Author |
Topic |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12931 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 18/09/2007 : 15:23:59
|
DC/Vertigo će u siječnju izdati reprint izdanje miniserijala El Diablo, kojeg scenaristički potpisuje Brian Azzarello, a crtež je dijelo Danijela Žeželja.
quote: EL DIABLO TP Written by Brian Azzarello Art by Danijel Zezelj Cover by Tim Sale Collecting the hard-hitting Western miniseries by Eisner Award-winning writer Brian Azzarello (100 BULLETS, LOVELESS) and artist Danijel Zezelj (LOVLESS). Small-town sheriff Moses Stone is running from his past, and from something even worse: the legendary El Diablo, a relentless, violent gunman who has unearthed the skeletons in Stone's closet. Is El Diablo a man on a mission, or is he a spirit of atonement avenging the ghosts of the past? Advance-solicited; on sale January 30 • 104 pg, FC, $12.99 US
|
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 18/09/2007 : 15:25:54
|
josh da je c/b:))
nego jel sam ja to neshto omashio ili je Gera sa #11 brojem Scalpeda zavrshio angazman? za #12 je najavljen John Paul Leon kao crtach.... |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
beli luk
Average Member
Serbia
795 Posts
Member since 18/06/2006 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12931 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 20/09/2007 : 00:46:24
|
quote: Originally posted by beli luk
A da pogadjam - Moses Stone JE El Diablo?
Ha, kupi pa saznaj. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
beli luk
Average Member
Serbia
795 Posts
Member since 18/06/2006 |
Posted - 20/09/2007 : 09:17:58
|
Ma jok, nisam neki ljubitelj kaubojaca, cisto sam hteo da prokomentarisem koliko se danas i u stripovima a pogotovo u filmovima citava radnja koncentrise na neke sulude i neocekivane obrte. I redovni pratilac toga je lose vodjenje radnje, sa gomilom gresaka i nelogicnosti. Doduse, Azzarello je dobar scenarista, pa ce valjda umeti sve lepo da izvede. |
...and they won`t have to burn the books! when no one reads them anyway... |
|
|
torca
Average Member
746 Posts
Member since 24/03/2003 |
|
dzuka
Junior Member
Croatia
470 Posts
Member since 12/01/2006 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 20/09/2007 : 16:13:05
|
quote: Originally posted by torca
quote: Originally posted by beli luk Doduse, Azzarello je dobar scenarista
eh... kako kome. ja ga ne podnosim.
od hellblazer runa ili PRE toga? |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 20/09/2007 : 16:14:24
|
quote: Originally posted by dzuka
quote: Originally posted by BlekenDekara
nego jel sam ja to neshto omashio ili je Gera sa #11 brojem Scalpeda zavrshio angazman? za #12 je najavljen John Paul Leon kao crtach....
jok. jpl je samo fill-in.
kul. jes da ga ubijaju sa onim muljavim kolorom ali drago mi je za videti domatje snage na ino produktima... |
|
|
dzuka
Junior Member
Croatia
470 Posts
Posted - 20/09/2007 : 17:03:39
|
nego jel sam ja to neshto omashio ili je Gera sa #11 brojem Scalpeda zavrshio angazman? za #12 je najavljen John Paul Leon kao crtach....
kul. jes da ga ubijaju sa onim muljavim kolorom ali drago mi je za videti domatje snage na ino produktima...
nemoj tako. nakon petog broja je kolor puuuuno bolji! |
https://www.facebook.com/goransudzuka |
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 20/09/2007 : 17:37:02
|
quote: Originally posted by seinfeld
Kevin Somers je stvarno usro crtez onim njegovim "kolorisanjem" ali ko sto rece dzuka nakon broja 4 se popravio :-))!!!
|
"I'm not saying I'm Batman. I'm just saying nobody has ever seen me and Batman in a room together." |
|
|
torca
Average Member
746 Posts
Member since 24/03/2003 |
Posted - 20/09/2007 : 18:16:35
|
quote: Originally posted by torca
quote: Originally posted by beli luk Doduse, Azzarello je dobar scenarista
eh... kako kome. ja ga ne podnosim.
od hellblazer runa ili PRE toga?
pogodi iz 3 puta. jos nisam skupio snage da nastavim citat careya, eto toliko me unistio. nanio mi je dusevnu bol. |
|
|
dzuka
Junior Member
Croatia
470 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 20/09/2007 : 21:20:25
|
kul. jes da ga ubijaju sa onim muljavim kolorom ali drago mi je za videti domatje snage na ino produktima...
nemoj tako. nakon petog broja je kolor puuuuno bolji!
jel? pa dobro, mene je SCENARIO smorio negde kod druge sveske pa i nisam puno obratjao paznju nakon toga... mislim da sam prelistao josh par posle toga(ma, chini mi se da sam i 5 imao u rukama), bio zadovoljan shto gera to poshteno radi i onda se setio onih njegovih pizdarija iz trona shto je radio sa oskaribarom i nastavio to da ischitavam i uzivam ko kad je izlazilo onomad u Tronu:)) |
|
|
|
Topic |
|