ti brojevi Team-Upa objave? Kad već SMG postaje Marvelov magazin to bi se možda moglo tamo ugurati. |
|
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
Posted - 09/08/2008 : 20:48:38
|
Izašao je novi USX broj za mjesec kolovoz! U ovom broju Ultimate Spider-Man serijala agentica S.H.E.I.L.D.-a Carter daje službeni zapisnik i objašnjava što se dogodilo kada je Spidey spasio Hammera od Dr. Ocka, te kako su iz neznanja pustili Sandmana iz zatvora. A u Ultimate X-Men serijalu pratimo što se događa u Ratnoj sobi Bijele kuće, a Profesor X opet šalje X-Mene po novu mutanticu. Flip sistem. Ovaj broj ima fantastične naslovnice te čak 8 stranica više, a još uvijek je samo 19,90 kuna! Požurite na najbliži kiosk po svoj primjerak!
Nego Tally, htio sam to vec davno pitati ali nikako da se sjetim...hocete li objaviti Ultimate annuale? |
http://matanovogumno.blogspot.com |
Edited by - Mali_Mate on 09/08/2008 20:49:40 |
|
|
zveles
Advanced Member
Croatia
3995 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 10/08/2008 : 01:06:58
|
quote: Originally posted by Vorador
Pitanje: Da li na početku stripa Ultimate Sipder-Man treba stajati "Prije dva mjeseca..." umjesto "Dva mjeseca kasnije..." jer mi to baš i nema nekog smisla ili ja nešto krivo kopčam?
u pravu si, ja sam zaj**o! trebalo je stajati "prije dva mjeseca". sorry. vise sam se koncentrirao na dijaloge i bendisove opise, tako da mi je ova opisna i "nevazna" recenica na pocetku pobjegla. |
|
|
Road_warrior
New Member
Serbia
158 Posts
Member since 21/04/2008 |
Posted - 11/08/2008 : 08:15:28
|
Nisam hteo da otvaram poseban topik pa cu ovde postaviti pitanje (nadam se da ne smeta). Da li mi moze neko dati informaciju koja su sve izdanja izlazila sa kolekcionarskim naslovnicama i sa koliko naslovnica su izasla,secam se da je obrada filma Spiderman 2 izasla sa 3 naslovnice, a ako se ne varam izaslo je jos nesto... |
My life fades the vision dims. All that remains are memories. I remember a time of chaos ruined dreams this wasted land. But most of all, I remember the Road Warrior the man we called Max. |
|
|
Tally
Average Member
Croatia
744 Posts
Posted - 11/08/2008 : 10:01:09
|
Mogu ja? Znam ja! Pa ipak sam ih ja i slagao...
U LMI COMICS-u: SM2 - ima 3 naslovnice, te AXM1 - ima takodjer 3 naslovnice. AXM ti je kratica za Astonishing X-Men serijal.
|
Tally
|
|
|
Malicius
Senior Member
Germany
2380 Posts
Member since 21/09/2004 |
Posted - 11/08/2008 : 10:16:15
|
a usput mozes i najaviti da je na kioscima novi broj Marvel Avantura |
"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."
The Duke |
|
|
Road_warrior
New Member
Serbia
158 Posts
Member since 21/04/2008 |
Posted - 11/08/2008 : 10:32:11
|
Tally,hvala za info... |
My life fades the vision dims. All that remains are memories. I remember a time of chaos ruined dreams this wasted land. But most of all, I remember the Road Warrior the man we called Max. |
|
|
IGMAN2
Senior Member
2426 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 11/08/2008 : 21:58:07
|
quote: Originally posted by zveles
Pitanje: Da li na početku stripa Ultimate Sipder-Man treba stajati "Prije dva mjeseca..." umjesto "Dva mjeseca kasnije..." jer mi to baš i nema nekog smisla ili ja nešto krivo kopčam?
u pravu si, ja sam zaj**o! trebalo je stajati "prije dva mjeseca". sorry. vise sam se koncentrirao na dijaloge i bendisove opise, tako da mi je ova opisna i "nevazna" recenica na pocetku pobjegla.
Ili je ipak -Dva mjeseca kasnije... u odnosu na događaje opisane u predgovoru...ili na događaje u samom ovom stripu, kojih se agentica Carter prisjeća
Usput,Odlično je i meni sjeo ovaj Spider (Najžešći Sandman ikad do sad!) a i X-men je vrlo dobar! Prošli X-men mi je jedan od najboljih X-mena koje sam čitao. Tekst minimalistički,taman koliko treba, al radnja ubija. Doslovce. Ponekad je stvarno zajebano biti mutant. -'Finish your bear.' - SNIKT!
Tally i ekipa, još malo i 50-ti broj! Moj naklon i čestitke! A nikad se ne bi kladio da ću vidjeti i 10-ti broj Ponekad volim kad nisam u pravu. |
|
|
Vorador
Senior Member
Croatia
1584 Posts
Member since 29/09/2004 |
Posted - 12/08/2008 : 00:06:22
|
quote: Originally posted by IGMAN2
quote: Originally posted by zveles
u pravu si, ja sam zaj**o! trebalo je stajati "prije dva mjeseca". sorry. vise sam se koncentrirao na dijaloge i bendisove opise, tako da mi je ova opisna i "nevazna" recenica na pocetku pobjegla.
Ili je ipak -Dva mjeseca kasnije... u odnosu na događaje opisane u predgovoru...ili na događaje u samom ovom stripu, kojih se agentica Carter prisjeća
Usput,Odlično je i meni sjeo ovaj Spider (Najžešći Sandman ikad do sad!) a i X-men je vrlo dobar! Prošli X-men mi je jedan od najboljih X-mena koje sam čitao. Tekst minimalistički,taman koliko treba, al radnja ubija. Doslovce. Ponekad je stvarno zajebano biti mutant. -'Finish your bear.' - SNIKT!
Tally i ekipa, još malo i 50-ti broj! Moj naklon i čestitke! A nikad se ne bi kladio da ću vidjeti i 10-ti broj Ponekad volim kad nisam u pravu.
Ako je dva mjeseca kasnije u odnosu na događaje iz predgovora to mi je skroz bezveze i besmisleno( a i čini mi se da je predgovor pisan posebno za hrv. izdanje). Agentica Carter se prisjeća događaja od pred jednog dana a ne od pred dva mjeseca...dakle neposredno nakon onog okršaja Spidera, Octopusa i Kravena a po nekoj logici to je bilo "Prije dva mjeseca" |
|
|
zveles
Advanced Member
Croatia
3995 Posts
Member since 28/03/2003 |
|
IGMAN2
Senior Member
2426 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 12/08/2008 : 12:54:41
|
Ako je dva mjeseca kasnije u odnosu na događaje iz predgovora to mi je skroz bezveze i besmisleno( a i čini mi se da je predgovor pisan posebno za hrv. izdanje). Agentica Carter se prisjeća događaja od pred jednog dana a ne od pred dva mjeseca...dakle neposredno nakon onog okršaja Spidera, Octopusa i Kravena a po nekoj logici to je bilo "Prije dva mjeseca" [/quote]
Yup! Logika ti štima, stari,u pravu si Cijeli strip je stavljen 2 mjeseca u prošlost Dakle- 'Prije dva mjeseca' , |
|
|
Topic |
|