forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Voajeri!!!! Ovamo!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 238

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/07/2010 : 22:07:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

Kao što je Siniša rekao "vizualna svečanost"...ustvari..boraveći par trenitaka u toj sobi...nekako se vrijeme vratilo unatrag...čudan osjećaj s daškom slobode.
Baš ljepo da je ovo završilo u javnosti...

Seribade, pa ti si ziv
Nemas bas nesto vremena za forum otkako si oterao dobar deo forumasa svojim idiotskim napadima
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 21/07/2010 : 22:54:09  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Kao što je Siniša rekao "vizualna svečanost"...ustvari..boraveći par trenitaka u toj sobi...nekako se vrijeme vratilo unatrag...čudan osjećaj s daškom slobode.
Baš ljepo da je ovo završilo u javnosti...

Seribade, pa ti si ziv
Nemas bas nesto vremena za forum otkako si oterao dobar deo forumasa svojim idiotskim napadima

Da živ,živahan.
"dobar deo foruma"...ma daj,budi ozbiljan!
Ja potjero?...nisam znao da imam takve moći.
Iskreno,mislim da je samo par pičaka (u duši) napustilo svojevoljno forum,ali sam malo zatečen što se i ti nisi solidarizirao sa ekipom.Čestitam!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/07/2010 : 23:10:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da živ,živahan.
Iskreno,mislim da je samo par pičaka (u duši) napustilo svojevoljno forum,ali sam malo zatečen što se i ti nisi solidarizirao sa ekipom.Čestitam!

Ja tu ekipu postujem, ali ima i ovde onih koji su ostali a da ih postujem... pa ne ide da odem.
Sto se tice picaka (u dusi) dok si ti tu moze da ode koliko hoces, opet ostaje najveca, ti
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 22/07/2010 : 00:07:11  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Da živ,živahan.

Ja tu ekipu postujem, ali ima i ovde onih koji su ostali a da ih postujem... pa ne ide da odem.
Sto se tice picaka (u dusi) dok si ti tu moze da ode koliko hoces, opet ostaje najveca, ti

Tako kako ti razmišljaš trebali su i oni,no kako su i do sada napravili hrpu glupih poteza,to je još samo jedan u nizu.Paradoksalno zvuči da netko kao ti to shvaćaš,a oni ne.Čak i ti koji si priprost čovjek imaš ispravan stav i normalno se postaviš u takvoj situaciji,ali to ti je tako kad momci gledaju samo svoje dupe.Jer da nije tako,sigurno to ne bi napravili,bez obzira na seribada.
Druga je stvar što si ti sklon idealiziranju,sirovom vrijeđanju i osnovi pogubne i sasvim nepotrebne potrebe za vrijeđanjem.Tu ti ja ne mogu pomoć.Interesantan je taj stav i sigurnost u verbalnom vrijeđanju,ali je malo teško shvatljivo kada ti drugi ne odgovara.Ispoljavanje primitivnog vrijeđanja i podcrtavanja sa fizičkom prijetnjom adekvatno i iscrpno dočarava pojedinca u njegovoj zbilji i osobnosti.
Šteta,moglo je ispast puno bolje.Oprosti mi,niti je mjesto,niti je vrijeme,a i ne bih se htio raspravljat sa tobom.Nikako te ne bih htio vrijeđat iz razloga što te ne poznajem,a nebi imalo niti svrhe.Čemu,pobogu razbijat zabludu?...druže,prijatelju,brate,care!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/07/2010 : 00:21:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tako kako ti razmišljaš trebali su i oni,no kako su i do sada napravili hrpu glupih poteza,to je još samo jedan u nizu.Paradoksalno zvuči da netko kao ti to shvaćaš,a oni ne.Čak i ti koji si priprost čovjek imaš ispravan stav i normalno se postaviš u takvoj situaciji,ali to ti je tako kad momci gledaju samo svoje dupe.Jer da nije tako,sigurno to ne bi napravili,bez obzira na seribada.

Ne secam se tih drugih glupih poteza, a sto se tice ovog poslednjeg valjda se smucilo ljudima da gube vreme s patoloskim lazovima i pljuvacima ispodprosecne inteligencije kao sto si ti.
Verovatno imaju pametnije stvari da rade, a mene licno boli ona stvar sta ces ti da napises ovde za mene jer mi je vazno samo misljenje ljudi koje cenim.
Tebe niti cenim, niti te smatram covekom.
A i nisam izdavac pa ni tako ne mozes da mi naneses stetu.
I jos sam na bolovanju pa mogu da odvojim malo vremena i za jadnike poput tebe

Sto se tice verbalnog vredjanja to je jedino sto mogu da uradim preko neta. Ako se ikad sretnemo pripazi na jezik jer tad necu imati potrebe da gubim vreme na verbalno vredjanje

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 22/07/2010 : 00:34:33  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne secam se tih drugih glupih poteza, a sto se tice ovog poslednjeg valjda se smucilo ljudima da gube vreme s patoloskim lazovima i pljuvacima ispodprosecne inteligencije kao sto si ti.
Verovatno imaju pametnije stvari da rade, a mene licno boli ona stvar sta ces ti da napises ovde za mene jer mi je vazno samo misljenje ljudi koje cenim.
Tebe niti cenim, niti te smatram covekom.
A i nisam izdavac pa ni tako ne mozes da mi naneses stetu.
I jos sam na bolovanju pa mogu da odvojim malo vremena i za jadnike poput tebe

Sto se tice verbalnog vredjanja to je jedino sto mogu da uradim preko neta. Ako se ikad sretnemo pripazi na jezik jer tad necu imati potrebe da gubim vreme na verbalno vredjanje

....pa ti bre,nisi normalan!..dugo se nisam ovako nasmijao!...."E sad ću da im jebem majku"...(Laza)!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/07/2010 : 00:41:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Cinilo mi se ranije da posedujes bar malo mozga, sad vidim da sam pogresio te necu vise da gubim vreme s tobom.
Sve sto si u medjuvremenu naucio je da koristis nove smajlije
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 09/09/2010 : 17:11:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ovako, ja iman jedno pitanje u vezi svoje police. S obziron da san pomalo kratak sa prostorom, mislija sam (kako vidite na slici) regularne Zagore poslagat u jedan red, a Zagore Extra poslagat odma poviše, na regularne. Sad mene zanima jel to sigurno tako, tj bojin se da nije preveliko opterećenje na polici pa da ne padne il nešto slično. Slika sam i nosače da vidite na šta to sve liči. Opet, čini mi se da nema neke velike opasnosti al kontam bolje pitat nego ispast glup i da mi se to na kraju sve sruši.

Ovi prazni dijelovi na polici su predviđeni za sljedeće brojeve regularne edicije, zato je prazno.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

drakulloni
Senior Member

1317 Posts

Member since 25/09/2009

Posted - 09/09/2010 : 23:23:42  Show Profile Show Extended Profile  Send drakulloni a Private Message  Reply with Quote
@Paka01

Nemaš frke izdržaće ti ova polica. Samo, ja bih stripove ređao po horizontali. Staće ti više, a i estetski bi ti bilo lepše. Ovako stoje jedan na drugom u dva reda. Kad se uveća broj, doćiće gotovo sigurno do situacije da želiš da izvučeš neki strip iz prvog pa ti se ovaj drugi (gornji) poremeti.

A kada se broj stripova baš osetno bude uvećao, možeš da dodaš još neki nosač, za svaki slučaj. Imaš i one manje, čisto da povećaju stabilnost.

Ako si baš rešio da središ stvari, probaj nešto ovako...

ili nešto slično.

Lepo je promenniti se...Jos je lepse promeniti se zauvek.
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7722 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 09/09/2010 : 23:34:23  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
u mene su slični držaći samo što su duplo manji...
na 160 cm dužine sam stavio tri držača i to 1 od 15x12 cm u sredini i sva od 10 x 12 cm sa strane...
tako da mi ta tri držača drže preko 200 stripovaod sigurno 25-30 kg...
valjda se neće srušiti jednom sve...
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 10/09/2010 : 01:29:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drakulloni

@Paka01

Nemaš frke izdržaće ti ova polica. Samo, ja bih stripove ređao po horizontali. Staće ti više, a i estetski bi ti bilo lepše. Ovako stoje jedan na drugom u dva reda. Kad se uveća broj, doćiće gotovo sigurno do situacije da želiš da izvučeš neki strip iz prvog pa ti se ovaj drugi (gornji) poremeti.

A kada se broj stripova baš osetno bude uvećao, možeš da dodaš još neki nosač, za svaki slučaj. Imaš i one manje, čisto da povećaju stabilnost.

Ako si baš rešio da središ stvari, probaj nešto ovako...

ili nešto slično.

Da da, razumin šta oš kazat šta se tiče slaganja, al još san u nekoj fazi isprovabanja šta mi se zapravo najviše sviđa i kako mi najlipše izgleda, tako da ću vjerojatno ovih dana još to malo prislagivat pa ću vidit kako mi zapravo najbolje odgovara.

Ova slika šta si stavija, ovo prejebeno izgleda, nisan nikad vidija. Bogami ću i to imat u vidu (ili nešto slično tako), čini se ko odlično rješenje za bit siguran da se polica neće srušit.

Ma glavno da to drži, smirija si me sad bogami

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

Attila77
Average Member

USA
891 Posts

Member since 08/05/2005

Posted - 10/09/2010 : 05:54:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Attila77 a Private Message  Reply with Quote
Evo i mog doprinosa. Ja sam napravio ove police samo za kolekciju Zagor stripova u mojoj kućnoj kancelariji. Novija izdanja su na desnoj strani, Dnevnikova izdnja su na levoj i iza kamere. Eto ti Zagora u Kaliforniji.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40350 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/09/2010 : 07:52:50  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Primas li nove radnike?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 10/09/2010 : 08:26:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Uf, lipo je to ko može. Ja nažalost zbog drugih ormara i kreveta na kat nisan u mogućnosti imat ovako nešto u svojoj sobi.
Al u svakon slučaju, lipo izgleda i korisno je. Jedino mi se čini malo visoko, al izgleda da nije moglo niže zbog vrata.

Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
892 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 10/09/2010 : 13:38:18  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message  Reply with Quote
@Atilla 77: ljepa kolekcija, nema što. Iako meni lično bi se više sviđala, ako imaš sve u, recimo policama dužine (ajde, na oko) 4-5 metara i 2-2,5 m visine....ne znam. Po meni deluje kolekcija u jednoj duuugoj liniji manja i manje pompozna nego u policama....

Inače, super još jednom na vele-kolekciji i pozdrav u USA....

Invincible shield

Edited by - giant on 10/09/2010 13:40:03
Go to Top of Page

Attila77
Average Member

USA
891 Posts

Member since 08/05/2005

Posted - 10/09/2010 : 15:21:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Attila77 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

.... Jedino mi se čini malo visoko, al izgleda da nije moglo niže zbog vrata.

Pa jeste visoko, ali šta ćeš, ovo je bilo najbolje rešenje za prostor, i zbog male dece u kući ... ali nije previsoko da ih ne bi mogao dostići.

Edited by - Attila77 on 10/09/2010 15:22:26
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 10/09/2010 : 16:19:52  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Attila77

quote:
Originally posted by Paka01

.... Jedino mi se čini malo visoko, al izgleda da nije moglo niže zbog vrata.

Pa jeste visoko, ali šta ćeš, ovo je bilo najbolje rešenje za prostor, i zbog male dece u kući ... ali nije previsoko da ih ne bi mogao dostići.

ma neka prica ko sta hoce,ja cu uslikati svoju kolekciju za nekih desetak godina.planiram da bude na 2 sprata!
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7722 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 19/09/2010 : 23:32:11  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote

evo i moje kolekcije...
nije baš nešto extra ali dobro.
Go to Top of Page

Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts

Member since 10/01/2010

Posted - 19/09/2010 : 23:52:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Magico_Vento a Private Message  Reply with Quote
Ma gdje nije extra imas poprilican broj stripova :D

Nemam potpis...
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7722 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 20/09/2010 : 00:20:36  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Magico_Vento

Ma gdje nije extra imas poprilican broj stripova :D

pa ima ih,ali nema baš nešto atraktivno i skupo,tipa libelus,kolekcionarskih knjiga,mnoštvo starih ZS i LMS i slično..
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 20/09/2010 : 17:25:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Zlatane, izgleda fenomenalno! I da ja imam toliko stripova, ne bi ih mogo nigdje stavit, moro bi se odselit u veci stan i imati citavu sobu samo za svoju kolekciju ... svaka cast ;)

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8255 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 20/09/2010 : 17:27:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
Odlično
Pedantno složeno, svakako višegodišnji rad.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

akitb
Starting Member

Serbia
38 Posts

Member since 20/07/2010

Posted - 20/09/2010 : 20:21:47  Show Profile Show Extended Profile  Send akitb a Private Message  Reply with Quote
svaka cast :) vrh ti je kolekcija :D eh da ja imam toliko stripova :D
Go to Top of Page

Hamzinho
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
13 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 20/09/2010 : 21:04:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Hamzinho a Private Message  Reply with Quote
@zlatan bihac
Divno složeno :-)

Kako su stigle nove police red je da i ja nešto priložim :-)
Malo je rezolucija na mobitelu loša, ali vidi se glavno :-)

Slika 1:
Slika 2:
Slika 3:

Pa naopako, j..o ga ti, ova vamo, ova vamo. To ti je lijeva. Tako je brate, ova drzavna u sredinu, partijska desno, republicka ovamo lijevo, molim te. Nije to, to ti je desno, j...m te u glavu. Vamo dodji. A vidi mahnita momka. Obrnuto, hajvanu jedan, koja ti je desna, znas li? A hajvana Boze dragi, sta je ovo?
Go to Top of Page

akitb
Starting Member

Serbia
38 Posts

Member since 20/07/2010

Posted - 20/09/2010 : 21:07:56  Show Profile Show Extended Profile  Send akitb a Private Message  Reply with Quote
fijuuuu :) svaka cast :D
Go to Top of Page
Page: of 238 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000