forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Fibra predstavlja: Ken Parker 41-48
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/11/2007 : 23:44:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raspucin

Stižu Kenovi!
Da li ko sa foruma zba kako su se zvali ovi stripovi u Lunov Magnus Stripu?
Znam za Kočitovu skvo, Dnevnik Adah, Nesuđena skvo ( baš glup prevod), Na putu za Jumu, Divlja griva. Hvala.

http://www.stripovi.com/kp_list.asp
quote:
Pozdrav Markosu, svaka čast na novim izdanjima. Pročitao sam uvod za El Ninjo i jedva čekam da ga kupim. Hoće li močno izgledati?

Mocno:)? Cuj, skoro 300 stranica u velikom formatu... Da, mozda je mocno prava rijec.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/11/2007 : 00:14:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

quote:
Originally posted by Dado

Eh kad se sjetim kad smo odpakiravali prve brojeve... uz vesalice.
Bio je Libellusovo prvo izdanje, a prve ljubavi se ne zaboravljaju...
Lijepo ih je vidjeti da su dogurali dovde, i jedva cekam drzati ih u rukama.
I naravno uzivati u svakoj stranici tijekom citanja.

Hvala Markosu, Darku i Melini...

E da... uz vešalice... eeeee.....a u mom su gepeku dopeljani do restorana, prva tura. Čisto da se zna... kad se bude pravija dokumentarac. Jbte koja scena... stižu nam na stol plitice pune mesa a nas desetak budaletina mirišemo stripove. Konobari nisu mogli virovat svojim očima.

Gaston je vozio prvu turu iz tiskare... ti u restoran... sve se biljezi...
Znas onaj moj dokumentarac, "Dva svjetska crtaca and me" a naslovnica s Velebita...
Jos uvijek imam one prve primjerke, jednome visi koncic a neki su i masni, ali prvi!
Marko i ja smo samo gledali sto ne valja, trazili pogreske...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 13/11/2007 : 00:18:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Hvala Renkiju i Markosu.
Ovaj deo serijala koji se završava odlaskom u Boston mi nekako ima najviše oscilacija.
Nije da ova dvojica nisu znali šta će sa Kenom, nego su čini mi se počeli da prenaglo postali veći od Bonelijevih dotadašnjih standarda u autorskom pravljenju stripa. Koliko su oni daleko sa pričom o ovom čoveku otišli, videće se tek kad serijal o Ken Parkeru napusti Bonelija.
Radujem se Lewdenom dahu ili kako će ga već Markos prevesti.
Za prevode ovih epizoda ima primedbu na Kočitovu ženu ( genijalan strip ), možda je ipak trebala da ostane "skvo". Dopuštam da sama priča može imati potrebu da baš bude prevedo sa žena, a ne sa skvo.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 13/11/2007 : 00:19:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:

Stižu Kenovi!
Da li ko sa foruma zba kako su se zvali ovi stripovi u Lunov Magnus Stripu?
Znam za Kočitovu skvo, Dnevnik Adah, Nesuđena skvo ( baš glup prevod), Na putu za Jumu, Divlja griva. Hvala.

http://www.stripovi.com/kp_list.asp
quote:
Pozdrav Markosu, svaka čast na novim izdanjima. Pročitao sam uvod za El Ninjo i jedva čekam da ga kupim. Hoće li močno izgledati?

Mocno:)? Cuj, skoro 300 stranica u velikom formatu... Da, mozda je mocno prava rijec.

Jel format Svagdanje borbe ili Špagetija?

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 13/11/2007 : 00:27:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Gaston je vozio prvu turu iz tiskare... ti u restoran... sve se biljezi...
Znas onaj moj dokumentarac, "Dva svjetska crtaca and me" a naslovnica s Velebita...

S Biokova bleso

PS
Oću CD s fotkama na CRŠ... to je naredba, ne molba

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/11/2007 : 00:29:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Od kud ti znas da nisam bio na Velebitu? Ta nije samo Biokovo zanimljivo...
Jebem se blesava...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 13/11/2007 : 00:32:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Ma ne izvlači se sad...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/11/2007 : 00:36:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Pa ne izvlacim, vidis da sam napisao jebeM se blesava...
CD sa fotkama dobije kad zavrsis onaj tvoj strip...
Btw koja ti je najdraza Kenova epizoda, ne mozes vise odabrati, samo jednu!?

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 13/11/2007 : 01:46:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa ne izvlacim, vidis da sam napisao jebeM se blesava...

Uh, stvarno nisan vidija
quote:
CD sa fotkama dobije kad zavrsis onaj tvoj strip...

Do tada će CD playeri biti izbačeni iz upotrebe
quote:
Btw koja ti je najdraza Kenova epizoda, ne mozes vise odabrati, samo jednu!?

Arghhh... ne staji mi na muku...
Znaš da san oduvik Kena čita/gleda kao cjelinu, pritom mislim na stara izdanja. Trenutno kasnim sa čitanjem L/F izdanja jer sam najprije pročita Systemove a ima i gomila novih b/d stripova s kojima također kasnim pa ne mogu biti određen... Prije 5,6 godina pročita sam sve epizode u kompletu no mislim da je vrime obnoviti gradivo, pogotovo što su nova izdanja kompletna pa će mi sigurno neke epizode ostaviti drugačiji utisak. Možda bi lakše bilo odrediti najbolji ciklus no...

Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4683 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 13/11/2007 : 02:42:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
Vreme stvarno leti, ali kad je Ken u pitanju tesko da neko ima nesto protiv.
Jedva cekam!

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 13/11/2007 : 09:50:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jel format Svagdanje borbe ili Špagetija?

Pa pise lijepo na sajtu. 240x320 - dakle, format Borbe/Metabaruna.

Trouble will find me
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 13/11/2007 : 10:14:56  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message  Reply with Quote
ako nema popusta nemoram se patiti na sajmu, ionako mi dečki iz libellusa dopuštaju da kopam i tražim savršene primjerke i preko granice zdravog razuma-HVALA, (bolest, nemogu si pomoći, kad mi ken ima jednu točkicu imam osjećaj da samo nju vidim s 3 metra).
zanima me kada će kenovi u libellus?

Till I Collapse
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 13/11/2007 : 10:24:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Cijena pojedinacnih brojeva 33-48 ce biti 60 kuna, a komplet od 8 brojeva 450 kn.
Cijena pojedinacnih brojeva 1-6 ce biti 70 kuna, komplet 400.

U Libellus ce doci cim prije bude moguce.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6369 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 14/11/2007 : 08:03:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Jednom ću ovo morati početi čitati...

Ne želim da ovo zvuči kao reklama,ali Kena jednostavno moraš pročitati.To je obavezno štivo za svakog stripofila i siguran sam da ne samo da će ti se svidjeti,nego će te jednostavno oboriti s nogu kad dođeš tamo negdje do Kitolovaca i Bijele zemlje.A kad kreneš sa Pat o Shane,onda ti ionako više nema pomoći ;-)

Kupi ili posudi,svjedno,ali svakako pročitaj..

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6369 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 14/11/2007 : 08:07:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Vidim u ovoj turi ide Adah..koje remek djelo!Ah,kako ću uživati..
A vrijeme stvarno leti..još se sjećam onog entuzijazma kad su izašli prvi brojevi od Libellusa,to je bio prvi put da se neko od forumaša stripofila bacio u izdavaštvo i svi smo bili uzbuđeni i sretni.Baš zbog toga sam ovu ediciju Kena uzeo za "svoju" i smatram je biserom kolekcije.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 14/11/2007 : 09:19:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aco

to je bio prvi put da se neko od forumaša stripofila bacio u izdavaštvo

Drugi - NeOM je krenuo par meseci pre toga. Ali ko još računa Dekaru.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Q STRIP
Starting Member

79 Posts

Member since 12/04/2007

Posted - 14/11/2007 : 09:34:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Q STRIP's Homepage  Send Q STRIP a Private Message  Reply with Quote
> Ali ko još računa Dekaru.

Ili Q. :)

mcn

Q STRIP BLOG: http://qstrip.blog.hr
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 14/11/2007 : 09:36:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Nah, ti si profi, mi ovde pričamo o amaterima. ;)

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/11/2007 : 09:38:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message  Reply with Quote
Poznata je stvar, ako nije Bonelli - nije strip.

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 14/11/2007 : 09:39:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
E ajd sad...

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6369 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 14/11/2007 : 09:41:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

quote:
Originally posted by Aco

Drugi - NeOM je krenuo par meseci pre toga. Ali ko još računa Dekaru.

Ispričavam se ali stvarno se ne sjećam.Ali mislim da u to vrijeme nisam ni znao Dekaru tako da neka mi ne zamjeri.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 14/11/2007 : 15:06:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Nah, ti si profi

Da, fali mi još T do profita...:)

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4683 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 14/11/2007 : 16:53:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

>Nah, ti si profi

Da, fali mi još T do profita...:)

mcn

Obicno ne ostavljam ovakve komentare, ali nekad se mora:

Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4683 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 14/11/2007 : 16:56:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
A jel se secate one rasprave kako ce Ken puknuti posle prve, eventualno druge ture i da nema sanse da se ovo istera do kraja?
Kad bi neko sabrao kakva je lavina domacih (cela bivsa zemlja mi je na umu) strip izdanja od tada krenula ostao bi u bunilu.
Zakon.

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 14/11/2007 : 16:57:43  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

quote:
Originally posted by Aco

Drugi - NeOM je krenuo par meseci pre toga.

..a Lavirint(strip fanzin) jedno 7 godina pre NeOMa:))

nije da se neshto duvam - samo pokazujem kolko mladoliko izgledam za svoje godine...:)))PppP

a setjam se inache kada su kenovi stigli na astal pored moga i markove unezverene face i krupnih grashaka znoja koje su lile dok je prelistavao prve primerke i natenane objashnjavao SVAKOM ko je prishao shtandu celokupan istorijat serijala, izdavashtva i sveta u malom:)))

i da ne zaboravim - obavezno persiranje SVAKOM interesentu.

prajsles!:))

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000