forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Mice Templar
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

jaki
Advanced Member

Croatia
26951 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 06/09/2007 : 17:13:07  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Posli "slatkog"Mice Guarda dolazi nam "mračni"Mice Templar:
http://www.comicbookresources.com/news/newsitem.cgi?id=11757

Ja sam fetišist papira!

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 06/09/2007 : 17:25:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
Sviđa mi se što su radili debeljucu od 50ak strana za prvi broj. Rispekt.
Go to Top of Page

Mailman
Senior Member

Croatia
1690 Posts

Member since 26/12/2001

Posted - 06/09/2007 : 18:08:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Mailman a Private Message  Reply with Quote
Navodno je Mouse Guard: Winter 1152 ipa bolji.

How do you know that my dimwitted inexperience isn't merely a subtle form of manipulation, used to lower people's expectations, thereby enhancing my ability to effectively manuever within any given situation?
Go to Top of Page

bookglobe
New Member

296 Posts

Member since 06/06/2007

Posted - 06/09/2007 : 19:28:48  Show Profile Show Extended Profile  Send bookglobe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mailman

Navodno je Mouse Guard: Winter 1152 ipa bolji.

Mouse Guard je sigurno jedan od najboljih stripova u posljednjih 10 godina uopće. Prava je šteta što je prošao prilično nezapaženo među stripašima (male naklade, klimava distribucija, neobičan format), ali skontale su ga glavonje. Otkupio ga Random House (mjesec dana prije nego sam bidao za prava) i sad čeka da neko nasjedne s filmom pa da zarade šlepere para. Velika šteta jer je MG definitivno Bone za novo desetljeće (ajde neću pretjerati za stoljeće).
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 06/09/2007 : 20:14:00  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
uhhh... Bone za novo desetljetje???
teshko.
nazalost MG sem superiornijeg crteza nema sa chim da se poredi sa Boneom.
konfuzna pricha, loshe/slichno definisani likovi(toliko da nisi siguran koji je koji), loshe vodjenje radnje(najizrazenije u zadnje dve sveske gde ja pojma nisam imao shta se deshava)...
jasno, mogao sam sebe okriviti da ne chitam pazljivo strip te kad se lepo zasedne i pogleda natenane - sve je jasno kao dan ali ako mi treba tri minuta po tabli da skontam shta je autor hteo da kaze - onda to ne radi svoj posao kako treba.
ja sam bidao neposredno pred izlazak chetvrte(ili beshe tretje?) sveske ali se sretjom sve razvuklo toliko da sam po sledetjim brojevima skontao da to bash i nije toliko dobro koliko mi se uchinilo u startu.
bitje da je i petersen bio iznenadjen odlichnim prijemom pa je presija uchinila svoje.
inache, MG je proshao odlichno medju stripadzijama. svaki broj ima barem dva reprinta i teshko da je se moglo postitji vishe buzza negoli shto je to ovde uchinjeno. samo na konto MGa Archaia je od minornog indy izdavacha prerastao u ozbiljnijeg igracha na USA strip sceni... videtjemo dokle tje to trajati obzirom da mislim da su malo precenili svoje mogutjnosti sa GOMILOM novih (i da dodam neobetjavajutjih)naslova i serijala planiranim u poprilichno kratkom periodu.

nego, kad smo vetj kod majstorije od Bonea - jel se planiraju mozda Rose i stupid stupid rat tales spin offi za objaviti?

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Go to Top of Page

bookglobe
New Member

296 Posts

Member since 06/06/2007

Posted - 06/09/2007 : 21:51:16  Show Profile Show Extended Profile  Send bookglobe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BlekenDekara

uhhh... Bone za novo desetljetje???
teshko.
nazalost MG sem superiornijeg crteza nema sa chim da se poredi sa Boneom.
konfuzna pricha, loshe/slichno definisani likovi(toliko da nisi siguran koji je koji), loshe vodjenje radnje(najizrazenije u zadnje dve sveske gde ja pojma nisam imao shta se deshava)...
jasno, mogao sam sebe okriviti da ne chitam pazljivo strip te kad se lepo zasedne i pogleda natenane - sve je jasno kao dan ali ako mi treba tri minuta po tabli da skontam shta je autor hteo da kaze - onda to ne radi svoj posao kako treba.
ja sam bidao neposredno pred izlazak chetvrte(ili beshe tretje?) sveske ali se sretjom sve razvuklo toliko da sam po sledetjim brojevima skontao da to bash i nije toliko dobro koliko mi se uchinilo u startu.
bitje da je i petersen bio iznenadjen odlichnim prijemom pa je presija uchinila svoje.
inache, MG je proshao odlichno medju stripadzijama. svaki broj ima barem dva reprinta i teshko da je se moglo postitji vishe buzza negoli shto je to ovde uchinjeno. samo na konto MGa Archaia je od minornog indy izdavacha prerastao u ozbiljnijeg igracha na USA strip sceni... videtjemo dokle tje to trajati obzirom da mislim da su malo precenili svoje mogutjnosti sa GOMILOM novih (i da dodam neobetjavajutjih)naslova i serijala planiranim u poprilichno kratkom periodu.

nego, kad smo vetj kod majstorije od Bonea - jel se planiraju mozda Rose i stupid stupid rat tales spin offi za objaviti?

Nisam imao sličnih problema kod čitanja. Dapače, smetalo me što nije malo zakomplicirao priču. Rijetka prilika kad mi se nije žurilo s listanjem stranica da se što prije riješim obaveze.

Buzza je bilo, ali ponestalo daha (uostalom i epizoda) prije nego li je postignut Bone momentum.

Heeh, Archaiai je uz MG valjda katkad malo pripomogla i koja gola Artesina sisa. :=) Inače, meni posve nezanimljiva izdavačka kuća.

Mislim da nista vise od Bone. Dugo je trajalo. Istrošio sam se. Sad sam u razgovorima s nekim drugim stvarno sjajnim ljudima i autorima. Malo otkačene stvari, ali garant će se na području ex-Yu prodati brat-bratu 12 komada.
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 06/09/2007 : 22:12:57  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
poprilichno sam siguran da sam ja jedan od tih 12 otkachenjaka:))

zivo me interesuje shta je u pripremi(pliz neka bude Boneyard:) i svakako se radujem chika Baggeu ako su istinite tvrdnje da tje ga BG raditi...

natrag na temu - nije chudo da su autori odluchili da prvi broj proshire na 50 strana.
u prvih 25 nema NISHTA interesantno.
retko koji strip ne uspem da izguram do kraja kad krenem sa chitanjem ali izgleda da tje ovo biti jedan od takvih...

Go to Top of Page

bookglobe
New Member

296 Posts

Member since 06/06/2007

Posted - 06/09/2007 : 22:19:55  Show Profile Show Extended Profile  Send bookglobe a Private Message  Reply with Quote
quote:

poprilichno sam siguran da sam ja jedan od tih 12 otkachenjaka:))

zivo me interesuje shta je u pripremi(pliz neka bude Boneyard:) i svakako se radujem chika Baggeu ako su istinite tvrdnje da tje ga BG raditi...

natrag na temu - nije chudo da su autori odluchili da prvi broj proshire na 50 strana.
u prvih 25 nema NISHTA interesantno.
retko koji strip ne uspem da izguram do kraja kad krenem sa chitanjem ali izgleda da tje ovo biti jedan od takvih...

Buddy Does Seattle je preveden već jedno 3 mjeseca, ali nikako da odvojim vremena da pročitam kako to sada izgleda. Mislio sam ovo ljeto ću, ali zatrpale me druge stvari. Boneyard ne znam... Nije me puk'o... Probat ću još jednom pročitati. Spremam nešto luđe, ali moram čuvat info za SMG! Tko bi ga inače čitao da ne ubacim ponekad neku svinjariju?
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 06/09/2007 : 22:34:51  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
ludje?
hmmm... kolor mi interestid.
Hate! je odlichan primer ludog stripa ako se naravno sa prevodom ne uskrati originalnog shmeka tako da svaka chast na izboru. shodno tome ne sumnjam da tje u tih pomenutim novim projektima biti josh poneki biserchitj...

Meni lichno Boneyard JAKO drag i kvalitetan strip... humor, sexepil, izgradjeni likovi, simpatichna premisa, donekle shlampav crtez ali ima svoje drazi... bash tip stripa kakvog volim... shteta shto je Veliko N iz NBMa alava drkadzija(pardon maj french) inache bi to dosad bilo uveliko na domatjem trzishtu...
hvala na odgovorima.

Go to Top of Page

bookglobe
New Member

296 Posts

Member since 06/06/2007

Posted - 06/09/2007 : 23:34:17  Show Profile Show Extended Profile  Send bookglobe a Private Message  Reply with Quote
quote:

ludje?
hmmm... kolor mi interestid.
Hate! je odlichan primer ludog stripa ako se naravno sa prevodom ne uskrati originalnog shmeka tako da svaka chast na izboru. shodno tome ne sumnjam da tje u tih pomenutim novim projektima biti josh poneki biserchitj...

Meni lichno Boneyard JAKO drag i kvalitetan strip... humor, sexepil, izgradjeni likovi, simpatichna premisa, donekle shlampav crtez ali ima svoje drazi... bash tip stripa kakvog volim... shteta shto je Veliko N iz NBMa alava drkadzija(pardon maj french) inache bi to dosad bilo uveliko na domatjem trzishtu...
hvala na odgovorima.

Ne kažem, ali mene više, onako, vuku stvari kao Whiteout, Hawaiian Dick, Rex Mundi ili Astronauts in Trouble. Ne kažem da nema slabosti, ali koncepti su jaki. Ipak, ništa od ovoga još nisam odlučio.
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 07/09/2007 : 01:49:35  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
Whiteout sa najavljenim filmom se chini kao sigurica i neshto shto bi vredelo videti u domatjoj izvedbi...
queen and country mi je puno bolji ruccka, no jasne su mi prednosti zakljuchene mini serije...
sretjno u svakom sluchaju.

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000