forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Voajeri!!!! Ovamo!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 238

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 28/06/2021 : 13:11:08  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

quote:
Originally posted by alaniusfordius

Logo111, vrlo lepo!

I uredno .

Samo Bonelli?

Da, kolekcionarski samo Bonelli.

Ali čitam naravno i sve ostalo (osim američkih superjunaka koje sam pokušao ali ne ide) - knjižnica mi je 100 metara od stana.

Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10454 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 28/06/2021 : 13:18:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by logo111

Ma mislim, samo Bonelli to već znači veliki broj naslova .

Osim Zagora i Texa (i Kena vidim) od ostalog imaš još neki kriterij, odnosno Bonellijevog junaka koji ti je poseban?
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 28/06/2021 : 13:44:35  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma mislim, samo Bonelli to već znači veliki broj naslova .

Osim Zagora i Texa (i Kena vidim) od ostalog imaš još neki kriterij, odnosno Bonellijevog junaka koji ti je poseban?

Nemam neki poseban kriterij nego ono junaci koji mi se osobno sviđaju, a to su - Tex, Mister No, Zagor, Ken Parker i Nick Raider.

Sve od Bonellija je baš preširoko i previše naslova, a i iskreno imaju dosta toga što mi se ne sviđa i smara.

Inače morala biti uredna kolekcija - to je bio uvjet od žene

Edited by - logo111 on 28/06/2021 13:49:15
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10454 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 28/06/2021 : 13:49:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Tko ženi podilazi ima pax in domum.

Macho mani počivaju na Boot Hillu .
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 28/06/2021 : 13:51:12  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Od riječi do riječi. +1 😉
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14111 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 28/06/2021 : 13:57:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da, da, a s njima i stripovi...
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10454 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 28/06/2021 : 14:08:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Koliko nas ima podršku od žena u skupljanju stripova?

Možda na početku veze, ali poslije ...

Volio bih znati za takve slučajeve.

Javite se sretnici.
Go to Top of Page

Betmen987
New Member

Serbia
187 Posts

Member since 27/10/2020

Posted - 28/06/2021 : 14:38:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Betmen987 a Private Message  Reply with Quote
Ja sam imao bezrezervnu podršku dok smo oboje pušili. Kako sam ja prestao, pre jedno godinu dana, uvećala se znatno količina stripova koje kupujem (počeo da zauzimam mnogo više mesta na polici od knjiga) i tako je podrška voljene mi žene počela da bledi kao crne farmerke iznova i iznova tretirane izbeljivačem...

quote:

Javite se sretnici.

Neka neko izda American Vampire...

Edited by - Betmen987 on 28/06/2021 14:38:57
Go to Top of Page

PaoloRivera
Average Member

Croatia
523 Posts

Member since 09/09/2014

Posted - 28/06/2021 : 15:06:39  Show Profile Show Extended Profile  Send PaoloRivera a Private Message  Reply with Quote
quote:
osim američkih superjunaka koje sam pokušao ali ne ide

Inace, tvoja je minimalisticka i elegantna kolekcija, svida mi se probranost i sto nije pretrpano 👍

Edited by - PaoloRivera on 01/07/2021 14:25:13
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6357 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 28/06/2021 : 15:13:16  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:

Javite se sretnici.

+1
Ne samo da imam podršku, nego me je ona sama ponovno i uvela u svijet stripa. Kada smo se tek spanđali, rekao sam da volim tu i tamo pročitat strip (sken i Ludensova remitenda) i ona je ni 5 ni 6, iz knjižnice doma dofurala Millerovog Batmana. Strip mi se nije svidio, ali me samo izdanje bacilo na dupe. Pogledao na korice, vidio piše Fibra...izguglao, skužio privjue i...ostalo je povjest.
Ona mi je kupila prve stripove, Fibrine Žive Mrtvace.
I sada mi stalno govori kako je hepi što ne drobim lovu na neke druge poroke nego baš na stripove.

I kod mene je u jednom trenu uvjet postao kupnja polica i da se to posloži, do tada sam ih držao po ormarima pa je dobila napadaje. Gdje god otvori dočeka ju strip.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 28/06/2021 15:34:19
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10454 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 28/06/2021 : 15:21:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
DiSkAcH oko tebe se steže obruč, a da nisi svjestan (a možda je u pitanju samo moja zavist)

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3906 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 28/06/2021 : 15:23:22  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Biti u vezi s nekim i zajedno živjeti a nemati podršku i zajedničke interese...nerazumljivo (:

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6357 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 28/06/2021 : 15:33:16  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

Biti u vezi s nekim i zajedno živjeti a nemati podršku i zajedničke interese...nerazumljivo (:

+9000

Upravo to, ne moraju to biti zajednički interesi, ali slaganje u barem većini. Ona je meni podrška u jako puno...puno bitnijih stvari u životu (npr pomogla mi je i potaknula me pronaći puno bolji posao od starog...).
Ona npr nije baš nešto od stripova, daleko više voli knjige.
Stripovi su joj zanimljivi sa umjetničkog aspekta, gleda crtež.

Edited by - DiSkAcH on 28/06/2021 15:36:06
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 28/06/2021 : 15:43:50  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PaoloRivera

quote:

Inace, tvoja je minimalisticka i elegantna kolekcija, svida mi se probranost i sto nije pretrpano 👍

Ma super. Ne kažem ja da "amerikanci" nisu dobri nego meni baš ne leže....

I ovo tvoje je isto probrano, lijepo i elegantno....

Bitno je da nema sindroma Hrčka i točno znaš što skupljaš.
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7418 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 28/06/2021 : 16:31:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

quote:

Javite se sretnici.

+1
Ne samo da imam podršku, nego me je ona sama ponovno i uvela u svijet stripa. Kada smo se tek spanđali, rekao sam da volim tu i tamo pročitat strip (sken i Ludensova remitenda) i ona je ni 5 ni 6, iz knjižnice doma dofurala Millerovog Batmana. Strip mi se nije svidio, ali me samo izdanje bacilo na dupe. Pogledao na korice, vidio piše Fibra...izguglao, skužio privjue i...ostalo je povjest.
I sada mi stalno govori kako je hepi što ne drobim lovu na neke druge poroke nego baš na stripove.

I kod mene je u jednom trenu uvjet postao kupnja polica i da se to posloži, do tada sam ih držao po ormarima pa je dobila napadaje. Gdje god otvori dočeka ju strip.

Meni moja već godinama govori da trebamo kupiti udio u Fibri.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

PaoloRivera
Average Member

Croatia
523 Posts

Member since 09/09/2014

Posted - 28/06/2021 : 17:11:10  Show Profile Show Extended Profile  Send PaoloRivera a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by PaoloRivera

quote:

Ma super. Ne kažem ja da "amerikanci" nisu dobri nego meni baš ne leže....

I ovo tvoje je isto probrano, lijepo i elegantno....

Bitno je da nema sindroma Hrčka i točno znaš što skupljaš.

Ne moram imati sve, kupujem u zadnjih godinu dana price koje me stvarno zanimaju ili za koje sam iz nekog sentimentalnog razloga vezan iz djetinjstva… tenks ☺️
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3906 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 28/06/2021 : 17:11:48  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

quote:
Originally posted by DiSkAcH

quote:

Javite se sretnici.

+1

Meni moja već godinama govori da trebamo kupiti udio u Fibri.

Znači, čeka se da se Fibra pojavi na burzi

Evo, baš se vrnul iz Mullera. Poslal me žena s poklon karticom (dobila za rođendan) da kupim neke legiće za rođendan (malog vozim kod prijatelja u subotu) a ja se sjetim da su panini adrenalyn kartice jedino u Mulleru i pitam kaj s mojim karticama. Pa ništa uzmi si paket, i tako eto mene s pakiranjem od 32 kartice + jedna
Pa zato i jesmo skupa vec 20 godina (15 u braku)!

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo

Edited by - BeaGea on 28/06/2021 21:10:37
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2755 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 28/06/2021 : 19:52:55  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Kada covek uporedi samo Fibrine i Dw hrbate sa Ck hrbatima, pogotovo amera, vidi se koliko ljudi u Ck nemaju osecaja za strip, koliki je nedostatak strip kulture, uzas...
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4344 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 28/06/2021 : 20:54:41  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
nekome je strip ljubav i posao..a nekom samo posao...tu je razlika
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15909 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 28/06/2021 : 21:03:25  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dzoni

nekome je strip ljubav i posao..a nekom samo posao...tu je razlika

a nekom samo ljubav

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

PaoloRivera
Average Member

Croatia
523 Posts

Member since 09/09/2014

Posted - 28/06/2021 : 21:10:22  Show Profile Show Extended Profile  Send PaoloRivera a Private Message  Reply with Quote
Ma meni je to okej, imaju malo taj pulpy look 😁 a i neke stvari im ispadnu bolje nego druge…

Edited by - PaoloRivera on 28/06/2021 21:10:57
Go to Top of Page

kifi
Junior Member

447 Posts

Member since 30/10/2005

Posted - 29/06/2021 : 17:33:49  Show Profile Show Extended Profile  Send kifi a Private Message  Reply with Quote
Konačno jedna kolekcija koja nije savršena. Kolekcija pravog ljubitelja stripa.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6357 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 30/06/2021 : 05:20:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kifi

Konačno jedna kolekcija koja nije savršena. Kolekcija pravog ljubitelja stripa.

?! Ajde dobro...
Inače moram priznat da mi ovakve izjave nisu baš jasne, vidim stalno i na FB da se ekipa sa starim LMS i ZS smatra ''pravim'' stripofilima, a ove budaletine sa HC izdanjima su neki pozeri.
Jer opće je poznato da je strip mainstream hobi i da su stripovi jeftini, pa ih većina kupuje kako bi se kurčili na FB i da bi nafatali trebe kao neki sa BMW-ima.

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7318 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 03/07/2021 : 15:35:55  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

Javite se sretnici.

Dijelimo strast prema čitanju knjiga, a ona obožava Batmana i tu i tamo poneki drugi strip, ali samo u boji.

S obzirom koliko misečno potrošin na stripove/knjige/filmove, ne virujen ni da bi bija s nekim ko to ne razumi. Radije bih osta sam. Naravno, bitni su prioriteti, kolekcionarski gušt je ipak luksuz.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10454 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 03/07/2021 : 15:51:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Izgleda da situacija nije tako loša što se tiče podrške .

Ili su kolekcije još uvijek prihvatljive !
Go to Top of Page
Page: of 238 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000