Evo moje kolekcije, samo jedan dio koji mi je najdraži, ostali stripovi u kutijama čekaju nove police. Pogledajte kako su složeni, kronološki, jer me uglavom zanima samo originalna numeracija. Najbolje se vidi na Dylanu ili Texu. U Zagore extra sam specijale broj 100 i 200 ubacio na njihova prava mjesta, kao što sam i neke Dnevnikove MM koji su zapravo prvi Martijevi Specijali ubacio ispred Stripagentovih. I Tex giganti su složeni kronološki. Razmišljam da tako napravim i sa Zagorom, ubacim Dnevnikove. Ionako imam cijeli komplet koji samo bez veze stoji u kutiji.
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Zanima me, kako i gde, čuvaš Stripoteku? Ove, što vidim na fotkama, izgledaju fantastično.
Ništa specijalno,stoje u ormaru.Nisu sve baš za 5 ali dosta su dobro očuvane.Nisam pobornik kesica i sličnih stvari.Ako izuzmemo stripoteke najstariji stripalbum koji imam je Maurovičev-ČUVAJ SE SENJSKE RUKE kojeg sam kupio još u srednjoj školi i nakon toliko godina ništa mu ne fali.
Vezano za printanje na kućnim printerima izuzetno je isplativije kupiti refill setove te sam puniti tonere.
Dakle, pakovanje crne tinte, 3 bočice svaka po 30 mililitara, ukupno 90 košta 35 kuna.
Pakovanje kolor, tri bočice po 30 mililitara, plava, žuta i crvena je također 35 kuna.
U tim refill pakovanjima dobije se i svrdlo, gumeni čep i injekcija za punjenje.
Stvar je sasvim jednostavna, a ušteda je ogromna. Također, priče da to oštećuje printer su laži, imam dva printera koja tako filujem jedan 5 godina, drugi 3 i sve šljaka. Dakako, održavanje je vrlo bitno, ali u principu jednom mjesečno je dostatno.
Nego evo i snimak primjera radi, pretragom se zasigurno mogu naći uputstva za sve modele tj. kako ih napuniti:
Kod Copica je ok sto slaze kronoloski iako se narusava izgled i raspored hrbata, covjek se prilagodio i napravio vrlo interesantnu kolekciju.. Inace, najruzniji hrbat koji sam vidio od svih izdanja na trzistu su od libelluovog Mister Noa..nazalost, malo mi je delirium:-(...
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"