Author |
Topic |
forsaken demon
Junior Member
Pitcairn Island
468 Posts
Member since 13/08/2004 |
Posted - 15/11/2007 : 16:47:23
|
Disney Show je ime izdanja koje je izlazilo, ima sad već podosta godina, karakteristično po tome što je bilo veliko(veće nego almanah, možda 4-5 puta, ne sećam se nisam davno video to), a bilo je poznato i po veoma lošem koričenju, skoro svaki se raspao. :) Izašlo je svega nekoliko brojeva...
Naravno da nije samo za malu decu samo, to su priče za sva vremena i sve godine uzrasta... |
|
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
Posted - 15/11/2007 : 17:28:57
|
quote: Originally posted by forsaken demon
Disney Show je ime izdanja koje je izlazilo, ima sad već podosta godina, karakteristično po tome što je bilo veliko(veće nego almanah, možda 4-5 puta, ne sećam se nisam davno video to), a bilo je poznato i po veoma lošem koričenju, skoro svaki se raspao. :) Izašlo je svega nekoliko brojeva...
Naravno da nije samo za malu decu samo, to su priče za sva vremena i sve godine uzrasta...
Izsala su svega cetiri broja. Lose su koricena to je tacno ali su i podebela prilicno pa je i to uticalo da se raspadaju lako u to vreme nestasice kvalitetnog papira i materijala. Veoma redka edicija posebno u dobro ocuvanom stanju. |
|
|
ned_lynx
Senior Member
2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2351 Posts
Member since 14/06/2006 |
Posted - 15/11/2007 : 19:23:09
|
quote: Originally posted by Man_of_Steel
quote: Originally posted by axle munshine
@Man of steel Nego,reci ti Celicni,kako to da si glasao za Stripoteku?Zar ne rece ti da je nikad nisi kupio,da je vidjas na kioscima ali je ne kupujes.Nesto se tu promenilo?
Jap, zadnja par broja uzimam. Za sve je zasluzna tvoja jaka harizma koja nas sve okuplja oko tebe! Stvarno bez veze sto se ranije nisam prosvetio... Kasni po par dana u odnosu na vece (a i manje gradove) ali glavno je da redovno stize i da za 80 dinara uvek mogu da je kupim... U tome je caka.
Neces se pokajati Celicni,sigurno...a ja sam u tvojim godinama vec uveliko kupovao Sunkove i Strip artove,he,he,bese to milina,kad se samo setim... |
...BD, c'est la vie... |
|
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2351 Posts
Member since 14/06/2006 |
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 23/12/2007 : 18:21:59
|
quote: Originally posted by axle munshine
A provokacije tipa da ovo nisu srpska izdanja necu da komentarisem...
-Zašto misliš da su provokacije?-Sa moje strane zaista nisu.Na temelju čega su to srpska izdanja? |
|
|
Raspucin
Senior Member
Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 23/12/2007 : 18:51:00
|
nabavio sam stare neke stare brojeve Stripoteke. Ovo su radili stripovski potkovani i obrazovani ljudi. Kapa dole. Da li su srpske ili nisu srpske, možda bi trebalo rešiti nekim sporazumom o sukcesiji jugoslovenske stripovsko-kulturne baštine. Moje mišljenje je da su to srpska strip izdanja. Izdavani su u jugoslovenskoj Repulici Srbiji, na srpskom jeziku i trebalo bi da su srpska. Kad smo delili zlato i zgrade ambasada, onda da podelimo i stripovsku zaostavštinu. |
JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE |
|
|
Topic |
|