forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Novi almanasi: Martin Mystere, Tex i Nick Raider
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 26/01/2008 : 01:49:25  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wanderer

da, u pravu si, bilo je to malo bezobrazno od mene... Ispricavam se ako sam prenaglo zakljucio da doma imas LMS-ov komplet Kena Parkera

hmm.. a ja bio uvjeren da je i kod Kena bilo neobjavljenih epizoda, istina malo, ali dovoljno da ne mozes reci da NIJE bilo neobjavljenih epizoda...

Pretpostavljam da smo ovom mojom isprikom zavrsili ovu diskusiju?

Ima jedna neobjavljena epizoda Ken Parkera - Kraljica Misurija!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 26/01/2008 : 01:50:22  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

quote:
Originally posted by Deki86

I, kako se prodaje Nick Raider?

I mene to zanima

Ja kupio, čisto iz radoznalosti.

Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 26/01/2008 : 11:45:35  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
pošto imam sve dosad štampane ex-yu Rajdere slažem se s Markosom... zbog mekog srca pristajem da se štampa jednu ili dve knjige od početka i isti broj tamo od 40 napred
tu su još specijalci i ostalo
samo napred
in naj vrag pocitra tistega ki ne bo kupoval
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 26/01/2008 : 12:11:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zadovoljni smo.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38067 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 29/01/2008 : 09:08:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Kad ce novi almanah?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 29/01/2008 : 09:12:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gaston

quote:

Zadovoljni smo.

Sta se onda ceka s regularnom serijom
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/01/2008 : 12:59:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Da budu _oduševljeni_ prodajom? ;)

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 29/01/2008 : 13:30:20  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Ne stavljaj mi rijeci u usta. Sam si rekao da si jadan i neuk, ne ja i ovaj tvoj ton je prilicno neprimjeren i bezobrazan.

Ja samo kazem da je logicno prvo objaviti neobjavljene epizode. Ken, primjetit ces, NEMA neobjavljenih epizoda, pa tamo te dileme nema, stoga usporedba jednostavno ne stoji.

No, sto se mene tice, briga me za Nick Raidera kao i za lanjski snijeg, tako da mi je apsolutno svejedno hoce li krenuti od prve ili zadnje epizode.

Ma naravno, koga briga za Nick Raidera, nego daj ti objavi ove nove dve knjige Spaghetti Brothersa, da vidim šta se dalje dešava, hoće li Amerigo uhvatiti svog brata kako mu se švalera sa ženom, totalno sam odlepio za ovim stripom, isprve sam mislio da je sranje(jedva sam se odlučio da ih kupim), ali sad kad sam pročitao ove dve knjige, mogu ti reći da je ovo nešto fantastično, i reci mi koliko ima tih knjiga, ja pretpostavljam da ih ima 6 komada ili?

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 29/01/2008 : 13:59:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

Da budu _oduševljeni_ prodajom? ;)

Izgleda
Go to Top of Page

Legacy Keeper
New Member

Serbia
177 Posts

Member since 11/04/2007

Posted - 01/03/2008 : 13:48:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Legacy Keeper's Homepage  Send Legacy Keeper an ICQ Message  Send Legacy Keeper a Private Message  Reply with Quote
Stigli Tex i Nick danas :)
Weeeee :D

-potrebne kolekcije SD i Ludensa
www.myspace.com/elldamar
Go to Top of Page

dino1984
Average Member

Austria
528 Posts

Member since 31/05/2007

Posted - 02/03/2008 : 10:45:13  Show Profile Show Extended Profile  Send dino1984 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Legacy Keeper

Stigli Tex i Nick danas :)
Weeeee :D

Kud stigli?
Na stranici Libellusa jos nista ne pise!

Good night white pride!!
Go to Top of Page

Legacy Keeper
New Member

Serbia
177 Posts

Member since 11/04/2007

Posted - 02/03/2008 : 10:46:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Legacy Keeper's Homepage  Send Legacy Keeper an ICQ Message  Send Legacy Keeper a Private Message  Reply with Quote
Haha
Stigli kod mene kucji :D
Donela cura iz Beograda :D

www.myspace.com/elldamar
Go to Top of Page

dino1984
Average Member

Austria
528 Posts

Member since 31/05/2007

Posted - 02/03/2008 : 10:47:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dino1984 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Haha
Stigli kod mene kucji :D
Donela cura iz Beograda :D

A ja mislio novi almanah izasao!

Good night white pride!!
Go to Top of Page

Legacy Keeper
New Member

Serbia
177 Posts

Member since 11/04/2007

Posted - 02/03/2008 : 11:28:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Legacy Keeper's Homepage  Send Legacy Keeper an ICQ Message  Send Legacy Keeper a Private Message  Reply with Quote
Eh...da je srecje :)

www.myspace.com/elldamar
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 02/03/2008 : 14:18:00  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message  Reply with Quote
A kad ide regularna serija Nick Raidera?

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

Legacy Keeper
New Member

Serbia
177 Posts

Member since 11/04/2007

Posted - 02/03/2008 : 18:13:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Legacy Keeper's Homepage  Send Legacy Keeper an ICQ Message  Send Legacy Keeper a Private Message  Reply with Quote
Ja se nadam da cje krajem meseca konachno krenuti :D

www.myspace.com/elldamar
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 02/03/2008 : 18:20:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by William_Wallace

A kad ide regularna serija Nick Raidera?

To se i ja pitam
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 02/03/2008 : 18:22:29  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message  Reply with Quote
quote:

Krajem kog meseca?

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 02/03/2008 : 20:28:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by William_Wallace

quote:

Krajem kog meseca?

Limburga
Salu na stranu,ovo je jedina sansa da ide Nik,u HC i malom tirazu,tako da ako nas Libellus ne obraduje nece niko
Samo mi jos uz njega i reprint Texa nedostaje Julia u jednom takvom izdanju,ali su slabe nade s obzirom da je ljudima puko film zbog VG
U stvari,nedostaje mi i Lazarus
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 08/11/2008 : 02:13:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Razmishljam se da uzmem Libellusove Tex almanahe. Valja li to? Ovde sam pronashao samo jedan pozitivan komentar.

I, da, kako ide Nik?
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/11/2008 : 02:52:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

Razmishljam se da uzmem Libellusove Tex almanahe. Valja li to? Ovde sam pronashao samo jedan pozitivan komentar.

I, da, kako ide Nik?

Postoji li i los Tex? Ja na takvog jos nisam naisao
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 08/11/2008 : 04:03:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Meni Teks lezhi solidno, ali umeju da se epizode ponavljaju (ako josh jednom vidim 240 strana trazhenja juzhnjachkog zlata, nekome cu razbiti glavu), pa reko' chisto da se raspitam da li su makar medju boljim epizodama Teksa, pre nego shto se isprsim za Libellus cenu.
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 08/11/2008 : 14:01:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

Meni Teks lezhi solidno, ali umeju da se epizode ponavljaju (ako josh jednom vidim 240 strana trazhenja juzhnjachkog zlata, nekome cu razbiti glavu), pa reko' chisto da se raspitam da li su makar medju boljim epizodama Teksa, pre nego shto se isprsim za Libellus cenu.

Vidi,s obzirom da su price limitirane s brojem strana(mislim 96 str.),radi se o jako solidnim pricama,meni su crtezi u oba almanaha odlicni,a ak ti Tex inace lezi solidno,onda ti tih 150 kn za dva almanaha i nije neko "pršenje"

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 08/11/2008 : 14:12:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
...pa i to shto kazhesh.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 08/11/2008 : 23:02:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Ne bih da te lazhem, ali mislim da sam video u Darkvudu, i da su po 990 dinara. Za Alan Ford ne znam.
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000