Miroslav mi kaže da ga ima. Reče mi i da Fibra stiže u subotu. Progledaće Markos. Kod Miroslava se skuplja klijentela koja će kupovati fibrina izdanja.
Miroslav mi kaže da ga ima. Reče mi i da Fibra stiže u subotu. Progledaće Markos. Kod Miroslava se skuplja klijentela koja će kupovati fibrina izdanja.
Mislio sam da to stavim pod stavku "jednog dana, kad bude para...", ali po toj ceni, to i ne mora da čeka.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Naravno, nije u boji, ali u obji već imam od DN, a ako budem hteo one posle, izdaće ih već Bernard.
Lepo je imati izbora.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Ovo je odličan potez zbog prihvatljive cijene, minus je nedostatak boje ali kod prve 4 knjige ( 12 epizoda ) boja ne igra veliku ulogu. Pa čak i 5 knjiga će izvrsno izgledati i c/b. Tek, ako se dobro sićan, od Odmetnika pa preko Anđeoskog lica boja poprima bitnu ulogu zbog promjene stila crtanja. U svakom slučaju, kupujem... i žalim što i ostali serijali MP nisu završili u ovakvoj formi. No dobro, tko je zna onda da će HC zavladati. Moj skromni savjet MP je izdavanje i nekih drugih kvalitetnih serijala u ovoj formi. Činjenica da bi sigurno mnogi ( ili bar broj dovoljan za isplativost izdanja ) volili još neke naslove vidit na hrpi. Konkretno, Jugurtha, Lester pa čak i Valerijan ili Lik Orijent ( iako bi zadbja dva rađe u boji ) a ima tu još gomila stvari. Nekakav razgovor između BG i MP u smislu da se ne dupliraju po pitanju Integrala sigurno bi obogatija ponudu BD produkcije koja je pomalo zapostavljena. Valjda će start BG Integrala, uz već fantastični doprinos Belog Puta, pomalo dovesti stvari na svoje misto, za nas, ljubitelje BD produkcije. I pitanjce... Ima li izgleda da se nastave Kosmički putnici? Pretpostavljam da nemaju baš brojnu publiku ali to je djelo koje zaslužuje privođenje kraju. Pa bar jedan album godišnje.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
ništa čudno marketprintove serije u albumima izlaze gidinama cca. za 6 albuma im treba oko 10 godina -- sva njihovia izdanja to potvrđuju tako da sam siguran da bu izdali kosmićke do kraja samo je pitanje kad
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO