forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bande dessinée
 Izašao Bluberi od Marketprinta
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 24/10/2007 : 19:53:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
I ja video, pa pljuckam. :)
Go to Top of Page

THeMiSFiT
Average Member

Croatia
686 Posts

Member since 02/07/2006

Posted - 24/10/2007 : 20:05:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit THeMiSFiT's Homepage  Send THeMiSFiT an ICQ Message  Send THeMiSFiT a Private Message  Reply with Quote
ma ja ću kupit, kad si sirotinja i sivo-bijeli bluberi bolji je od nikakvog

Strip Knjižara Palach / WEB SHOP: http://www.strip-knjizara.hr/
Go to Top of Page

neman
Starting Member

Serbia
97 Posts

Member since 20/05/2006

Posted - 24/10/2007 : 21:47:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit neman's Homepage  Send neman a Private Message  Reply with Quote
Evo ja sam kupio(pre par sati bejah na sajmu) i nije bas toliko lose za tu cenu. ALi steta sto nisu uradili stampu kao za XIII, tj taj kvalitet papira i boje. Ovo je stampano u Backom Petrovcu amaterski je dosta, nije bas crno ALI obzirom da mi je vecina bluberija po stripotekama i kojekakvim izdanjima ja sam zadovoljan. Kasnije brojeve cu kupiti u boji...
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 24/10/2007 : 23:53:53  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by THeMiSFiT

ma ja ću kupit, kad si sirotinja i sivo-bijeli bluberi bolji je od nikakvog

Tako je, to i ja kažem.
Treba znat svoje mjesto u krugu života, žalosno ali istinito...

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 25/10/2007 : 00:20:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message  Reply with Quote
A picture is worth a thousand words, so...

Piši propalo!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 29/10/2007 : 21:27:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Evo držim Bluberija u rukama i mogu reći da ste se ljudi (neki) previše propicajzlirali...
Uvez tvrdi, najviše me podsjeća na onaj Belog puta - meni je to sasvim ok.
Otisak nije najcrnji, ali nije ni siv - pravo da vam kažem, meni je sasvim potaman.
Strip je crno bijeli, bolje bi bilo u boji, ali šta da se radi...
Naslovnice drugog i trećeg albuma nisu unutar stripa već na poleđini što je meni sasvim u redu (da ne kažem nije mi važno).
Na poleđini su otisnuti svi naslovi Bluberija, a prva tri drugom bojom što mi se jako sviđa, u nekih 10 knjiga stati će sve.
140 strana za nešto manje od 10 eura - e to mi se najviše sviđa, konačno jedan strip kod kojega se osjećate da ste kupili nešto lijepo za malo novca.
Izdanje mi je sasvim u redu, vrlo sam zadovoljan...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 29/10/2007 23:15:33
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 29/10/2007 : 22:23:15  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

Evo držim Bluberija u rukama i mogu reći da ste se ljudi (neki) previše propicajzlirali...
Otisak nije najcrnji, ali nije ni siv - pravo da vam kažem, meni je sasvim potaman.
Nsalovnice drugog i trećeg albuma nisu unutar stripa već na poleđini što je meni sasvim u redu (da ne kažem nije mi važno).
Na poleđini su otisnuti svi naslovi Bluberija, a prva tri drugom bojom što mi se jako sviđa, u nekih 10 knjiga stati će sve.
140 strana za nešto manje od 10 eura - e to mi se najviše sviđa, konačno jedan strip kod kojega se osjećate da ste kupili nešto lijepo za malo novca.

Dobro je da ima i neko ko je zadovoljan!

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 29/10/2007 : 23:55:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
Ma naravno da ima zadovoljnih. I treba da bude. To što se meni nije svidelo verovatno znači da će se mnogima i svideti. :)
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 30/10/2007 : 01:12:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Apsolutno!
Iskreno, da je ovo izašlo pre godinu dana, ne verujem da bi se mnogo nas ljutilo.
Pomalo smo poleteli, čini mi se.
"Navikoh se ja na sapun i na zubnu pastu"

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

THeMiSFiT
Average Member

Croatia
686 Posts

Member since 02/07/2006

Posted - 31/10/2007 : 12:15:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit THeMiSFiT's Homepage  Send THeMiSFiT an ICQ Message  Send THeMiSFiT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by THeMiSFiT

nego kad će ovo u hr?

citiram sebe samog

Go to Top of Page

zlatkob
Average Member

Croatia
633 Posts

Member since 24/02/2006

Posted - 31/10/2007 : 15:49:44  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatkob a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

Naslovnice drugog i trećeg albuma nisu unutar stripa već na poleđini što je meni sasvim u redu (da ne kažem nije mi važno).

Također

Kosovo i Metohija = Srbija

Edited by - zlatkob on 31/10/2007 15:50:13
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 03/11/2007 : 19:00:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Eto zavirio sam i unutar korica...
Pročitao sam, simpatično, drži pažnju, ali nije me oborilo s nogu. Zapitao sam se u čemu je tolika fama oko tog Bluberija...Pročitao sam tekst o Bluberiju (na ovom sajtu by Zoran Herceg) i piše da taj strip crtački i scenaristički postaje sve bolji i bolji, što se posebno vidi od 10 epizode na dalje, dok ne preraste u nešto stvarno fenomenalno. Ja bih ga kupovao čak i bez tog saznanja, a ovako - jedva čekam iduće knjige.
Nadam se da neću čekati predugo...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 03/11/2007 19:02:29
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 03/11/2007 : 19:37:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Ulovit ćeš se 100%, viruj mi...

Prva knjiga ( a dijelom i druga ) još su u Jije fazonu, što ne smatram lošim, dapače, ali to još nije pravi Giraud. Osim toga dio nije čak on ni crtao već Jije ali to je pomalo isfurana priča.

I druga knjiga je crtački na istom tragu uz vidljivi napredak i zaokružuje cjelinu priče prvih pet epizoda, šesta epizoda je, mislim, jedina u kompletnom ciklusu koja stoji samostalno.

Zgodno ispada podjela po epizodama i u naredne dvi knjige ( 7-9 i 10-12 ) jer sadrži opet dvi ( ep. 7-10 + 11-12 ) priče koje su crtački a i scenaristički novi, veliki, skalin naprid. U prvoj je u stvari početak zapleta čije rješenje stiže gotovo petnaestak epizoda kasnije s tim da je ep.#10 vizuelno remek djelo. Dinamično i dobro do bola!

Po blok priči 11/12 snimljen je fušerski film o Blueberryju ( onome tko ga nije pogleda... neka tako i ostane a tko je, neka ga zanemari ) i uvod je u laganu promjenu crtačkog stila koja će u narednim epizodama biti sve izraženija.

Nastavak je uglavnom poznat...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 03/11/2007 : 19:44:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Hvala za info. Ostaje mi čekati i nadati se da će prodaja Marketprint izdanja ići dobro i da će ostale knjige izaći čim prije...

Go to Top of Page

pajawizard
New Member

Serbia
107 Posts

Member since 23/08/2006

Posted - 05/11/2007 : 12:22:23  Show Profile Show Extended Profile  Send pajawizard a Private Message  Reply with Quote
Ovakvo izdanje je bruka za izdavaca, komentari tipa "za tu cenu nije los" je samo dokaz da nije ispunilo ocekivanja.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 05/11/2007 : 12:54:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
A mozda su ti komentari ipak dokaz da - za tu cenu nije loš?

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

THeMiSFiT
Average Member

Croatia
686 Posts

Member since 02/07/2006

Posted - 05/11/2007 : 14:49:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit THeMiSFiT's Homepage  Send THeMiSFiT an ICQ Message  Send THeMiSFiT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

A mozda su ti komentari ipak dokaz da - za tu cenu nije loš?

laje kao pas, izgleda kao pas ali nemoj da te prevari - to je zaista pas

nego djole znaš li ti hoće li ovo izdanje doći u hr ili da molim nekog od vas preko drine

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 05/11/2007 : 17:45:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pajawizard

Ovakvo izdanje je bruka za izdavaca, komentari tipa "za tu cenu nije los" je samo dokaz da nije ispunilo ocekivanja.

Izdanje je sasvim OK, nije nikakva bruka...
Ali, ukusi su različiti, a i očekivanja.

Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 11/11/2007 : 13:33:33  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message  Reply with Quote
Čudim se na ovoliko povika i loših kritika na ovaj integral. Cijelo vrijeme kukate i vičete na skupe albuma (integrale), a sada kad se pojavio integral ovakvog formata, opet ne valja. Točno je, nije na razini npr. Metabaruna (mislim na oba izdanja) ili sličnih, nije u boji, nije papir "onaj pravi", ali: ide od početka; uvez je sasvim korektan; naslovnice su tiskane, a to što nisu unutra, bože moj; na zadnjoj strani je popis svih epizoda i zatamnjuju se one koje su izašle. Ljudi budite zadovoljni s onim što imate. Nije ova knjiga baš tako loša.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 11/11/2007 : 15:26:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Ovo je sranje... nije uvik sve u cijeni. To što je jeftino, korektno uvezano, kronološki i štatijagaznam... to ne znači da je dobro.

Sve nabrojeno jedno najobičnije NORMALNO izdanje mora imati... i kronologiju i korektan uvez, naslovnice, "pravi" papir i PRAVU PRIPREMU!!!!

Sad se moran lupat u guzicu jer ovo izdanje DIO toga ima. Sranje! Očekiva sam ultimativnu C/B kolekciju meni najdražeg stripa a dobija isto što već godinama imam, uvezane epizode iz Stripoteke.

I ne, ovo nije ni blizu onome kako bi tribalo izgledati pa nema ni opravdanja za loš produkt i to imam pravo reći, ako ništa, zato što mi je Stripoteka oduvik bila najdraža strip revija, na njoj sam odrastao ( a između ostalog za ovaj site skenirao naslovnice i napravija kompletan popis Stripoteke i pritom gušta ka' prasac u kukuruzu )...

Upravo zbog toga sam razočaran... hoću li kupiti? Valjda, baš zbog cijene i zbog toga sam i još više ljut jer dobijam dojam da je odrađeno priko kurca uz razmišljanje kako će niža cijena privući kupce koji će onda zanemariti sve nedostatke.

Uh, što mrzim bolest zvanu strip!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 12/11/2007 : 08:18:57  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message  Reply with Quote
Jest, ali ga ipak moraš uzeti u ruku da bi znao na čemu si. Hoćeš li moći ili ne ... dati komentar.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 12/11/2007 : 15:15:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Pa dobro Mladene, zar stvarno misliš da pričam o nečemu što nisan vidija. Tijekom ranije rasprave, dok nisan vidija spomenuti zločin, govorija sam AKO!!!! Dakle AKO je istina da je tako i tako napravljeno...

Sad argumentirano tvrdim da JE loše... za mene... ako se tebi sviđa, svaka čast. Tvoje pravo i izbor i ja ga ne osporavam. Ali ne želim ući u raspravu tipa, "pa kome ti više viruješ, meni ili svojim očima?"

U ovom slučaju virujem sebi.

Na drugu stranu znam da nisam usamljen u takvom stavu...

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 12/11/2007 : 15:19:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
E da, pretpostavljam da ti je moja dilema, kupiti ili ne, bila povod mišljenju da nisan vidija izdanje. Varaš se, vidija i kupija... dva komada. Jedan je otišao za poklon a drugi ( kupljen po narudžbi ) sam zamoljen, ako bude mogućnosti, vratiti i zaminiti za bilo koji drugi bd album. Pogodi zašto...

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 12/11/2007 : 15:31:20  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Renky,
ajd donesi u petak da vidim i ja...
(zanima me dal se isplati kupiti ili ne)
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 12/11/2007 : 15:36:43  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message  Reply with Quote
Pa, dobro, ne ljuti se odmah. Uostalom, nisam ja rekao da se meni sviđa, jer sam još davno bio protiv C/B verzije Blueberryja, ako se sjećaš, a mnogi su mi odgovorili da ga baš vole takvog, jer je "bolji nego u boji". E, sada, kad sam znao da dolazi C/B, na takvog sam se i pripremio, pa ga ocjenjujem kao takvog i kažem da nije tako loš kako neki pišu. Ja bih ga volio u boji, ali kada nije, jebi ga. A naslovnice ubacivati unutar C/B stranica, vjerojatno bi poskupilo. Zato sam rekao: integral za 70 kuna i to Blueberry, uopće nije loše. Gdje su sada oni koji su "žugali" na skupe integrale? Došli su na svoje, a nigdje ih nema na forumu.
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000