Author |
Topic |
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 21/07/2010 : 22:07:06
|
quote: Originally posted by dveribad
Kao što je Siniša rekao "vizualna svečanost"...ustvari..boraveći par trenitaka u toj sobi...nekako se vrijeme vratilo unatrag...čudan osjećaj s daškom slobode. Baš ljepo da je ovo završilo u javnosti...
Seribade, pa ti si ziv Nemas bas nesto vremena za forum otkako si oterao dobar deo forumasa svojim idiotskim napadima |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 21/07/2010 : 22:54:09
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Kao što je Siniša rekao "vizualna svečanost"...ustvari..boraveći par trenitaka u toj sobi...nekako se vrijeme vratilo unatrag...čudan osjećaj s daškom slobode. Baš ljepo da je ovo završilo u javnosti...
Seribade, pa ti si ziv Nemas bas nesto vremena za forum otkako si oterao dobar deo forumasa svojim idiotskim napadima
Da živ,živahan. "dobar deo foruma"...ma daj,budi ozbiljan! Ja potjero?...nisam znao da imam takve moći. Iskreno,mislim da je samo par pičaka (u duši) napustilo svojevoljno forum,ali sam malo zatečen što se i ti nisi solidarizirao sa ekipom.Čestitam! |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 21/07/2010 : 23:10:21
|
Da živ,živahan. "dobar deo foruma"...ma daj,budi ozbiljan! Ja potjero?...nisam znao da imam takve moći. Iskreno,mislim da je samo par pičaka (u duši) napustilo svojevoljno forum,ali sam malo zatečen što se i ti nisi solidarizirao sa ekipom.Čestitam!
Ja tu ekipu postujem, ali ima i ovde onih koji su ostali a da ih postujem... pa ne ide da odem. Sto se tice picaka (u dusi) dok si ti tu moze da ode koliko hoces, opet ostaje najveca, ti
|
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 22/07/2010 : 00:07:11
|
Da živ,živahan. "dobar deo foruma"...ma daj,budi ozbiljan! Ja potjero?...nisam znao da imam takve moći. Iskreno,mislim da je samo par pičaka (u duši) napustilo svojevoljno forum,ali sam malo zatečen što se i ti nisi solidarizirao sa ekipom.Čestitam!
Ja tu ekipu postujem, ali ima i ovde onih koji su ostali a da ih postujem... pa ne ide da odem. Sto se tice picaka (u dusi) dok si ti tu moze da ode koliko hoces, opet ostaje najveca, ti
Tako kako ti razmišljaš trebali su i oni,no kako su i do sada napravili hrpu glupih poteza,to je još samo jedan u nizu.Paradoksalno zvuči da netko kao ti to shvaćaš,a oni ne.Čak i ti koji si priprost čovjek imaš ispravan stav i normalno se postaviš u takvoj situaciji,ali to ti je tako kad momci gledaju samo svoje dupe.Jer da nije tako,sigurno to ne bi napravili,bez obzira na seribada. Druga je stvar što si ti sklon idealiziranju,sirovom vrijeđanju i osnovi pogubne i sasvim nepotrebne potrebe za vrijeđanjem.Tu ti ja ne mogu pomoć.Interesantan je taj stav i sigurnost u verbalnom vrijeđanju,ali je malo teško shvatljivo kada ti drugi ne odgovara.Ispoljavanje primitivnog vrijeđanja i podcrtavanja sa fizičkom prijetnjom adekvatno i iscrpno dočarava pojedinca u njegovoj zbilji i osobnosti. Šteta,moglo je ispast puno bolje.Oprosti mi,niti je mjesto,niti je vrijeme,a i ne bih se htio raspravljat sa tobom.Nikako te ne bih htio vrijeđat iz razloga što te ne poznajem,a nebi imalo niti svrhe.Čemu,pobogu razbijat zabludu?...druže,prijatelju,brate,care! |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 22/07/2010 : 00:21:53
|
Tako kako ti razmišljaš trebali su i oni,no kako su i do sada napravili hrpu glupih poteza,to je još samo jedan u nizu.Paradoksalno zvuči da netko kao ti to shvaćaš,a oni ne.Čak i ti koji si priprost čovjek imaš ispravan stav i normalno se postaviš u takvoj situaciji,ali to ti je tako kad momci gledaju samo svoje dupe.Jer da nije tako,sigurno to ne bi napravili,bez obzira na seribada.
Ne secam se tih drugih glupih poteza, a sto se tice ovog poslednjeg valjda se smucilo ljudima da gube vreme s patoloskim lazovima i pljuvacima ispodprosecne inteligencije kao sto si ti. Verovatno imaju pametnije stvari da rade, a mene licno boli ona stvar sta ces ti da napises ovde za mene jer mi je vazno samo misljenje ljudi koje cenim. Tebe niti cenim, niti te smatram covekom. A i nisam izdavac pa ni tako ne mozes da mi naneses stetu. I jos sam na bolovanju pa mogu da odvojim malo vremena i za jadnike poput tebe
Sto se tice verbalnog vredjanja to je jedino sto mogu da uradim preko neta. Ako se ikad sretnemo pripazi na jezik jer tad necu imati potrebe da gubim vreme na verbalno vredjanje
|
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 22/07/2010 : 00:34:33
|
Tako kako ti razmišljaš trebali su i oni,no kako su i do sada napravili hrpu glupih poteza,to je još samo jedan u nizu.Paradoksalno zvuči da netko kao ti to shvaćaš,a oni ne.Čak i ti koji si priprost čovjek imaš ispravan stav i normalno se postaviš u takvoj situaciji,ali to ti je tako kad momci gledaju samo svoje dupe.Jer da nije tako,sigurno to ne bi napravili,bez obzira na seribada.
Ne secam se tih drugih glupih poteza, a sto se tice ovog poslednjeg valjda se smucilo ljudima da gube vreme s patoloskim lazovima i pljuvacima ispodprosecne inteligencije kao sto si ti. Verovatno imaju pametnije stvari da rade, a mene licno boli ona stvar sta ces ti da napises ovde za mene jer mi je vazno samo misljenje ljudi koje cenim. Tebe niti cenim, niti te smatram covekom. A i nisam izdavac pa ni tako ne mozes da mi naneses stetu. I jos sam na bolovanju pa mogu da odvojim malo vremena i za jadnike poput tebe
Sto se tice verbalnog vredjanja to je jedino sto mogu da uradim preko neta. Ako se ikad sretnemo pripazi na jezik jer tad necu imati potrebe da gubim vreme na verbalno vredjanje
....pa ti bre,nisi normalan!..dugo se nisam ovako nasmijao!...."E sad ću da im jebem majku"...(Laza)! |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 22/07/2010 : 00:41:40
|
Cinilo mi se ranije da posedujes bar malo mozga, sad vidim da sam pogresio te necu vise da gubim vreme s tobom. Sve sto si u medjuvremenu naucio je da koristis nove smajlije |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 09/09/2010 : 17:11:26
|
Ovako, ja iman jedno pitanje u vezi svoje police. S obziron da san pomalo kratak sa prostorom, mislija sam (kako vidite na slici) regularne Zagore poslagat u jedan red, a Zagore Extra poslagat odma poviše, na regularne. Sad mene zanima jel to sigurno tako, tj bojin se da nije preveliko opterećenje na polici pa da ne padne il nešto slično. Slika sam i nosače da vidite na šta to sve liči. Opet, čini mi se da nema neke velike opasnosti al kontam bolje pitat nego ispast glup i da mi se to na kraju sve sruši.
Ovi prazni dijelovi na polici su predviđeni za sljedeće brojeve regularne edicije, zato je prazno.
|
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
drakulloni
Senior Member
1317 Posts
Member since 25/09/2009 |
Posted - 09/09/2010 : 23:23:42
|
@Paka01
Nemaš frke izdržaće ti ova polica. Samo, ja bih stripove ređao po horizontali. Staće ti više, a i estetski bi ti bilo lepše. Ovako stoje jedan na drugom u dva reda. Kad se uveća broj, doćiće gotovo sigurno do situacije da želiš da izvučeš neki strip iz prvog pa ti se ovaj drugi (gornji) poremeti.
A kada se broj stripova baš osetno bude uvećao, možeš da dodaš još neki nosač, za svaki slučaj. Imaš i one manje, čisto da povećaju stabilnost.
Ako si baš rešio da središ stvari, probaj nešto ovako...
ili nešto slično. |
Lepo je promenniti se...Jos je lepse promeniti se zauvek. |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7722 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 09/09/2010 : 23:34:23
|
u mene su slični držaći samo što su duplo manji... na 160 cm dužine sam stavio tri držača i to 1 od 15x12 cm u sredini i sva od 10 x 12 cm sa strane... tako da mi ta tri držača drže preko 200 stripovaod sigurno 25-30 kg... valjda se neće srušiti jednom sve... |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Posted - 10/09/2010 : 01:29:42
|
quote: Originally posted by drakulloni
@Paka01
Nemaš frke izdržaće ti ova polica. Samo, ja bih stripove ređao po horizontali. Staće ti više, a i estetski bi ti bilo lepše. Ovako stoje jedan na drugom u dva reda. Kad se uveća broj, doćiće gotovo sigurno do situacije da želiš da izvučeš neki strip iz prvog pa ti se ovaj drugi (gornji) poremeti.
A kada se broj stripova baš osetno bude uvećao, možeš da dodaš još neki nosač, za svaki slučaj. Imaš i one manje, čisto da povećaju stabilnost.
Ako si baš rešio da središ stvari, probaj nešto ovako...
ili nešto slično.
Da da, razumin šta oš kazat šta se tiče slaganja, al još san u nekoj fazi isprovabanja šta mi se zapravo najviše sviđa i kako mi najlipše izgleda, tako da ću vjerojatno ovih dana još to malo prislagivat pa ću vidit kako mi zapravo najbolje odgovara.
Ova slika šta si stavija, ovo prejebeno izgleda, nisan nikad vidija. Bogami ću i to imat u vidu (ili nešto slično tako), čini se ko odlično rješenje za bit siguran da se polica neće srušit.
Ma glavno da to drži, smirija si me sad bogami |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
|
|
Attila77
Average Member
USA
891 Posts
Member since 08/05/2005 |
Posted - 10/09/2010 : 05:54:43
|
Evo i mog doprinosa. Ja sam napravio ove police samo za kolekciju Zagor stripova u mojoj kućnoj kancelariji. Novija izdanja su na desnoj strani, Dnevnikova izdnja su na levoj i iza kamere. Eto ti Zagora u Kaliforniji.
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40354 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Posted - 10/09/2010 : 08:26:13
|
Uf, lipo je to ko može. Ja nažalost zbog drugih ormara i kreveta na kat nisan u mogućnosti imat ovako nešto u svojoj sobi. Al u svakon slučaju, lipo izgleda i korisno je. Jedino mi se čini malo visoko, al izgleda da nije moglo niže zbog vrata. |
|
|
giant
Average Member
Slovenia
892 Posts
Member since 22/10/2006 |
Posted - 10/09/2010 : 13:38:18
|
@Atilla 77: ljepa kolekcija, nema što. Iako meni lično bi se više sviđala, ako imaš sve u, recimo policama dužine (ajde, na oko) 4-5 metara i 2-2,5 m visine....ne znam. Po meni deluje kolekcija u jednoj duuugoj liniji manja i manje pompozna nego u policama....
Inače, super još jednom na vele-kolekciji i pozdrav u USA.... |
Invincible shield |
Edited by - giant on 10/09/2010 13:40:03 |
|
|
Attila77
Average Member
USA
891 Posts
Member since 08/05/2005 |
Posted - 10/09/2010 : 15:21:31
|
quote: Originally posted by Paka01
.... Jedino mi se čini malo visoko, al izgleda da nije moglo niže zbog vrata.
Pa jeste visoko, ali šta ćeš, ovo je bilo najbolje rešenje za prostor, i zbog male dece u kući ... ali nije previsoko da ih ne bi mogao dostići. |
Edited by - Attila77 on 10/09/2010 15:22:26 |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 10/09/2010 : 16:19:52
|
quote: Originally posted by Attila77
quote: Originally posted by Paka01
.... Jedino mi se čini malo visoko, al izgleda da nije moglo niže zbog vrata.
Pa jeste visoko, ali šta ćeš, ovo je bilo najbolje rešenje za prostor, i zbog male dece u kući ... ali nije previsoko da ih ne bi mogao dostići.
ma neka prica ko sta hoce,ja cu uslikati svoju kolekciju za nekih desetak godina.planiram da bude na 2 sprata! |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7722 Posts
|
Magico_Vento
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1181 Posts
Member since 10/01/2010 |
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7722 Posts
Posted - 20/09/2010 : 00:20:36
|
quote: Originally posted by Magico_Vento
Ma gdje nije extra imas poprilican broj stripova :D
pa ima ih,ali nema baš nešto atraktivno i skupo,tipa libelus,kolekcionarskih knjiga,mnoštvo starih ZS i LMS i slično.. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
split85
Advanced Member
Croatia
8255 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
akitb
Starting Member
Serbia
38 Posts
Member since 20/07/2010 |
|
Hamzinho
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
13 Posts
Member since 06/10/2007 |
Posted - 20/09/2010 : 21:04:03
|
@zlatan bihac Divno složeno :-)
Kako su stigle nove police red je da i ja nešto priložim :-) Malo je rezolucija na mobitelu loša, ali vidi se glavno :-)
Slika 1: Slika 2: Slika 3:
|
Pa naopako, j..o ga ti, ova vamo, ova vamo. To ti je lijeva. Tako je brate, ova drzavna u sredinu, partijska desno, republicka ovamo lijevo, molim te. Nije to, to ti je desno, j...m te u glavu. Vamo dodji. A vidi mahnita momka. Obrnuto, hajvanu jedan, koja ti je desna, znas li? A hajvana Boze dragi, sta je ovo? |
|
|
akitb
Starting Member
Serbia
38 Posts
Member since 20/07/2010 |
|
Topic |
|