forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 MM & NN Giganti - NOVI BROJEVI
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 26/11/2007 : 12:11:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wanderer

Libelus, pa kakav je to hrbat na MM-u?

Greska je u GZHu, napravili su krivi uvez...
Isporucili su nam samo po tridesetak komada za CRS, iako su trebali isporuciti sve.
Koji je tocan razlog pogreske jos se utvrdjuje, ali nebitno, to kupce naravno ni ne zanima.
Ja mogu samo dodati to da cemo uciniti sve da dobijemo izdanja onakva kakva smo i predali
u pripremu.
Kupci koji su kupili izdanja na CRSu sa tim uzim hrptom, moci ih po zelji zamjeniti
za izdanja s ravnim hrptom cim ih budu pripremili i dostavili.
Koliko tocno ce potrajati za sada nemamo informaciju, no vjerujem kako ce se to u iducih
nekoliko dana rjesiti i svakako cemo napisati obavijest.
Robu su nam dostavili u subotu, kad inace ne rade, pa nije bilo mogucnosti za hitne reklamacije i intervencije.
Nama je jako zao, isprike svim kupcima.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/11/2007 : 12:11:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message  Reply with Quote
U veceru, kao i prosli put. Restoran bira onaj ko je izgubio. Hranu bira pobednik.
Bila je ukusna ona koju si platio kad si poslednji put izgubio opkladu. Isto bese neka sarada oko izdanja.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 26/11/2007 : 12:13:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by marlowe

U veceru, kao i prosli put. Restoran bira onaj ko je izgubio. Hranu bira pobednik.
Bila je ukusna ona koju si platio kad si poslednji put izgubio opkladu. Isto bese neka sarada oko izdanja.

Moze u veceru!
Posljednji put sam platio opkladu zbog termina a ne zbog izrade izdanja.
Ti si rekao da si siguran kako ce napraviti nasa izdanja do CRSa,
ja sam sumnjao da hoce i sa zadovoljstvom sam bio spreman platiti opkladu ako izdanja budu gotova.
Tako je i bilo...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/11/2007 : 12:24:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message  Reply with Quote
Dobro, da utanacimo propozicije da ne bi bilo posle izvlacenja ili namernog izivljavanja, vec da vecera bude ukusna i prijatna.
Dakle, restoran bira onaj ko je izgubio, ali restoran mora biti u gradu u kom se obojica nalaze u dogovorenom terminu, da ne bi bilo slanja na drugi kraj planete. I restoran mora imati najmanje tri zvezdice, da ne bi bilo slanja u neke prcvarnice. Hranu bira pobednik, ali ona mora biti sa redovnog menija izabranog restorana, nikakva posebna narudzba, i obrok se mora sastojati najvise od jednog predjela, supe/corbe, jednog glavnog jela, najvise dva dodatna priloga, najvise dve dodatne salate, i jednog deserta. Porcije izabranog u okviru obroka moraju biti standardne za taj restoran. Pice ne ulazi u opkladu. Da ne bi bilo nekakvog izivljavanja.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 26/11/2007 : 12:48:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Ha-ha...
Naravno, sve navedeno prihvatam!
Vec si skuzio da bi mogao platiti veceru, pa racunas da te ne ostetim...
S obzirom na moj apetit, strah je opravdan.

Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 26/11/2007 : 12:57:31  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message  Reply with Quote
j*ga dado, ostati ćeš gladan od redovnih porcija :))))))))

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know.
He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 26/11/2007 : 13:07:58  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Nemam naročito mišljenje o Libellusovom izdavaštvu.
No, dojma sam da netko s područja Srbije izdaje Bonellija na takav način, u takvoj opremi, nakladi i po takvoj cijeni, da bi Marlowe to na sva zvona veličao po forumu, bio bi i dosadniji od sadašnjih veličatelja Bonellijevih knjiga i biblioteka.
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/11/2007 : 13:33:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message  Reply with Quote
Ne poznajemo se, ali opet, ne znam otkud takva neutemeljena pretpostavka.
Ja oduvek vicem: "Srbija bez Bonelija!"

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 26/11/2007 : 13:58:59  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Sjećam se, negdje u proljeće 2005., kad je Systemcomics 'prebacio' Magičnog u tvrde korice. Reklamirao si ih tad kao što mnogi Libellusovi kupci ovdje čine s tim izdavačem.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/11/2007 : 14:00:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

quote:
Originally posted by wanderer

Libelus, pa kakav je to hrbat na MM-u?

Greska je u GZHu, napravili su krivi uvez...
Isporucili su nam samo po tridesetak komada za CRS, iako su trebali isporuciti sve.
Koji je tocan razlog pogreske jos se utvrdjuje, ali nebitno, to kupce naravno ni ne zanima.
Ja mogu samo dodati to da cemo uciniti sve da dobijemo izdanja onakva kakva smo i predali
u pripremu.
Kupci koji su kupili izdanja na CRSu sa tim uzim hrptom, moci ih po zelji zamjeniti
za izdanja s ravnim hrptom cim ih budu pripremili i dostavili.
Koliko tocno ce potrajati za sada nemamo informaciju, no vjerujem kako ce se to u iducih
nekoliko dana rjesiti i svakako cemo napisati obavijest.
Robu su nam dostavili u subotu, kad inace ne rade, pa nije bilo mogucnosti za hitne reklamacije i intervencije.
Nama je jako zao, isprike svim kupcima.

Meni je ok. Vidim da je uvez unutarnji dobar, a to mi je važno. Oni ravni hrbat, to je samo radi estetike, a?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 26/11/2007 : 15:00:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Uh Vuče, i ja bi prihvatija takvu opkladu ali s obzirom na apetit, Dado ti je dovoljna kazna

PS
Od prvog broja sam zagovara ovakav hrbat, bolji, lipši i elegantniji od ravnoh ali moja želja je ostala neuslišena... sve do ove greške.

PSS
Nagradno pitanje:

Pogodite tko je zakačija prvi "grešni" primjerak?

Propozicije:
Samo jednom se može pogađati.

Nagrrada:
Nema! ( jer je pitanje prejednostavno )

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

altair
Average Member

Croatia
575 Posts

Member since 19/09/2005

Posted - 26/11/2007 : 15:07:05  Show Profile Show Extended Profile  Send altair a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:
Originally posted by marlowe

To samo znaci da cete za koju godinu i one prve brojeve ponovo kupiti, zato sto ce zeljeni reprint imati isti ovakav hrbat.
Spreman sam da se opkladim u to.

Ovaj post je kandidat za najdebilniju izjavu 2007. godine.

Ne mogu da vjerujem da neko može biti tako ljigav, gadan i zlokoban poput tebe.

Sejo, bas je i meni to palo na pamet kad sam procitao njegov post

Ne govori sve što znaš, znaj sve sto govoriš
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2624 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 26/11/2007 : 18:15:42  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message  Reply with Quote
Slažem se s DeeCayem, i meni su ovi giganti dobri u stanju u kakvom sam ih uzeo na CRŠ-u. Uvez je u redu, strip se sigurno neće raspasti u čitanju.
A s obzirom da se Zagrebom krećem na biciklu - bilo bi mi teško na leđima nositi ih od doma do Libellusa. A onda i one druge doma...

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 26/11/2007 : 20:51:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
...ak smijem pitat kak to da ti novi nathani koštaju 115kn a na interliberu su stari brojevi koštali 190kn?
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/11/2007 : 21:16:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nika331

...ak smijem pitat kak to da ti novi nathani koštaju 115kn a na interliberu su stari brojevi koštali 190kn?

Ehm, misliš na gigante? Na CRŠ-u su novi (5/6) bili po 100. NOvi libellusovi regularni Nathani (po tri) su 115, a stari Ludensovi više ne izlazi. A koliko mi je pak poznato, prva dva u valjda skuplja jer ih nema više previše u prodaji...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/11/2007 : 02:12:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nika331

Jesi sigurna da si bila na standu Libellusa?
Moguce je da je netko od distributera po knjiznicama imao na svome standu po toj cijeni.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/11/2007 : 02:14:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Uh Vuče, i ja bi prihvatija takvu opkladu ali s obzirom na apetit, Dado ti je dovoljna kazna

Zaboravio je i ono napisano sitnim slovima...
Libellus predstavljaju Dado & Dado a ne samo jedan Dado.
Da osvjetlamo obraz koji nam se kalja, netko ce morati odrijesiti kesu...

Go to Top of Page

ismolc34
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 28/11/2007 : 10:25:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit ismolc34's Homepage  Send ismolc34 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

PS
Od prvog broja sam zagovara ovakav hrbat, bolji, lipši i elegantniji od ravnoh ali moja želja je ostala neuslišena... sve do ove greške.

PSS
Nagradno pitanje:

Pogodite tko je zakačija prvi "grešni" primjerak?

Propozicije:
Samo jednom se može pogađati.

Nagrrada:
Nema! ( jer je pitanje prejednostavno )

odgovor na nagradno pitanje......

zabrinuta faca

...majka kretena je uvijek trudna...
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 01/12/2007 : 22:29:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Kad će u Libellus?! Ima li kakva informacija?!
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 01/12/2007 : 22:54:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Nadam se pocetkom iduceg tjedna bi trebali NN giganti i dva albuma iz biblioteke Libellus.
Za MM gigante jos uvijek nemamo precizne informacije, nadamo se uskoro cemo moci nesto vise reci.
Uglavnom radi se na tome da nam isporuce izdanja kako spada, kako smo i narucili i kako su i bili do sada.

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 02/12/2007 : 02:39:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ismolc34
odgovor na nagradno pitanje......

Samo sam zavuka ruku u paket i promrmlja..."sjebali su hrbat"

Ovo se zove, Caught In The Act!!!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 03/12/2007 : 00:09:30  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message  Reply with Quote
Ne zavlači više tu svoju pegulanu ruku nigdje. Bolje za svih...
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 03/12/2007 : 21:16:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote

ama baš nikamo? jadni renky

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 03/12/2007 : 21:43:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote

He, he, he, uvik ima rješenje...

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 05/12/2007 : 10:42:00  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Stigli meni NN giganti...
Marti na doradi radi sjebanog hrbata.
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000