forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Voajeri!!!! Ovamo!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 238

bvagner3
Senior Member

Croatia
2346 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 24/10/2020 : 21:40:50  Show Profile Show Extended Profile  Send bvagner3 a Private Message  Reply with Quote
BeaGea vremenom ti stripovi možda budu "izgurali"sve staklovinje iz vetrine,suvenire,čaše,flaše,ukrase,ostat će ti samo stripovi.Tako je bilo kod mene,ali ne zamjeram im.

#!??
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 24/10/2020 : 21:41:44  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Drustvo,zgodne kolekcije.
Bas mi je drago da sam vidio Batmana "victory" i "halloween" kao SC jer planiram ih uzeti u HC a i ovako mi je u SC-u ok.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 24/10/2020 : 21:58:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

@Poli, veoma fino. Ništa bajato, samo delikatesa. Vidim da si kod amera uglavnom forsirao TPB-ove + koji hc ćaća. Pametno, finansijski i prostorno. Da znaš da sam skinuo prvih par slika cisto kao listu preporuka, buduci da na polici imas bas ono sta sam ja sebi planirao u narednih par godina :)

To misliš na moje slike ili? Ne vidim da je Poli stavljao slike svoje kolekcije u zadnje vrime (Poli, stavljaj slike!)

Uglavnom da, HC izgledaju ljepše, no trejdovi su znatno jeftiniji i zapravo mi formom sasvim odgovaraju. Ipak, neke stripove nisam mogao odoljeti a da ih ne kupim u tvrdim koricama.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21323 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 24/10/2020 : 22:10:16  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lex

Mali, ali ključni deo kolekcije:

sad tek videh ovo - prelepo!!!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21323 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 24/10/2020 : 22:13:36  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
jako lepe kolekcije suma i pake,takođe!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 24/10/2020 : 22:32:56  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

quote:

@Poli, veoma fino. Ništa bajato, samo delikatesa. Vidim da si kod amera uglavnom forsirao TPB-ove + koji hc ćaća. Pametno, finansijski i prostorno. Da znaš da sam skinuo prvih par slika cisto kao listu preporuka, buduci da na polici imas bas ono sta sam ja sebi planirao u narednih par godina :)

To misliš na moje slike ili? Ne vidim da je Poli stavljao slike svoje kolekcije u zadnje vrime (Poli, stavljaj slike!)

Uglavnom da, HC izgledaju ljepše, no trejdovi su znatno jeftiniji i zapravo mi formom sasvim odgovaraju. Ipak, neke stripove nisam mogao odoljeti a da ih ne kupim u tvrdim koricama.

Ma da! Mislio sam na tebe! Svi vi sa P ste mi isti

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 25/10/2020 : 00:03:46  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sumo ne prasta! Bonelijana prste da polizes + fibrarijum. Nema greske. Cure mi sline

Ovo moje je samo dio kolekcije jer me zeza prostor pa je nešto i po ormarima i nije uslikano. Zlatna Serija i LMS, Alan Ford, još Libellusa.... Itd... Pa ima tu i dosta knjiga. Stephen King, Jo Nesbo, Lee Child... Pa atlasa, enciklopedija....
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 25/10/2020 : 00:06:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

jako lepe kolekcije suma i pake,takođe!

Hvala Anto... Cijenim.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3894 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 25/10/2020 : 00:28:22  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bvagner3

BeaGea vremenom ti stripovi možda budu "izgurali"sve staklovinje iz vetrine,suvenire,čaše,flaše,ukrase,ostat će ti samo stripovi.Tako je bilo kod mene,ali ne zamjeram im.

Pa ne znam, sve više čitam na tabletu

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo
Go to Top of Page

fasnik
New Member

109 Posts

Member since 14/07/2010

Posted - 14/11/2020 : 22:01:07  Show Profile Show Extended Profile  Send fasnik a Private Message  Reply with Quote
Veći dio relativno skromne kolekcije. Dio je po kutijama jer patim od nedostatka prostora.

Edited by - fasnik on 14/11/2020 22:02:20
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15908 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 14/11/2020 : 22:44:44  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
Lijepo si to posložio..

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6357 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 15/11/2020 : 05:46:37  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
@Fasnik: Odlično izgleda. A što i srednji Billy nema vrata?
Nego, mislim da bi ti bolje bilo da Mrtvace, Špagete, Sagu i onaj neki Omnibus koji ne prepoznajem polegneš.
Od težine će sami sebe pokidati...ja sam odnedavno počeo polagati sve sa 300+ stranica jer se s vremenom počne gornji dio ''kičme'' odvajat od hrbata i od 1-2cm. Ne izgleda baš lijepo tako posloženo, ali bitnije mi je da su mi knjige u dobrom stanju, nego kako izgledaju na polici. :)

Eh da, i ovo shema sa plastičnim kutijama mi se jako sviđa. To isto nešto iz Ikee?

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15908 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 15/11/2020 : 10:41:40  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

Nego, mislim da bi ti bolje bilo da Mrtvace, Špagete, Sagu i onaj neki Omnibus koji ne prepoznajem polegneš.
Od težine će sami sebe pokidati...ja sam odnedavno počeo polagati sve sa 300+ stranica jer se s vremenom počne gornji dio ''kičme'' odvajat od hrbata i od 1-2cm. Ne izgleda baš lijepo tako posloženo, ali bitnije mi je da su mi knjige u dobrom stanju, nego kako izgledaju na polici. :)

Eh da, i ovo shema sa plastičnim kutijama mi se jako sviđa. To isto nešto iz Ikee?

Kada ih složiš uspravno moraš popuniti policu da je strip do stripa i onda nebuš imao nikakvih problema kod uspravnog držanja strip-albuma.

Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6357 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 15/11/2020 : 10:55:57  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

quote:

Kada ih složiš uspravno moraš popuniti policu da je strip do stripa i onda nebuš imao nikakvih problema kod uspravnog držanja strip-albuma.

I jesam oduvijek je tako, sli svejedno ih tezina povlači s vremenom. :(

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15908 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 15/11/2020 : 12:07:58  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
Trebaju sami sebe stisnuti..stavi na malo gušće pa pažljivo skidaš i još pažljivije stavljaš albume kad ideš čitat.

Vidiš gore na slici kako ih je Lex natiskao..to je to.

Edited by - risbozg on 15/11/2020 12:08:52
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10449 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 15/11/2020 : 12:18:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

Trebaju sami sebe stisnuti..stavi na malo gušće pa pažljivo skidaš i još pažljivije stavljaš albume kad ideš čitat.

Vidiš gore na slici kako ih je Lex natiskao..to je to.

+1

Ipak kod jako debelih knjiga za svaki slučaj znam staviti kartonski podložak (unutar korica odozdola) kojeg napravim izrezivanjem od kartonskih kutija.

Edited by - Peyo on 15/11/2020 13:20:30
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 15/11/2020 : 13:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Male tajne velikih majstora. ;)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 15/11/2020 : 14:49:42  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Jednostavno ne uzmem ove Fibrine debeljuce i riješen problem. Ako ikako mogu naći zamjenu poput Darkwoodovih Okruženih mrtvima. I nije mi tu toliki problem držanje na policama koliko držanje u rukama dok čitam.
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2864 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 15/11/2020 : 16:41:21  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
quote:

O tome sam govorio kad sam pre par mjeseci bio opsjednut vlagom, valovitim stranicama, savijenim koricama, odvajanju od hrbata i slicnom. Srecom "ludilo" me popustilo , odvlazivac je isto uradio svoje i sve je opet ok.

Mislim da 90% ljudi tih stvari uopce ne primjeti.

Taylor.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 15/11/2020 : 16:55:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

a poslagati stripove uspravno i ubaciti nešto ispod stranica, ali ne i ispod korica?

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 15/11/2020 : 16:57:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

quote:
Originally posted by zeljko

oklen ti nasilje u darkvudu paša

Dobio ga za rođendanski poklon pa ima i desetak godina...

a oklen ti taki prijatelji? :P
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6357 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 15/11/2020 : 17:54:16  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

a poslagati stripove uspravno i ubaciti nešto ispod stranica, ali ne i ispod korica?

To je Peyo spomenuo, za sada sam ih polozio....trebao rezati jako puno kartona, a trenutno nisam u toj fazi,. Ali jednog dana...tko zna.

Inace, ne pricam ja tu samo o Mrtvacima i slicnim, nego i o tanjim stripovima.
Sve preko 300injak stranica ima tendenciju da se tako osteti.

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 15/11/2020 : 18:17:22  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by sumohrvat

quote:
Originally posted by zeljko

oklen ti nasilje u darkvudu paša

Dobio ga za rođendanski poklon pa ima i desetak godina...

a oklen ti taki prijatelji? :P

Cura... Bivša cura. Pobacao sve što sam ikad dobio od nje. Osim Nasilje u Darkvudu 😂😂😂😂
Go to Top of Page

fasnik
New Member

109 Posts

Member since 14/07/2010

Posted - 16/11/2020 : 08:43:30  Show Profile Show Extended Profile  Send fasnik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Za sada još ništa se nije dogodilo sa stripovima koji su tako postavljeni, a stoje tako već treću godinu pa se nadam da će i ostati tako, ali kako je i rečeno - stisnuti su jedan uz drugi pa je njihovo gibanje minimalno. Kutije su iz Jyska; mislim da je ova nekih tridesetak kuna i savršena je za ove Bonelli sveske. A zašto nema vrata središnji dio? Činilo mi se ljepše tako :D

Edited by - fasnik on 16/11/2020 08:44:12
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27119 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 01/12/2020 : 18:38:26  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page
Page: of 238 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000