forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Voajeri!!!! Ovamo!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 238

DeanSavage
Starting Member

Serbia
35 Posts

Member since 15/07/2008

Posted - 25/12/2009 : 09:22:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DeanSavage a Private Message  Reply with Quote

Sve u redu, ali zašto, majka mu stara, ovi Alan Ford Kolorci na dnu gomila, ispod HC izdanja? Prosto mi žao da ih vidim u tako "ugroženom" položaju.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 25/12/2009 : 09:39:53  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeanSavage

Sve u redu, ali zašto, majka mu stara, ovi Alan Ford Kolorci na dnu gomila, ispod HC izdanja? Prosto mi žao da ih vidim u tako "ugroženom" položaju.

A ne, to su tu samo bili da se slikaju, inače su složeni uredno u vitrinu!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Sekta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
768 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 25/12/2009 : 11:43:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Sekta a Private Message  Reply with Quote
Hmm.Nešto mi govori da najviše voliš Teksa. Lijepa kolekcija.

???? ????? ???? 100, ??? ?? ?? ?????? ???
Go to Top of Page

DeanSavage
Starting Member

Serbia
35 Posts

Member since 15/07/2008

Posted - 25/12/2009 : 12:31:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DeanSavage a Private Message  Reply with Quote

Ah tako, onda u redu. Sad mi je laknulo.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 25/12/2009 : 12:34:47  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sekta

Tačno, Teksa najviše volim!
A kolekcija bi mogla da bude i veća, ali nema se toliko para koliko ovi momci iz Libelusa mogu da izdaju stripova!

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 25/12/2009 : 12:35:29  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeanSavage

Ah tako, onda u redu. Sad mi je laknulo.

Naravno, tebi kao pasioniranom sakupljaču Alan Forda!

Go to Top of Page

Sekta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
768 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 25/12/2009 : 13:10:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Sekta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

A kolekcija bi mogla da bude i veća, ali nema se toliko para koliko ovi momci iz Libelusa mogu da izdaju stripova!

Imam isti problem!

???? ????? ???? 100, ??? ?? ?? ?????? ???
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1875 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 25/12/2009 : 18:17:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Sekta

Tačno, Teksa najviše volim!

Što je?! Ponestalo ti bubrega, ha?!

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 13/01/2010 : 19:49:42  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Malo sam pretraživao po forumu, pa evo najzanimljivijih pogleda u tudje stanove....

ACO[

ALEN[

CORTO33[

MARKOLAR[

MARKOS[

MARLOWE[

SSTOSIC[

Kako je ovo sve lijepo vidjeti
Markos ima jos uvijek ovo ili??Cini mi se da je jednom negdje napisao(kad je prodavao onaj komplet Zagor zadnji put),da se je rijesio tih izdanja,pa pitam
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 13/01/2010 : 20:45:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Marko je ovo unaprijedija, proširija vidike i police... E to je tek WoW! Mislim da negdi ima slika tog novog ormara. I onda šireći vidike spozna, istinu, da je došlo vrime da se riješi kompleta LMS i ZSS. Prodao ih je!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 13/01/2010 : 20:48:35  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Pohvale za Alenovu zbirku i za Markosov ''trezor'' a i pohvale za originalne maxi DD-e TW-e

Go kneel and weep
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 13/01/2010 : 20:57:36  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Marko je ovo unaprijedija, proširija vidike i police... E to je tek WoW! Mislim da negdi ima slika tog novog ormara. I onda šireći vidike spozna, istinu, da je došlo vrime da se riješi kompleta LMS i ZSS. Prodao ih je!

Dje su sad,ako nije tajna?!I ja sam spoznao i uvidio da ih trebam uvijek vise i vise

Edited by - bihac-una on 13/01/2010 20:58:03
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40349 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/01/2010 : 21:05:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ne znam.. Ja ne skupljam ZS i LMS, ali da sam imao takvu kolekciju kao Markos, ne verujem da bih je ikada prodao....

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 13/01/2010 : 21:13:29  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
Ne bih ni ja,ma nema te sanse i spoznaje i uvidjaja i svega ostalog.Znam,covjek moze uvidjeti i spoznati da ima bolje i to sve,ali ja bih pored ovih lms i zs nastavio jednostavno s tom spoznajom
Neke stvari ne razumijem stvarno
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47184 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/01/2010 : 21:19:02  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ne znam.. Ja ne skupljam ZS i LMS, ali da sam imao takvu kolekciju kao Markos, ne verujem da bih je ikada prodao....

ne bi je ni ja proda

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 13/01/2010 : 22:16:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

ne bi je ni ja proda

Pa dobro... Poklonili... ajde, šta se odma lovite na detalje. Bitno je riješiti se.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 14/01/2010 : 08:33:42  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

ne bi je ni ja proda

Tako nesto se predaje u nasledstvo,a ne prodaje!!!
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 16/01/2010 : 22:48:06  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote

veci dio kolekcije
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 16/01/2010 : 22:52:13  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote

manji dio :)
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 17/01/2010 : 00:39:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kapetan

Super ti je kolekcija majstore! Mene samo zanima koliko si stripova iz te kolekcije pročitao više od jednom i kad uopće stigneš toliko čitati?
Pitam to jer se već neko vrijeme lomim oko toga da li da se riješim svoje ZS/LMS kolekcije jer jednostavno stoje u hrpi kutija za koje imam sve manje mjesta, a ovim tempom rada i života jednostavno ne mogu zamisliti trenutak kad ću uhvatiti vremena čitati ih ponovo. Jedino što ih još drži kod mene je spoznaja koliko sam vremena i truda uložio u sakupljanje

Ako si se resio prodati ZS/LMS kolekcije, javi sta imas, sta prodajes, stanje i cena. Pisi direktno na rgorgiev@t-home.mk

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 19/01/2010 : 04:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message  Reply with Quote
evo onaj meni najbitniji dio, hardcoveri :

ZS, LMS i Slobodna mi trenutno nisu važni, pokušavam ih se čak i riješit
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3925 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 21/01/2010 : 12:31:07  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:

Imenjace, vidim ja da ti svi ovi stripovi prave veliku guzvu u kuci, pa sam odlucio da ti ponudim da ti sve stripovi sa ove slike cuvam ja kod mene kuci, cuvacu ih ko oci u glavi! Nemas da brigas!
Uzecu ceo komplet LMS i ZS, da ti cuvam kod mene na nekih 99 godina ako se slazes! Posle radi sa njima sta ti volja!

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 21/01/2010 : 14:33:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by byoman

evo onaj meni najbitniji dio, hardcoveri :

ZS, LMS i Slobodna mi trenutno nisu važni, pokušavam ih se čak i riješit

Di je Captain America Omnibus II?!
Jako lepo izgledaju na polici, pored ova tri koja si naređao, dodao bih još i Punisherov Omnibus, da stvar bude kompletna!

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

THEMICO
New Member

Kiribati
112 Posts

Member since 28/11/2008

Posted - 21/01/2010 : 14:41:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit THEMICO's Homepage  Send THEMICO a Private Message  Reply with Quote

www.themicos.blogspot.com
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1875 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 21/01/2010 : 15:12:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by THEMICO

Jebote, koja stripurina!!! Kolko to ima stranica????

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page
Page: of 238 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.73 seconds. Snitz Forums 2000