Knjiga 9 - VAMPIR U NEW YORKU - crtez Franco Bignotti, 196 stranica, 2 originalne naslovnice. Cijena 85 kuna.
Knjiga 10 - MAC KRALJA ARTHURA - crtez Giancarlo Alessandrini, 196 stranica, 2 originalne naslovnice. Cijena 85 kuna.
Knjiga 11 - GRAD PROZIRNIH SJENKI - crtez Gaspare & Gaetano Cassaro, 224 stranice, 2 originalne naslovnice. Cijena 90 kuna.
Knjiga 12 - BABILONSKA KULA - crtez Angelo Maria Ricci, 196 stranica, 2 originalne naslovnice. Cijena 85 kuna.
Posebno bih se zahvalio Melini, Goranu, Dekari, Zlaji, Vedranu, Tomislavu i jednom mladom gospodinu koji ne voli dubinsko ronjenje, ali ga zanima povijest Armenije... Ekipo, bez Vas nista nebi bilo moguce, Gaston i ja Vam se od srca zahvaljujemo!
Ova izdanja ocekuju se iduci mjesec u prodaji. Sve knjige su u tvrdim koricama (HC), te u nakladi od 500 komada. Napomena: sve navedene cijene odnose se na prodaju u strip knjizari Libellus.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Ja brzo citam, pa ce te morati malo jacim tempom da izdajete Martija;-))))
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Great! Najviše me interesira prijevod, izmijenjene stvari u Tutto seriji, i dakako, da konačno pročitam te priče u cjelosti (a ne raskupusane primjerke koje imam doma!) Dvije od ovih naslovnica nikad nisu ni bile objavljene kod Dnevnika...
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
To sam vec vidio, no nisam pronasao da mogu da narucim (online) niti da ima lista svega sta je trenutno na prodaji. Samo list vjesti. (il' nisam u stanju da se snadjem na toj stranici )
Ako kliknes na "nasa izdanja" otvorit ce se sva izdanja, po junacima, pa mozes vidjeti sto je sve izaslo, a uglavnom sve sto nije markirano kao rasprodato bi trebalo jos biti nabavljivo...
To sam vec vidio, no nisam pronasao da mogu da narucim (online) niti da ima lista svega sta je trenutno na prodaji. Samo list vjesti. (il' nisam u stanju da se snadjem na toj stranici )
Ako kliknes na "nasa izdanja" otvorit ce se sva izdanja, po junacima, pa mozes vidjeti sto je sve izaslo, a uglavnom sve sto nije markirano kao rasprodato bi trebalo jos biti nabavljivo... Slobodno ih kontaktiraj u knjiznici, vjerujem da ce ti znati odgovoriti i u vezi postarine, oibzirom da su vjerojatno vec imali posiljke za USA...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Bas sam kontao da predlozim da prebacite prijasnje najave u izdavacki izlog,ali sam cekao nova izdanja da vidim hoces li se sjetiti :). 10% LMS-a je odradjeno sto je lijepo vidjeti,sto prije se odradi ovih 90% to bolje.Takodje i Mister No ide lijepo. Nadam se da ce svi izdavaci poceti stavljati sva nova izdanja na ovo mjestu,mislim da ce to uticati pozitivno na prodaju. Puno imah novih izdanja,tako da se ponekad jednostavno ponesto zaboravi. Imati sve na ovom mjestu bila bi fantazija.