Ostalo je jos najaviti i par izdanja koja su ciljano spremana za CRS...
Dakle evo novih Martin Mystere & Nathan Never Giganata. Sve vam je vec od prije poznato, ali nije zgoreg ni ponoviti: MM giganti su na 240 stranica, cijena 115 kuna po broju, u strip knjizari LIbellus. NN gigant 5 je na 240 a broj 6 na 256 stranica, 115 kuna po broju, u strip knjizari LIbellus.
Gaston i moja malenkost zahvaljujemo se Goranu, Mihaeli, Curuniru, Melini, Tomislavu, Dekari i svim ostalim suradnicima na njihovom vremenu, znanju i timskom radu na ovim izdanjima.
Ova izdanja su vec neko vrijeme u tisku i vjerujemo kako nece biti problema da se pojave u prodaji na CRSu vec od prvog dana.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Libellus ima moju vjecnu zahvalnost za to sto cine za Nathana. To sto cemo dobit jos dva giganta ove godine sam negdje procitao, al sam mislio da se sigurno varam, jer su ove godine izasla vec dva. Ovo je ko lijepi san. Hvala vam, hvala.
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
A čekaj da dođu Di Clemente i Vercelli, plakaćete za Bonazzijem... ;)
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Onda ne obraćaj pažnju na bilo šta što kažem povodom crteža, pošto su nam ukusi očito dijametralno različiti. ;)
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
sjajni giganti! pored nathanovih, baš me privlači i onaj martijev "otok vatre i leda", vidim vikinge i odmah mi vuče na neku dobru priču.
Odin, Thor, Asgard i ostale nordijske sage i pizdarije sjevernjaci i mitolozi lizat ce prste, a espositovci (inace ih nesto ne volim) odlicni, tko god ovo vidi mora reci "kakva steta sto nije u boji!!!" ubi me precesija btw i nestrucni recagno... za broj zvijeri, veliko hvala Senki na autenticnim nazivima za manastir!!! idemo dalje...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.