Jednog mog prijatelja koji ima dosta drukciji ukus zanimaju sljedeci stripovi:
Jimmy Corrigan, the Smartest Kid on Earth - Chris Ware Nightmares and Fairy Tales: Once Upon a Time (Nightmares & Fairy Tales) - Serena Valentino Bear - Jamie Smart Eightball - Daniel Clowes Epileptic (L'ascension du haut mal) - David B. The Cat with a Really Big Head, and One Other Story that Isn't as Good - Roman Dirge Monsters in my Tummy - Roman Dirge Cinema Panopticum - Thomas Ott Hate - Peter Bagge
Jel netko mozda zna gdje bi ih se moglo skinuti? Hvala! Osobito Corrigana.
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
sve sem dirgea(koga bi trebalo da ima za skinuti na eyemelt.com(za kesh)) sam vidjao po cartoons and comics hubu na dc++u(megaman.gotdns.com). ustvari za korigana nisam siguran dal ima sve(verovatno ne) a i chitati Warea na ekranu je poprilichno zajebano(probao:). hate! izlazi u izdanju bookglobea u neko dogledno vreme... a i poprilichno sam siguran da u MCu moze kupiti Buddy does Seattle(prvih 15 sveski u trejdu)...
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
nadam se da drugar sa drugachijim ukusom ponekad i kupuje te stripove koje preferira... razumem potrebu i prednost skeniranih stripova ali ako isti sami sebi postaju svrha onda nek ne ochekuje da tje ih josh dugo chitati... barem ove koje on preferira...
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Hvala na odgovoru. Prijatelj je skoro 100% zadrti literarni tip i ja kao skoro 100% zadrti strip tip ga pokusavam cimati da malo proba i stripove. Citao je neke stvari, ali ukus mu je kao sto mozes vidjet jako odreden. Sto se tice kupovine, tu ga moram jos zesce cimati jer cak ni knjige bas ne kupuje vec ih posuduje u knjiznici. Al kuzim sto zelis reci. :-)
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
sve sem dirgea(koga bi trebalo da ima za skinuti na eyemelt.com(za kesh)) sam vidjao po cartoons and comics hubu na dc++u(megaman.gotdns.com).
dirge postoji kao torrent na demonid.com-u ako trazis "random weirdness".
corrigan se moze citati s ekrana. manje je zajebano nego se cini (doduse, ja sam kupio papirnati album, a s ekrana citao ono sto u albumu nije zavrsilo - prvi i zadnji dio + jos koja krakta epizodica) - format je dobar jer je siri nego visok. jedini uvjet je da je sken visoke rezolucije da bi se onaj sitni tekst mogao procitati (pseudo reklame i, meni jedan od omiljenih dijelova cijelog albuma - zajebancija na racun "funkcionalne arhitekture")...