There's a time to live and a time to die When it's time to meet the maker! There's a time to live but isn't it strange That as soon as you're born you're dying!
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-
Golcina i po,jednom sam vidjeo ista situacija kad je Mihajlovic pucao slobodnjak,samo sam se smijao i konto e ovo neces dobaciti. Nije dao go ali je zbombo u precku.
Sad najljepsi go ove godine u svedskoj, tip se zove Vasquez a go je sigurno medju prvih 10 u istoriji fudbala.
Cim je markos nesto postovao u sport, podforumu znao sam da je dobro! i predobro je! svatko tko je igrao nogomet (veliki nogomet) zna kakva je ovo udarcina!
Au koja golcina.A pazi ovi jos stali u zivi zid.Covek suta sa 40 metara i ovi stoje u zivom zidu.Verovatno je poznat po jakom sutu. A ovaj auto gol je smejurija stvarno!
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0