DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Ni šesti trejd 100b. Imaju sve osim šestog trejda. A koji trejd meni fali? Šesti trejd. Mamu im nji'ovu.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Danas sam vido sesti trejd, imali su sve do jedanaestog.
Ne zezaj, bio sam i ja u subotu do Platoa - i nisu imali šesti trejd.
Ma bilo, dvaput sam bio tamo i proveravao Essentiale, i bas 100b... I to sam dosta kasno isao drugi put, jer je tesko bilo prelomiti izmedju sestog Spidermana ili nekog od 100b...
@obi: offtopic. kad si vec bio na systemovom standu, znas li postoji li/jesli li vidio njihov/og ken/a #22 donaverov karavan 4. dio ili je taj strip samo legenda plz?
@obi: offtopic. kad si vec bio na systemovom standu, znas li postoji li/jesli li vidio njihov/og ken/a #22 donaverov karavan 4. dio ili je taj strip samo legenda plz?
Nije legenda, postoji strip, vidio ga svojim ocima.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Poslije 3 dana patnje, 7 razlicitih prevoza da se prede 250 km. do Beograda, iznuren se vratih kuci. Ali ne bez ulova... Kupio sam kod System Comicsa, Lagune, Marketprinta i Darkwooda. 38 stripova i 8 knjiga. Beli put ostavih (igrom slucaja) za kraj pa mi je ponestalo snage, sredstava i prostora za nošenje. Drugi put.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
A u Obi Wan pa ti si se bas nakupovao... Zato je u Darkwoodu ostao samo skart od Marvela... Ako kupio si naj-od naj sto se moglo kupiti! Kako odvuce ovolike stvari?! Ja se sa 6 knjiga i par stripa iskilavih nacisto...
U principu, to kod nas nema, ali ove godine je igrom slucaja nešto i bilo. Trebao je ici autobus sa profesorima i dacima. Planiralo se na sajam pa na Kalemegdan, ali nije bilo sigurno (zbog slabog odaziva) pa sam odustao. Na kraju sam putovao Beli Manastir-Subotica (auto), Subotica-NS (vlak), NS-BG (drugi auto), BG-NS (auto), NS-Subotica (vlak), Subotica-Sombor (autobus), Sombor-BM (auto). Malo jest bilo previše gnjavaže, ali obišli smo rodbinu i prijatelje, kupili knjige i stripove i sretni se vratili kuci...