forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Mala pomoc, nov sam ovde...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

sawitch
Advanced Member

Serbia
41115 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/11/2007 : 00:01:06  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Kad hocu da licitiram na neki strip za jednu kunu vise, uvek mi se pojavi da je moja ponuda prihvacena ali nije najveca. Kako, kad je u mojim aukcijama 2 kune najvisa ponuda? Ja hocu da dam 3 i neko je dao vise od mene. Jel' mogu ja nekako da vidim koliko je stvarna ponuda za neki strip?
Hvala!!!
Sasa

Patricia hic mea totus mundus est

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 22/11/2007 : 00:25:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Ako ti kaže da ponuda nije najveća onda nikako ne možeš vidit tajnu ponudu. Dok god je ona veća od tvoje sistem aukcija sam podiže aukciju za onoliko kuna koliko je neophodno da tajna ponuda bude najveća.
Tako sve dok je ne premašiš. U tome i jeste caka. Ne vidiš pa procjenjuješ do kojeg iznosa želiš licitirati. Ponekad se možda neka aukcija izgubi samo zbog jedne kune a ponekad nečija ponuda bude i puno veća ali je mi ne saznamo.

U tvojim aukcijama pokazuje uvik za kunu ponudu veću od tvoje osim ako netko u međuvremenu ne ponudi veći iznos od tvog a manji od tajnog. Tada njemu pokazuje da je aukcija na kuni više od njegoce pobude a tebi u tvojim aukcijama pokazuje veću razliku.

Uh

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41115 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/11/2007 : 19:03:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Hvala, sad mi je jasno... Malo glupo, po meni, ali OK!!!

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25989 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/11/2007 : 21:17:56  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Renky, kako si mu objasnio, ja koji znam kako to sve funkcioniše sam se pogubio...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 22/11/2007 : 22:19:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Nije glupo. Recimo da ja prodajem strip po 100 kuna. Ti si za taj strip spreman platiti 200 kuna,znači taj tvoj 1 bid ostaje na primarni cijeni od 100 kuna. Ako tako ostane do kraja i da si jedini ponudnik, ti ga normalno platiš po toj cijeni.
E sad , ako bi ja kao prodavač vidio tvoju najveću ponudu, pa da sam malo pohlepan, pod drugim nickom ostavim 2. bid na moj strip od 199 kuna. Jer stoji tvoja ponuda od 200 kuna, ti ga osvojiš al ga ovi put platiš duplo.Razumiješ??
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 23/11/2007 : 08:48:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Bojim se da ti neće tako skoro odgovorit. Odlogirao se zauvijek (barem je tako rekao tj. barem sam tako shvatio...).
Go to Top of Page

GTI_TURBO
Advanced Member

3855 Posts

Member since 28/07/2004

Posted - 27/11/2007 : 10:39:58  Show Profile Show Extended Profile  Send GTI_TURBO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

Bojim se da ti neće tako skoro odgovorit. Odlogirao se zauvijek (barem je tako rekao tj. barem sam tako shvatio...).

Ti si izgleda neki advokat ovdje...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41115 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/12/2007 : 03:03:00  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ordell

quote:
Originally posted by sawitch

Nije glupo. Recimo da ja prodajem strip po 100 kuna. Ti si za taj strip spreman platiti 200 kuna,znači taj tvoj 1 bid ostaje na primarni cijeni od 100 kuna. Ako tako ostane do kraja i da si jedini ponudnik, ti ga normalno platiš po toj cijeni.
E sad , ako bi ja kao prodavač vidio tvoju najveću ponudu, pa da sam malo pohlepan, pod drugim nickom ostavim 2. bid na moj strip od 199 kuna. Jer stoji tvoja ponuda od 200 kuna, ti ga osvojiš al ga ovi put platiš duplo.Razumiješ??

Sad mi je mnogo jasnije i slazem se sa tobom!!!

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000