Author |
Topic  |
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 06/06/2009 : 10:13:56
|
JMS kao po običaju užasno sporo razvija radnju, ali to radi veoma zabavno. Nadam se da će ovde uspeti da završi priču kako valja, a ne kao na Supreme power... i Spajdiju, kad smo već kod toga. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 06/06/2009 : 11:06:02
|
na spajdiju nikad nije ni valjao:)ppp a ovog novog Tora probah prvih par brojeva i kad sam skontao da mu je trebalo tri broja da digne onaj chardak ni na nebu ni na zemlji odustao... jel ova 600tka nastavak ili moze da se chita i nezavisno od prethodnih brojeva? |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 06/06/2009 : 11:40:29
|
Mož' da probaš je čitaš neovisno, ali je porpilično nastavak.
A na Spajdiju je bio odličan na totemističkoj sagi, taj nivo humora, character moments i genijalnih detalja Slott i drugari mogu samo da sanjaju. Samo je malo kuburio sa zapletima. Posle je sve otišlo bestraga, naravno. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 06/06/2009 : 11:51:03
|
Slot i drugari u startu odlichni, na sredini se pogubili i sad su totalno OK. JMS mi tokom celog runa bio... podnoshljiv. chitam redovno(i uglavnom odma po daunloadu) i uz sve krosovere, ispade i pizdarije - perfektno shtivo za uz klopu. a sad da poskidam tog Thora ispochetka pa da probamo... samo da skontam kako ovde ide numeracija... taj Marvel je stvarno glavobolja za ispratiti po redu... |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 06/06/2009 : 11:52:37
|
posle V3 #12 ide V1#600, jel tako? grooooannnn... |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 06/06/2009 : 12:17:00
|
Yup. |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27433 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 06/06/2009 : 15:59:44
|
Ali je to ništa tako lepo ispripovedano... ;)
Plus, kad se bolje zagleda, desila se gomila stvari, samo je pripovedanje takvo da izgleda da nije. |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27433 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 06/06/2009 : 16:55:26
|
vidi,to nije problem kad čitam skenirano,jer nisam ništa platio a da sam kupio dva tradea i dobio ništa ili skoro ništa.. |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 06/06/2009 : 17:01:41
|
Ja čekam omnibus, i to na e-bayu. ;) |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 06/06/2009 : 19:10:19
|
Meni je izvrsna sveska s Odinom u međuprostoru Odinsna, a onda kako je vratio Odinovog oca kasnije i ta bitka između Thora i njega - perfektna. Jebiga, ta njihova me numeracija smara, a mrsko mi ustati da pogledam koji je koji broj u sveskama.  |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 06/06/2009 : 19:38:18
|
sad sam teo da krenem sa tim Torom ali sam se u zadnjem trenutku preshaltao na Ultimate Spiderman od 112 nadalje... ono shto je shokantno je da je ovo ustvari dosta dobro... razvucheno do zla boga, to josh uvek, ali ovde mi to uopshte ne smeta poshto umesto nesposobnog i nakaznog Beglija na crtezu imamo Imonena koji radi odlichan posao. chak je time i Bendis na momente postao zabavan i chitljiv. shokantno:) istina, stara mi spajdijeva boljka da se udubim samo u Piter parker momente je i ovde evidentna ali uprkos tomu - vozi ovo lepo... prijatno iznenadjenje... sa prvim prochitanim arkom, makar - zasratje uskoro, jel tako?:) |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 06/06/2009 : 21:07:39
|
Tako. ;)
Odnnosno - moraćeš da čitaš Ultimatum kasnije da bi znao šta se zbiva, a to ne želiš, zar ne? |
Edited by - Djole on 06/06/2009 21:25:46 |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 06/06/2009 : 21:10:28
|
stari sam ja mazohista... naravno da tju da chitam... i ima da uzivam... iz inata:) |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 07/06/2009 : 00:28:34
|
Ne. U Ultimatumu je apsolutno nemoguće uživati. Nije toliko glupo da je zabavno, k'o Hulk; nije dobro nacrtani fanwank k'o Hush; nije over the top k'o Superman & Batman. Ono je - jadno koliko je loše. Neko ga je lepo opisao kao stripovski ekvivalent snuff filmova. |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 20/02/2010 : 10:15:07
|
Nije me bilo jedno vrijeme ..oprostite na odsutnosti.
Predimo odmah na temu .
Koliko je po vama koji citate strip thor Chris Hemsworth vjerodostojan u vasoj vizualizaciji kao bog groma i koliko ce Anthony Hopkins biti uvjerljiv kao Odin. Tom Hiddleston kao loki bi mogao solidno odraditi tu ulogu .
Najvise me strah Kenneth Branagh kao rezisera ...ili se mozda varam.
sto vi mislite???
|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
culfis
Advanced Member

6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
Posted - 20/02/2010 : 15:01:54
|
Brana ce dati filmu dramsku, da ne kazem Sekspirovsku crtu! Od ser Hopkinsa ne ocekujem mnogo u ulozi sve-oca, no zivi bili pa vidjeli! @ mr murdoc dobrodosao nazad! |
Jel to štos iz Minhena? |
 |
|
culfis
Advanced Member

6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 22/02/2010 : 20:29:04
|
quote: Originally posted by culfis
ocekuje se vise od ovoga:

, sjecam se ovog,,,cak posjeduje i neku romanticnu crtu trasha   Hvala na dobrodoslici  |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
Vlaadisha
Advanced Member

USA
3515 Posts
Member since 21/07/2004 |
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12970 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 02/05/2010 : 22:37:20
|
Ovaj film miriši na dobro. Glumci su odlični, a tu je i Kenneth Branagh kao redatelj. Dobit ćemo jedan veliki šekspirijanski superherojski ep.  |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12970 Posts
Member since 23/09/2005 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 13/05/2010 : 12:52:12
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
quote: Originally posted by mr murdoc
Pogledajmo i prve scene ..
http://www.youtube.com/watch?v=WHi1fLy-8q4&feature=related
Ti se šališ ili zbilja ne prepoznaješ montažu kadrova iz nekoliko različitih filmova? 
Hehehe..cekam vec 2 sata da neko provali    jedino sto imamo do sada je ova fotka

i ovi podaci
quote:
The new May 6, 2011 release date for "Thor" follows "Iron Man 2" kicking off this summer on May 7, 2010. After "Thor," "The First Avenger: Captain America" hits theaters on July 22, 2011, and "The Avengers" opens another summer on May 4, 2012.
In "Thor," Chris Hemsworth portrays the title character with Tom Hiddleston in the role of Thor’s brother Loki, and Natalie Portman as Jane. Additionally, the studio has cast Academy Award® winning actor Anthony Hopkins as Odin, Renee Russo as Frigga, Ray Stevenson as Volstagg, Tadanobu Asano as Hogun, Stuart Townsend as Fandral, Jaimie Alexander as Sif, Idris Elba as Heimdall as well as Colm Feore, Kat Dennings and award-winning actor Stellan Skarsgard.
The screenplay for THOR was penned by Mark Protosevich as well as Ashley Miller, Zak Stentz and Don Payne. Marvel Studios’ President Kevin Feige will produce the film. Alan Fine, Stan Lee, David Maisel and Marvel Studio’s Co-President, Louis D'Esposito, will executive produce.
The epic adventure THOR spans the Marvel Universe; from present day Earth to the realm of Asgard. At the center of the story is The Mighty Thor, a powerful but arrogant warrior whose reckless actions reignite an ancient war. Thor is cast down to Earth and forced to live among humans as punishment. Once here, Thor learns what it takes to be a true hero when the most dangerous villain of his world sends the darkest forces of Asgard to invade Earth.
|
Edited by - mr murdoc on 13/05/2010 13:18:15 |
 |
|
Topic  |
|