forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 TEX GIGANT
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 16/11/2007 : 22:24:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Ima li koji u boji?

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 16/11/2007 : 22:59:52  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
E, bravo!
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 17/11/2007 : 00:37:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Lijepo sa novim gigantima,ali kakvi su ovo Grunfovski pozdravi kod velike pljacke.
Kad bi Tex mahao onda bi polozaj ruke bio ok,ali posto zaustavlja onda je precero za 45 stepeni udesno.
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 17/11/2007 : 13:34:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
Te živote, kolike ono prste ima tex kod Milazza??
Yeti, jebote!

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 20/11/2007 : 11:07:09  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message  Reply with Quote
Totalno bez veze!!!!!!!!!!
Šalim se naravno, ovaj Ortizov jedva čekam. A uzimam i ostale, iz vica, tj. da mi ne ostane rupa na stalaži.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 20/11/2007 : 15:07:28  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Stiglo u morecomics
100 kuna komad
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 20/11/2007 : 20:30:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wiskey

Totalno bez veze!!!!!!!!!!
Šalim se naravno, ovaj Ortizov jedva čekam. A uzimam i ostale, iz vica, tj. da mi ne ostane rupa na stalaži.

Rupe uvek treba ispuniti,bile one na stalazi ili...
Ako se ne popune s vremena na vreme nastaje haos u kuci (mislim zbog stalaza)

Edited by - Tex Willer on 20/11/2007 20:32:37
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 20/11/2007 : 20:50:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

Stiglo u morecomics
100 kuna komad

To znači da nisu u boji...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 21/11/2007 : 14:40:28  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
Ali znači da su pojeftinili :))!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 21/11/2007 : 14:48:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

Stiglo u morecomics
100 kuna komad

Oprostite, možda glupo pitanje ali... zar postoji Texone u boji osim Cubertovog?

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2536 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 21/11/2007 : 14:53:10  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

Stiglo u morecomics
100 kuna komad

Oprostite, možda glupo pitanje ali... zar postoji Texone u boji osim Cubertovog?

Nijedan Texone u originalu nije u boji. I Kubertov je originalno bio Č/B.

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 21/11/2007 : 15:09:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Ok, za Cubertov se ne čudim. Ionako je rađen u stilu svesčica, vide se prijelazi između dijelova, i kao takav i obojan. Budući da ameri puno polažu na boju u crtežu a i da je potojala bojana verzija nije ludo što je SA objavija upravo takvu.

Mene je začudilo spominjanje boje jer znam da se ne rade u boji a nisan vidija nigdi bojano izdanje osim spomenutog.

Čemu odjednom žaljenje ili iznenađenje što ne ide u boji???

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10264 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 21/11/2007 : 17:42:28  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Meni Tex u boji nije baš lega, C/B mi je puno bolji.U principu mi je Kubertov Tex najlošiji od svih 5 iz prošle ture.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/11/2007 : 17:46:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Meni Tex u boji nije baš lega, C/B mi je puno bolji.U principu mi je Kubertov Tex najlošiji od svih 5 iz prošle ture.

Meni takodje,da ga izbace u c/b ovaj bi odmah prodao.
Go to Top of Page

Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1255 Posts

Member since 01/09/2003

Posted - 27/11/2007 : 11:54:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Thommo a Private Message  Reply with Quote
Strava izgledaju ovi novi Texonei! A kako su tek teški, ruka mi otpala do auta! :-)
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 27/11/2007 : 12:08:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Što su teži znači da imamo više stranica za čitanje!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 27/11/2007 : 14:18:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcopic

Što su teži znači da imamo više stranica za čitanje!

I zene se prenose preko praga,ali ih je teze ocuvati u stanju glancera duzi niz godina
Pa vidi sad sta se vise isplati
Go to Top of Page

acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts

Member since 04/02/2004

Posted - 29/11/2007 : 13:49:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit acika's Homepage  Send acika a Private Message  Reply with Quote
ima li neko sken od Milazovog texa da postavi ovdje da vidim..

www.stripovimk.tk
"more je suvise slano,zasecirimo ga" GRUNF
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 29/11/2007 : 15:00:42  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thommo

Strava izgledaju ovi novi Texonei! A kako su tek teški, ruka mi otpala do auta! :-)

Živa istina!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 11/12/2007 : 15:46:31  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
I tako stiga ja do Texonea po mom redosljedu čitanja.
Da se počastim Milazzom....

Od tipfelera ne možeš kvaliteno ni čitat!
Odmah minus.
Priča super,a crtež milina.
Međutim,kojeg vraga se ovo zove "Krv na Coloradu"????
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7817 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 11/12/2007 : 15:57:50  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Od tipfelera ne možeš kvaliteno ni čitat!
Odmah minus.

kakvih tipfelera?

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 11/12/2007 : 15:58:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Negde sam na forumu čuo da taj Milacov baš i nije neki, da ni sam Milaco baš nije kakvim smo ga naučili. Svejedno ću kupiti ovog Teksa. Primetio sam da korice, nisu plastificirane sjajno nego mat. Dopalo mi se to.
Mislim da ću kupiti i Ortizovog. Kakav je Ortizov? Jel ga čitao ko?

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 11/12/2007 : 16:01:23  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raspucin

Negde sam na forumu čuo da taj Milacov baš i nije neki, da ni sam Milaco baš nije kakvim smo ga naučili. Svejedno ću kupiti ovog Teksa. Primetio sam da korice, nisu plastificirane sjajno nego mat. Dopalo mi se to.

Citirat ću mog frenda iz mjesta koji je lud za Texom:
"Ortiz najbolji,Milazzo najdraži"-osvrćući se na zadnju turu Texonea.
Pozdrav Mati.
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 11/12/2007 : 16:18:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Raspucin

Citirat ću mog frenda iz mjesta koji je lud za Texom:
"Ortiz najbolji,Milazzo najdraži"-osvrćući se na zadnju turu Texonea.
Pozdrav Mati.

Ja sam Ortiza čitao samo u Ken Parkeru. Stvarno je veliki crtač. Ovim gigantima, generalno fale dobri scenaristi. Možda bi trebalo da pored gostujućih crtača, Teksone ima i gostujuće scenariste.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1255 Posts

Member since 01/09/2003

Posted - 12/12/2007 : 10:19:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Thommo a Private Message  Reply with Quote
Pročitao Ortiza i Ticcija, crteže je maestralan! I priče nisu loše!
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000