forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Neustrashiva Zorka 01
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Peyo
Advanced Member

Croatia
10611 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 23/11/2007 : 15:02:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Nadam se da će se ovdje moći kupiti, Maksima na primjer još nema ...

Ako ga bude bilo obavezno kupujem, crtež je odličan, a takvim mi se čini i prijevod, a po viđenom i zezancija je maksimalna.
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 23/11/2007 : 15:06:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

Nadam se da će se ovdje moći kupiti, Maksima na primjer još nema ...

HUH! Maksima mora da ima, odnosno stigao je kontingent jos pre vise nedelja u Libellus a i neki primerak u More Comics. Jedino ako se rasprodao. Na CRS-u ce biti na standu Libellusa.

Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10611 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 23/11/2007 : 15:11:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Hvala na informaciji.

Pogledat ću kod Libllusa.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 23/11/2007 : 15:15:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

Nadam se da će se ovdje moći kupiti

Ako dekari ne odrade strip & cavity search na granici, nema brige, stižu i Zorka i VMS #2 i ZZCP #0 danas. ;)

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 23/11/2007 : 16:39:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
Nego, evo vec je 20 do 5... Dekara bi trebao da je stigao vec, zar ne?
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6355 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 27/11/2007 : 10:01:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Ugodno iznenađenje za CRŠ.Iako ništa ne znam o ovom stripu,svejedno sam ga kupio,baš kao što ću kupiti svaki strip na kome će raditi Djole i kojeg će izdati Dekara.Samo naprijed momci!

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 27/11/2007 : 23:52:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message  Reply with Quote
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... ne mogu da obustavim bujicu odusevljenja koja me je strefila kad sam skontao ovo... >>>

PA TO SAM JA!!!

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 29/11/2007 : 14:57:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
Mene samo interesira koji broj ima naslov "Detinjstvo opicenog Ace Micica" te hoce li se Dusku Mladenovicu uspjeti dignuti na Zorku?

Ocito nije samo Talaja do jaja...

Dekara i Djole - svaka vam dala!!!

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 29/11/2007 : 15:15:23  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Ima li ovo kupit u striparnici Libellus...?
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 29/11/2007 : 15:22:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

Uzet cu ti ja u pon u ZGu.

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 29/11/2007 : 15:28:34  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gaston

quote:

Uzet cu ti ja u pon u ZGu.

Hvala.
Napomenit ću ja još jednom
Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5973 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 29/11/2007 : 17:40:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message  Reply with Quote
Nema Zorke u SK Libellus... Dekara je sve rasprodao, stovise cak i oni koji su ga udomili i pazili da mu je fino i toplo i da nije gladan i da ga ne tuku dok je u ZG ostali bez svojih primjeraka. Jedino sto ima od novih Lavirintovih izdanja je par komada prvog Vrlog mrtvog sveta.
Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5973 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 29/11/2007 : 17:41:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message  Reply with Quote
...al' Maksima ima (vidi, rima :)).
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 29/11/2007 : 18:10:01  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VJ

Nema Zorke u SK Libellus... Dekara je sve rasprodao, stovise cak i oni koji su ga udomili i pazili da mu je fino i toplo i da nije gladan i da ga ne tuku dok je u ZG ostali bez svojih primjeraka. Jedino sto ima od novih Lavirintovih izdanja je par komada prvog Vrlog mrtvog sveta.

Onda mi to sačuvaj dok ne pokupi Gaston.

Edited by - kico on 29/11/2007 18:11:11
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/11/2007 : 18:15:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
deki dušo,fali mi neom 2

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 29/11/2007 : 18:44:21  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
nemoj posle da mi kukash kako si kupio dva komada, jer se savrsheno dobro setjam da si mi pazario prva tri broja na shtandu na crshu 2004e:))
to na stranu, nisam siguran da li ima josh #02(kec je vetj neko vreme nenabavljiv).
mislim da imam josh 30ak komada kod drugara u Beogradu ali to je procedura koju me mrzi sad da pokretjem tako da je najlakshe da vidish sa Vedranom da li on ima koji komad... a mislim da sam i u MCu video primerak ili dva...
shto se tiche dobavljivosti novih izdanja Lavirinta ja se nadam da tje do druge sedmice decembra sve biti dostupno u dovoljnim kolichinama i u hrvaTskim striparnicama.
svakako tju postaviti obaveshtenje kad do toga dodje.

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/11/2007 : 18:45:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:

A ja te zoven i lipo pitan... Triban li ti kupit šta stripova?? Eto...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 29/11/2007 : 18:47:32  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
@kico

VJ je dobio svoj primerak(iako kuka da nije) pa bi kao PRAVI trgovac i srodna stripadzijska dusha trebao da ti izadje u susret i ustupi svoj primerak

Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5973 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 29/11/2007 : 19:08:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BlekenDekara
VJ je dobio svoj primerak(iako kuka da nije) pa bi kao PRAVI trgovac i srodna stripadzijska dusha trebao da ti izadje u susret i ustupi svoj primerak

Tudje necemo, svoje nedamo! Hm, zapravo samo ovaj dio IZA zareza.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 29/11/2007 : 19:08:50  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
@ Renky
U pravu si,al mislio sam da ovo neće tako skoro izaći.
Osim toga,Gaston će mi vidit ima li u ponedjeljak.

@Dekara
VJ-u ne zamjeram.
On je stripofil i trgovac.
Tebi kao distributeru i izdavaču trebam napomenuti da doneseš stripove Vedranu.Ito redom koji mi fale:Zorka,Zabava za celu porodicu,VMS 1 & 2 te MMM 2 i 3.Budeš?
Hvala.
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 29/11/2007 : 19:22:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:

nemoj posle da mi kukash kako si kupio dva komada, jer se savrsheno dobro setjam da si mi pazario prva tri broja na shtandu na crshu 2004e:))
to na stranu, nisam siguran da li ima josh #02(kec je vetj neko vreme nenabavljiv).
mislim da imam josh 30ak komada kod drugara u Beogradu ali to je procedura koju me mrzi sad da pokretjem tako da je najlakshe da vidish sa Vedranom da li on ima koji komad... a mislim da sam i u MCu video primerak ili dva...
shto se tiche dobavljivosti novih izdanja Lavirinta ja se nadam da tje do druge sedmice decembra sve biti dostupno u dovoljnim kolichinama i u hrvaTskim striparnicama.
svakako tju postaviti obaveshtenje kad do toga dodje.

A odgovori na moja pitanja, srce?

Edited by - Gaston on 29/11/2007 19:22:40
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 29/11/2007 : 19:32:43  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
@gaston
za sve to morash pitati chika djordjina jer on po slobodnome prevodi i adaptira scenariJo tako da nishta nije iskljucheno!:))

Edited by - BlekenDekara on 29/11/2007 19:34:23
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 29/11/2007 : 19:39:39  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
quote:
VJ-u ne zamjeram.
On je stripofil i trgovac.

ma ne ide to dvoje nikako zajedno.

quote:
Tebi kao distributeru i izdavaču trebam napomenuti da doneseš stripove Vedranu.Ito redom koji mi fale:Zorka,Zabava za celu porodicu,VMS 1 & 2 te MMM 2 i 3.Budeš?
Hvala.

MMM 02 i 03 bi trebalo da ima u libellusu, kao i VMSa 01.
ostalo stize u sledetjih desetak+ dana.

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/11/2007 : 21:00:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:

@gaston
za sve to morash pitati chika djordjina jer on po slobodnome prevodi i adaptira scenariJo tako da nishta nije iskljucheno!:))

Lies! Lies, I tell you! Urednik sve mora da odobri! Lies!

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 29/11/2007 : 21:15:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000