Lijepo sa novim gigantima,ali kakvi su ovo Grunfovski pozdravi kod velike pljacke. Kad bi Tex mahao onda bi polozaj ruke bio ok,ali posto zaustavlja onda je precero za 45 stepeni udesno.
Te živote, kolike ono prste ima tex kod Milazza?? Yeti, jebote!
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-
Ok, za Cubertov se ne čudim. Ionako je rađen u stilu svesčica, vide se prijelazi između dijelova, i kao takav i obojan. Budući da ameri puno polažu na boju u crtežu a i da je potojala bojana verzija nije ludo što je SA objavija upravo takvu.
Mene je začudilo spominjanje boje jer znam da se ne rade u boji a nisan vidija nigdi bojano izdanje osim spomenutog.
Čemu odjednom žaljenje ili iznenađenje što ne ide u boji???
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Negde sam na forumu čuo da taj Milacov baš i nije neki, da ni sam Milaco baš nije kakvim smo ga naučili. Svejedno ću kupiti ovog Teksa. Primetio sam da korice, nisu plastificirane sjajno nego mat. Dopalo mi se to. Mislim da ću kupiti i Ortizovog. Kakav je Ortizov? Jel ga čitao ko?
Negde sam na forumu čuo da taj Milacov baš i nije neki, da ni sam Milaco baš nije kakvim smo ga naučili. Svejedno ću kupiti ovog Teksa. Primetio sam da korice, nisu plastificirane sjajno nego mat. Dopalo mi se to. Mislim da ću kupiti i Ortizovog. Kakav je Ortizov? Jel ga čitao ko?
Citirat ću mog frenda iz mjesta koji je lud za Texom: "Ortiz najbolji,Milazzo najdraži"-osvrćući se na zadnju turu Texonea. Pozdrav Mati.
Citirat ću mog frenda iz mjesta koji je lud za Texom: "Ortiz najbolji,Milazzo najdraži"-osvrćući se na zadnju turu Texonea. Pozdrav Mati.
Ja sam Ortiza čitao samo u Ken Parkeru. Stvarno je veliki crtač. Ovim gigantima, generalno fale dobri scenaristi. Možda bi trebalo da pored gostujućih crtača, Teksone ima i gostujuće scenariste.