He, he. Music to my ears. Jel' da je sarmantno? Ima jos epizoda, a ako prezivi revija, naravno! Treba videti sta je bilo kad je otisao u hotel...
-Sigurno će preživjet,a ti samo forsiraj ćirilicu.
Fala, fala. Hvala i na pomoci i transportu. Imas piche od mene. Kako ti se svidja?
________________________ Remember, remember the fifth of November, The gunpowder, treason and plot, I see of no reason why gunpowder treason should ever be forgot.
-Jel ovo MIKA MIŠ broj 367,samo kopija stripa?-zašto baš taj?
Ovo je kompletna storija Maksim u Beogradu Đuke Jankovića. Prva epizoda o Maksimu, jednom od prvih serijala srpskog stripa. Objavljen je prvo u Mika Mišu, i kasnije još u dve revije. U tekstu O delu to je sve objašnjeno. Jesi li dobio svoj primerak Ratko?
________________________ Remember, remember the fifth of November, The gunpowder, treason and plot, I see of no reason why gunpowder treason should ever be forgot.
-Jel ovo MIKA MIŠ broj 367,samo kopija stripa?-zašto baš taj?
Ovo je kompletna storija Maksim u Beogradu Đuke Jankovića. Prva epizoda o Maksimu, jednom od prvih serijala srpskog stripa. Objavljen je prvo u Mika Mišu, i kasnije još u dve revije. U tekstu O delu to je sve objašnjeno. Jesi li dobio svoj primerak Ratko?
-Pa donio sam ih,a maznuo dva!!-Meni bi zbog čitanja bilo draže da su na latinici!(što ne znači da se ne bi mogla prevest)
Originally posted by dveribad [br-Pa donio sam ih,a maznuo dva
Nisi maznuo, to ti sleduje.
Nazalost ne ovaj vikend, posto ipak ne mogu da dodjem. Bice prilike.
Voleo bih procitati u celinu ovo, jel to sve postoji u Mika Misu , ako naletim na knjigu u bajblioteque il negdi. Dobar je i numbah 2. Cirilica mozda odbije nekog od ovog al ko ga *ebe
Ovaj topic sam nekako propustio, ali srećom slučajno sam naleteo na strip kod uličnog prodavca. Strip je genijalan, bolji od 90% stripova koji su nastali poslednjih 70 godina!
Ja sam Maksima u Beogradu dobio od Marlowa na poklon , zajedno sa Don Kihotom. Lepi stripovi i lepo urađeni. Ako bude bilo nastavaka ove edicije, Vasić će biti ponosni vlasnik svakog broja.
treći broj edicije Zlatno doba donosi stripove (novosadCkog?) autora Ozrena Bačića. Sveska je B5 formata, na 36 strana crno-bele štampe. Objavljeni stripovi izlazili su početkom 1950-ih, i nikada nisu bili reprizirani. Promocija Leteće viljuške biće 08. 11. na novosadskom strip vikendu, u Art klinici.
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Stvarno je dobro ispala naslovna strana jer u originalu je mutna i boje su "pobegle"-uspešan pokušaj brice da od guzice napravi lice. Šta je sledeće? Album sa sličicama "Nindža" koji se nije pojavio iako je odradjen? Ili erotski radovi Mikice Ivanovića?
Originally posted by tronožac Šta je sledeće? Album sa sličicama "Nindža" koji se nije pojavio iako je odradjen? Ili erotski radovi Mikice Ivanovića?
Album sa slichicama Nindze je odradjen i uredno objavljen tokom 90ih. Barem se ja kristalno jasno setjam da sam to kao klinac skupljao i menjao. Mislim da je Sibin Slavkovitj to crtao. Za reprint je josh rano prichati i nekako mi takav materijal i format ne lezi za ovu ediciju... Mozda i greshim, ali to je na uredniku da proceni - ja sam samo "work for hire". Erotske radove Mikice Ivanovitja nisam imao prilike da vidim ali bih svakako voleo. Nisam siguran koliko bi se tako neshto uklapalo u izdavachku politiku firme Komiko, ali Lavirint je uvek raspolozen za perverzije pa se unapred radujem ukoliko u tim glasinama ima istine:) hvala na skretanju paznje!
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Originally posted by Le Samourai Naslovna izgleda spektakularno, a nad izborom sam ostao pozitivno izbechen.
slichna situacija i kod mene. vredim za stripara kojeg neshto preterano i ne interesuju super old school stripeki(pogotovo domatji) ali ovo je bilo prijatno iznenadjenje. za svoje vreme - prelepo crtano i sharmantno shtivo. da se ne grebem za dzabalesku primerak - svakako bih pazario:))
Ja sam do sada samo video neke slichice i odlomke, sa zadovoljstvom cu prochitati celu prichu. E bash lepo. A ova edicija me inache brine u smislu profitabilnosti, pa se obradujem svakom broju, jer to znachi da josh postoji.
jok, proverio - sibin slavkovitj iscrtao tog albumskog Nindzu. Knindze bejahu stilski znatno drugachije te je zabuna nemogutja. nego, ko beshe to radio? Dragan Savitj i Fanchovitj?