Obzirom da vec neki pitaju o iducim brojevima, evo nas lagano s novim najavama...
Ovaj put smo pripremili dvije knjige iz biblioteke MISTER NO.
Knjiga 9 OPERACIJA "POSEJDON" - crtez Franco Bignotti, 302 stranice uz 3 originalne naslovnice. Cijena 130 kuna.
Knjiga 10 VELIKA PLJACKA - crtez Franco Donatelli, 164 stranicae, dvije originalne naslovnice. Cijena 85 kuna.
VELIKO hvala Doku, Dekari, Zlaji, Melini, Tomislavu, Vedranu i lektoru... Sjajni ste!
Ova izdanja ocekuju se iduci mjesec u prodaji. Sve knjige su u tvrdim koricama (HC), te u nakladi od 500 komada. Napomena: sve navedene cijene odnose se na prodaju u strip knjizari Libellus.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Da li cete stici da odradite sve po planu ove godine? S obzirom da ovo izlazi iduci mesec za ovu godinu ostaje jos 2 Mr Noa,4 Texa,Agencija Alfa,NR i Tex almanah,4 MV,2 MM giganta,2 NN giganta. Dajte vise taj NR almanah i Texa.
Odlično ste izabrali naslovnicu za 9.knjigu, svaka čast svima! Nebi bilo loše kad bi MV za CRŠ izašao, zapravo to bi bilo sjajno!
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-
Ja bi voše volio da su stavili naslovnicu sa Zlokobne močvare. Misterioznija je, a i više govori o onome o čemu se radi u epizodi. Ovaj nož koji strši iz leđa (kojeg je Dnevnik brisao)je potpuno nepotreban
Da li cete stici da odradite sve po planu ove godine? S obzirom da ovo izlazi iduci mesec za ovu godinu ostaje jos 2 Mr Noa,4 Texa,Agencija Alfa,NR i Tex almanah,4 MV,2 MM giganta,2 NN giganta. Dajte vise taj NR almanah i Texa.
I jos jedan MM almanah.
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Ja bi voše volio da su stavili naslovnicu sa Zlokobne močvare. Misterioznija je, a i više govori o onome o čemu se radi u epizodi. Ovaj nož koji strši iz leđa (kojeg je Dnevnik brisao)je potpuno nepotreban
jest, tematski je svakako bolja, ali izvedbeno je dosta manjkava...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Zar ti sumnjas u nas?
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne