Zlatna serija 83 "Otrovni totem" u glanc stanju je raritet. I Zlatna serija 53 je otisao za 1800 kuna. Uglavnom ZS Zagori su skupi...radi populariteta.
Koji je najrjedji strip u Zlatnoj seriji i LMS-u? Koliko ste najvise platili za 1 strip? Vjerovatno je odgovor na prvo pitanje Zagor ZS 4.
Najskuplji strip je Asterix i sin. Najredji je LMS 2 po meni.Posebno dobro ocuvan. Meni je bilo tesko da nadjem Biser Strip Sampioni stripa 17. Namucio sam se posteno. Ma skoro svaka edicija ima neki svoj redji broj. Tesko je tu proceniti koji je najredji.
Ja, koji zivim u Novom Sadu...Meki stripa ...izlazim na "buvljak" svaki vikend...subotu i nedelju i za mesec dana ne nadjem niti jedan jedini strip...pa caki ni ona Horusova sranja...to je znak da su vec sada SVI stripovi iz ZS i LMS-a postali raritet...Nema ih vise nigde...niti na ulici...niti kod preprodavaca... Naravno...ima ih na aukcijama...ali cene su takve kakve su...trziste ih diktira i mislim da ce vremenom biti sve vece i vece...
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
Ja, koji zivim u Novom Sadu...Meki stripa ...izlazim na "buvljak" svaki vikend...subotu i nedelju i za mesec dana ne nadjem niti jedan jedini strip...pa caki ni ona Horusova sranja...to je znak da su vec sada SVI stripovi iz ZS i LMS-a postali raritet...Nema ih vise nigde...niti na ulici...niti kod preprodavaca... Naravno...ima ih na aukcijama...ali cene su takve kakve su...trziste ih diktira i mislim da ce vremenom biti sve vece i vece...
tocno .pogotovo dobro i odlicno ocuvani
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Sve je manje Dnevnika na ulicama. kad se setim devedesetih i prolaza na Zelenom vencu... Ja u zadnje vreme kupujem malo stripova, ali kupujem skupe Fibru i Beli put. Što rece neko, nije mi žao ni pare. Kad li ce drugi deo Kaste Metabarona?
tu ima par tellera koji su extremno rijetki 339 slepi kolosek i 343 otrovnica mohabiti.
LMS 343 sam na srecu dobio na aukcijama od BO-ja....LMS 339 tražim vec dugo i još ga nisam dobio....Ova dvojica su zaista teže nabavljivi!! Pored prvih 4 brojeva LMS serije-naravno! ZS-broj 83 u ljepom stanju je gotovo raritet....